Bestel hier jouw Regiebouw Kerstboom!

Leuk! Jij wordt ook blij van verse dennengeur in huis? Dan bezorgen wij graag een Regiebouw Nordmann bij jou thuis! Hoef jij alleen nog maar voor de versiering te zorgen…Of misschien wil je het bedrag van de boom wel schenken aan het goede doel? Wat het ook wordt, je kunt het in onderstaand formulier aangeven. We willen je bedanken voor de samenwerking dit jaar en wensen jou en je familie een fantastische kerstperiode en zien je graag in het nieuwe jaar terug!

Jouw Kerstboom bestellen

Doe dit vóór 24 november (vóór 17:00 uur), anders kunnen we de boom niet meer bij je laten bezorgen…

Vul je gegevens in, kies het formaat van de kerstoom en kies de bezorgdag. Bezorging kan op doordeweekse dagen tussen maandag 4 december en vrijdag 15 december. Wanneer je een bezorgdatum hebt gekozen, ontvang je voorafgaand aan die datum een track & trace code waarmee je kunt volgen hoe laat de boom wordt bezorgd!
Sorry, de deadline voor het bestellen van jouw kerstboom is verstreken.

Over het goede doel

Stichting ALS Nederland

Bij ALS (amyotrofische laterale sclerose) vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Voor de dodelijke zenuw/spierziekte is dringend een oplossing nodig. Met meer geld kan er een versnelling komen in het onderzoek naar ALS en de verwante ziektes PSMA en PLS. Want er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling
Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en oplossing van ALS, PSMA en PLS. Zolang de oplossing voor ALS nog niet gevonden is, financiert de Stichting ook projecten en hulpmiddelen die de kwaliteit van leven van patiënten en hun naasten verbeteren.
Aangezien het relatief kleine aantal patiënten maakt dat investeringen in wetenschappelijk onderzoek minder interessant zijn voor farmaceutische bedrijven, is onderzoek naar ALS in Nederland afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. Onze financiële bijdrage heeft dus direct impact!