Flexibiliteit met een duurzaam karakter

Regiebouw is specialist in het bemiddelen van zelfstandige vaklieden in de bouw en techniek. Dat doen we bij middelgrote en grote bouw- en installatiebedrijven door heel Nederland. Wij staan voor vakmanschap, duurzaamheid, continuïteit en oplossingen op maat. Alles met oog voor de menselijke factor, die in onze visie vaak net zo belangrijk is als competenties.

Marktleider met meer dan 22 jaar ervaring

Regiebouw is al sinds 1997 actief als arbeidsbemiddelaar en is uitgegroeid tot de grootste ZZP intermediair van Nederland. Door ons lange bestaansrecht, mooie klantenbestand en onze stevige marktpositie hebben wij een werkhistorie met duizenden verschillende vaklieden opgebouwd, naast de vele tienduizenden vaklieden die zich bij ons hebben aangemeld.

Hierdoor kunnen wij als geen ander voldoen aan uw capaciteitsbehoefte, zowel kwantitatief als kwalitatief. Wij kennen het klappen van de zweep in de bouw  en techniek en hebben uitgebreide kennis van wet- en regelgeving. Daarbij hebben wij vakinhoudelijke kennis van de bouw en techniek in huis!

Vaklieden met eigen bus en gereedschap

Wij werken enkel met ZZP’ ers, niet met uitzendkrachten. Onze mensen zijn stuk voor stuk doorgewinterde vaklieden met eigen bus, gereedschap en een flinke drive om goed werk te leveren.

Benieuwd naar de vaklieden die op korte termijn inzetbaar zijn?

Iedere week e-mailen wij een greep uit onze actuele beschikbare vaklieden. Een aantal van deze vaklieden publiceren wij ook op onze website. Benieuwd? U bekijkt de vaklieden door op de onderstaande knop te klikken.