Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP timmerlieden gezocht in Noordwijk

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig utiliteitsproject in Noordwijk zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het leggen van kanaalplaatvloeren, het plaatsen van randkisten en stempels. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan nu!

ZZP timmerman gezocht in Wageningen

WageningenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Wageningen zoeken wij per week 51 een fitte, zelfstandige timmerman 1 die beschikt over een volledig uitgeruste werkbus. De werkzaamheden zijn voornamelijk in bewoonde situatie en bestaan o.a. uit het plaatsen van keukens, het aanbrengen van plinten en opleverpunten afwerken. Naar verwachting loopt dit project tot de bouwvak van 2023. Wil jij graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan nu, we horen je graag!

ZZP elektromonteurs gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs die bekend zijn met het werken in bewoonde situatie. Ben jij communicatief sterk en kun je goed klantgericht werken? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Breukelen

BreukelenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar timmermannen/monteurs voor het plaatsen van kunststof kozijnen, puien en deuren. Heb jij twee rechterhanden en sta je graag in contact met particuliere opdrachtgevers? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Nederland

LandelijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP timmerman gezocht in Regio Den Bosch

Regio Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman uit de omgeving van Den Bosch. Hou jij van divers werk, kun je dit goed zelfstandig doen en ben je energiek? Dan komen we graag met je in contact. Reageer snel op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Venray

VenrayBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Venray/Tilburg. Het werk vraagt veel aandacht omdat er voornamelijk in bestaande bouw wordt gewerkt. Samen met mensen van onze opdrachtgever en onze eigen vaklieden zul je karakteristieke panden verduurzamen. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Den Bosch

Regio Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van renovatiewerk op een woningbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed deuren stellen, dakramen vervangen en kieren luchtdicht maken? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Ben jij een super handige timmerman met ervaring in renovatiewerkzaamheden? Dan hebben we de ideale klus voor jou! Wil jij graag meedenken in de optimalisatie van bedrijfsprocessen en haal je voldoening uit het halen van deadlines voor renovaties? Kun je daarnaast goed samen werken, maar vind je het ook geen probleem om zelfstandig een klus te verrichten? Dan horen we je graag!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Brabant

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Tilburg/Eindhoven en Breda. Je zult voornamelijk onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, denk hierbij aan: kozijnen vervangen en houten constructies inspecteren en daar waar nodig aanpassen/vervangen. Ben jij een echte onderhoudstimmerman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman die op allerlei locaties (denk aan scholen, bedrijven en in woningen) divers timmerwerk kan en wil uitvoeren. Ben jij communicatief sterk en geef je net dat beetje extra? Door je bijvoorbeeld ook bezig te houden met de bestellingen van materialen en het contact houden met stakeholders.. Dan horen we je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam Sloterdijk

Amsterdam SloterdijkBouwPer direct/In overleg
Voor het monteren van gevelplaten op een woningbouwproject in Amsterdam Sloterdijk zijn we op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Hilversum

HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers timmerwerk in- en rondom Hilversum zijn we per direct op zoek naar een goede vakman. Ben jij een kei in het zelfstandig werken vanaf tekening en kun je goed de wensen van een uitvoerder vertalen naar een concrete aanpak? Dan horen we je graag!

ZZP timmerman gezocht in Heiloo

HeilooBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Alkmaar zoeken wij een enthousiaste timmerman die plezier heeft om per week diverse verschillende timmerklussen op te pakken. Dit kunnen kleine opdrachten zijn bij particulieren thuis, maar ook grotere opdrachten zoals verbouwingen en het oplossen van schades. Bezit je een bus, goed gereedschap en wil je aan de slag in de directe omgeving van Alkmaar, we horen je graag!

ZZP handyman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een handyman voor het uitvoeren van hand- en spandiensten alsmede wat opruimwerkzaamheden. Ben jij de hardwerkende duizendpoot die wij zoeken? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Velsen

VelsenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in IJmuiden zoeken wij een enthousiaste timmerman die plezier heeft om per week diverse verschillende timmerklussen op te pakken. Dit kunnen kleine opdrachten zijn bij particulieren thuis, maar ook grotere opdrachten zoals verbouwingen en het oplossen van schades. Bezit je een bus, goed gereedschap en wil je aan de slag in de directe omgeving van IJmuiden, we horen je graag!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken en storten van poeren op een verbouwingsproject in Huizen zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken en storten van poeren op een verbouwingsproject in Huizen zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken en storten van poeren op een verbouwingsproject in Huizen zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Per week 48 zijn we op zoek naar een renovatietimmerman uit de omgeving van Dordrecht. Heb jij interesse in het uitvoeren van fijn aftimmerwerk en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een bedrijfspand in Huizen zijn we op zoek naar een allround timmerman die poeren kan maken en storten. Ben jij hier bedreven in en op korte termijn inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers onderhouds/renovatietimmerwerk op een project in Amsterdam zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Heb jij ervaring met onderhoud & renovatie en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van ruwbouw timmerwerk op een onderhoudsproject in Amsterdam zijn we op zoek naar een vakbekwame timmerman. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Helder

Den HelderInstallatiePer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters uit de directe omgeving van Den Helder. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag onbezorgd zelfstandig? Neem dan contact met ons op!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Apeldoorn

ApeldoornInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Roosendaal

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Almere

AlmereInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Amsterdam

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Eindhoven

EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Den Haag

Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Culemborg

CulemborgInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Groningen

GroningenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP timmerlieden gezocht in Wassenaar

WassenaarBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van wanden en voor het uitvoeren van divers onderhoudstimmerwerk op een project in Wassenaar zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die veel ervaring hebben in de afbouw. Kun jij je goed vinden in dit profiel en wil je graag op korte termijn onbezorgd werken via Regiebouw? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Halfweg

HalfwegBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van een complete keuken in Halfweg zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden die hier aantoonbare ervaring mee hebben. Ben jij / zijn jullie in staat om volledig zelfstandig een keuken te demonteren om deze vervolgens weer opnieuw te plaatsen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Noord-Brabant

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van onderhoud aan zowel woningen, scholen, zorginstellingen als kantoren in Noord-Brabant zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een duizendpoot die graag van divers werk en een stukje rijden houdt? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Almere zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het stellen en monteren van balklagen. Interesse? Reageer direct!

ZZP cv-monteur gezocht in Regio Amsterdam

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de montage en het uitvoeren van service & onderhoud aan cv-ketels zijn we op zoek naar een zelfstandig cv-monteur uit de omgeving van Amsterdam. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Roosendaal

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman met heftruckcertificaat. Kun jij goed in bewoonde situaties uit de voeten en ben je op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Purmerend

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfspand in Purmerend zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Kun jij goed volgens plan/tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zaandam

ZaandamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een totaalinstallateur zijn we op zoek naar een uitvoerder W-installatie. Het betreft een langdurig project in Zaandam waar jij als uitvoerder een team van 40 man aan zal sturen, waakt voor de planning, schakelt met de projectleider en zorgt dat het martiaal op de bouw aanwezig is. Heb jij ruime ervaring met nieuwbouw, hou je van aanpakken en ben je niet beroerd om uitvoerend mee te werken? Ben je daarnaast een teamplayer en in het bezit van uitvoederskills? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP stelleurs gezocht in Tilburg

TilburgBouwPer direct/In overleg
Voor het stellen van profielen en kozijnen op een grootschalig nieuwbouwproject in Tilburg zijn we per direct op zoek naar twee ervaren stelleurs. Ben jij een bedreven stelleur en heb je op korte termijn tijd? Dan horen we je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in Terneuzen

TerneuzenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken van dakkapellen, wanden en het uitvoeren van fijn timmerwerk in Terneuzen zijn we per direct op zoek naar een goed koppel timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Breda

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor het aansturen van een groepje timmerlieden op een ruwbouw werk in Breda zijn we per direct op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij de leider die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Nederland

NederlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar zelfstandige elektromonteurs die ervaring hebben met Retail. Dit project betreft het aanleggen van complete installaties in zowel winkels als banken. Hou jij van aanpoten en vind je een stukje rijden geen probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Venray

VenrayBouwPer direct/In overleg
Voor het maken van boeiborden, dakkapellen en het aftimmeren van woningen na een renovatie in Venray zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Enschede

EnschedeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Enschede. Heb jij aantoonbare ervaring met het vervangen van cv leidingen en ben je in het bezit van een VCA en goed gereedschap? Dan ben jij de vakman die wij zoeken. Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Nijmegen

NijmegenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we per week 48 op zoek naar een allround loodgieter. Heb jij aantoonbare ervaring met het aanleggen van cv-, water- en riolering, alsmede het plaatsen van sanitair? Dan ben jij de vakman die wij zoeken. Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Arnhem

ArnhemInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we per week 48 op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de utiliteit. Ben jij bekend met het aanleggen waterleidingen, het plaatsen van CV-ketels en in het bezit van een VOG? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Twente

Regio TwenteInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Hengelo zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ruime ervaring heeft met utiliteitsprojecten. Ben jij daarnaast ook in het bezit van een VCA en goed gereedschap? Dan hebben wij een langdurig project voor je! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Breda

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Breda zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het aanbrengen van gevelbekleding. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP loodgieter gezocht in Sneek

SneekInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter die ervaring heeft met grootschalige renovatieprojecten. Het werk betreft een project in Sneek en zal voor +- 7 weken zijn. Interesse? Reageer snel!

ZZP cv-monteur gezocht in Genemuiden

GenemuidenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Genemuiden zijn we per direct op zoek naar een loodgieter/cv-monteur die ervaring heeft met het aanleggen van mechanische ventilatie en vervangen van cv-ketels in woningen. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Zutphen

ZutphenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Zutphen zijn we op zoek naar een elektromonteur die kan meehelpen met het aanleggen van mechanische ventilatie. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter/mv-monteur die graag mee wil werken op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter/cv-monteur die graag op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht wil werken. Ben jij een echte vakman die volledig zelfstandig vanaf tekening kan werken? Dan komen we graag met je in contact! Reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Lelystad

LelystadInstallatiePer direct/In overleg
Voor een Brabantse opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround elektromonteur met ruime ervaring in de utiliteit. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Noord-Brabant

Noord-BrabantInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Wijchen zijn wij per direct op zoek naar een koppel allround loodgieters voor een grootschalig utiliteitsproject. Heb jij / hebben jullie ervaring met PE riolering, hemelafvoer en montagewerkzaamheden? Dan komen wij graag in contact! Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Aarsen

AarsenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Aarsen zijn we op zoek naar twee ervaren allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het uitvoeren van stelwerkzaamheden, het maken van bekistingen en aftimmeren. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Nijmegen

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van 80 schuifpuien bij particulieren thuis in de omgeving van Nijmegen zijn we per week 48 op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij ervaring met het werken in bewoonde omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarsteeg

HaarsteegBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig bouwproject zijn we per week 48 op zoek naar twee timmerlieden voor het uitvoeren van geveltimmerwerk. Heb jij / hebben jullie hier ervaring mee en tijd voor een nieuwe opdracht? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van HSB elementen en houten kozijnen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een echte alleskunner. Ben jij allround onderlegd en op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leeuwarden zoeken we per direct enthousiaste timmerlieden voor een nieuwbouwproject waarbij een dak gerealiseerd moet worden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veendam

VeendamBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Veendam zijn we per direct op zoek naar een een koppel allround timmerlieden dat geschikt is voor het uitvoeren van divers verbouwingswerk. Zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Midden Beemster

Midden BeemsterInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Midden Beemster zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige loodgieters. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de CV-installaties voor 82 woningen. Ben jij een kei in het in bedrijf stellen van een complete cv-installatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP CV-monteur gezocht in Tubbergen

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround CV-monteur voor een renovatieproject in Tubbergen. Kun jij complete CV-installaties in bedrijf stellen en ben jij in staat om goed te communiceren met bewoners? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Tubbergen

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround E-monteur voor een renovatieproject in de regio van Tubbergen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss

OssInstallatieVanaf23/11/2022
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving van Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld