Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP allround loodgieter gezocht in Enschede – Regiebouw

EnschedeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Enschede. Heb jij aantoonbare ervaring met het vervangen van cv leidingen en ben je in het bezit van een VCA en goed gereedschap? Dan ben jij de vakman die wij zoeken. Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we per week 36 op zoek naar een allround loodgieter. Heb jij aantoonbare ervaring met het aanleggen van cv-, water- en riolering, alsmede het plaatsen van sanitair? Dan ben jij de vakman die wij zoeken. Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we per week 36 op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de utiliteit. Ben jij bekend met het aanleggen waterleidingen, het plaatsen van CV-ketels en in het bezit van een VOG? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Twente – Regiebouw

Regio TwenteInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Hengelo zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ruime ervaring heeft met utiliteitsprojecten. Ben jij daarnaast ook in het bezit van een VCA en goed gereedschap? Dan hebben wij een langdurig project voor jou! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Eindhoven – Regiebouw

Regio EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een klant uit Eindhoven zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter. Het werk betreft leegstaande of bewoonde woningen, waar al het loodgieterswerk gedemonteerd, vervangen of vernieuwd moet worden. Dit kan zowel een project per week als twee woningen per dag zijn, afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het is. Wil jij graag divers werk en toch vastigheid? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Regio Eindhoven – Regiebouw

Regio EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een klant uit Eindhoven zijn we op zoek naar een zelfstandige elektromonteur. Het werk betreft leegstaande of bewoonde woningen, waar al het elektra gedemonteerd, vervangen of vernieuwd moet worden. Dit kan zowel een project per week als twee woningen per dag zijn, afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het is. Wil jij graag divers werk en toch vastigheid? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse verbouwingswerkzaamheden in- en rondom Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die communicatief sterk is en oplossingsgericht denkt. Kun jij je vinden in dit profiel, aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Maasdijk – Regiebouw

MaasdijkBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van 1400m2 houten plafonds op een werk in Maasdijk zijn we op zoek naar twee timmerlieden die een hoge productie kunnen draaien. Ben jij / zijn jullie echte aanpakker(s) en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een transformatieproject in Hilversum zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman die allround onderlegd is. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag divers timmerwerk verrichten? Dan komen we graag met je in contact, reageer nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Breda zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het aanbrengen van gevelbekleding. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar uitvoerder uit de omgeving van Eindhoven. Kun jij je vinden in onderstaand profiel? Neem dan contact met ons op! Als hoofduitvoerder weet jij de juiste prioriteiten te stellen zodat je er, samen met jouw gemotiveerde team, voor zorgt dat uitdagende nieuwbouwprojecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd. Kun jij bouwplaatsmedewerkers aansturen, organiseren, coördineren en alle activiteiten bewaken op de bouw? Alsmede contact onderhouden met verschillende partijen? Dan ben jij de uitvoerder die wij zoeken!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Noordwijk – Regiebouw

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met ruwbouw timmerwerk. Ben jij een timmerman en werk je graag in de ruwbouw? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Ter Aar – Regiebouw

Ter AarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die veel ervaring heeft met houtskeletbouw. Werk jij graag met hout en kun je goed zelfstandig werken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Hattem – Regiebouw

HattemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar koppel timmerlieden dat ervaring heeft met renovatietimmerwerk. Het project betreft een luxe villa dat vanaf de ruwbouw fase wordt opgebouwd tot aan de laatste sleuteloverdracht. Ben je allround onderlegd en per direct inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP loodgieter gezocht in Sneek – Regiebouw

SneekInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter die ervaring heeft met grootschalige renovatieprojecten. Het werk betreft een project in Sneek en zal voor +- 7 weken zijn. Interesse? Reageer snel!

ZZP cv-monteur gezocht in Genemuiden – Regiebouw

GenemuidenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Genemuiden zijn we per direct op zoek naar een loodgieter/cv-monteur die ervaring heeft met het aanleggen van mechanische ventilatie en vervangen van cv-ketels in woningen. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Zutphen – Regiebouw

ZutphenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Zutphen zijn we op zoek naar een elektromonteur die kan meehelpen met het aanleggen van mechanische ventilatie. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP loodgieter gezocht in Vianen – Regiebouw

VianenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter voor een grootschalig nieuwbouwproject in Vianen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht – Regiebouw

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter/mv-monteur die graag mee wil werken op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht – Regiebouw

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter/cv-monteur die graag op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht wil werken. Ben jij een echte vakman die volledig zelfstandig vanaf tekening kan werken? Dan komen we graag met je in contact! Reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Lelystad – Regiebouw

LelystadInstallatiePer direct/In overleg
Voor een Brabantse opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround elektromonteur met ruime ervaring in de utiliteit. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in regio Apeldoorn – Regiebouw

Regio ApeldoornInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever van ons zijn we na de bouwvak op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de woningbouw. Kun jij vanaf fundering t/m de afbouw volledig zelfstandig aan de slag? Aarzel niet en reageer dan direct! Dit project past dan perfect bij jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ruime ervaring in de renovatie. Kun jij volledig zelfstandig een badkamer, keuken en toilet renoveren? Dan ben jij de vakman die wij zoeken, reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Wijchen zijn wij per direct op zoek naar een koppel allround loodgieters voor een grootschalig utiliteitsproject. Heb jij / hebben jullie ervaring met PE riolering, hemelafvoer en montagewerkzaamheden? Dan komen wij graag in contact! Reageer snel!

ZZP dakdekker gezocht in regio Roermond – Regiebouw

Regio RoermondInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, die zich bezig houdt met het renoveren en onderhouden van daken, zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige dakdekker uit de omgeving van Roermond. Ben jij de vakman die wij zoeken? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP allround timmerlieden gezocht in regio Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amersfoort zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden voor het uitvoeren van stel- en timmerwerkzaamheden. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Aarsen – Regiebouw

AarsenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Aarsen zijn we na de bouwvak op zoek naar twee ervaren allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het uitvoeren van stelwerkzaamheden, het maken van bekistingen en aftimmeren. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van 80 schuifpuien bij particulieren thuis in de omgeving van Nijmegen zijn we per week 36 op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij ervaring met het werken in bewoonde omgeving en ben je na de vakantie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarsteeg – Regiebouw

HaarsteegBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig bouwproject zijn we per week 39 op zoek naar twee timmerlieden voor het uitvoeren van geveltimmerwerk. Heb jij / hebben jullie hier ervaring mee en tijd voor een nieuwe opdracht? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor na de bouwvak zijn we voor 3 weken op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van HSB wanden en geveltimmerwerk. Ben jij op zoek naar iets nieuws na de vakantie? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Valkenswaard – Regiebouw

ValkenswaardBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Valkenswaard zijn we per direct op zoek naar een uitvoerder. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het organiseren en bewaken van de kwaliteit op de bouwplaats, het controleren van de planning en voortgang. Functie-eisen: MBO werk- en denkniveau. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Zelfstandig en initiatiefrijk. Flexibele instelling. Goede communicatieve vaardigheden en representatief. Administratief inzicht. Enige kennis van automatisering. Rijbewijs B (bij voorkeur met E). Geldige VCA. Kun jij je helemaal vinden in dit profiel? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP stelleurs gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar twee ervaren stelleurs. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Budel – Regiebouw

BudelBouwPer direct/In overleg
Voor het geluiddicht maken van woningen op een project in Budel zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het vervangen van kozijnen en het aftimmeren van woningen? Dan komen we graag in contact!

ZZP timmerman gezocht in Regio Valkenburg – Regiebouw

Regio ValkenburgBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in en rondom Valkenburg zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het werken in bewoonde staat. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Mijdrecht – Regiebouw

Regio MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van kozijnen in diverse woningen in en rondom Mijdrecht zijn we per direct op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij een kei in het vervangen van kozijnen en ben je per direct inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Regio Noordwijkerhout – Regiebouw

Regio NoordwijkerhoutBouwPer direct/In overleg
Voor diverse onderhoudswerken in en rondom Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar een timmerman. Heb jij ervaring met renovatie&onderhoud en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouw van een supermarkt in Leiden zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de afbouw. Ben jij Nederlands sprekend en op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 62 woningen in Arnhem zijn we per direct op zoek naar timmerlieden die bedreven zijn in het maken van tunnelbekistingen. Dit project loopt t/m week 41 en daarna kun je door naar een werk in Vianen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van HSB elementen en houten kozijnen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Regio Amersfoort – Regiebouw

Regio AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de calamiteiten dienst. Ben jij dynamisch, flexibel en allround inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP mutatie timmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse mutatiewerkzaamheden bij particulieren thuis zijn we op zoek naar een sociale, allround onderlegde timmerman. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar 2 ervaren stelleurs. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar vaklieden die ervaring hebben met de montage en aftimmering van kunststof kozijnen. De werkzaamheden zullen starten omtrent week 33. Ben jij representatief en heb je ervaring met particuliere opdrachtgevers? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een echte alleskunner. Ben jij allround onderlegd en ben je van wk 23 t/m 48 inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden – Regiebouw

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leeuwarden zoeken we per direct enthousiaste timmerlieden voor een nieuwbouwproject waarbij een dak gerealiseerd moet worden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een bedrijfspand in Amsterdam zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met het monteren van balklagen, het plaatsen van stelkozijnen en het maken van houten wanden? Dan komen we graag in contact!

ZZP handyman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Alkmaar zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige handyman voor het aanbrengen van folies en isolatie aan en onder de stalen constructies. Kun jij goed volgens plan van een uitvoerder en/of vanaf tekening werken? Dan ben jij de handyman die wij zoeken! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veendam – Regiebouw

VeendamBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Veendam zijn we per direct op zoek naar een een koppel allround timmerlieden dat geschikt is voor het uitvoeren van divers verbouwingswerk. Zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Midden Beemster – Regiebouw

Midden BeemsterInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Midden Beemster zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige loodgieters. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de CV-installaties voor 82 woningen. Ben jij een kei in het in bedrijf stellen van een complete cv-installatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP CV-monteur gezocht in Tubbergen

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround CV- monteur voor een renovatieproject in Tubbergen. Kun jij complete CV-installaties in bedrijf stellen en ben jij in staat om goed te communiceren met bewoners? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Tubbergen – Regiebouw

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround E-monteur voor een renovatieproject in de regio van Tubbergen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum – Regiebouw

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle – Regiebouw

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf10/08/2022
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld