Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP allround loodgieter gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenInstallatiePer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van een zwembad in Bergen zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende loodgieter / cv-monteur. Ben jij o.a. bedreven in de aanleg van riolering, HWA vacurain, het stellen en aansluiten van toiletreservoirs en persen van leidingen? Dan ben jij de vakman die we zoeken, reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haren – Regiebouw

HarenBouwPer direct/In overleg
Voor onze opdrachtgever uit Haren zoeken wij een ervaren timmerlieden die kunnen denken in oplossingen. Het werk bestaat uit diverse herstelwerkzaamheden in een kantorenpand; In de afbouw gaan enkele wijziging doorgevoerd worden en hiermee ga je zelfstandig aan de slag. Ben jij zelfstandig en per direct op zoek naar werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een zelfstandige allround timmerman uit de omgeving van Helmond. Ben jij een echte allrounder die goed zelfstandig kan werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Goes – Regiebouw

GoesBouwPer direct/In overleg
Voor diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Ben jij een echte allrounder en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP kozijnenmonteur gezocht in Deurne – Regiebouw

DeurneBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde ZZP'er die het vak willen leren van kozijnenmonteur. Heb je ervaring als bouwopruimer en wil je iets afwisselends leren en doorgroeien? Dan zoeken wij jou!

ZZP bouwopruimer gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van vakantiewoningen in Zeewolde zijn we op zoek naar een bouwopruimer. Ben jij een kei in het schoon en netjes houden van ruimtes, kun jij goed materiaal aanvoeren en afval afvoeren? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Mierlo – Regiebouw

MierloBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Mierlo zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de verbouw en met name het stelwerk. Ben jij hier bedreven in? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor onderhoud en renovatie aan woningen in Zeewolde zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Het werk bevat o.a. timmerwerk aan daken, vervangen van dakgoten, montage van prefab elementen en divers aftimmerwerk. Zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht Regio Alphen a/d Rijn – Regiebouw

Regio Alphen a/d RijnBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van diverse woningen in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring in de verbouw? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de uit- en verbouw van een pand in Haarlem zijn we op zoek naar een goed zelfstandig koppel dat in een paar maanden tijd de gehele verbouwing op zich kan nemen! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Almere zijn wij op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een totaal van 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen, die gebouwd dienden te worden. De werkzaamheden zullen starten met het stelwerk van de kozijnen en profielen, om vervolgens de rest van het proces (naar verwachting) door te lopen! Heb jij / hebben jullie ervaring in de grootschalige woningbouw? Dan komen wij graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Nieuwveen – Regiebouw

NieuwveenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een woning in Nieuwveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het bouwen van een compleet huis. Ben jij zo'n vakman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Word je warm van mooi renovatie/restauratiewerk? Vind je het prachtig om oude glorie te laten herleven? In Venlo hebben we zo'n mooie job! Ben je inzetbaar? En kun je vakwerk leveren? Meld je zo spoedig mogelijk aan en wie weet sta je op korte termijn op deze uitdagende klus!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Ijsselsteijn – Regiebouw

IjsselsteijnBouwPer direct/In overleg
Voor de splitsing van een begane grond naar 2 portiekwoningen zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de verbouw. Kun jij een wandje zetten, deuren afhangen en werk je net en secuur? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Alkmaar zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat ervaring heeft met het plaatsen van (stel) kozijnen, prefab HSB elementen en tevens bijkomende (ruwe) afbouwtimmerwerkzaamheden kan verrichten. Ben jij / zijn jullie een kei hierin en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig transformatieproject in Haarlem zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project bestaan uit zowel beton- / ruw- als nieuwbouwtimmerwerk en tevens renovatie van goten. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en tekening lezen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren stelleurs voor een spraakmakend project in Amsterdam. Heb jij een haviksoog en sta je graag langdurig op een mooi project? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Amstelveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de afbouw. Ben jij een kei in het afhangen van deuren, gipsen en het timmeren van plinten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Noord-Brabant zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor diverse renovatie-, mutatie- en onderhoudsprojecten. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar divers werk voor langdurige tijd? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwing in de utiliteit zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden uit Amsterdam. De werkzaamheden betreffen o.a. het aanbrengen van raggelwerk en platen in een sportcentrum. Heb jij / hebben jullie ervaring met het op maat maken en op de juiste wijze monteren van platen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP bouwassistent gezocht in Veghel – Regiebouw

VeghelBouwPer direct/In overleg
Ben jij een echte aanpakker maar zeker niet volleerd, dan is deze klus een aanrader!! Leren terwijl je werkt, en er nog voor betaald krijgen ook. Je gaat mee met een volwaardige timmerman om hem te assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden. Het is uitdagend en divers werk in de omgeving van Veghel.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject op de Maasvlakte zijn we op zoek naar 2 ervaren ruwbouw timmerlieden voor het maken van betonnen wanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP opperman gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een opperman uit de omgeving van Oosterhout. Kun jij de metselaar ondersteunen als de beste? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer direct en wie weet ben je de komende 4 jaar onder de pannen!

ZZP metselaars gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar 2 metselaars uit de omgeving van Oosterhout. Kun jij metselen als de beste? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer direct en wie weet ben je de komende 4 jaar onder de pannen!

ZZP allround timmerman gezocht in Rietmolen – Regiebouw

RietmolenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Haaksbergen zijn we op zoek naar een allround timmerman voor in de timmerfabriek. Werk jij graag langdurig op 1 vaste plek? Reageer dan nu direct op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Venlo zijn we op zoek naar allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie communicatief sterk en van alle markten thuis? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Drunen – Regiebouw

DrunenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Drunen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden voor het aanbrengen van balklagen, overkappingen, stelkozijnen en rekwerken. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Deurne – Regiebouw

DeurneBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de regio van Deurne zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van kozijnen en glaszetten. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Groot-Ammers – Regiebouw

Groot-AmmersBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in de omgeving van Groot-Ammers zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Het is de bedoeling dat er per dag op 1 locatie tussen de 12 en 25 meterkasten worden gemonteerd en afgetimmerd om vervolgens de volgende dag hetzelfde werk op een andere locatie te doen. Ben jij / zijn jullie echte aanpakkers die het leuk vinden om dagelijks op een nieuwe locatie te werken? Reageer dan direct!

ZZP zonnepanelenmonteurs gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar ervaren zonnepanelenmonteurs voor een project waar 4000 panelen (voornamelijk op daken van bedrijven) geplaatst moeten worden. De werkzaamheden bestaan uit het leggen en uitmeten van de panelen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en in het bezit van de juiste gereedschappen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden voor onze opdrachtgever zijn divers (zowel in het zakelijke als particuliere segment) en zullen voornamelijk in de regio Diemen en rondom Amsterdam plaatsvinden. Ben jij zowel zelfstandig als in teamverband goed in te zetten? En voldoe je aan de volgende eisen: - LBO installatietechniek / loodgieterswerk - Werkervaring in soortgelijke functie - Zelfstandigheid - Creativiteit - Probleemoplossend - Rijbewijs B - Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten Dan zijn we op zoek naar jou! Aarzel niet en reageer direct.

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschInstallatiePer direct/In overleg
Per september zijn we op zoek naar 2 zelfstandige loodgieters in Den Bosch voor een renovatieproject in bewoonde situatie. Ben jij / zijn jullie allround met ervaring in de renovatie, in het bezit van een geldig VCA en eigen gereedschap? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden uit Arnhem Dat zich als een vis in het water voelt in de ruwbouwfase van een transformatieproject. Het betreft een kantoorpand dat wordt omgebouwd naar appartementen. Zijn jullie doorgewinterde ruwbouw timmerlieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Vianen – Regiebouw

VianenBouwPer direct/In overleg
Vanaf week 36 zijn we voor 8 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat ervaring heeft in de afbouw. Kunnen jullie in korte tijd secuur gipswanden plaatsen en zijn jullie op zoek naar tijdelijk werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Oosterhout zijn we op zoek naar vijf timmermannen die ervaring hebben met het plaatsen van kozijnen inclusief glas. Het werk betreft de onderhoud & renovatie van woningen. Ben jij naast een bedreven timmerman ook communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmermannen die ervaring hebben met het timmeren van systeembekistingen voor de wanden. Ben jij / zijn jullie ervaring in de ruwbouw en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar twee stelleurs. Het werk zal voornamelijk bestaan uit het plaatsen van kozijen e.d.. Ben jij een echte aanpakker die niet vies is van bijkomend sjouwwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieters gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een mooi renovatieproject in Flevoland zijn we op zoek naar allround loodgieters die tot het einde van het jaar beschikbaar zijn. Het werk op dit project bestaat zowel uit ruw- als afbouw. Ben jij / zijn jullie voor lange tijd inzetbaar en op zoek naar onbezorgd werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor het maken van de begane grond, bekistingen en het storten van beton. Ben jij / zijn jullie niet vies van het ruwere werk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP metselaars gezocht in Mariahout – Regiebouw

MariahoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Mariahout zijn we op zoek naar meerdere metselaars die van aanpakken weten. Ben jij de Nederlandse taal machtig en kun jij metselen als de beste? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de kleinschalige woningbouw zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werken zijn zowel nieuwbouw als renovatie en de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen en ander divers timmerwerk. Ben jij / zijn jullie echte allrounders en op zoek naar langdurig divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer – Regiebouw

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman die moeiteloos mee kan draaien. Ben jij een echte allrounder en maak je snel onderdeel uit van een team? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn al op dit mooie project!

ZZP metalstud monteurs gezocht in Leersum – Regiebouw

LeersumBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Leersum zijn we op zoek naar twee metalstud monteur met aantoonbare ervaring in de verbouw. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in Rotterdam zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan daken. Denk hierbij aan diverse timmerwerkzaamheden en het leggen van pannen. Ben jij / zijn jullie vakvolslagen en niet bang voor hoogtes? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP voorman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van bedrijfsruimtes in Breda zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman. Als (meewerkend) voorman zul je de uitvoerders ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het assisteren bij bouwplaatsorganisatie, het coördineren van toeleveranciers en onderaannemers, het helpen bij de maatvoering en de stand van het werk opnemen. Daarnaast zul je ook divers timmerwerk verrichten. Geef jij leiding door het goede voorbeeld te geven en ben je communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Witmarsum – Regiebouw

WitmarsumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Witmarsum zijn we op zoek naar 2 tot 4 timmerlieden met ervaring in de afbouw. Wil jij graag meewerken aan het aftimmeren van 29 vakantiewoningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Wijchen – Regiebouw

WijchenBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig werk (tot de kerst) zijn wij op zoek naar een timmerman die een kei is in de ruwbouw. De bedoeling is op dit project dat je start met werkzaamheden zoals het maken van bekistingen, het dichtzetten van kanaalplaatvloeren etc. Ben jij de vakman die we zoeken? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van 52 woningen in Didam zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een loodgieter die graag renovatie projecten aanpakt? Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en een bus? Dan zijn we op zoek naar jou! Het project start vanaf oktober en duurt minimaal tot en met het einde van dit jaar.

ZZP meewerkend voorman gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen / renovatieprojecten in de Randstad zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij een kei in het timmeren maar beschik je daarnaast ook over leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen – Regiebouw

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een landhuis in Huizen zijn we op zoek naar een allround timmerman met aantoonbare ervaring in het onderhoud & renovatie. Kun jij architraven en plinten aanbrengen, plafonds uitraggelen en deuren afhangen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumInstallatiePer direct/In overleg
Vanaf week 44 zijn we in Hilversum op zoek naar een allround loodgieter. Dit project betreft zowel de voor- als af montage van 37 appartementen . Ben jij in het bezit van een geldig VCA, eigen vervoer, alle benodigde PBM's en handgereedschap? Dan gaan we graag met je in gesprek!

ZZP timmerman gezocht in Hellevoetsluis – Regiebouw

HellevoetsluisBouwPer direct/In overleg
We zoeken een timmerman uit de buurt van Hellevoetsluis voor het onderhoud van woningen. Ben jij bekend met het vervangen van houten kozijnen voor stelkozijnen? En kun je daarnaast ook netjes aftimmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Goeree-Overflakkee – Regiebouw

Goeree-OverflakkeeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de regio Zeeland zijn we op zoek naar een loodgieter die zelfstandig leidingwerk kan aanbrengen voor CV installaties, water en riolering en daarnaast ook airco units kan ophangen. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een groot project van totaal 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het stellen van kozijnen en profielen, om daarna over te gaan tot de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk tegen een goed tarief? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw & renovatie. Op dit project zul je 4 tot 6 monteurs aansturen enactief meewerken. Ben jij een allrounder die de kar kan trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP dakdekker gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround dakdekker voor een project in Rotterdam. Heb jij ervaring met koper, bitumen en kunststof? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie loodgieter gezocht Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround renovatie loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. Ben jij servicegericht, representatief en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Velsen-Zuid – Regiebouw

Velsen-ZuidBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met o.a. stelwerk, aftimmeren en het maken van randkisten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround service en onderhoudsmonteur in de elektrobranche. Ben jij breed inzetbaar en heb je ervaring met o.a. service en onderhoud? Denk jij in oplossingen, ben je verbaal sterk en service-gericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP glaszetters gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Rijssen en Leiden zijn we op zoek naar goede ervaren glaszetters. Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer nu!

ZZP schilders gezocht in Oost-Nederland – Regiebouw

Oost-NederlandBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar ervaren schilders in Oost-Nederland. Heb jij (aantoonbare) ervaring als schilder, spreek je perfect Nederlands en ben je representatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden langdurig, passend werk in de buurt tegen marktconforme tarieven met snelle verzekerde betalingen! Reageer snel!

ZZP mutatietimmermannen gezocht in Amsterdam / Naarden – Regiebouw

Amsterdam / NaardenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatiewerk zijn we op zoek naar ervaren mutatietimmermannen. Heb je of hebben jullie relevante werkervaring en beheersen alle facetten van mutatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een project wat gaat starten in het derde kwartaal van dit jaar zijn we op zoek naar allround timmerman met ervaring in de kleinschalige nieuwbouw. Ben jij allround en heb je ervaring in de woningbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter / CV-monteur gezocht in Wateringen – Regiebouw

WateringenInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround loodgieter / cv monteur met ervaring in de renovatie. Ben jij een kei in het vervangen van ketels, onderhoud verrichten aan en storingen verhelpen van installaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP zonnepanelenmonteur gezocht in de Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf16/09/2021
Het mooie weer komt eraan beste zonnepanelen monteur. Wij zijn op zoek naar een koppel zonnepanelenmonteurs uit de omgeving van Utrecht. Op dit langdurig project zul je zonnepanelen plaatsen bij particulieren. Ben jij representatief, ervaren en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benodigde gereedschappen: Ladder, dakrand beveiliging en slagtol. Reageer snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesInstallatieVanaf16/09/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur voor een utiliteitsproject. Kun jij zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf16/09/2021
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf16/09/2021
Per a.s. maandag zijn we voor een opdrachtgever uit Oss op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de woningbouw. Op dit langdurige project zul je voornamelijk de afmontage verzorgen. Werklocaties zijn Oss, Den Bosch of Arnhem. Heb je ervaring als loodgieter in de afmontage en ben je beschikbaar? Reageer dan snel! Wij bieden je marktconforme tarieven, volledige ontzorging en continuïteit.

ZZP service monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf16/09/2021
Voor een innovatieve opdrachtgever zijn wij op zoek naar een service monteur in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden, vervangen en aanleggen van CV ketels en duurzame energiebronnen. Daarnaast werkt de opdrachtgever ook met diverse soorten loodgieterswerk, verstoppingen en ventilatiesystemen. Wat heb je nodig? Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek niveau 2 of 3; Ben je leergierig, gemotiveerd en beschik je over een klantgerichte instelling? Reageer dan snel en wij zorgen voor langdurig onbezorgd werk!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf16/09/2021
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf16/09/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf16/09/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf16/09/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf16/09/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld