Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Arnhem – Regiebouw

Regio ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving Arnhem zijn wij per direct op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in het particuliere segment. Ben jij vriendelijk in de omgang en spreek je graag met je (rechter)handen? Reageer dan direct op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Obdam – Regiebouw

ObdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman. Ben jij bekend met divers betontimmerwerk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Wij zoeken een ervaren timmerman in Weesp voor een renovatieproject. Je gaat zelfstandig aan het werk met o.a. het afhangen van deuren, plaatsen van kozijnen, plaatsen van keukens, maken van koven, maken van een toiletombouw, etc. Heb je tijd? Laat dan je reactie achter!

ZZP timmerlieden gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een gebouw in Lijnden zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het plaatsen van systeemplafonds, metalstud & gipswanden en bijkomend aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Bergschenhoek – Regiebouw

BergschenhoekBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een meubelmaker / interieur timmerman die ervaring heeft met het maken van meubels aan de machine. Ben jij een kei in het maken van meubels? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een kledingwinkel in Roermond zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met renovatiewerk. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerman 2 gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in Beverwijk zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse werkzaamheden zoals het slopen van wanden, afvoeren van puin en bijkomend opruimwerk kan doen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct.

ZZP allround loodgieter gezocht in Goeree-Overflakkee – Regiebouw

Goeree-OverflakkeeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de regio Zeeland zijn we op zoek naar een loodgieter die zelfstandig leidingwerk kan aanbrengen voor CV installaties, water en riolering en daarnaast ook airco units kan ophangen. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Dieren – Regiebouw

DierenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een goed koppel timmerlieden dat op een mooi werk in Dieren aan de slag kan gaan met staalconstructies en het plaatsen van houten kozijnen. Het werk zal naar verwachting een aantal weken duren! Ben jij / zijn jullie op zoek naar een klus op korte termijn? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman voor in de afbouwfase. Ben jij een kei in het op maat zagen en plakken van gespoten plinten? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Delft – Regiebouw

DelftBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud en renovatie van woningen in Delft zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Trespa gevelbekleding en het opknappen van het houtwerk van de achtergevels. Ben jij bedreven in dit werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met funderingswerk. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Eemnes – Regiebouw

EemnesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Zwolle zijn we op zoek naar ervaren ruwbouw timmerlieden die kunnen meehelpen bij het plaatsen van prefab betonnen elementen. Ben jij / zijn jullie echte aanpakkers met aantoonbare ervaring in de ruwbouw? Neem dan contact met ons op!

ZZP renovatie timmerman gezocht in Ermelo – Regiebouw

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een winkelcentrum in Ermelo zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met stelwerk en aftimmerwerk. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround vaklieden gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Per 1 juli zoeken wij een aantal allround vaklieden voor gebouwbeheer op een project in Veldhoven. De werkzaamheden zullen binnen in het bedrijfspand zijn; denk hier bijvoorbeeld aan kleine reparatiewerkzaamheden aan ruimtes. We zoeken vaklieden die in het bezit zijn van een VCA en eigen gereedschappen, vaklieden die van aanpakken houden en oplossingsgericht denken. Ben jij de vakman die we zoeken? Laat dan je reactie achter!

ZZP allround loodgieters gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Per 28-06-2021 zijn wij op zoek naar een koppel loodgieters voor een langdurig renovatieproject. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Luchtbehandeling, water leidingen, afmontage en sanitair. Ben jij / zijn jullie in bezit van een VCA, gereedschap en vervoer? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Groningen – Regiebouw

GroningenInstallatiePer direct/In overleg
Per 14-07 zijn we op zoek naar een E-monteur voor een project in Groningen. Het betreft een retail project. Beschik jij over een een geldig VCA, eigen gereedschap en vervoer? Reageer dan snel! Mocht je niet uit de buurt van Groningen komen maar wel graag dit project willen oppakken dan horen wij het graag! Je kunt eventueel in de kost.

ZZP kozijnen monteurs gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Oss zijn wij opzoek naar kozijnen monteurs die ervaring hebben met de renovatie van houten kozijnen. Ben jij de volwaardige monteur/timmerman die wij zoeken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zoeken we een allround timmerman voor een kleinschalig nieuwbouwproject. Ben je breed inzetbaar en vind je het mooi om samen met een kleine groep vakmannen een dakopbouw van A tot Z te realiseren? Dan komen we graag met je in contact.

ZZP tegelzetter gezocht in Regio Zoetermeer – Regiebouw

Regio ZoetermeerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio Zoetermeer zijn we op zoek naar een tegelzetter die ervaring heeft met het leggen van grote vloertegels. Ben je binnenkort inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwPer direct/In overleg
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar 2 timmerlieden uit de Regio Den Haag / Leiden die ervaring hebben met bonnenwerk. Heb jij / hebben jullie ervaring met bonnenwerk? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi project in Purmerend zoeken wij een koppel ervaren betontimmerlieden dat in teamverband mee kan werken bij het realiseren van een kolombekisting en daaropvolgend nieuwbouwtimmerwerk. Heb je aantoonbare ervaring? We horen je graag!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi project in Purmerend zoeken wij een koppel ervaren betontimmerlieden dat in teamverband mee kan werken bij het realiseren van een kolombekisting en daaropvolgend nieuwbouwtimmerwerk. Heb je aantoonbare ervaring? We horen je graag!

ZZP timmerman gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject in Nijmegen. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen, deuren afhangen en aftimmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een timmerman voor bonnenwerk in de Regio Rotterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit divers timmerwerk en kleinschalig loodgieterswerk op diverse locaties. Past dit bij jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met stelkozijnen monteren, borstweringen inplakken met EPDM en het onderstapelen van de staalconstructie? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in de Regio Den Haag – Regiebouw

Regio Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar 2 zelfstandige allround timmerlieden uit de buurt van Den Haag. Heb jij / hebben jullie ervaring met houtrot, het plaatsen van kozijnen en bijkomende werkzaamheden in de renovatie? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de buurt van Lijnden. Ben jij allround inzetbaar en heb je ervaring met het nalopen van opleverpunten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 42 appartementen zijn we op zoek naar een timmerman voor de ruwbouw fase. Ben jij o.a. bekend met afzettingen maken, lood leggen en kozijnen stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar ervaren timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met renovatiewerk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Goes – Regiebouw

Regio GoesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio Goes zijn wij vanaf week 20 op zoek naar een aantal allround timmerlieden voor de bouw van vakantiewoningen. Ben jij van alle markten thuis en loop je graag langdurig op een project? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP elektromonteur gezocht in Waalwijk – Regiebouw

WaalwijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van een medisch centrum in Waalwijk zijn we op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft met laagspanning. Kun jij goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar een langdurig project? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een goed koppel timmerlieden (zonder hoogtevrees) voor een langdurig werk in Utrecht! Het betreft een energiezuinig appartementen complex bestaande uit 31 appartementen, waar je zult starten met het stellen van kozijnen en door kunt lopen tot de oplevering. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Capelle aan den Ijssel – Regiebouw

Regio Capelle aan den IJsselBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de regio Capelle aan den Ijssel zijn we op zoek naar een timmerman voor in de timmerfabriek. Heb jij ervaring machinaal timmerwerk? Reageer dan direct!

ZZP leidinggevende loodgieter gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een leidinggevende loodgieter voor de bouw van een groot distributiecentrum te Roosendaal. De bouw is net gestart en naar verwachting kun je tot en met de oplevering aan het werk! Ben jij geschikt om leiding te geven aan 4 man en ben je voor langere tijd inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP tegelzetters gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een koppel tegelzetters voor de verbouwing van een horecagelegenheid in Utrecht. Heb jij ervaring met tegelen en werk je graag in een koppel, reageer dan snel!

ZZP loodgieters gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een koppel loodgieters / CV monteurs voor een langdurig project in Venlo. Kun jij / kunnen jullie zelfstandig werken en heb je / hebben jullie ervaring in de nieuwbouw? Reageer dan direct! Vereisten: VCA VOL, Eigen Gereedschap en PBM'S

ZZP allround timmerman gezocht in Schagerbrug – Regiebouw

SchagerbrugBouwPer direct/In overleg
Voor diverse kleinschalige nieuwbouwprojecten in de omgeving van Schagerbrug zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en heb je ervaring in de nieuwbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman 2 gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig project in de woningbouw zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij leergierig en wil je jezelf graag doorontwikkelen tot een volwaardig timmerman? Dan is dit de klus voor jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een groot project van totaal 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het stellen van kozijnen en profielen, om daarna over te gaan tot de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk tegen een goed tarief? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ermelo – Regiebouw

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van het dak van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met het renoveren van daken en ben je niet bang voor hoogtes? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen (3 stuks) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in de onderhoud & renovatie en ben je per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de complete renovatie van een kantoorpand zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de onderhoud & renovatie. Ben jij een kei in het renoveren en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP meewerkend uitvoerder gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfshal zijn we per direct op zoek naar een meewerkend uitvoerder uit de omgeving van Nijmegen. Heb jij leidinggevende kwaliteiten en kun je daar waar nodig ook mee timmeren met de ploeg? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor dit project is het de bedoeling dat er 18 units worden opgeleverd van ruw- tot afbouw.

ZZP meewerkend uitvoerder gezocht in Sassenheim – Regiebouw

SassenheimBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een kantoorpand in Sassenheim zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij een kei in het houden van overzicht en pak je daar waar nodig zelf ook graag je gereedschap op om de klus gedaan te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in de omgeving Mijdrecht – Regiebouw

Omgeving MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de onderhoud & renovatie zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Mijdrecht. Naast houtrot herstelwerkzaamheden en het vervangen van glas zul je ook bijkomend timmerwerk (denk aan betimmeringen, deuren en ramen vervangen, etc.) verrichten. Ben jij een kei in hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw & renovatie. Op dit project zul je 4 tot 6 monteurs aansturen enactief meewerken. Ben jij een allrounder die de kar kan trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP dakdekker gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround dakdekker voor een project in Rotterdam. Heb jij ervaring met koper, bitumen en kunststof? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Veenendaal – Regiebouw

Regio VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen en voorzetwanden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie loodgieter gezocht Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround renovatie loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. Ben jij servicegericht, representatief en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Franeker – Regiebouw

FranekerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die gaat meehelpen bij het bouwen van nieuwbouwwoningen. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het stellen van profielen, het plaatsen van kozijnen en uiteindelijk het nalopen van opleverpunten. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Delfzijl – Regiebouw

DelfzijlBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Delfzijl zoeken we een ervaren timmerman of een koppel timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn divers, denk hierbij o.a. aam het plaatsen van meterkasten, geveltimmerwerk en diverse andere bijkomende timmerklussen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amersfoort. Kun jij standleidingen en inbouwreservoirs zetten, ben je daarnaast bekend met ruwbouw-leidingwerk en afmontage? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Velsen-Zuid – Regiebouw

Velsen-ZuidBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met o.a. stelwerk, aftimmeren en het maken van randkisten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround service en onderhoudsmonteur in de elektrobranche. Ben jij breed inzetbaar en heb je ervaring met o.a. service en onderhoud? Denk jij in oplossingen, ben je verbaal sterk en service-gericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in de Kwakel – Regiebouw

De KwakelBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouwase van een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met divers montagewerk van HSB elementen en kun je bijkomend kleinschalig timmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Warmenhuizen – Regiebouw

WarmenhuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een appartementencomplex zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman die divers timmerwerk kan verrichten. Ben jij allround en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Geldermalsen zijn we op zoek naar twee ervaren betontimmermannen voor het plaatsen van een bekisting. Ben jij / zijn jullie bekend met het plaatsen van bekistingen en binnenkort inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort zijn we op zoek naar een echte allrounder die flexibel is en goed zelfstandig aan de slag kan bij particulieren thuis. Het betreffen zeer afwisselende werkzaamheden zoals een dakkapel of een uitbouw maken. Ben jij op zoek naar een leuke veelzijdige uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden voor in de ruwbouw. Het betreft een nieuwbouwproject waar de fundering net gelegd is. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. (tunnel)bekistingen timmeren, spouwbladen plaatsen? Reageer dan snel!

ZZP glaszetters gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Rijssen en Leiden zijn we op zoek naar goede ervaren glaszetters. Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer nu!

ZZP schilders gezocht in Oost-Nederland – Regiebouw

Oost-NederlandBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar ervaren schilders in Oost-Nederland. Heb jij (aantoonbare) ervaring als schilder, spreek je perfect Nederlands en ben je representatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden langdurig, passend werk in de buurt tegen marktconforme tarieven met snelle verzekerde betalingen! Reageer snel!

ZZP mutatietimmermannen gezocht in Amsterdam / Naarden – Regiebouw

Amsterdam / NaardenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatiewerk zijn we op zoek naar ervaren mutatietimmermannen. Heb je of hebben jullie relevante werkervaring en beheersen alle facetten van mutatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren koppel timmerlieden voor op een renovatieproject in de binnenstad. Zijn jullie echte aanpakkers en vinden jullie het prettig om buiten te werken? Dan komen we graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatiewerk zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kozijnen plaatsen volgens tekening en instructies van de uitvoerder? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een project wat gaat starten in het derde kwartaal van dit jaar zijn we op zoek naar allround timmerman met ervaring in de kleinschalige nieuwbouw. Ben jij allround en heb je ervaring in de woningbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter / CV-monteur gezocht in Wateringen – Regiebouw

WateringenInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround loodgieter / cv monteur met ervaring in de renovatie. Ben jij een kei in het vervangen van ketels, onderhoud verrichten aan en storingen verhelpen van installaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Beverwijk – Regiebouw

CastricumBouwPer direct/In overleg
Voor onze klant in de regio van Beverwijk zoeken wij een enthousiaste timmerman voor de montage van dakkapellen in een timmerfabriek. Ben jij.. Een timmerman die zowel zelfstandig als in groepsverband goed kan werken; heb je ervaring in een timmerfabriek en kun je netjes en nauwkeurig werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nieuw-Beijerland – Regiebouw

Nieuw-BeijerlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouwproject en ben je binnenkort inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP metselaar gezocht in Bruinisse – Regiebouw

BruinisseBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een zelfstandige metselaar die schoon te werk gaat en pointerwerk kan verrichten. Beheers jij deze disciplines? Reageer dan snel!

ZZP montagewerker gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkMetaalPer direct/In overleg
We zijn in heel het land op zoek naar zelfstandige montagewerkers. Kun jij volgens procedure (staal) constructies monteren aan de hand van bouwtekeningen? Beschik je daarnaast over de volgende geldige certificaten: VCA; Veilig werken op hoogte; Vereiker; Hoogwerker? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we in de regio Veldhoven op zoek naar ervaren timmermannen! Op dit project zul je voornamelijk renovatiewerk bij particulieren verrichten. Ben jij een allround, sociaal en kun je goed in teamverband werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Berkel-Enschot – Regiebouw

Berkel-EnschotBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar echte allrounders die ervaring hebben in de particulieren sector. Ben jij een kei in het opleveren van werk en heb je alle benodigde gereedschappen om de klus gedaan te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een bouwhulp. Kun jij de timmerman ondersteunen met diverse werkzaamheden, denk hierbij aan het plaatsen van stempels? En heb je een vereiker certificaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP zonnepanelenmonteur gezocht in de Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf10/06/2021
Het mooie weer komt eraan beste zonnepanelen monteur. Wij zijn op zoek naar een koppel zonnepanelenmonteurs uit de omgeving van Utrecht. Op dit langdurig project zul je zonnepanelen plaatsen bij particulieren. Ben jij representatief, ervaren en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benodigde gereedschappen: Ladder, dakrand beveiliging en slagtol. Reageer snel!

ZZP loodgieter gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgInstallatieVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter die ervaring heeft met bonnenwerk en gepland mutatiewerk. Heb je relevante werkervaring en beschik je over de juiste gereedschappen om de klussen zelfstandig uit te voeren? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een ervaren uitvoerder voor een renovatieproject. Op dit project zul je de planning bewaken en er voor zorgen dat alle deadlines gehaald worden. Kun je met jouw sociale en communicatie skills schakelen tussen collega's, onderaannemers en leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die op diverse bouwlocaties en bij particulieren onderhouds- en renovatietimmerwerk kan uitvoeren. Ben jij allround, heb je ervaring in het onderhouds en renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesInstallatieVanaf10/06/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur voor een utiliteitsproject. Kun jij zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Barendrecht – Regiebouw

BarendrechtBouwVanaf10/06/2021
We zijn op zoek naar een allround timmerman die profielen kan stellen, HSB wanden kan plaatsen en stellen om het project op te leveren. Heb jij hier ervaring mee en ben je in Mei beschikbaar? Reageer snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Amsterdam / HaarlemBouwVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever uit Noord-Holland zijn we op zoek naar een mutatietimmerman uit de regio Haarlem / Amsterdam. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Divers renovatietimmerwerk, plaatsen van keukens, kleinschalig elektrowerk, plakken van tegels, kleinschalig stucwerk en kleinschalig loodgieterswerk. Reageer snel!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf10/06/2021
Per a.s. maandag zijn we voor een opdrachtgever uit Oss op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de woningbouw. Op dit langdurige project zul je voornamelijk de afmontage verzorgen. Werklocaties zijn Oss, Den Bosch of Arnhem. Heb je ervaring als loodgieter in de afmontage en ben je beschikbaar? Reageer dan snel! Wij bieden je marktconforme tarieven, volledige ontzorging en continuïteit.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Well (Limburg) – Regiebouw

Well (Limburg)BouwVanaf10/06/2021
We zijn op zoek naar een ervaren koppel allround timmerlieden uit de buurt van Well (Limburg). Het werk betreft een nieuwbouwproject (fase 1) waar de gevelbekleding incl. houten achterconstructie, rachelwerk incl. beplating dakoverstekken gedaan moeten worden. VCA en werkervaring als koppel vereist. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een mooie uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP service monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf10/06/2021
Voor een innovatieve opdrachtgever zijn wij op zoek naar een service monteur in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden, vervangen en aanleggen van CV ketels en duurzame energiebronnen. Daarnaast werkt de opdrachtgever ook met diverse soorten loodgieterswerk, verstoppingen en ventilatiesystemen. Wat heb je nodig? Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek niveau 2 of 3; Ben je leergierig, gemotiveerd en beschik je over een klantgerichte instelling? Reageer dan snel en wij zorgen voor langdurig onbezorgd werk!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf10/06/2021
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP hekwerkmonteurs gezocht in Sevenum – Regiebouw

SevenumInstallatieVanaf10/06/2021
Per a.s. maandag zijn wij op zoek naar ZZP hekwerkmonteurs in de omgeving van Sevenum. De werkzaamheden op dit project zijn het plaatsen van diverse hekwerken en poorten, slagbomen, tourniquets en wat bijkomend elektra werk (service en reparatie). Wil je graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf10/06/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf10/06/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP tegelzetter gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij zowel wand- als vloertegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Sliedrecht – Regiebouw

SliedrechtInstallatieVanaf10/06/2021
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter die eventueel ook bonnenwerk kan doen. Ben je op zoek naar een leuke job met diverse installatie werkzaamheden? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf10/06/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatieVanaf10/06/2021
Per direct zijn wij op zoek naar een loodgieter. Als loodgieter ga je meerdere adressen af per dag (particuliere sector). De werkzaamheden zijn heel afwisselend: kraantje vervangen, toilet, verstopping, leiding repareren, dakgoot vervangen, ect. Ben jij representatief, denk je in oplossingen en houd je van afwisselend werk, reageer dan snel....

ZZP metselaar gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwVanaf10/06/2021
Voor een klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van een woontoren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan snel!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld