Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor het maken van de begane grond, bekistingen en het storten van beton. Ben jij / zijn jullie niet vies van het ruwere werk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitzetter/maatvoerder gezocht in Lekkerkerk – Regiebouw

LekkerkerkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Lekkerkerk zijn we op zoek naar een uitzetter/maatvoerder voor het aanbrengen van de maatvoeringen, het slaan van paaltjes, maken van bekistingen en ander beton timmerwerk. Ben jij hier bedreven in? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een villa in Rotterdam zijn we op zoek naar 2 allround timmerlieden die ervaring hebben in de afbouwfase. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het timmeren van kozijnen, het maken van een aanbouw, dakbetimmering en aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie vakbekwaam en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP metselaars gezocht in Mariahout – Regiebouw

MariahoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Mariahout zijn we op zoek naar meerdere metselaars die van aanpakken weten. Ben jij de Nederlandse taal machtig en kun jij metselen als de beste? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de kleinschalige woningbouw zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werken zijn zowel nieuwbouw als renovatie en de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen en ander divers timmerwerk. Ben jij / zijn jullie echte allrounders en op zoek naar langdurig divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Nijmegen zijn we op zoek naar allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer – Regiebouw

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman die moeiteloos mee kan draaien. Ben jij een echte allrounder en maak je snel onderdeel uit van een team? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn al op dit mooie project!

ZZP timmerman gezocht in Langeweg – Regiebouw

LangewegBouwPer direct/In overleg
Voor een deurenfabrikant zijn wij op zoek naar een timmerman die onderdorpels kan vervangen. Vooralsnog is het werk voor een aantal dagen, maar bij een wederzijdse connectie is er de mogelijkheid om langer voor deze opdrachtgever te werken. Dit zullen dan renovatieprojecten in bewoonde situatie zijn. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP metalstud monteurs gezocht in Leersum – Regiebouw

LeersumBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Leersum zijn we op zoek naar twee metalstud monteur met aantoonbare ervaring in de verbouw. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Etten – Regiebouw

EttenBouwPer direct/In overleg
In de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor diverse soorten werken in het luxe segment. Denk hierbij aan verbouwingen, zoals een het plaatsen van een dakkapel en kozijnen, maar ook stelwerk bij een nieuwbouw woning kan tot de opdracht behoren. Flexibiliteit is hier een must. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk in het luxe segment? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Roosendaal zijn we op zoek naar 2 stelleurs voor het stellen van profielen en kozijnen. Ben jij / zijn jullie bedreven stelleurs en op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Leeuwarden – Regiebouw

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van woningen in Leeuwarden zijn we op zoek naar 2 allround timmermannen die ervaring hebben met de (de)montage van kozijnen en kantstukken. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en bedreven mutatie timmermannen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in Rotterdam zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan daken. Denk hierbij aan diverse timmerwerkzaamheden en het leggen van pannen. Ben jij / zijn jullie vakvolslagen en niet bang voor hoogtes? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmermannen die ervaring hebben met het maken van bekistingen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar werk op de korte termijn? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Zaandam zijn we op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van dakranden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Tilburg zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Het werk is voor langere tijd en je zult per dag aan de hand van de bonnen die je krijgt diverse timmerwerkzaamheden uitvoeren voor veelal woningbouwverenigingen. Omdat je dus vaak in een bewoonde situatie werkt is het spreken van de Nederlandse taal een must. Kun jij je volledig vinden in dit profiel? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Berlicum – Regiebouw

BerlicumBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Berlicum zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de ruwbouw. Ben jij bekend met het leggen van zand cement vloeren en draai jij je handen niet om voor het zwaardere werk? Reageer dan direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een ervaren bouwopruimer. Heb jij geen 7 tot 4 mentaliteit en stop je pas als de bouw netjes en schoon is? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn te werken op dit mooie project.

ZZP timmerman gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw / renovatie van een basisschool in Oosterhout zijn we op zoek naar een allround timmerman die tevens ervaring heeft met het werken aan daken. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van plafonds in een bedrijfsruimte zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Ben jij / zijn jullie bekend met het renoveren van plafonds en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP loodgieter gezocht in Veenendaal – Regiebouw

VeenendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor de grootschalige renovatie van woningen zijn we per direct op zoek naar een loodgieter uit de omgeving van Veenendaal. Ben jij een kei in het renovatiewerk en op zoek naar langdurig werk (naar verwachting tot maart 2022)? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP voorman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van bedrijfsruimtes in Breda zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman. Als (meewerkend) voorman zul je de uitvoerders ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het assisteren bij bouwplaatsorganisatie, het coördineren van toeleveranciers en onderaannemers, het helpen bij de maatvoering en de stand van het werk opnemen. Daarnaast zul je ook divers timmerwerk verrichten. Geef jij leiding door het goede voorbeeld te geven en ben je communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Helmond zijn we op zoek naar 3 allround timmerlieden voor het demonteren van stofwanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Reageer dan direct!

ZZP stelleur gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Roermond zijn we op zoek naar een stelleur die tot aan de bouwvak de kozijnen kan stellen en onderslagen kan inzetten. Heb jij hier ervaring mee en ben je op zoek naar werk op de korte termijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Gulpen – Regiebouw

GulpenBouwPer direct/In overleg
Voor het aftimmeren van vakantiewoningen in Gulpen zijn we op zoek naar 4 zelfstandige timmerlieden met ervaring in de afbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Witmarsum – Regiebouw

WitmarsumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Witmarsum zijn we op zoek naar 2 tot 4 timmerlieden met ervaring in de afbouw. Wil jij graag meewerken aan het aftimmeren van 29 vakantiewoningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Klundert – Regiebouw

KlundertBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Klundert zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de timmerfabriek. Ben jij een kei in het maken van prefab woningen en op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Wijchen – Regiebouw

WijchenBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig werk (tot de kerst) zijn wij op zoek naar een timmerman die een kei is in de ruwbouw. De bedoeling is op dit project dat je start met werkzaamheden zoals het maken van bekistingen, het dichtzetten van kanaalplaatvloeren etc. Ben jij de vakman die we zoeken? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van 52 woningen in Didam zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een loodgieter die graag renovatie projecten aanpakt? Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en een bus? Dan zijn we op zoek naar jou! Het project start vanaf oktober en duurt minimaal tot en met het einde van dit jaar.

ZZP timmerlieden gezocht in Ophemert – Regiebouw

OphemertBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van wanden en daken op bouwunits in Ophemert zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met verbouwingen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een gebouw in Arnhem zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het afhangen van deuren, kozijnen, dorpels en het maken van meterkasten. Ben jij / zijn jullie hier bekend mee? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP meewerkend voorman gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen / renovatieprojecten in de Randstad zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij een kei in het timmeren maar beschik je daarnaast ook over leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Sneek – Regiebouw

SneekBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Sneek zijn we op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met stelwerk en bijkomend diverse timmerwerkzaamheden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in de Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de Kop van Noord-Holland zijn we op zoek naar een koppel ervaren ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het leggen van kanaalplaatvloeren, onderstempelen, het maken van randbekistingen en vervolgens wat stelwerk. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Reageer dan direct!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Hou jij van aanpakken en heb je leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een kantoorpand in Uden zijn we per direct op zoek naar een timmerman met affiniteit in de utiliteitsbouw. De werkzaamheden die je zult uitvoeren bevinden zich voornamelijk in de afbouwfase. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Haag zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor de montage van balklagen en kozijnen, het plaatsen van lewisplaat vloeren en bijkomend ander timmerwerk. Kun jij je helemaal vinden in dit profiel? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen – Regiebouw

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een landhuis in Huizen zijn we op zoek naar een allround timmerman met aantoonbare ervaring in het onderhoud & renovatie. Kun jij architraven en plinten aanbrengen, plafonds uitraggelen en deuren afhangen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumInstallatiePer direct/In overleg
Vanaf week 44 zijn we in Hilversum op zoek naar een allround loodgieter. Dit project betreft zowel de voor- als af montage van 37 appartementen . Ben jij in het bezit van een geldig VCA, eigen vervoer, alle benodigde PBM's en handgereedschap? Dan gaan we graag met je in gesprek!

ZZP timmerman gezocht in Epe – Regiebouw

EpeBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Epe zoeken we een ervaren timmerman die kan meehelpen met het realiseren van een aanbouw. Je wordt vanaf fundering tot het opleveren ingezet. Heb je aantoonbare ervaring en kan je starten? We horen je graag!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor echte allround timmerlieden hebben we fantastisch werk in de renovatie van 52 woningen waarbij zowel de buitenschil als ook de binnenzijde van woningen wordt opgeknapt met werkzaamheden als gevelbeplating, gootbetimmeringen inclusief achterhoutconstructies, dakramen plaatsen en aftimmeren. Daarnaast zullen ook hier en daar keukens geplaatst worden. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman voor diverse onderhoudstimmerwerken. Ben jij de geschoolde timmerman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Hellevoetsluis – Regiebouw

HellevoetsluisBouwPer direct/In overleg
We zoeken een timmerman uit de buurt van Hellevoetsluis voor het onderhoud van woningen. Ben jij bekend met het vervangen van houten kozijnen voor stelkozijnen? En kun je daarnaast ook netjes aftimmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Beverwijk – Regiebouw

Regio BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in de Regio van Beverwijk zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kleinschalig nieuwbouwwerk zoals het maken van aan- en opbouwen, dakkapellen en schuurtjes? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Wij zoeken een ervaren timmerman in Weesp voor een renovatieproject. Je gaat zelfstandig aan het werk met o.a. het afhangen van deuren, plaatsen van kozijnen, plaatsen van keukens, maken van koven, maken van een toiletombouw, etc. Heb je tijd? Laat dan je reactie achter!

ZZP timmerlieden gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een gebouw in Lijnden zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het plaatsen van systeemplafonds, metalstud & gipswanden en bijkomend aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP timmerman 2 gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in Beverwijk zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse werkzaamheden zoals het slopen van wanden, afvoeren van puin en bijkomend opruimwerk kan doen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct.

ZZP allround loodgieter gezocht in Goeree-Overflakkee – Regiebouw

Goeree-OverflakkeeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de regio Zeeland zijn we op zoek naar een loodgieter die zelfstandig leidingwerk kan aanbrengen voor CV installaties, water en riolering en daarnaast ook airco units kan ophangen. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met funderingswerk. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround vaklieden gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Per direct zoeken wij een aantal allround vaklieden voor gebouwbeheer op een project in Veldhoven. De werkzaamheden zullen binnen in het bedrijfspand zijn; denk hier bijvoorbeeld aan kleine reparatiewerkzaamheden aan ruimtes. We zoeken vaklieden die in het bezit zijn van een VCA en eigen gereedschappen, vaklieden die van aanpakken houden en oplossingsgericht denken. Ben jij de vakman die we zoeken? Laat dan je reactie achter!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zoeken we een allround timmerman voor een kleinschalig nieuwbouwproject. Ben je breed inzetbaar en vind je het mooi om samen met een kleine groep vakmannen een dakopbouw van A tot Z te realiseren? Dan komen we graag met je in contact.

ZZP betontimmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi project in Purmerend zoeken wij een koppel ervaren betontimmerlieden dat in teamverband mee kan werken bij het realiseren van een kolombekisting en daaropvolgend nieuwbouwtimmerwerk. Heb je aantoonbare ervaring? We horen je graag!

ZZP timmerman gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject in Nijmegen. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen, deuren afhangen en aftimmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met stelkozijnen monteren, borstweringen inplakken met EPDM en het onderstapelen van de staalconstructie? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de buurt van Lijnden. Ben jij allround inzetbaar en heb je ervaring met het nalopen van opleverpunten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Schagerbrug – Regiebouw

SchagerbrugBouwPer direct/In overleg
Voor diverse kleinschalige nieuwbouwprojecten in de omgeving van Schagerbrug zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en heb je ervaring in de nieuwbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een groot project van totaal 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het stellen van kozijnen en profielen, om daarna over te gaan tot de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk tegen een goed tarief? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen (3 stuks) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in de onderhoud & renovatie en ben je per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in de omgeving Mijdrecht – Regiebouw

Omgeving MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de onderhoud & renovatie zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Mijdrecht. Naast houtrot herstelwerkzaamheden en het vervangen van glas zul je ook bijkomend timmerwerk (denk aan betimmeringen, deuren en ramen vervangen, etc.) verrichten. Ben jij een kei in hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw & renovatie. Op dit project zul je 4 tot 6 monteurs aansturen enactief meewerken. Ben jij een allrounder die de kar kan trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP dakdekker gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround dakdekker voor een project in Rotterdam. Heb jij ervaring met koper, bitumen en kunststof? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Veenendaal – Regiebouw

Regio VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen en voorzetwanden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie loodgieter gezocht Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround renovatie loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. Ben jij servicegericht, representatief en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Franeker – Regiebouw

FranekerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die gaat meehelpen bij het bouwen van nieuwbouwwoningen. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het stellen van profielen, het plaatsen van kozijnen en uiteindelijk het nalopen van opleverpunten. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amersfoort. Kun jij standleidingen en inbouwreservoirs zetten, ben je daarnaast bekend met ruwbouw-leidingwerk en afmontage? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Velsen-Zuid – Regiebouw

Velsen-ZuidBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met o.a. stelwerk, aftimmeren en het maken van randkisten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround service en onderhoudsmonteur in de elektrobranche. Ben jij breed inzetbaar en heb je ervaring met o.a. service en onderhoud? Denk jij in oplossingen, ben je verbaal sterk en service-gericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in de Kwakel – Regiebouw

De KwakelBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouwase van een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met divers montagewerk van HSB elementen en kun je bijkomend kleinschalig timmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Warmenhuizen – Regiebouw

WarmenhuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een appartementencomplex zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman die divers timmerwerk kan verrichten. Ben jij allround en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Geldermalsen zijn we op zoek naar twee ervaren betontimmermannen voor het plaatsen van een bekisting. Ben jij / zijn jullie bekend met het plaatsen van bekistingen en binnenkort inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden voor in de ruwbouw. Het betreft een nieuwbouwproject waar de fundering net gelegd is. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. (tunnel)bekistingen timmeren, spouwbladen plaatsen? Reageer dan snel!

ZZP glaszetters gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Rijssen en Leiden zijn we op zoek naar goede ervaren glaszetters. Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer nu!

ZZP schilders gezocht in Oost-Nederland – Regiebouw

Oost-NederlandBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar ervaren schilders in Oost-Nederland. Heb jij (aantoonbare) ervaring als schilder, spreek je perfect Nederlands en ben je representatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden langdurig, passend werk in de buurt tegen marktconforme tarieven met snelle verzekerde betalingen! Reageer snel!

ZZP mutatietimmermannen gezocht in Amsterdam / Naarden – Regiebouw

Amsterdam / NaardenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatiewerk zijn we op zoek naar ervaren mutatietimmermannen. Heb je of hebben jullie relevante werkervaring en beheersen alle facetten van mutatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatiewerk zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kozijnen plaatsen volgens tekening en instructies van de uitvoerder? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een project wat gaat starten in het derde kwartaal van dit jaar zijn we op zoek naar allround timmerman met ervaring in de kleinschalige nieuwbouw. Ben jij allround en heb je ervaring in de woningbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter / CV-monteur gezocht in Wateringen – Regiebouw

WateringenInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround loodgieter / cv monteur met ervaring in de renovatie. Ben jij een kei in het vervangen van ketels, onderhoud verrichten aan en storingen verhelpen van installaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP zonnepanelenmonteur gezocht in de Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf22/07/2021
Het mooie weer komt eraan beste zonnepanelen monteur. Wij zijn op zoek naar een koppel zonnepanelenmonteurs uit de omgeving van Utrecht. Op dit langdurig project zul je zonnepanelen plaatsen bij particulieren. Ben jij representatief, ervaren en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benodigde gereedschappen: Ladder, dakrand beveiliging en slagtol. Reageer snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een ervaren uitvoerder voor een renovatieproject. Op dit project zul je de planning bewaken en er voor zorgen dat alle deadlines gehaald worden. Kun je met jouw sociale en communicatie skills schakelen tussen collega's, onderaannemers en leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die op diverse bouwlocaties en bij particulieren onderhouds- en renovatietimmerwerk kan uitvoeren. Ben jij allround, heb je ervaring in het onderhouds en renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesInstallatieVanaf22/07/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur voor een utiliteitsproject. Kun jij zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Amsterdam / HaarlemBouwVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever uit Noord-Holland zijn we op zoek naar een mutatietimmerman uit de regio Haarlem / Amsterdam. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Divers renovatietimmerwerk, plaatsen van keukens, kleinschalig elektrowerk, plakken van tegels, kleinschalig stucwerk en kleinschalig loodgieterswerk. Reageer snel!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf22/07/2021
Per a.s. maandag zijn we voor een opdrachtgever uit Oss op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de woningbouw. Op dit langdurige project zul je voornamelijk de afmontage verzorgen. Werklocaties zijn Oss, Den Bosch of Arnhem. Heb je ervaring als loodgieter in de afmontage en ben je beschikbaar? Reageer dan snel! Wij bieden je marktconforme tarieven, volledige ontzorging en continuïteit.

ZZP service monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf22/07/2021
Voor een innovatieve opdrachtgever zijn wij op zoek naar een service monteur in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden, vervangen en aanleggen van CV ketels en duurzame energiebronnen. Daarnaast werkt de opdrachtgever ook met diverse soorten loodgieterswerk, verstoppingen en ventilatiesystemen. Wat heb je nodig? Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek niveau 2 of 3; Ben je leergierig, gemotiveerd en beschik je over een klantgerichte instelling? Reageer dan snel en wij zorgen voor langdurig onbezorgd werk!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf22/07/2021
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf22/07/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf22/07/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP tegelzetter gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij zowel wand- als vloertegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Sliedrecht – Regiebouw

SliedrechtInstallatieVanaf22/07/2021
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter die eventueel ook bonnenwerk kan doen. Ben je op zoek naar een leuke job met diverse installatie werkzaamheden? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf22/07/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatieVanaf22/07/2021
Per direct zijn wij op zoek naar een loodgieter. Als loodgieter ga je meerdere adressen af per dag (particuliere sector). De werkzaamheden zijn heel afwisselend: kraantje vervangen, toilet, verstopping, leiding repareren, dakgoot vervangen, ect. Ben jij representatief, denk je in oplossingen en houd je van afwisselend werk, reageer dan snel....

ZZP metselaar gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwVanaf22/07/2021
Voor een klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van een woontoren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan snel!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld