Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Goes – Regiebouw

Regio GoesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio Goes zijn wij vanaf week 20 op zoek naar een aantal allround timmerlieden voor de bouw van vakantiewoningen. Ben jij van alle markten thuis en loop je graag langdurig op een project? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP elektromonteur gezocht in Waalwijk – Regiebouw

WaalwijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van een medisch centrum in Waalwijk zijn we op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft met laagspanning. Kun jij goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar een langdurig project? Reageer direct!

ZZP elektromonteurs gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor de bouw van een basisschool in Roosendaal zijn we op zoek naar een koppel elektromonteurs. Ben jij / zijn jullie in het bezit van een VCA, eigen vervoer en gereedschap? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een goed koppel timmerlieden (zonder hoogtevrees) voor een langdurig werk in Utrecht! Het betreft een energiezuinig appartementen complex bestaande uit 31 appartementen, waar je zult starten met het stellen van kozijnen en door kunt lopen tot de oplevering. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeist – Regiebouw

ZeistBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een flatgebouw in Zeist zijn we op zoek naar allround timmerlieden die de huidige gevelbekleding kunnen vervangen. Ben jij / zijn jullie bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Arnhem zijn we per begin juni op zoek naar een bedreven koppel timmerlieden. Ben jij / zijn jullie o.a. bekend met het maken van balklagen en vuil metselwerk? Dan zijn we op zoek naar jou / jullie!

ZZP timmerman gezocht in Regio Capelle aan den Ijssel – Regiebouw

Regio Capelle aan den IJsselBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de regio Capelle aan den Ijssel zijn we op zoek naar een timmerman voor in de timmerfabriek. Heb jij ervaring machinaal timmerwerk? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman voor de afbouwfase. Heb jij o.a. ervaring met het sluiten van achterwanden en aftimmeren van koven? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een timmerman voor een onderhouds- en renovatieklus in Alphen aan den Rijn. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het luchtdicht maken en opnieuw isoleren van bestaande daken. Kan jij dit als geen ander en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar 2 zelfstandige allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met stelwerk en het plaatsten van prefab goten? Reageer direct!

ZZP leidinggevende loodgieter gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een leidinggevende loodgieter voor de bouw van een groot distributiecentrum te Roosendaal. De bouw is net gestart en naar verwachting kun je tot en met de oplevering aan het werk! Ben jij geschikt om leiding te geven aan 4 man en ben je voor langere tijd inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP tegelzetters gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een koppel tegelzetters voor de verbouwing van een horecagelegenheid in Utrecht. Heb jij ervaring met tegelen en werk je graag in een koppel, reageer dan snel!

ZZP loodgieters gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een koppel loodgieters / CV monteurs voor een langdurig project in Venlo. Kun jij / kunnen jullie zelfstandig werken en heb je / hebben jullie ervaring in de nieuwbouw? Reageer dan direct! Vereisten: VCA VOL, Eigen Gereedschap en PBM'S

ZZP mutatie timmerman gezocht Regio Haaglanden – Regiebouw

Regio HaaglandenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van diverse woningen in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met mutatiewerk en kun je daarnaast tevens ook klein stucwerk / tegelwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP restauratie timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van diverse woningen zijn we per direct op zoek naar een restauratie timmerman. Heb jij ervaring in de restauratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden voor de onderhoud van woningen in de buurt van Haarlem. Heb jij / hebben jullie ervaring met houtrot? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Schagerbrug – Regiebouw

SchagerbrugBouwPer direct/In overleg
Voor diverse kleinschalige nieuwbouwprojecten in de omgeving van Schagerbrug zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en heb je ervaring in de nieuwbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman 2 gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig project in de woningbouw zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij leergierig en wil je jezelf graag doorontwikkelen tot een volwaardig timmerman? Dan is dit de klus voor jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een groot project van totaal 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het stellen van kozijnen en profielen, om daarna over te gaan tot de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk tegen een goed tarief? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Tiel – Regiebouw

TielBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman die traditioneel bekistingswerkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij op zoek naar langdurig werk en heb je ervaring in de ruwbouw? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ermelo – Regiebouw

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van het dak van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met het renoveren van daken en ben je niet bang voor hoogtes? Reageer dan direct!

ZZP voorman gezocht in Breukelen – Regiebouw

BreukelenBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een pand in Breukelen zijn we op zoek naar een voorman. Heb jij ervaring als voorman en kun je daarnaast ook meewerken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen (3 stuks) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in de onderhoud & renovatie en ben je per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in de Bilt – Regiebouw

De BiltBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman in de buurt van de Bilt. Ben jij allround inzetbaar en heb je ervaring met verbouwingen? Dan zijn we op zoek naar jou! De werkzaamheden op dit project zijn divers en de verwachting is dat het eind Mei opgeleverd zal worden.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Harderwijk – Regiebouw

HarderwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject in Harderwijk. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stukadoors gezocht in Zuid-Holland – Regiebouw

Zuid-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit Zuid-Holland zijn wij op zoek naar stukadoors met ervaring in de verbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP rioolspecialist gezocht in Son – Regiebouw

SonInstallatiePer direct/In overleg
Heb jij ervaring in de techniek als rioolspecialist? Dan zijn we op zoek naar jou! Op dit project zul je als rioolspecialist voornamelijk rioleringen ontstoppen, aanleggen en vervangen. Kun jij overweg met de machine's, camera's die bij dit soort werk komen kijken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Son – Regiebouw

SonInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grote opdrachtgvever uit de omgeving van Eindhoven zijn we op zoek naar loodgieters die ervaring hebben met sanitair, renovatie-, CV- en zinkwerk. Heb jij ervaring met deze werkzaamheden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP dakdekker gezocht in Son – Regiebouw

SonInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar dakdekkers voor de renovatie van woningen. Ben jij een ervaren dakdekker die naast de montage ook lekkages kan opsporen en verhelpen? Reageer dan direct!

ZZP loodgieter gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloInstallatiePer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Venlo zijn we op zoek naar een loodgieter / cv-monteur. De ruwbouw is net afgerond en voor het verdere verloop zijn we op zoek naar een echte vakman die tot en met de afronding van het project moeiteloos meedraait. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een huis zijn we op zoek naar een timmerman. Kun jij divers renovatiewerk verrichten? Heb je daarnaast ervaring met het maken van een aanbouw en dakkapel? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de complete renovatie van een kantoorpand zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de onderhoud & renovatie. Ben jij een kei in het renoveren en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP meewerkend uitvoerder gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfshal zijn we per direct op zoek naar een meewerkend uitvoerder uit de omgeving van Nijmegen. Heb jij leidinggevende kwaliteiten en kun je daar waar nodig ook mee timmeren met de ploeg? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor dit project is het de bedoeling dat er 18 units worden opgeleverd van ruw- tot afbouw.

ZZP meewerkend uitvoerder gezocht in Sassenheim – Regiebouw

SassenheimBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een kantoorpand in Sassenheim zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij een kei in het houden van overzicht en pak je daar waar nodig zelf ook graag je gereedschap op om de klus gedaan te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP stelleur gezocht in de Zilk – Regiebouw

De ZilkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van ca. 40 appartementen zijn we op zoek naar een stelleur. Ben jij op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in de omgeving Mijdrecht – Regiebouw

Omgeving MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de onderhoud & renovatie zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Mijdrecht. Naast houtrot herstelwerkzaamheden en het vervangen van glas zul je ook bijkomend timmerwerk (denk aan betimmeringen, deuren en ramen vervangen, etc.) verrichten. Ben jij een kei in hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw & renovatie. Op dit project zul je 4 tot 6 monteurs aansturen enactief meewerken. Ben jij een allrounder die de kar kan trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP dakdekker gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround dakdekker voor een project in Rotterdam. Heb jij ervaring met koper, bitumen en kunststof? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Veenendaal – Regiebouw

Regio VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen en voorzetwanden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Reeuwijk – Regiebouw

ReeuwijkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een nieuwe villa zijn we op zoek naar een allround timmerman die vanaf de fundering tot en met het opleveren mee kan draaien. Ben jij allround en per direct inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie loodgieter gezocht Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround renovatie loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. Ben jij servicegericht, representatief en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Franeker – Regiebouw

FranekerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die gaat meehelpen bij het bouwen van nieuwbouwwoningen. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het stellen van profielen, het plaatsen van kozijnen en uiteindelijk het nalopen van opleverpunten. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorhout – Regiebouw

VoorhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die divers montagewerk kan verrichten om van prefab elementen complete woningen te maken. Daarnaast zul je bijkomend aftimmerwerk en opruimwerkzaamheden uitvoeren. Ben jij op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Delfzijl – Regiebouw

DelfzijlBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Delfzijl zoeken we een ervaren timmerman of een koppel timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn divers, denk hierbij o.a. aam het plaatsen van meterkasten, geveltimmerwerk en diverse andere bijkomende timmerklussen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amersfoort. Kun jij standleidingen en inbouwreservoirs zetten, ben je daarnaast bekend met ruwbouw-leidingwerk en afmontage? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Velsen-Zuid – Regiebouw

Velsen-ZuidBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met o.a. stelwerk, aftimmeren en het maken van randkisten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround service en onderhoudsmonteur in de elektrobranche. Ben jij breed inzetbaar en heb je ervaring met o.a. service en onderhoud? Denk jij in oplossingen, ben je verbaal sterk en service-gericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in de Kwakel – Regiebouw

De KwakelBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouwase van een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met divers montagewerk van HSB elementen en kun je bijkomend kleinschalig timmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP schilder gezocht Regio Borculo – Regiebouw

Regio BorculoBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een schilder die voor woningbouwcorporaties onderhoudswerk kan verrichten. Ben jij een kei in het sausen van muren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Warmenhuizen – Regiebouw

WarmenhuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een appartementencomplex zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman die divers timmerwerk kan verrichten. Ben jij allround en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Geldermalsen zijn we op zoek naar twee ervaren betontimmermannen voor het plaatsen van een bekisting. Ben jij / zijn jullie bekend met het plaatsen van bekistingen en binnenkort inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort zijn we op zoek naar een echte allrounder die flexibel is en goed zelfstandig aan de slag kan bij particulieren thuis. Het betreffen zeer afwisselende werkzaamheden zoals een dakkapel of een uitbouw maken. Ben jij op zoek naar een leuke veelzijdige uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden voor in de ruwbouw. Het betreft een nieuwbouwproject waar de fundering net gelegd is. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. (tunnel)bekistingen timmeren, spouwbladen plaatsen? Reageer dan snel!

ZZP glaszetters gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Rijssen en Leiden zijn we op zoek naar goede ervaren glaszetters. Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer nu!

ZZP schilders gezocht in Oost-Nederland – Regiebouw

Oost-NederlandBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar ervaren schilders in Oost-Nederland. Heb jij (aantoonbare) ervaring als schilder, spreek je perfect Nederlands en ben je representatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden langdurig, passend werk in de buurt tegen marktconforme tarieven met snelle verzekerde betalingen! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een mutatiewerk zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman. Ben jij in het bezit van een bus die het centrum van Amsterdam in mag? Dan zijn we op zoek naar jou! Je zult voornamelijk keukens plaatsen (inclusief klein leidingewerk); tegels plakken; bijkomend sloop/opruimwerk; kleinschalige elektra en deuren afhangen. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatietimmermannen gezocht in Amsterdam / Naarden – Regiebouw

Amsterdam / NaardenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatiewerk zijn we op zoek naar ervaren mutatietimmermannen. Heb je of hebben jullie relevante werkervaring en beheersen alle facetten van mutatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren koppel timmerlieden voor op een renovatieproject in de binnenstad. Zijn jullie echte aanpakkers en vinden jullie het prettig om buiten te werken? Dan komen we graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatiewerk zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kozijnen plaatsen volgens tekening en instructies van de uitvoerder? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een project wat gaat starten in het derde kwartaal van dit jaar zijn we op zoek naar allround timmerman met ervaring in de kleinschalige nieuwbouw. Ben jij allround en heb je ervaring in de woningbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Noord-Holland zijn we op zoek naar een zelfstandige ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met allerhande beton- en ruwbouwtimmerwerk en kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werkzaamheden opleveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter / CV-monteur gezocht in Wateringen – Regiebouw

WateringenInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround loodgieter / cv monteur met ervaring in de renovatie. Ben jij een kei in het vervangen van ketels, onderhoud verrichten aan en storingen verhelpen van installaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Beverwijk – Regiebouw

CastricumBouwPer direct/In overleg
Voor onze klant in de regio van Beverwijk zoeken wij een enthousiaste timmerman voor de montage van dakkapellen in een timmerfabriek. Ben jij.. Een timmerman die zowel zelfstandig als in groepsverband goed kan werken; heb je ervaring in een timmerfabriek en kun je netjes en nauwkeurig werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nieuw-Beijerland – Regiebouw

Nieuw-BeijerlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouwproject en ben je binnenkort inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP metselaar gezocht in Bruinisse – Regiebouw

BruinisseBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een zelfstandige metselaar die schoon te werk gaat en pointerwerk kan verrichten. Beheers jij deze disciplines? Reageer dan snel!

ZZP montagewerker gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkMetaalPer direct/In overleg
We zijn in heel het land op zoek naar zelfstandige montagewerkers. Kun jij volgens procedure (staal) constructies monteren aan de hand van bouwtekeningen? Beschik je daarnaast over de volgende geldige certificaten: VCA; Veilig werken op hoogte; Vereiker; Hoogwerker? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we in de regio Veldhoven op zoek naar ervaren timmermannen! Op dit project zul je voornamelijk renovatiewerk bij particulieren verrichten. Ben jij een allround, sociaal en kun je goed in teamverband werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Berkel-Enschot – Regiebouw

Berkel-EnschotBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar echte allrounders die ervaring hebben in de particulieren sector. Ben jij een kei in het opleveren van werk en heb je alle benodigde gereedschappen om de klus gedaan te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een bouwhulp. Kun jij de timmerman ondersteunen met diverse werkzaamheden, denk hierbij aan het plaatsen van stempels? En heb je een vereiker certificaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP betontimmerman gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ZZP betontimmerman voor grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden betreffen divers beton en ruwbouwtimmerwerk. Kun jij goed volgens tekening werken en heb je ervaring in de ruwbouw? Reageer dan snel!

ZZP zonnepanelenmonteur gezocht in de Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf06/05/2021
Het mooie weer komt eraan beste zonnepanelen monteur. Wij zijn op zoek naar een koppel zonnepanelenmonteurs uit de omgeving van Utrecht. Op dit langdurig project zul je zonnepanelen plaatsen bij particulieren. Ben jij representatief, ervaren en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benodigde gereedschappen: Ladder, dakrand beveiliging en slagtol. Reageer snel!

ZZP loodgieter gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgInstallatieVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter die ervaring heeft met bonnenwerk en gepland mutatiewerk. Heb je relevante werkervaring en beschik je over de juiste gereedschappen om de klussen zelfstandig uit te voeren? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Waddinxveen – Regiebouw

WaddinxveenBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Waddinxveen. Het betreft de verbouwing van woningen waar je voornamelijk een aanbouw zult timmeren en badkamers zult renoveren. Heb je ervaring met verbouwingen en ben je beschikbaar? Reageer snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een ervaren uitvoerder voor een renovatieproject. Op dit project zul je de planning bewaken en er voor zorgen dat alle deadlines gehaald worden. Kun je met jouw sociale en communicatie skills schakelen tussen collega's, onderaannemers en leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die op diverse bouwlocaties en bij particulieren onderhouds- en renovatietimmerwerk kan uitvoeren. Ben jij allround, heb je ervaring in het onderhouds en renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Obdam – Regiebouw

ObdamBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een uitvoerder in Obdam. Het betreft een nieuwbouwproject waar je de bouw zult aansturen. Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en ervaring als uitvoerder? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP sprinklermonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesInstallatieVanaf06/05/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur voor een utiliteitsproject. Kun jij zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Barendrecht – Regiebouw

BarendrechtBouwVanaf06/05/2021
We zijn op zoek naar een allround timmerman die profielen kan stellen, HSB wanden kan plaatsen en stellen om het project op te leveren. Heb jij hier ervaring mee en ben je in Mei beschikbaar? Reageer snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Amsterdam / HaarlemBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever uit Noord-Holland zijn we op zoek naar een mutatietimmerman uit de regio Haarlem / Amsterdam. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Divers renovatietimmerwerk, plaatsen van keukens, kleinschalig elektrowerk, plakken van tegels, kleinschalig stucwerk en kleinschalig loodgieterswerk. Reageer snel!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf06/05/2021
Per a.s. maandag zijn we voor een opdrachtgever uit Oss op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de woningbouw. Op dit langdurige project zul je voornamelijk de afmontage verzorgen. Werklocaties zijn Oss, Den Bosch of Arnhem. Heb je ervaring als loodgieter in de afmontage en ben je beschikbaar? Reageer dan snel! Wij bieden je marktconforme tarieven, volledige ontzorging en continuïteit.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Well (Limburg) – Regiebouw

Well (Limburg)BouwVanaf06/05/2021
We zijn op zoek naar een ervaren koppel allround timmerlieden uit de buurt van Well (Limburg). Het werk betreft een nieuwbouwproject (fase 1) waar de gevelbekleding incl. houten achterconstructie, rachelwerk incl. beplating dakoverstekken gedaan moeten worden. VCA en werkervaring als koppel vereist. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een mooie uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP service monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf06/05/2021
Voor een innovatieve opdrachtgever zijn wij op zoek naar een service monteur in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden, vervangen en aanleggen van CV ketels en duurzame energiebronnen. Daarnaast werkt de opdrachtgever ook met diverse soorten loodgieterswerk, verstoppingen en ventilatiesystemen. Wat heb je nodig? Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek niveau 2 of 3; Ben je leergierig, gemotiveerd en beschik je over een klantgerichte instelling? Reageer dan snel en wij zorgen voor langdurig onbezorgd werk!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf06/05/2021
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP hekwerkmonteurs gezocht in Sevenum – Regiebouw

SevenumInstallatieVanaf06/05/2021
Per a.s. maandag zijn wij op zoek naar ZZP hekwerkmonteurs in de omgeving van Sevenum. De werkzaamheden op dit project zijn het plaatsen van diverse hekwerken en poorten, slagbomen, tourniquets en wat bijkomend elektra werk (service en reparatie). Wil je graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf06/05/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf06/05/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP tegelzetter gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij zowel wand- als vloertegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Sliedrecht – Regiebouw

SliedrechtInstallatieVanaf06/05/2021
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter die eventueel ook bonnenwerk kan doen. Ben je op zoek naar een leuke job met diverse installatie werkzaamheden? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf06/05/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatieVanaf06/05/2021
Per direct zijn wij op zoek naar een loodgieter. Als loodgieter ga je meerdere adressen af per dag (particuliere sector). De werkzaamheden zijn heel afwisselend: kraantje vervangen, toilet, verstopping, leiding repareren, dakgoot vervangen, ect. Ben jij representatief, denk je in oplossingen en houd je van afwisselend werk, reageer dan snel....

ZZP metselaar gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwVanaf06/05/2021
Voor een klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van een woontoren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan snel!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld