Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Zutphen – Regiebouw

ZutphenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Achterhoek zijn wij per direct op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met renovatie en onderhoud. Ben jij sociaal in de omgang en op zoek naar een langdurige klus? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Aalsmeer – Regiebouw

AalsmeerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 28 appartementen in Aalsmeer zijn we per direct op zoek naar twee ervaren ruwbouw timmerlieden voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Interesse? Reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Regio Mijdrecht – Regiebouw

Regio MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen in de omgeving van Mijdrecht zijn we per direct op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Ben jij / zijn jullie ervaring met het afhangen van deuren, glaszetten en kozijnen vervangen en/of herstellen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Doetinchem – Regiebouw

Regio DoetinchemBouwPer direct/In overleg
Voor de afrondende verbouwing van woningen in de omgeving van Doetinchem zijn wij per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bedreven in de afbouw en inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround constructie bankwerker gezocht in Nieuwkuijk – Regiebouw

NieuwkuijkBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de metaalsector zijn we op zoek naar een allround constructie bankwerker. Kun jij: - Zorgvuldig en accuraat werken - Tekening lezen - Mig/Mag-Tig-elektrisch met elektrode lassen (dikke/dunne plaat) - Zagen, boren, tappen, ponsen, branden etc. En heb jij een rijbewijs, VCA diploma en eventueel een heftruck / hoogwerker certificaat? Neem dan direct contact met ons op!

ZZP elektromonteur gezocht in Vreeland – Regiebouw

VreelandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig elektromonteur met ruime ervaring in de woningbouw. Kun jij zelfstandig werken en ben je in het bezit van eigen vervoer, gereedschap en een geldig VCA? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 16 appartementen in Amsterdam zijn we op zoek naar een allround loodgieter die de complete installaties van o.a. waterzijdig CV, drinkwater, hydrobox boiler buffervat en vloerverwarming kan verzorgen. Ben jij de allround monteur die wij zoeken? We komen graag met je in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die goed tot zijn recht komt in een klein team. Ben jij allround onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden – Regiebouw

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden betreffen o.a. het uittimmeren en bekleden van de gevels zodat er rondom de woningen een strakke gevel zichtbaar is. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP schilder gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever die voornamelijk renovatie schilderwerk verricht zijn we per direct op zoek naar een zzp schilder uit de Randstad. Kun jij als geen ander muren sauzen, kozijnen en deurposten netjes afwerken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Geldermalsen zijn we op zoek naar 4 ruwbouw timmerlieden voor divers betontimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP monteurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar monteurs voor grote gevelprojecten in en rondom Amsterdam. Heb je geen hoogtevrees en wil je in een leuk team ervoor zorgen dat een pand een enorm mooie jas als afwerking krijgt? Neem dan contact met ons op!

ZZP allround klusjesman gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Ben jij een allround klusjesman uit de omgeving Veldhoven en per direct beschikbaar voor lange termijn? Dan ben jij de vakman die we zoeken! De werkzaamheden op dit project omvatten verschillende taken zoals : het vervangen van riolering, legionella rondes lopen, kleinschalig elektrawerk, het vervangen van sloten en het ophangen van diverse attributen. Interesse? Neem dan direct contact met ons op!

ZZP allround timmerman gezocht in Groenekan – Regiebouw

GroenekanBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een carpoort (2 verdiepingen) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij van alle markten thuis en per direct op zoek naar een nieuwe klus? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Noordwijk – Regiebouw

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een woning in Noordwijk zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman. Kun jij een woning strippen en daarna volledig opbouwen? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer direct.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige allround timmerlieden. De werkzaamheden betreffen naast allround timmerwerk ook stelwerk aan de buitenzijde. Interesse? Reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum – Regiebouw

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle – Regiebouw

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Soest – Regiebouw

Regio SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden uit de omgeving van Soest. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lisse – Regiebouw

LisseBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen (in zowel bewoonde als onbewoonde situatie) zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Lisse. Ben jij inzetbaar van klein funderingswerk tot het opleveren en alles wat daar tussenin zit? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wehl – Regiebouw

WehlBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan schansconstructies, overkappingen en gevelbekleding. Ben jij allround inzetbaar en kun je zelfstandig werken? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmerlieden uit Barneveld die ervaring hebben met stelwerk. Naast het stelwerk wordt er ook divers ander timmerwerk van je verwacht. Denk hierbij aan het plaatsen van HSB- en stelkozijnen. Ben jij de vakman die wij zoeken? Meld je nu aan!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman uit de Regio van Utrecht. Ben jij naast een vakvolslagen timmerman ook goed in het houden van orde en controle? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Leimuiden – Regiebouw

LeimuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leimuiden zijn we op zoek naar een timmerman voor in de fabriek. Kun jij in een rap tempo houtskelet elementen monteren? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatie timmerlieden gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van woningen in Roosendaal zijn wij op zoek naar twee timmerlieden die vanaf tekening gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken. Het werk betreft o.a. het plaatsen van wanden en plafonds, het vervangen van kozijnen, het renoveren / plaatsen van keukens en bijkomend aftimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig utiliteitsproject in Arnhem zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat net en secuur werkt. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenInstallatiePer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van een zwembad in Bergen zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende loodgieter / cv-monteur. Ben jij o.a. bedreven in de aanleg van riolering, HWA vacurain, het stellen en aansluiten van toiletreservoirs en persen van leidingen? Dan ben jij de vakman die we zoeken, reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor onderhoud en renovatie aan woningen in Zeewolde zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Het werk bevat o.a. timmerwerk aan daken, vervangen van dakgoten, montage van prefab elementen en divers aftimmerwerk. Zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht Regio Alphen a/d Rijn – Regiebouw

Regio Alphen a/d RijnBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van diverse woningen in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring in de verbouw? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Almere zijn wij op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een totaal van 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen, die gebouwd dienden te worden. De werkzaamheden zullen starten met het stelwerk van de kozijnen en profielen, om vervolgens de rest van het proces (naar verwachting) door te lopen! Heb jij / hebben jullie ervaring in de grootschalige woningbouw? Dan komen wij graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Nieuwveen – Regiebouw

NieuwveenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een woning in Nieuwveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het bouwen van een compleet huis. Ben jij zo'n vakman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren stelleurs voor een spraakmakend project in Amsterdam. Heb jij een haviksoog en sta je graag langdurig op een mooi project? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Noord-Brabant zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor diverse renovatie-, mutatie- en onderhoudsprojecten. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar divers werk voor langdurige tijd? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject op de Maasvlakte zijn we op zoek naar 2 ervaren ruwbouw timmerlieden voor het maken van betonnen wanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Rietmolen – Regiebouw

RietmolenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Haaksbergen zijn we op zoek naar een allround timmerman voor in de timmerfabriek. Werk jij graag langdurig op 1 vaste plek? Reageer dan nu direct op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Drunen – Regiebouw

DrunenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Drunen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden voor het aanbrengen van balklagen, overkappingen, stelkozijnen en rekwerken. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Groot-Ammers – Regiebouw

Groot-AmmersBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in de omgeving van Groot-Ammers zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Het is de bedoeling dat er per dag op 1 locatie tussen de 12 en 25 meterkasten worden gemonteerd en afgetimmerd om vervolgens de volgende dag hetzelfde werk op een andere locatie te doen. Ben jij / zijn jullie echte aanpakkers die het leuk vinden om dagelijks op een nieuwe locatie te werken? Reageer dan direct!

ZZP zonnepanelenmonteurs gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar ervaren zonnepanelenmonteurs voor een project waar 4000 panelen (voornamelijk op daken van bedrijven) geplaatst moeten worden. De werkzaamheden bestaan uit het leggen en uitmeten van de panelen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en in het bezit van de juiste gereedschappen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden voor onze opdrachtgever zijn divers (zowel in het zakelijke als particuliere segment) en zullen voornamelijk in de regio Diemen en rondom Amsterdam plaatsvinden. Ben jij zowel zelfstandig als in teamverband goed in te zetten? En voldoe je aan de volgende eisen: - LBO installatietechniek / loodgieterswerk - Werkervaring in soortgelijke functie - Zelfstandigheid - Creativiteit - Probleemoplossend - Rijbewijs B - Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten Dan zijn we op zoek naar jou! Aarzel niet en reageer direct.

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschInstallatiePer direct/In overleg
Per september zijn we op zoek naar 2 zelfstandige loodgieters in Den Bosch voor een renovatieproject in bewoonde situatie. Ben jij / zijn jullie allround met ervaring in de renovatie, in het bezit van een geldig VCA en eigen gereedschap? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden uit Arnhem Dat zich als een vis in het water voelt in de ruwbouwfase van een transformatieproject. Het betreft een kantoorpand dat wordt omgebouwd naar appartementen. Zijn jullie doorgewinterde ruwbouw timmerlieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Vianen – Regiebouw

VianenBouwPer direct/In overleg
Vanaf week 36 zijn we voor 8 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat ervaring heeft in de afbouw. Kunnen jullie in korte tijd secuur gipswanden plaatsen en zijn jullie op zoek naar tijdelijk werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor het maken van de begane grond, bekistingen en het storten van beton. Ben jij / zijn jullie niet vies van het ruwere werk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Witmarsum – Regiebouw

WitmarsumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Witmarsum zijn we op zoek naar 2 tot 4 timmerlieden met ervaring in de afbouw. Wil jij graag meewerken aan het aftimmeren van 29 vakantiewoningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Wijchen – Regiebouw

WijchenBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig werk (tot de kerst) zijn wij op zoek naar een timmerman die een kei is in de ruwbouw. De bedoeling is op dit project dat je start met werkzaamheden zoals het maken van bekistingen, het dichtzetten van kanaalplaatvloeren etc. Ben jij de vakman die we zoeken? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van 52 woningen in Didam zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een loodgieter die graag renovatie projecten aanpakt? Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en een bus? Dan zijn we op zoek naar jou! Het project start vanaf oktober en duurt minimaal tot en met het einde van dit jaar.

ZZP allround loodgieter gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumInstallatiePer direct/In overleg
Vanaf week 44 zijn we in Hilversum op zoek naar een allround loodgieter. Dit project betreft zowel de voor- als af montage van 37 appartementen . Ben jij in het bezit van een geldig VCA, eigen vervoer, alle benodigde PBM's en handgereedschap? Dan gaan we graag met je in gesprek!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een groot project van totaal 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het stellen van kozijnen en profielen, om daarna over te gaan tot de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk tegen een goed tarief? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw & renovatie. Op dit project zul je 4 tot 6 monteurs aansturen enactief meewerken. Ben jij een allrounder die de kar kan trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP dakdekker gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround dakdekker voor een project in Rotterdam. Heb jij ervaring met koper, bitumen en kunststof? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie loodgieter gezocht Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround renovatie loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. Ben jij servicegericht, representatief en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP elektromonteur gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround service en onderhoudsmonteur in de elektrobranche. Ben jij breed inzetbaar en heb je ervaring met o.a. service en onderhoud? Denk jij in oplossingen, ben je verbaal sterk en service-gericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP glaszetters gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Rijssen en Leiden zijn we op zoek naar goede ervaren glaszetters. Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer nu!

ZZP schilders gezocht in Oost-Nederland – Regiebouw

Oost-NederlandBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar ervaren schilders in Oost-Nederland. Heb jij (aantoonbare) ervaring als schilder, spreek je perfect Nederlands en ben je representatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden langdurig, passend werk in de buurt tegen marktconforme tarieven met snelle verzekerde betalingen! Reageer snel!

ZZP mutatietimmermannen gezocht in Amsterdam / Naarden – Regiebouw

Amsterdam / NaardenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatiewerk zijn we op zoek naar ervaren mutatietimmermannen. Heb je of hebben jullie relevante werkervaring en beheersen alle facetten van mutatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter / CV-monteur gezocht in Wateringen – Regiebouw

WateringenInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround loodgieter / cv monteur met ervaring in de renovatie. Ben jij een kei in het vervangen van ketels, onderhoud verrichten aan en storingen verhelpen van installaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP zonnepanelenmonteur gezocht in de Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf28/10/2021
Het mooie weer komt eraan beste zonnepanelen monteur. Wij zijn op zoek naar een koppel zonnepanelenmonteurs uit de omgeving van Utrecht. Op dit langdurig project zul je zonnepanelen plaatsen bij particulieren. Ben jij representatief, ervaren en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benodigde gereedschappen: Ladder, dakrand beveiliging en slagtol. Reageer snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesInstallatieVanaf28/10/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur voor een utiliteitsproject. Kun jij zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf28/10/2021
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf28/10/2021
Per a.s. maandag zijn we voor een opdrachtgever uit Oss op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de woningbouw. Op dit langdurige project zul je voornamelijk de afmontage verzorgen. Werklocaties zijn Oss, Den Bosch of Arnhem. Heb je ervaring als loodgieter in de afmontage en ben je beschikbaar? Reageer dan snel! Wij bieden je marktconforme tarieven, volledige ontzorging en continuïteit.

ZZP service monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf28/10/2021
Voor een innovatieve opdrachtgever zijn wij op zoek naar een service monteur in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden, vervangen en aanleggen van CV ketels en duurzame energiebronnen. Daarnaast werkt de opdrachtgever ook met diverse soorten loodgieterswerk, verstoppingen en ventilatiesystemen. Wat heb je nodig? Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek niveau 2 of 3; Ben je leergierig, gemotiveerd en beschik je over een klantgerichte instelling? Reageer dan snel en wij zorgen voor langdurig onbezorgd werk!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf28/10/2021
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf28/10/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf28/10/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf28/10/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld