Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP allround loodgieter gezocht in regio Nijmegen – Regiebouw

Regio NijmegenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Nijmegen zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die voor langere tijd inzetbaar is en graag op een renovatieproject aan de slag gaat. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP cv-monteur gezocht in Bergen Op Zoom – Regiebouw

Bergen Op ZoomInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers onderhoudswerk bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een cv-monteur die ervaring heeft met service- en onderhoud. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Bergen Op Zoom – Regiebouw

Bergen Op ZoomInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers elektrawerk bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft met mutatie/renovatieprojecten. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP cv-monteurs gezocht in West-Nederland – Regiebouw

West-NederlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig project in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar twee cv-monteurs die allround ervaring hebben met o.a. het onderhouden van ketelhuizen en het plaatsen van heaters. Interesse? Reageer direct!

ZZP loodgieters gezocht in West-Nederland – Regiebouw

West-NederlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor het opsporen van crisis situaties zoals legionella zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters met ervaring in de renovatie. Ben jij de speurneus die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van diverse huurwoningen in de omgeving van Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een mutatietimmerman. Heb jij ervaring met het renoveren van woningen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hazerswoude-Dorp – Regiebouw

Hazerswoude-DorpInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden bij particulieren thuis zijn we op zoek naar een goed communicerende allround loodgieter. Ben jij de vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

UtrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject van de woningbouw in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ervaring heeft in de renovatie. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP allround loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Utrecht zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter voor het uitvoeren van service- en onderhouswerk. Ben jij bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Bodegraven – Regiebouw

BodegravenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Bodegraven zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. De werkzaamheden zijn allround en zullen o.a. bestaan uit het maken aanbouwen en geveltimmerwerk. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Noordwijkerhout – Regiebouw

NoordwijkerhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Noordwijk zijn wij op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Is beton timmerwerk echt jouw ding en ben je niet bang om hard te werken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP loodgieter gezocht in Valburg – Regiebouw

ValburgInstallatiePer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Valburg zijn we op zoek naar een loodgieter voor het afmonteren van keukens, toiletten en badkamers. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Westland – Regiebouw

WestlandInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround elektromonteur voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Ben jij de allrounder die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Westland – Regiebouw

WestlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit het Westland zijn we per direct op zoek naar een allround service- en onderhoudsmonteur. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Lopik – Regiebouw

LopikInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Lopik zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ervaring heeft met zowel nieuwbouw- als renovatiewerken. Ben jij de allround vakman die wij zoeken? Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een all round loodgieter uit de omgeving van Amsterdam die ervaring heeft met renovatiewerkzaamheden. Ben jij op korte termijn inzetbaar en heb je ervaring in de renovatie? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatiePer direct/In overleg
Voor diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar twee allround loodgieters. Voor deze opdrachtgever zul je dus op diverse locaties complete nieuwbouwwoningen opleveren. Ben jij de allrounder die niet vies is van een stukje rijden? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Veenendaal – Regiebouw

VeenendaalInstallatiePer direct/In overleg
Per 03-01-2021 zijn wij op zoek een allround loodgieter voor een renovatieproject in Veenendaal. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het renoveren van complete badkamers, toiletten en keukens. Ben jij de loodgieter (ervaring met het aanbrengen van PE riolering is een pre) die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van een luxe appartement in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een elektromonteur die al het elektrawerk kan verrichten. Denk hierbij aan het aanleggen van verlichting, stopcontacten, meterkasten etc. Interesse? Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn onbezorgd te werken via Regiebouw!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een project in Almere zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Het is de bedoeling dat je / jullie in de ruwbouw starten en als het bevalt, is er de mogelijkheid om door te gaan naar de volgende fases van de bouw. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP assistent cv-monteur gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de omgeving van Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige monteur die het team kan assisteren met het aansluiten van cv-ketels en ventilatie units. Maak jij graag onderdeel uit van een team en pas jij je moeiteloos aan? Dan ben jij de vakman die wij zoeken!

ZZP allround loodgieter gezocht in Breda – Regiebouw

BredaInstallatiePer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Breda zijn wij op zoek naar een loodgieter / CV monteur die zowel dun- als dikwandig werk kan verrichten. Denk hierbij aan het aansluiten van cv-installaties maar ook dunwandig buigwerk en kerntrekken. Op dit werk zul je samen met ca. 4 monteurs een team vormen en kun je naar verwachting t/m de bouwvakvakantie 2022 aan de slag. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

ZZP timmerman gezocht in Ede – Regiebouw

EdeBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Ede die bedreven is in het plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen in een monumentaal pand. Wil jij graag werken in een mooi pand? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Regio Barneveld – Regiebouw

Regio BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de ruwbouw. Kun jij goed prefab wanden plaatsen, vloeren leggen en stempelen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Best zijn we per direct op zoek naar een meewerkend voorman. Kun jij naast uitstekend timmerwerk leveren ook goed leiding geven aan een ploeg? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per januari 2022 zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amsterdam voor het uitvoeren van renovatiewerk op diverse locaties in de stad, Kun jij goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar langdurig werk? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP CV-monteur gezocht in Tubbergen

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround CV- monteur voor een renovatieproject in Tubbergen. Kun jij complete CV-installaties in bedrijf stellen en ben jij in staat om goed te communiceren met bewoners? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Tubbergen – Regiebouw

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround E-monteur voor een renovatieproject in de regio van Tubbergen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we op zoek naar een allround loodgieter die een complete W-installatie kan aanleggen in appartementen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben jij in het bezit van een VCA, eigen vervoer en gereedschap? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar 5 elektromonteurs voor het aanleggen en installeren van complete huisinstallaties. Ben jij in staat om goed zelfstandig te werk te gaan en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Hoofddorp – Regiebouw

HoofddorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman voor het aftimmeren van woningen op een grootschalig nieuwbouwproject in Hoofddorp. Kun jij goed volgens plan werken en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer direct.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het leggen van balkons en divers stelwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Zutphen – Regiebouw

ZutphenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Achterhoek zijn wij per direct op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met renovatie en onderhoud. Ben jij sociaal in de omgang en op zoek naar een langdurige klus? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum – Regiebouw

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle – Regiebouw

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lisse – Regiebouw

LisseBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen (in zowel bewoonde als onbewoonde situatie) zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Lisse. Ben jij inzetbaar van klein funderingswerk tot het opleveren en alles wat daar tussenin zit? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP allround loodgieter gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenInstallatiePer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van een zwembad in Bergen zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende loodgieter / cv-monteur. Ben jij o.a. bedreven in de aanleg van riolering, HWA vacurain, het stellen en aansluiten van toiletreservoirs en persen van leidingen? Dan ben jij de vakman die we zoeken, reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor onderhoud en renovatie aan woningen in Zeewolde zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Het werk bevat o.a. timmerwerk aan daken, vervangen van dakgoten, montage van prefab elementen en divers aftimmerwerk. Zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Nieuwveen – Regiebouw

NieuwveenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een woning in Nieuwveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het bouwen van een compleet huis. Ben jij zo'n vakman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Noord-Brabant zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor diverse renovatie-, mutatie- en onderhoudsprojecten. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar divers werk voor langdurige tijd? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Witmarsum – Regiebouw

WitmarsumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Witmarsum zijn we op zoek naar 2 tot 4 timmerlieden met ervaring in de afbouw. Wil jij graag meewerken aan het aftimmeren van 29 vakantiewoningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we in Hilversum op zoek naar een allround loodgieter. Dit project betreft zowel de voor- als af montage van 37 appartementen . Ben jij in het bezit van een geldig VCA, eigen vervoer, alle benodigde PBM's en handgereedschap? Dan gaan we graag met je in gesprek!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw & renovatie. Op dit project zul je 4 tot 6 monteurs aansturen en daarnaast zelf actief meewerken. Ben jij een allrounder die de kar kan trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf23/12/2021
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf23/12/2021
Per direct zijn we voor een opdrachtgever uit Oss op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de woningbouw. Op dit langdurige project zul je voornamelijk de afmontage verzorgen. Werklocaties zijn Oss, Den Bosch of Arnhem. Heb je ervaring als loodgieter in de afmontage en ben je beschikbaar? Reageer dan snel! Wij bieden je marktconforme tarieven, volledige ontzorging en continuïteit.

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld