Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP loodgieter gezocht in Den Bosch / Tilburg – Regiebouw

Den BoschInstallatieVanaf19/10/2020
Per direct zijn we op zoek naar loodgieters met ervaring met woningbouw & utiliteit. We hebben diverse langdurige projecten in de omgeving Den Bosch & Tilburg. Ben jij een allround loodgieter, reageer dan snel!

ZZP betontimmerman gezocht in Oldenzaal – Regiebouw

OldenzaalBouwVanaf19/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren betontimmerman in Oldenzaal. Heb jij ervaring met het timmeren van bekistingen en het zetten van stempels? Neem dan nu contact met ons op.

ZZP CV-monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf19/10/2020
Per maandag 19-10 zijn we op zoek naar een zelfstandig CV-monteur. Het is een langdurig nieuwbouwproject waar je appartementen en woningen gaat voorzien van CV-installaties. Ben je een ervaren monteur en op zoek naar werk? Reageer dan snel, want wij hebben langdurig werk in de aanbieding!

ZZP timmerman gezocht in omgeving Tiel – Regiebouw

Omgeving TielBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever in de buurt van Tiel zijn we op zoek naar een allround timmerman. Je gaat samen met de opdrachtgever timmerwerk uitvoeren bij vooral particulieren klanten. De werkzaamheden zijn heel divers, van het timmeren van een dakkapel tot het bouwen van een nieuwbouw huis. Kom je uit de beurt van Tiel en ben je een allround timmerman? Meld je dan nu aan.

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf19/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmermannen die ervaring hebben in mutatie en onderhoudswerk. Ben jij de timmerman die van alle markten thuis is? Meld je nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf01/01/2021
In het nieuwe jaar zijn we op zoek naar een allround timmerman in de Kop van Noord-Holland. Het verwachte timmerwerk zal zijn in kleinschalige nieuwbouw. Wil je graag het jaar fris starten met een leuke nieuwe uitdaging? Dan ben je de geschikte man voor deze klus!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf26/10/2020
Ben je als uitvoerder op zoek naar uitdagende transformatieprojecten in het hart van een bruisend centrum? Kun je goed in teamverband werken, ben je bestand tegen stress en heb je oog voor detail? Dan is deze transformatie van winkel naar kantoren iets voor jou!

ZZP timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Weesp. Wil je graag diverse renovaties verrichten in woningen? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenInstallatieVanaf19/10/2020
We zijn op zoek naar een ervaren e-monteur voor het monteren van verlichting buiten een kantoorpand. Kun je goed vanaf tekening monteren en denk je in oplossingen? Reageer dan snel, wij hebben mooi werk voor je!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf19/10/2020
Voor een mooi nieuwbouwproject (start maandag 19-10) zijn we op zoek naar een allround timmerman. De exacte werkzaamheden volgen nog. Wil je graag langdurig werken aan dit mooie nieuwbouwproject? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf12/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumBouwVanaf12/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Hilversum. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf12/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Amsterdam. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Lelystad – Regiebouw

LelystadBouwVanaf12/10/2020
Voor een project in Lelystad zijn we op zoek naar een timmerman. Heb je ervaring met aftimmerwerk en wil je graag dit laten zien in bungalows? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Monnickendam – Regiebouw

MonnickendamBouwVanaf12/10/2020
Voor langdurig werk zijn we op zoek naar een meewerkend uitvoerder. Wil je graag op diverse projecten (nieuwbouw en renovatie) de leiding nemen en het goede voorbeeld geven? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf05/10/2020
We zijn op zoek naar een timmerman voor mutatiewerk. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het maken van koven van multiplex en voorbereidend /beschermende oplossingen maken voor het boren in de vloer. Daarnaast zul je ook stof en bouwafval opruimen.

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf05/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het alles wat er komt kijken bij het maken van een nieuw gedeelte (tussen twee oudere panden in). Ben je allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Reageer snel!

ZZP tegelzetter gezocht in Rijswijk – Regiebouw

RijswijkBouwVanaf05/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij tegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf02/10/2020
We zijn op zoek naar een ZZP timmerman voor een langdurig project in Amsterdam. Het gaat om het renoveren van een winkelpand in hartje centrum. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in de kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf28/09/2020
Voor een opdrachtgever in de Kop van Noord-Holland zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Het werk betreft diverse timmerklussen in kleinschalige nieuwbouw en verbouwingen. Kun je volgens plan van de uitvoerder en/of vanaf bouwtekening werken? Reageer dan snel, want wij hebben een langdurig project voor je!

ZZP timmerman gezocht in Bussum – Regiebouw

BussumBouwVanaf07/09/2020
Voor een langdurig project zijn wij op zoek naar een onderhoud en renovatie timmerman in Bussum. Wil je graag goed geïsoleerde woningen afleveren aan tevreden bewoners? Dit zul je doen door betimmeringen op zolders te verwijderen, diezelfde zolders vervolgens te isoleren en daarna de betimmering weer plaatsen of vernieuwen. Ben je op zoek naar langdurig werk, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf07/09/2020
Voor kort project in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Loodgieter. Wil je graag meewerken aan de renovatie van een mooi oud grachtenpand en het leidingwerk en sanitair vernieuwen? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Schagen – Regiebouw

SchagenInstallatieVanaf07/09/2020
Voor kort project in de omgeving van Schagen zijn wij op zoek naar een Loodgieter. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit ruwbouw montage werk, leidingwerk en riolering. Wil je graag onbezorgd werken, reageer dan snel!

ZZP tegelzetter gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf31/08/2020
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij zowel wand- als vloertegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Nieuw-Lekkerland – Regiebouw

Nieuw-LekkerlandInstallatieVanaf08/10/2020
Voor een langdurig woningbouw-project in Nieuw-Lekkerland zijn we op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een echte allrounder met ruime ervaring in woningbouw, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP schilder gezocht in Dirksland – Regiebouw

DirkslandBouwVanaf01/10/2020
Voor een project van ongeveer 2 maanden in Dirksland zijn wij op zoek naar een allround schilder. Wil je graag in de woningbouw onderhoud en renovatiewerk doen op dit mooie project? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwVanaf19/10/2020
Onze opdrachtgever is vanaf 19 oktober op zoek naar een koppel timmermannen voor dakwerkzaamheden en het timmeren van boeiborden in Breda. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject, waar je tijdens het project door je ervaring en vakkundigheid kunt schitteren. Werkzaamheden zijn tot eind december. Jouw werk zorgt voor een stevige basis voor de rest van jouw collega’s, hierdoor is jouw functie onmisbaar. Functie eisen: Aantoonbare werkervaring als timmerman. rijbewijs B en eigen vervoer, eigen gereedschap en VCA certificaat.

ZZP loodgieter gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord HollandInstallatieVanaf07/10/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een stek / koelmonteur voor een project in de regio Noord-Holland. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het installeren van warmtepomp installaties in individuele eengezinswoningen. Ben jij allround loodgieter met een stek-diploma en op zoek naar een langdurig en goed betaald project? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Lichtenvoorde – Regiebouw

LichtenvoordeInstallatieVanaf12/10/2020
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige allround loodgieter voor een opdracht in Lichtenvoorde. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het maken van installaties (a tot z). Wil je graag meewerken aan dit project en 62 woningen in totaal voorzien van de installaties? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Middelburg – Regiebouw

MiddelburgBouwVanaf05/10/2020
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Middelburg zijn wij opzoek naar een timmerman die ervaring heeft in de verbouw. Als timmerman dien je allround te zijn, want naast de verbouw komt er ook nieuwbouw timmerwerk bij kijken. Naar verwachting duurt het project nog 2 maanden, ben je de komende periode beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf05/10/2020
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een goede allround timmerman woonachtig in de omgeving van Utrecht. Op dit werk is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. De werkzaamheden zijn divers binnen de kaders van verbouwingen/renovatiewerk. Ben jij een zelfstandige en sociale vakman die goed kan meedenken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Lichtenvoorde – Regiebouw

LichtenvoordeInstallatieVanaf12/10/2020
We zijn op zoek naar een assistent loodgieter voor een opdrachtgever in Lichtenvoorde. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit o.a. het plaatsen van rookmelders, mechanische ventilatie monteren en gasleidingen aanleggen. Wil je graag meewerken aan dit project en 62 woningen in totaal voorzien van de installaties? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf12/10/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Kaatsheuvel – Regiebouw

KaatsheuvelBouwVanaf02/11/2020
Ben jij een ervaren allround timmerman en zou je graag aan de slag gaan bij de Efteling voor twee weken? Heb je geen hoogtevrees en ben je niet bang om in een gordel te hangen ? Dan hebben wij jouw volgende project klaarliggen: Onderhoud van Joris de Draak per 2 november. Daarnaast wordt de volledige constructie van Joris de Draak vanaf de grond nagekeken en waar nodig is worden slechte constructiebalken en constructiesteunen vervangen door nieuwe. Alle bouten worden ook even aangedraaid. We zijn op zoek naar 3 a 4 timmermannen die goed zelfstandig uit de voeten kunnen, Details Periode: Per week 45, voor 2 weken Werkzaamheden: Allround timmerwerkzaamheden van de achtbaan. Vereisten: Beheersing van de Nederlandse taal | eigen vervoer en gereedschap |VCA

ZZP loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatiePer direct/In overleg14/09/2020
We zijn op zoek naar een ZZP loodgieter in Utrecht voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het aanleggen van leidingwerk in badkamers en het afmonteren hiervan. Daarnaast zul je ook (stand) leidingen aanleggen en rioolwerkzaamheden verrichten. Wil je graag meewerken aan dit mooie project? Reageer dan snel!

ZZP Montagemedewerker Metaal gezocht – Regiebouw

NederlandMetaalVanaf28/09/2020
Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies op één van de projectlocaties. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het zeer belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft. Ben je op zoek naar leuk werk in de metaal industrie? Reageer snel!

ZZP stelleur gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwVanaf28/09/2020
Onze opdrachtgever is binnenkort op zoek naar een koppel ZZP Stelleurs in Helmond. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject, waar je tijdens het project je ervaring en vakkundigheid kunt schitteren. Jouw uitdaging is om met weinig meetpunten toch de kozijnen te stellen zodat jouw collega’s hun werk ook naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Jouw werk zorgt voor een stevige basis voor de rest van jouw collega’s, hierdoor is jouw functie onmisbaar. Functie eisen: Aantoonbare werkervaring als Stelleur Rijbewijs B en eigen vervoer Eigen gereedschap VCA certificaat

ZZP CV monteur gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een koppel dikwandige monteurs . Werkzaamheden: leidingwerk aanleggen, autogeen lassen, monteren , fitten, etc. Heb jij de ervaring in huis en sta je open voor een langdurig project? Reageer dan snel

ZZP timmerman gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwVanaf28/09/2020
Voor een bouwbedrijf in de regio Veldhoven zoeken wij een ervaren timmerman! Dit bouwbedrijf is actief in renovatie projecten, voornamelijk bij particulieren. De timmerman die wij zoeken heeft bij voorkeur dan ook ruime timmer ervaring. Ben jij een timmerman die graag in een leuk team met collega's komt te werken? En het als een uitdaging ziet om jouw ervarenheid en skills in te zetten op verschillende mooie projecten? Dan komen we graag in contact met jou! De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties: Een afgeronde timmeropleiding; Ervaring als timmerman in de bouw; Rijbewijs B, eigen vervoer is een pré; VCA-basis, of de bereid om deze via Prima te behalen.

ZZP timmerlieden gezocht in Assen – Regiebouw

AssenBouwVanaf28/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar 2 timmerlieden in Assen. De werkzaamheden zullen zich voornamelijk in de afbouwfase plaatsvinden en het gaat om het net opleveren van een winkel voor ongeveer 2,5 week. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg31/08/2020
We zijn op zoek naar een tweetal timmermannen die voor een project in Best MS wanden willen sluiten, isoleren, platen monteren en aansluitingen willen maken in 3 à 4 weken.

ZZP Loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf05/10/2020
Voor diverse woningbouw projecten in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren loodgieters die bekend zijn met woningbouw. Je zult diverse werkzaamheden verrichten van de ruwbouw tot aan de oplevering. Denk hierbij aan CV installatie, gas- water en riool, etc. Wil jij werken op een langdurig project en de kar kunnen trekken, neem dan contact met ons op.

ZZP Schilder gezocht in omgeving Culemborg

Omgeving CulemborgBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een schilder in de regio van Culemborg. Het gaat om diverse schilderwerkzaamheden (hout) bij particulieren of overheidsinstanties.

ZZP Tegelzetter gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinBouwVanaf28/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Nieuwegein op zoek naar een tegelzetter. Het gaat om kleinschalig mutatiewerk waarbij het doel is het zetten van tegels bij klanten vanuit de woningbouwvereniging.

ZZP allround timmerman gezocht Regio Tilburg – Regiebouw

Regio TilburgBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdracht in de Regio Tilburg op zoek naar allround timmerlieden die houten gevelbekleding kunnen aanbrengen voor het luxe segment.

ZZP allround timmerman gezocht in Budel – Regiebouw

BudelBouwVanaf28/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Budel op zoek naar een allround timmerman. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden middels werkbonnen met als doel het opleveren van klussen conform de werkbonnen.

ZZP Bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdrachtgever in de Regio Breda op zoek naar een bouwhulp met verreiker certificaat. Je zult hand- en spandiensten verrichten op diverse projecten in de Regio Breda. Het doel van de opdracht is het ondersteunen in de overige werkzaamheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld stempels.

ZZP Timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een onderhoud & renovatie timmerman. De werkzaamheden die je zult verrichten zijn het maken van een uitbouw, dakkapellen, badkamer, isolatiewerken, gevel aanpassen en kozijnen plaatsen. Het uiteindelijke doel is alles stuc en schilder klaar opleveren. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Timmerlieden gezocht Oldenzaal

OldenzaalBouwPer direct/In overleg
Wij zijn voor een klant in Oldenzaal op zoek naar een koppel timmermannen. Het gaat om het bekleden van stalen balken met brandwerende platen. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Schilder gezocht Regio Veenendaal

Regio VeenendaalBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de Regio Veenendaal op zoek naar een schilder. Het gaat om divers schilderwerk bij diverse opdrachtgevers. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Timmerman gezocht in Den Haag

Den HaagBouwVanaf28/09/2020
Voor een klant zoeken wij ZZP Timmermannen. De klus betreft renovatie werk. Houten kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen. Daarnaast worden er dakkapellen gemaakt.

ZZP Allround Timmerman Amersfoort

AmersfoortBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken een Allround timmerman voor particulieren klussen (aanbouw,verbouw,dakkapel,boeidelen). De openstaande klus betreft het compleet opleveren van een aanbouw.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemInstallatieVanaf28/09/2020
Per 14-09-2020 zijn we op zoek naar een ervaren (renovatie) loodgieter. Je komt te werken in een leefomgeving met het monteren van mechanische ventilatie. De werkzaamheden zijn Afmontage loodgieter werkzaamheden. Denk jij in oplossingen, representatief en ben je een vakman in je werk, reageer dan snel! Wij hebben een langdurig project voor jou!

ZZP Loodgieter gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf28/09/2020
Na de vakantie zijn we op zoek naar een ervaren loodgieter (renovatie). In de woning komt een complete nieuwe badkamer, keuken en toilet. De werkzaamheden zullen bestaan uit leidingen leggen, afmonteren en sanitair plaatsen. Kun jij secuur en op tempo goed presenteren, dan zijn wij op zoek naar jou.

ZZP Loodgieters gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn op zoek naar een koppel allround loodgieters omgeving Amsterdam voor een langdurig renovatie project. De werkzaamheden vinden plaats in bestaande woningen, hier worden alle W- installaties vervangen.

ZZP Timmerman gezocht in Midden Limburg – Regiebouw

Midden LimburgBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een timmerman in Midden Limburg voor afbouw werkzaamheden in de nieuwbouw.

ZZP Timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een werk in de Regio Utrecht. Je zult divers nieuwbouwtimmerwerk doen zoals o.a. stellen van profielen, timmerwerk aan daken en aftimmerwerk. Je dient volgens tekening en/of plan van de uitvoerder de werkzaamheden op een nette wijze op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwVanaf28/09/2020
We zoeken een ervaren mutatietimmerman die ook kleinschalig loodgieterswerk, elektrawerk en kleinschalig plakwerk (tegels) kan verrichten. Je zult komen te werken in zowel leegstaande als bewoonde situatie. Je dient volgens het plan van de uitvoerder en/of werkbon de werkzaamheden op de juiste wijze op te leveren. VCA Basis of hoger vereist.

ZZP Timmermannen gezocht in Regio Alkmaar – Regiebouw

Regio AlkmaarBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een ervaren koppel voor voorbereiding en het plaatsen van een dakkapel. De werkzaamheden zijn divers timmerwerk, montagewerk en opruimwerk. Je dient volgens tekening en/of instructies van de uitvoerder de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Betontimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een betontimmerman voor in Amsterdam. De werkzaamheden zijn het maken van betonnen poeren op een nieuwbouwproject. Je dient volgens plan van de uitvoerder en/of opdrachtgever de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Doetinchem

DoetinchemBouwVanaf28/09/2020
Kun jij toveren met kunststofkozijnen en kan niemand je daar meer iets over leren? Dan hebben wij voor na de bouwvak dé perfecte klus voor je!! Het werk: Vervangen van houten kozijnen voor kunststof, het stellen van de kozijnen.

ZZP Luchtkanalenmonteur gezocht in Utrecht- Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn wij op zoek naar luchtkanalenmonteurs. Het gaat om nieuwbouw en/of renovatiewerk in de Regio Utrecht. Min. 5 jaar ervaring met nieuwbouw en renovatie. Vanaf tekening kunnen werken, goed gereedschap en VCA zijn vereist.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlemmermeer – Regiebouw

Regio HaarlemmermeerInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een leidinggevende loodgieter die als meewerkend voorman aan de slag kan. Het is een nieuwbouwproject, Regio Haarlemmermeer. Het aanleggen / monteren van koel en verwarmingspijpen. Allround loodgieter werkzaamheden. Dikwandige ervaring is een pré. Je moet Engels spreken en in staat zijn een koppel aan te sturen. Je bent in het bezit van VCA.

Allround Loodgieter gezocht in Druten

DrutenInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de utiliteit. Riool, water, gas, warmtepompen, ventilatie zijn bekende expertisegebieden voor jou. Je kunt vanaf tekening lezen. Kun je zelfstandig werken en ben jij op zoek naar een langdurig project, neem dan contact met ons op!

ZZP Timmerman gezocht Zaandam

ZaandamBouwVanaf21/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ZZP Timmerman. De klus betref het vervangen van ramen en panelen van 55 appartementen.

ZZP Timmerman gezocht in Krommenie

KrommenieBouwVanaf05/10/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ervaren ZZP timmerlieden die ramen en panelen gaan vervangen in 54 appartementen.

ZZP Stukadoor gezocht in Brabant

MakkumBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Brabant op zoek naar een stukadoor voor een renovatieproject. Het gaat om het stucen van wanden en plafonds in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Berkel-Enschot

Berkel-EnschotBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Berkel-Enschot op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om opleverwerkzaamheden. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Weert

WeertBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Weert op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn in eerste instantie funderingen, poeren en wat inschaal werkzaamheden. Hier komen later ook stel- en maatvoer werkzaamheden bij. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Den Bosch op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn houten regelwerk voor plafond aanbrengen, plafond monteren,timmerwerk aan wanden en het plaatsen van kozijnen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Allround timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf05/10/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een timmerman voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn Het aftimmeren van badkamers, plafonds verlagen en koven timmeren. Duur van het werk is een aantal weken. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Tegelzetter gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een tegelzetter voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Zwolle

Regio ZwolleBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Zwolle op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn zeer divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Schilder

Den BoschBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Den Bosch op zoek naar een schilder voor diverse onderhoudsprojecten. Het gaat om divers schilderwerk voor een woningbouwvereniging. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-690 9999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Metselaar

EindhovenBouwVanaf05/10/2020
Voor een klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van een woontoren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan nu via onderstaande button of bel naar 088 690 9999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06 24 600 600

Orbitaal lasser

Regio NijmegenMetaalVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Nijmegen op zoek naar gecertificeerd orbitaal lasser. Binnen het bedrijf worden procesinstallaties en leidingsystemen door middel van orbitaal laswerk als prefab in de werkplaats gebouwd of op locatie orbitaal gelast volgens de gestelde specificaties. Het lassen op locatie is vaak in de farmaceutische industrie, mooie schone werkomgeving. Hierbij kunnen systemen met een diameter van 1/8 tot en met 6 met een gesloten laskop gelast worden. Ervaring met dunwandig RVS leidingwerk, met orbitaal lassen en TIG 2 is een pre, lastechnieken betreffen een erg hoog kwaliteitsniveau. Beschikt over eigen materiaal. Tekening lezen en in bezit van VCA! Heb jij deze skills in huis? Reageer dan snel! Je kan reageren via onderstaande button of bellen naar 088-6909999.

ZZP Stelleur gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwVanaf05/10/2020
Wij zijn voor een klant in Alkmaar op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Service technicus

Diverse locaties in NederlandInstallatieVanaf28/09/2020
Als Servicetechnicus WTB Utiliteit ga je het volgende doen: De functie van Servicetechnicus Werktuigbouwkunde is een veelzijdig rol. Geen dag is hetzelfde. Waar je in een notendop verantwoordelijk voor bent, is het beheren en onderhouden van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Maar je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn veelzijdig: Je stelt de klimaatinstallaties in bedrijf, test en levert op; Je doet onderhoud aan klimaatinstallaties, lost storingen op en stelt rapportages op; Je brengt adviezen uit ten aanzien onderhoud van de installaties; Je doet verbetervoorstellen om de klimaatinstallaties nog beter en efficienter te laten werken. Je werkt mee aan mooie projecten in het hogere marktsegment. Functie eisen: • MBO opleiding niveau 4 richting Werktuigbouwkunde; • In bezit van F-gassen certificaat is een pré; • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteitindustrie; • Analytisch en probleemoplossend; • Meet- en regelsystemen kennen geen verassingen voor jou; • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt; • Goede beheersing van de Nederlandse taal; • Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij jou centraal en je bent communicatief zeer vaardig; • Zelfstandig werken en praktisch denken; • In het bezit van rijbewijs B(E); Aanbod: Project is voor langere tijd. De tariefstellingen zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. Het is een fulltime functie.

Service monteur

UtrechtInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant op zoek in Utrecht naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en ervaring hebt met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou. Min. 5 jaar ervaring als CV monteur. Ervaring in de particulieren sector. In het bezit van VCA en gereedschap. Duur van het werk is een aantal maanden. Heb jij interesse en ben je beschikbaar meld je dan u aan. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 088-690 9999 of whats-appen naar 06-24600600.

Service monteur

BredaInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant op zoek in Breda naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en ervaring hebt met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou. Min. 5 jaar ervaring als CV monteur. Ervaring in de particulieren sector. In het bezit van VCA en gereedschap. Duur van het werk is een aantal maanden. Heb jij interesse en ben je beschikbaar meld je dan u aan. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 088-690 9999 of whats-appen naar 06-24600600.

Loodgieter

RijssenInstallatieVanaf05/10/2020
Wij zijn voor een klant in Rijssen op zoek naar een loodgieter voor een Nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het aanleggen van gas, water en rioolleidingen, monteren en afmonteren van sanitair. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

Regio DiemenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Diemen op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het zelfstandig verrichten van alle voorkomende (storings) loodgieters-werkzaamheden t.b.v. burgeropdrachten, renovatie en woningbouwverenigingen. Betreft zowel gas, water, CV dunwandig, sainitair, zinkwerk als riolering en dakwerk. Wij vragen: • LBO installatietechniek / loodgieterswerk; • Minimaal 5 jaar werkervaring; • Zelfstandigheid; • Creativiteit; • Probleemoplossend; • Rijbewijs B. • Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. de leidingen voor de installaties zoals elektra en afvoerleidingen worden ingestort, zodat men vooraf de exacte plaats hiervan moet bepalen. Bij gietbouw maakt men eerst het skelet. Dit is ook de dragende constructie. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Beveiligingsmonteur

MonsterInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Monster op zoek naar een beveiligingsmonteur. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, begeleiden en coördineren van montage en installatiewerk aan brandmeldinstallaties,alarminstallaties, toegangscontrole- en video bewakingssystemen. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Allround timmerman gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. stofschotten monteren, trappenhuis en liften bekleden en gevelopeningen maken. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. bekistingen maken, beton storten en ontkisten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Roggel

RoggelBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Roggel een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. afbouw, aftimmerwerk en kozijnen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Regio OssendrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken voor een klant in de regio Ossendrecht een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. aftimmerwerk, hang en sluitwerk en deuren afhangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Well

WellBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Well een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. raggels maken, isoleren en aanbrengen van gips. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld