Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP timmerman gezocht in Sittard

SittardBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die kapstokken en schoolborden kan plaatsen. Heb jij op korte termijn tijd en zie je jezelf al helemaal de kinderen op de scholen blij maken met een opgeknapt gebouw? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP cv-monteur gezocht in Goor

GoorInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Goor zijn we vanaf medio Juni op zoek naar een zelfstandige CV-monteur die ervaring heeft met het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen aan CV-ketels. Heb jij binnenkort tijd en ben je ervaren met de benoemde werkzaamheden? Dan komen we graag met je in contact, reageer nu!

ZZP assistent loodgieters gezocht in Wijlre

WijlreInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Limburg zijn we op zoek naar een aantal leerling monteurs die kunnen helpen bij het aanbrengen van nieuw leidingwerk in zowel bestaande als nieuwe woningen. Ook ervaren monteurs zijn meer dan welkom op dit project. Reageer nu!

ZZP stelleurs gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar twee ervaren stelleurs die de profielen en kozijnen kunnen gaan stellen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Regio Noordwijk

Regio NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor het maken van tempex bekistingen op een grootschalig nieuwbouwproject in Noordwijk zijn we op zoek naar een timmerman die hier ervaring mee heeft. Ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan horen we je graag, reageer nu!

ZZP timmerman gezocht in Ermelo

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden op een bouw in Ermelo zijn we op zoek naar een senior timmerman. Ben jij op korte termijn inzetbaar en heb je de benodigde ervaring? Reageer dan snel, we komen graag met je in contact!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Nijmegen

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van HSB wanden en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan scholen in Nijmegen zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de ruwbouw. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers mutatiewerk in kantoorpanden, scholen en woningen in- en rondom Amsterdam zijn we per direct op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Hou jij van divers werk en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het afhangen van buitendeuren op een onderhoudsproject in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het narooien en nalopen van opleverpunten op een woningbouwproject in Eindhoven zijn we op zoek naar een timmerman. Heb jij ervaring met dit soort werkzaamheden en ben je op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Cuijk

CuijkBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van kozijnen en draaidelen alsmede het kitten op een woningbouwproject in Cuijk zijn we per direct op zoek naar een timmerman. Heb jij op korte termijn tijd en ervaring met deze werkzaamheden? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Noord-Limburg

Noord-LimburgBouwPer direct/In overleg
Voor diverse renovatieprojecten in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een zelfstandige, ervaren timmerman die houdt van diversiteit in zijn werk. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan nu!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Utrecht

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar twee timmerlieden met ervaring in de verbouw. Ben jij bekend met het maken van een uitbouw, het plaatsen van een dakkapel en heb je op korte termijn tijd? Dan horen we je graag, reageer nu!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht Hulst

HulstBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Hulst (België) zijn we op zoek naar twee ervaren betontimmermannen. Weet jij precies hoe je diverse soorten bekistingen moet maken, kun je zelfstandig werken en tekening lezen? Dan is dit de klus voor jou! Reageer nu!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wehl

WehlBouwPer direct/In overleg
Voor de vervanging van daken en het maken van aanbouwen op een woningbouwproject in Wehl zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij/hebben jullie ervaring met dakwerk en het maken van aanbouwen? Dan komen we graag in contact, reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Zuid-Oost Limburg

Zuid-Oos LimburgBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie en onderhoud van woningen in Zuid-Oost Limburg zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Heb jij ervaring met het werken in bewoonde situatie, denk je oplossingsgericht en heb je op korte termijn een gaatje in je planning? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Vlaardingen

VlaardingenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken van dakopbouwen, dakconstructies en het timmeren van kappen op een kleinschalig project in Vlaardingen zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman houtrot gezocht in Arnhem

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van monumentale woningen in Arnhem zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met houtrot herstellen door het gebruiken van Repair Care. Ben jij hier bedreven in en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Almere

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Almere zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Wil jij graag voor langere periode onbezorgd aan de slag? Dan komen we graag met je in contact, reageer nu!

ZZP allround loodgieters gezocht in Vaassen

VaassenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Vaassen zijn we op zoek naar zelfstandige w-monteurs. Ben jij Nederlandstalig, in het bezit van een VCA, eigen pbm's en heb je ervaring in de renovatie? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer nu op deze vacature!

ZZP allround loodgieters gezocht in Utrecht

UtrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Utrecht zijn we op zoek naar zelfstandige w-monteurs. Ben jij Nederlandstalig, in het bezit van een VCA, eigen pbm's en heb je ervaring in de renovatie? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer nu op deze vacature!

ZZP allround loodgieter gezocht in Barneveld

BarneveldInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Barneveld zijn we op zoek naar een zelfstandige w-monteur. Ben jij Nederlandstalig, in het bezit van een VCA, eigen pbm's en heb je ervaring in de renovatie? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer nu op deze vacature!

ZZP allround loodgieters gezocht in Harderwijk

HarderwijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Harderwijk zijn we op zoek naar 2 zelfstandige w-monteurs. Ben jij Nederlandstalig, in het bezit van een VCA, eigen pbm's en heb je ervaring in de renovatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer nu op deze vacature!

ZZP cv-monteur gezocht in Regio Leiden

Regio LeidenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Den Haag zijn we per direct op zoek naar een allround cv-monteur. Heb jij ervaring met het uitvoeren van onderhoud aan cv-ketels bij particulieren thuis, ben je zelfstandig en servicegericht? Dan is dit de klus voor jou! Vereisten: Eigen bus, gereedschap, CO-certificering en VCA diploma. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Werkhoven

WerkhovenBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een appartementencomplex in Werkhoven zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het vervangen van kozijnen. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag onbezorgd zelfstandig aan de slag? Reageer dan nu!

ZZP timmerlieden gezocht in Zeewolde

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Zeewolde zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden. Ben jij op korte termijn inzetbaar en heb je aantoonbaar ervaring met aftimmeren? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP stelleurs gezocht in Hegelsom

HegelsomBouwPer direct/In overleg
Per week 23 gezocht: een koppel stelleurs dat voor de duur van 1 jaar stelwerk wil uitvoeren op een grootschalig nieuwbouwproject in Hegelsom. Heb jij jarenlange ervaring met het stellen en monteren van profielen en kozijnen op een bouw? En kun je daarnaast ook goed de juiste maatvoering verzorgen? Dan is dit project echt iets voor jou! Met jouw inzicht, kennis en ervaring kun je bijdragen aan de bouw van prachtige woningen! Interesse? Laat je gegevens achter middels een reactie op deze vacature.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Voorthuizen

VoorthuizenBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van stelwerk, het plaatsen van geveldragers en het uit timmeren van overstekken op een grootschalig nieuwbouwproject in Voorthuizen zijn we met spoed op zoek naar twee timmerlieden. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Rhoon

RhoonBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen bij particulieren thuis in Rhoon zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met verbouwingen en kun je goed in bewoonde situaties uit de voeten? Dan is dit de klus voor jou, aarzel niet en reageer direct!

ZZP cv-monteur gezocht in Den Haag

Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Den Haag zijn we op zoek naar een waterzijdig monteur. Kun jij storingen oplossen en heb je ervaring met het werken in bewoonde situatie? Dan komen we graag met je in contact! Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een w-installateur zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ervaring heeft met bonnenwerk. Ben je in het bezit van een eigen bus, gereedschap en VCA diploma? Hou jij van diversiteit, kun je goed communiceren met bewoners en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan is deze klus ideaal voor jou, aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Delft

DelftInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter. Het werk betreft diverse klussen in zowel de nieuwbouw, renovatie als mutatie. Hou jij van veel afwisseling in je werk, ben je verbaal sterk en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou, reageer snel!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Nooitgedacht

NooitgedachtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse onderhoudsprojecten in Nooitgedacht zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman. Heb jij ervaring met onderhoudswerken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP elektromonteurs gezocht in Breda

BredaInstallatiePer direct/In overleg
Voor een E-installateur uit Breda zijn we per maandag 5-6-2023 op zoek naar een koppel elektromonteurs. Het project betreft het plaatsen van 1600 zonnepanelen op een plat dak en de werkzaamheden zullen bestaan uit het bevestigen van de constructie op het dak, om vervolgens de zonnepanelen erop te bevestigen. Ben jij niet bang om op daken te werken en hou je van meters maken? Dan is dit HET project voor jou, reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een project in Ede zijn we per 6-5-2023 op zoek naar een allround loodgieter. Het werk betreft het plaatsen van 200 chalets en deze prefab aansluiten met de W-installatie. Kun jij zelfstandig werken, ben je in het bezit van vervoer, een VCA en gereedschap? Neem dan contact met ons op!

ZZP cv-monteur gezocht in Regio Amsterdam

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een W-installateur uit Amsterdam zijn we op zoek naar een zelfstandige cv-monteur die ervaring heeft met het werken bij particulieren thuis. Denk jij in oplossingen, ben je representatief en in het bezit van een bus, CO-certificering, VCA en gereedschap? Dan zoeken we jou! Aarzel niet en reageer direct.

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter met ervaring in de nieuwbouw. Ben jij Nederlands sprekend, heb je minimaal 3 jaar ervaring als loodgieter in de nieuwbouw en ben je in het bezit van een eigen bus, gereedschap en VCA diploma? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van timmerwerk aan dakgoten en dakkapellen in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij allround onderlegd en niet bang om op hoogte te werken? Dan is dit de klus voor jou, reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Zwolle

ZwolleInstallatiePer direct/In overleg
Voor het aanleggen van MV/WTW installaties op een project in Zwolle zijn we op zoek naar vakvolslagen loodgieters. Ben jij bedreven in de genoemde werkzaamheden en heb je op korte termijn tijd? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Uden

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Uden zoeken we een koppel allround timmerlieden die gedurende het hele proces inzetbaar zijn. Loop jij graag van begin tot eind op een project en heb je op korte termijn tijd? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Regio Rotterdam

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar allround loodgieters uit de omgeving van Rotterdam. Het werk betreft verschillende renovatie/onderhoudsprojecten. Hou jij van divers werk, ben je zelfstandig inzetbaar en heb je eigen vervoer en gereedschappen? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Apeldoorn

Regio ApeldoornBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een echte alleskunner en op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteurs gezocht in Drimmelen

DrimmelenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van elektrotechnische installaties bij particulieren thuis, zijn we op zoek naar elektromonteurs uit de omgeving van Drimmelen. Ben jij een veelzijdige elektromonteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature!

ZZP allround loodgieters gezocht in Regio Rotterdam

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van service/bonnenwerk in de omgeving van Rotterdam zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters die ervaring hebben met het werken bij particulieren thuis. Hou jij van divers werk en sta je graag in contact met mensen? Dan is dit de klus voor jou! Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Millingen aan de Rijn

Millingen aan de RijnInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Millingen aan de Rijn. Het werk betreft de nieuwbouw van 26 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Ede. Het werk betreft de nieuwbouw van 40 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar 4 allround timmerlieden. Kun jij goed volgens opdracht van een uitvoerder werken en heb je op korte termijn tijd? We horen je graag, reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Venlo zijn we op zoek naar 4 timmerlieden voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden op diverse locaties. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden bij zorginstellingen, particulieren thuis maar ook op scholen en bij bedrijven. Ben jij een flexibele allrounder en op zoek naar leuk en uitdagend werk? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP elektromonteurs gezocht in Nederland

Diverse locatiesInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van zonnepanelen, zijn we op zoek naar elektromonteurs op diverse locaties in Nederland. Ben jij een vakman die goed zonnepanelen kan aansluiten en hou je van divers werk? Reageer dan nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij volledig zelfstandig een verbouwing doen en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht Regio Rotterdam/Den Haag

Regio Rotterdam/Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor diverse renovatie- en onderhoudsprojecten in Rotterdam/Den Haag zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters. Hou jij van divers werk en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Onze opdrachtgever is op zoek naar aanpakkers voor een nieuwbouwproject op 15 minuten rijden van Leeuwarden. Het betreft een nieuwbouwproject waarbij met prefab HSB elementen woningen gebouwd gaan worden. De werktijden wijken enigszins af en bestaan uit een 40-urige werkweek van maandag tot en met donderdag, de vrijdag is men vrij. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almelo

AlmeloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Almelo zoeken wij voor een langere periode naar gemotiveerde timmerlieden voor het fabriceren van HSB elementen, vloeren en daken in een timmerfabriek. Heb jij ervaring met deze werkzaamheden of zie je een nieuwe uitdaging in dit werk? We horen je graag!

ZZP timmerman gezocht in Wageningen

WageningenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Wageningen zoeken wij per week 23 een fitte, zelfstandige timmerman 1 die beschikt over een volledig uitgeruste werkbus. De werkzaamheden zijn voornamelijk in bewoonde situatie en bestaan o.a. uit het plaatsen van keukens, het aanbrengen van plinten en opleverpunten afwerken. Naar verwachting loopt dit project tot de bouwvak van 2023. Wil jij graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan nu, we horen je graag!

ZZP elektromonteurs gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs die bekend zijn met het werken in bewoonde situatie. Ben jij communicatief sterk en kun je goed klantgericht werken? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Helder

Den HelderInstallatiePer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters uit de directe omgeving van Den Helder. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag onbezorgd zelfstandig? Neem dan contact met ons op!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Apeldoorn

ApeldoornInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Roosendaal

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Almere

AlmereInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Amsterdam

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Eindhoven

EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Den Haag

Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Culemborg

CulemborgInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Groningen

GroningenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Halfweg

HalfwegBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van een complete keuken in Halfweg zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden die hier aantoonbare ervaring mee hebben. Ben jij / zijn jullie in staat om volledig zelfstandig een keuken te demonteren om deze vervolgens weer opnieuw te plaatsen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Purmerend

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfspand in Purmerend zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Kun jij goed volgens plan/tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Aarsen

AarsenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Aarsen zijn we op zoek naar twee ervaren allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het uitvoeren van stelwerkzaamheden, het maken van bekistingen en aftimmeren. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarsteeg

HaarsteegBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig bouwproject zijn we per week 23 op zoek naar twee timmerlieden voor het uitvoeren van geveltimmerwerk. Heb jij / hebben jullie hier ervaring mee en tijd voor een nieuwe opdracht? Reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Midden Beemster

Midden BeemsterInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Midden Beemster zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige loodgieters. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de CV-installaties voor 82 woningen. Ben jij een kei in het in bedrijf stellen van een complete cv-installatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld