Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamInstallatieVanaf18/01/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar monteurs die ervaring hebben met de montage van keukens. Heb jij ervaring en ben jij inzetbaar? Reageer dan snel! Wij bieden volledige ontzorging, snelle betaling en uitdagend en passend werk volgens een marktconform tarief.

ZZP sprinklermonteur gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf18/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij per a.s. maandag op zoek naar een sprinklermonteur. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, implementeren, aanpassen en onderhouden van sprinklerinstallaties. Daarnaast zul je zowel grote als kleine brandbeveiligingsinstallaties inspecteren en hoofdleidingen hangen. Beschik je over een MBO opleiding in de techniek richting, heb je relevante werkervaring als monteur en ben communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden volledige ontzorging en marktconforme tarieven. Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf18/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Utrecht. Het betreft het renoveren van de begane grond van woningen. Ben je voor langere tijd inzetbaar en wil je graag onbezorgd aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP luchtkanalenmonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkInstallatieVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar zelfstandige luchtkanalenmonteurs in de regio, Breda, Den Haag en Rotterdam. Ben jij een zelfstandige monteur met ruime ervaring in de utiliteit en op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel!

ZZP service monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf11/01/2021
Voor een innovatieve opdrachtgever zijn wij op zoek naar een service monteur in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden, vervangen en aanleggen van CV ketels en duurzame energiebronnen. Daarnaast werkt de opdrachtgever ook met diverse soorten loodgieterswerk, verstoppingen en ventilatiesystemen. Wat heb je nodig? Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek niveau 2 of 3; Ben je leergierig, gemotiveerd en beschik je over een klantgerichte instelling? Reageer dan snel en wij zorgen voor langdurig onbezorgd werk!

ZZP Allround Loodgieter gezocht in Hoevelaken

HoevelakenBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een allround loodgieter voor een nieuwbouw project rondom 33 woningen de werkzaamheden: leidingen leggen, standleidingen plaatsen, afmonteren etc. Het betreft een langdurig project t/m augustus 2021.

ZZP Timmerman gezocht in Goes

GoesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar ervaren timmerman met affiniteit in renovatie en onderhoud. Ben jij een allround timmerman, woonachtig in de omgeving Goes of bereid om een stukje te rijden? Wil jij de winter door komen op een langdurig project? Reageer dan snel op deze aanvraag.

ZZP CV-monteur gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagInstallatieVanaf11/01/2021
Per direct zijn we op zoek naar een CV monteur in de omgeving van Den Haag. Voor onze opdrachtgever zul je dagelijks CV installaties plaatsen en service en onderhoud verrichten aan de installaties bij particulieren thuis. Ben je bekend met CV-installaties, representatief en beschik je over goed communicatief vermogen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden langdurig onbezorgd werk tegen marktconforme tarieven! Reageer snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf07/12/2020
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP hekwerkmonteurs gezocht in Sevenum – Regiebouw

SevenumInstallatieVanaf11/01/2021
Per a.s. maandag zijn wij op zoek naar ZZP hekwerkmonteurs in de omgeving van Sevenum. De werkzaamheden op dit project zijn het plaatsen van diverse hekwerken en poorten, slagbomen, tourniquets en wat bijkomend elektra werk (service en reparatie). Wil je graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Arnhem op zoek naar een timmerman voor het dagelijks onderhoud en mutatiewerk. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging.

ZZP timmerman gezocht in Nederland – Regiebouw

NederlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Tiel zijn wij op zoek naar een ZZP timmerman die op diverse locaties onderhoud en renovatie kan verrichten aan sociale huurwoningen. Ben je in het bezit van een VCA Basis of VOL en blink je uit in onderhoud en renovatiewerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP voorman gezocht in Hardinxveld Giessendam – Regiebouw

Hardinxveld GiessendamBouwVanaf18/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorman die de bouw aan kan sturen en de ogen/oren van de uitvoerder is. Het gaat om diverse werken gelegen tussen Hardinxveld Giessendam en Utrecht. De projecten variëren in omvang en daarmee ook de grootte van de ploegen waar je actief leiding aan zult geven. Bij een wat kleinere bouw is er dan ook ruimte voor jou als voorman om actief mee te werken. Beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je een echte people-manager? Reageer dan snel!

ZZP service en onderhoudsmonteur gezocht in Lopik – Regiebouw

LopikInstallatieVanaf11/01/2021
Als service en onderhoudsmonteur zul je voornamelijk preventief onderhoud, reparaties en het oplossen van storingen verrichten aan CV-ketels, warmtepompen en ventilatiesystemen. Het kan ook gecombineerd worden met het in bedrijf stellen en/of inregelen van de installaties. Voor dit langdurige project zijn we op zoek naar een communicatief sterke en nauwkeurige vakman die de Nederlandse taal goed beheerst. Heb je kennis van en ervaring met CV-ketels, warmtepompen en airco's? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemInstallatieVanaf11/01/2021
Voor een opdracht in het nieuwe jaar zijn we op zoek naar een zelfstandig monteur W-installaties. Als je dikwandig kunt TIG-lassen (buis/pijp) heb jij een pré. Voor de opdracht dien je kennis te hebben van de materialen waar je mee werkt, kun je met technische tekeningen direct aan de slag (leidingwerk, verwarming, water, gas, sanitair) en vindt je het leuk om jouw kennis en kunde aan andere monteurs over te brengen. Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek tijdens en na de werkzaamheden, werkt zorgvuldig en gaat ook zo om met gereedschappen en machines. Je werkt oplossingsgericht, bent respectvol naar je collega’s, spreekt de Nederlandse taal en bent in bezit van rijbewijs. Voldoe je aan dit profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf11/01/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren stelleurs. Werk jij secuur en kom je binnenkort inzetbaar? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf11/01/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf11/01/2021
In het nieuwe jaar zijn we op zoek naar een allround timmerman in de Kop van Noord-Holland. Het verwachte timmerwerk zal zijn in kleinschalige nieuwbouw. Wil je graag het jaar fris starten met een leuke nieuwe uitdaging? Dan ben je de geschikte man voor deze klus!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
Ben je als uitvoerder op zoek naar uitdagende transformatieprojecten in het hart van een bruisend centrum? Kun je goed in teamverband werken, ben je bestand tegen stress en heb je oog voor detail? Dan is deze transformatie van winkel naar kantoren iets voor jou!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
Voor een mooi nieuwbouwproject (start maandag 19-10) zijn we op zoek naar een allround timmerman. De exacte werkzaamheden volgen nog. Wil je graag langdurig werken aan dit mooie nieuwbouwproject? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Lelystad – Regiebouw

LelystadBouwVanaf11/01/2021
Voor een project in Lelystad zijn we op zoek naar een timmerman. Heb je ervaring met aftimmerwerk en wil je graag dit laten zien in bungalows? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een ZZP timmerman voor een langdurig project in Amsterdam. Het gaat om het renoveren van een winkelpand in hartje centrum. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in de kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever in de Kop van Noord-Holland zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Het werk betreft diverse timmerklussen in kleinschalige nieuwbouw en verbouwingen. Kun je volgens plan van de uitvoerder en/of vanaf bouwtekening werken? Reageer dan snel, want wij hebben een langdurig project voor je!

ZZP loodgieter gezocht in Lichtenvoorde – Regiebouw

LichtenvoordeInstallatieVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een assistent loodgieter voor een opdrachtgever in Lichtenvoorde. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit o.a. het plaatsen van rookmelders, mechanische ventilatie monteren en gasleidingen aanleggen. Wil je graag meewerken aan dit project en 62 woningen in totaal voorzien van de installaties? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf11/01/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP Schilder gezocht in omgeving Culemborg

Omgeving CulemborgBouwVanaf11/01/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een schilder in de regio van Culemborg. Het gaat om diverse schilderwerkzaamheden (hout) bij particulieren of overheidsinstanties.

ZZP Timmerman gezocht in Den Haag

Den HaagBouwVanaf11/01/2021
Voor een klant zoeken wij ZZP Timmermannen. De klus betreft renovatie werk. Houten kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen. Daarnaast worden er dakkapellen gemaakt.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemInstallatieVanaf11/01/2021
Per 14-09-2020 zijn we op zoek naar een ervaren (renovatie) loodgieter. Je komt te werken in een leefomgeving met het monteren van mechanische ventilatie. De werkzaamheden zijn Afmontage loodgieter werkzaamheden. Denk jij in oplossingen, representatief en ben je een vakman in je werk, reageer dan snel! Wij hebben een langdurig project voor jou!

ZZP Timmerman gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwVanaf11/01/2021
We zoeken een ervaren mutatietimmerman die ook kleinschalig loodgieterswerk, elektrawerk en kleinschalig plakwerk (tegels) kan verrichten. Je zult komen te werken in zowel leegstaande als bewoonde situatie. Je dient volgens het plan van de uitvoerder en/of werkbon de werkzaamheden op de juiste wijze op te leveren. VCA Basis of hoger vereist.

ZZP Timmermannen gezocht in Regio Alkmaar – Regiebouw

Regio AlkmaarBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een ervaren koppel voor voorbereiding en het plaatsen van een dakkapel. De werkzaamheden zijn divers timmerwerk, montagewerk en opruimwerk. Je dient volgens tekening en/of instructies van de uitvoerder de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Betontimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een betontimmerman voor in Amsterdam. De werkzaamheden zijn het maken van betonnen poeren op een nieuwbouwproject. Je dient volgens plan van de uitvoerder en/of opdrachtgever de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman allround gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn houten regelwerk voor plafond aanbrengen, plafond monteren,timmerwerk aan wanden en het plaatsen van kozijnen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Schilder

Den BoschBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Den Bosch op zoek naar een schilder voor diverse onderhoudsprojecten. Het gaat om divers schilderwerk voor een woningbouwvereniging. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-690 9999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Metselaar

EindhovenBouwVanaf11/01/2021
Voor een klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van een woontoren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan nu via onderstaande button of bel naar 088 690 9999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06 24 600 600

Orbitaal lasser

Regio NijmegenMetaalVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in de regio Nijmegen op zoek naar gecertificeerd orbitaal lasser. Binnen het bedrijf worden procesinstallaties en leidingsystemen door middel van orbitaal laswerk als prefab in de werkplaats gebouwd of op locatie orbitaal gelast volgens de gestelde specificaties. Het lassen op locatie is vaak in de farmaceutische industrie, mooie schone werkomgeving. Hierbij kunnen systemen met een diameter van 1/8 tot en met 6 met een gesloten laskop gelast worden. Ervaring met dunwandig RVS leidingwerk, met orbitaal lassen en TIG 2 is een pre, lastechnieken betreffen een erg hoog kwaliteitsniveau. Beschikt over eigen materiaal. Tekening lezen en in bezit van VCA! Heb jij deze skills in huis? Reageer dan snel! Je kan reageren via onderstaande button of bellen naar 088-6909999.

ZZP Stelleur gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Alkmaar op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Service technicus

Diverse locaties in NederlandInstallatieVanaf11/01/2021
Als Servicetechnicus WTB Utiliteit ga je het volgende doen: De functie van Servicetechnicus Werktuigbouwkunde is een veelzijdig rol. Geen dag is hetzelfde. Waar je in een notendop verantwoordelijk voor bent, is het beheren en onderhouden van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Maar je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn veelzijdig: Je stelt de klimaatinstallaties in bedrijf, test en levert op; Je doet onderhoud aan klimaatinstallaties, lost storingen op en stelt rapportages op; Je brengt adviezen uit ten aanzien onderhoud van de installaties; Je doet verbetervoorstellen om de klimaatinstallaties nog beter en efficienter te laten werken. Je werkt mee aan mooie projecten in het hogere marktsegment. Functie eisen: • MBO opleiding niveau 4 richting Werktuigbouwkunde; • In bezit van F-gassen certificaat is een pré; • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteitindustrie; • Analytisch en probleemoplossend; • Meet- en regelsystemen kennen geen verassingen voor jou; • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt; • Goede beheersing van de Nederlandse taal; • Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij jou centraal en je bent communicatief zeer vaardig; • Zelfstandig werken en praktisch denken; • In het bezit van rijbewijs B(E); Aanbod: Project is voor langere tijd. De tariefstellingen zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. Het is een fulltime functie.

Service monteur

UtrechtInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant op zoek in Utrecht naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en ervaring hebt met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou. Min. 5 jaar ervaring als CV monteur. Ervaring in de particulieren sector. In het bezit van VCA en gereedschap. Duur van het werk is een aantal maanden. Heb jij interesse en ben je beschikbaar meld je dan u aan. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 088-690 9999 of whats-appen naar 06-24600600.

Service monteur

BredaInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant op zoek in Breda naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en ervaring hebt met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou. Min. 5 jaar ervaring als CV monteur. Ervaring in de particulieren sector. In het bezit van VCA en gereedschap. Duur van het werk is een aantal maanden. Heb jij interesse en ben je beschikbaar meld je dan u aan. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 088-690 9999 of whats-appen naar 06-24600600.

Loodgieter

RijssenInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Rijssen op zoek naar een loodgieter voor een Nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het aanleggen van gas, water en rioolleidingen, monteren en afmonteren van sanitair. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

Regio DiemenInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in de regio Diemen op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het zelfstandig verrichten van alle voorkomende (storings) loodgieters-werkzaamheden t.b.v. burgeropdrachten, renovatie en woningbouwverenigingen. Betreft zowel gas, water, CV dunwandig, sainitair, zinkwerk als riolering en dakwerk. Wij vragen: • LBO installatietechniek / loodgieterswerk; • Minimaal 5 jaar werkervaring; • Zelfstandigheid; • Creativiteit; • Probleemoplossend; • Rijbewijs B. • Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

AmsterdamInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. de leidingen voor de installaties zoals elektra en afvoerleidingen worden ingestort, zodat men vooraf de exacte plaats hiervan moet bepalen. Bij gietbouw maakt men eerst het skelet. Dit is ook de dragende constructie. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Beveiligingsmonteur

MonsterInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Monster op zoek naar een beveiligingsmonteur. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, begeleiden en coördineren van montage en installatiewerk aan brandmeldinstallaties,alarminstallaties, toegangscontrole- en video bewakingssystemen. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Regio OssendrechtBouwVanaf11/01/2021
Wij zoeken voor een klant in de regio Ossendrecht een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. aftimmerwerk, hang en sluitwerk en deuren afhangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld