Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP allround loodgieters gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar allround loodgieters voor een nieuwbouw project in Amersfoort. Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en ben je beschikbaar voor 40 uur in de week? Dan komen we graag met je in contact.

ZZP betonboorder gezocht in Herpen – Regiebouw

HerpenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Herpen zijn we per direct op zoek naar een betonboorder. Kun jij je in het volgende profiel vinden, neem dan contact met ons op! Als betonboorder verzorg je al het boor- en zaagwerk in alle steenachtige materialen, chemische verankeringen en het sleuven zaagwerk voor de elektricien en loodgieter. Daarnaast zul je ook renovatiewerk voor woningbouwverenigingen uitvoeren, denk hierbij aan de renovatie van keukens, badkamers en wc's. Deze klant gaat niets uit de weg! Ook niet het boren van zeer diepe gaten of seriematig boorwerk. Tot slot, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B en liefst E.

ZZP bouwopruimer gezocht in Son – Regiebouw

SonBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Son zijn we per direct op zoek naar een bouwopruimer. Kun jij je vinden in het volgende profiel, neem dan contact met ons op! Als bouwopruimer zit je niet gauw stil. Je bent veel aan het sjouwen en probeert de werklocatie zo opgeruimd (en daarmee veilig) mogelijk te houden. Jij kunt orde in de chaos scheppen en waar nodig ondersteun je vakkrachten in hun werkzaamheden. Voor hen ben je dus een onmisbare kracht. Jouw werk voer je uit op wisselende projecten en geen dag is hetzelfde! Naast een serieuze werkhouding wordt de nodige dosis humor ook zeker gewaardeerd. Project zal duren tot de bouwvak.

ZZP timmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een echte alleskunner. Ben jij allround onderlegd en ben je van wk 23 t/m 48 inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Someren – Regiebouw

SomerenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Someren zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Kun jij goed een fundering maken, stelwerkzaamheden uitvoeren en daarnaast ook kleinschalig ruwbouw timmerwerk uitvoeren? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een het nalopen van opleverpunten op een kleinschalig nieuwbouwproject in Noord-Holland zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van service&onderhoudswerkzaamheden in en rondom Oss zijn we per direct op zoek naar een ervaren timmerman die communicatief sterk is en ervaring heeft in het servicesegment. Ben jij op korte termijn inzetbaar en hou je van divers timmerwerk? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Ben jij in het bezit van een VCA diploma, spreek je Nederlands en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het plaatsen van wanden, het uitzetten van de zaaglijnen, het verwijderen en plaatsen van betonvloeren en het aanbrengen van wapeningen in het beton. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden – Regiebouw

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leeuwarden zoeken we per direct enthousiaste timmerlieden voor een nieuwbouwproject waarbij een dak gerealiseerd moet worden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Amsterdam-Noord zoeken we ervaren nieuwbouw timmerlieden voor divers het uitvoeren van diverse ruwbouw timmerwerkzaamheden. Heb jij aantoonbare ervaring met het stellen van profielen en ben jij op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag in contact! Je komt in een leuke ploeg met andere timmerlieden van Regiebouw te werken.

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Bunnik – Regiebouw

Regio BunnikBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Bunnik zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die graag veelvoorkomende reparatie/renovatiewerkzaamheden wil uitvoeren bij particulieren thuis. Ben jij representatief, sociaal sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP restauratie timmerman gezocht in Driebergen – Regiebouw

DriebergenBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van restauratiewerkzaamheden op een oude boerderij in Driebergen zijn we per direct op zoek naar een timmerman. Heb jij aantoonbare ervaring met het restaureren van oude gebouwen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden (met name het plaatsen van onderdelen) op een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring op een grote bouw en behoefte aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van kozijnen tegen prefab (betonnen) wanden op een grootschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een koppel timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een bedrijfspand in Amsterdam zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met het monteren van balklagen, het plaatsen van stelkozijnen en het maken van houten wanden? Dan komen we graag in contact!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Stiphout – Regiebouw

StiphoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Stiphout zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor het uitvoeren van ouderwets timmerwerk. Ben jij / zijn jullie de vakvolslagen vaklieden die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Apeldoorn – Regiebouw

ApeldoornBouwPer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Apeldoorn zoeken we timmerlieden die in de ruwbouwfase van a tot z mee kan werken. Het werk start met de fundering en omvat daarna o.a. het stellen van profielen en kozijnen alsmede het plaatsen van wanden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Groenlo – Regiebouw

GroenloBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Groenlo zoeken we timmermannen die in de ruwbouwfase van a tot z mee kunnen werken. Het werk start met de fundering en omvat daarna o.a. het stellen van profielen en kozijnen alsmede het plaatsen van wanden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Ben jij een echte vakman die gelukkig wordt van projecten waar je in korte tijd een ruimte om kan toveren tot iets moois? Dan ben jij de man voor deze klus! Voor een opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een timmerman die goed zelfstandig aan de slag kan in de afbouwfase. De werken bevinden zich op diverse locaties in Amsterdam, Zaandam en Haarlem. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Hoofddorp – Regiebouw

HoofddorpBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Hoofddorp zijn we op zoek naar twee timmerlieden die fijn afbouwtimmerwerk kunnen uitvoeren. Werk jij secuur en netjes, dan is dit jouw project! Reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de haven van IJmuiden zoeken wij per direct twee ervaren ruwbouw timmermannen. Het werk bestaat uit het realiseren van een fundering en wordt daarna opgevolgd door het plaatsen van vloeren, wanden en kozijnen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van 76 appartementen in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar 3 timmermannen die ervaring hebben met het uitvoeren van geveltimmerwerkzaamheden, het stellen van profielen en kozijnen alsmede het aanbrengen van geveldragers. Ben jij op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het timmeren van dakopbouwen en aanbouwen bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de direct omgeving van Utrecht. Ben jij de bedreven timmerman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het maken van op- en aanbouwen en het renoveren van badkamers. Ben jij de vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de randstad (Amsterdam, Den Haag & Rotterdam) zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij niet vies van een stukje rijden en hou je van divers werk? Dan is dit de klus voor jou! Reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in IJmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Ijmuiden zijn we per direct op zoek naar twee ervaren stelleurs die daarnaast ook diverse timmerwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Eersel – Regiebouw

EerselBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouw van een villa in Eersel zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden uit de regio. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Plasmolen – Regiebouw

Regio PlasmolenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar 1 of 2 timmerlieden die ervaring hebben hebben met het uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden bij particulieren thuis. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Twente – Regiebouw

Regio TwenteBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met het bouwen van luxe villa's. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en inzetbaar vanaf de fundering tot en met de complete oplevering? Aarzel niet en reageer direct op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Wijk Aan Zee – Regiebouw

Wijk Aan ZeeBouwPer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Wijk Aan Zee zoeken we per direct betontimmerlieden die ervaring hebben met het maken van een traditionele bekisting. Heb je tijd en wil je op een mooie locatie aan de slag, dan komen we graag met je in contact!

ZZP handyman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Alkmaar zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige handyman voor het aanbrengen van folies en isolatie aan en onder de stalen constructies. Kun jij goed volgens plan van een uitvoerder en/of vanaf tekening werken? Dan ben jij de handyman die wij zoeken! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in de Regio Coevorden – Regiebouw

Regio CoevordenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman in de Regio Coevorden. Ben jij een kei in het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Regio Genemuiden – Regiebouw

Regio GenemuidenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in en rondom Genemuiden zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa (vanaf fundering tot aan de kappen) in Best zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en geïnteresseerd in dit mooie project? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Regio Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Alphen aan den Rijn die ervaring heeft met het uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden. Ben jij een kei in het maken van uitbouwen en dakopbouwen? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Regio Arnhem/Nijmegen – Regiebouw

Arnhem/NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in en rondom Nijmegen/Arnhem zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met de renovatie van kozijnen. Ben jij de vakman die moeiteloos oude kozijnen er uit haalt en deze vervangt voor nieuwe? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteit zijn we per direct op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden voor het maken van stelkozijnen. Ben jij / zijn jullie bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Huis Ter Heide – Regiebouw

Huis Ter HeideBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Huis Ter Heide zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor in de afbouw. Ben jij een kei in het uitvoeren van aftimmerwerk en heb je ervaring met verbouwingen? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een timmerfabriek in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman die het leuk vindt om kozijnen te maken. De kozijnen zijn telkens anders en dat maakt het werk zeer specifiek en divers. De opdracht is voor langdurige periode. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veendam – Regiebouw

VeendamBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Veendam zijn we per direct op zoek naar een een koppel allround timmerlieden dat geschikt is voor het uitvoeren van divers verbouwingswerk. Zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Leiden – Regiebouw

Regio LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het leggen van dakpannen. Ben jij / zijn jullie niet bang om op hoogte te werken en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuke werkomgeving? Reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Regio Haaglanden – Regiebouw

Regio HaaglandenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de Regio Haaglanden voor het uitvoeren van bonnenwerk in de woningbouw. Ben jij de complete vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een goed koppel allround timmerlieden dat ruim inzetbaar is en flexibel in te plannen. Het werkgebied ligt tussen Apeldoorn en Nijmegen en de projecten variëren sterk, van nieuwbouw tot renovatie. Als het na een nader te bepalen periode van beide kanten bevalt, is er de mogelijkheid om langdurig aan het werk te gaan! Interesse? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Beegden – Regiebouw

BeegdenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 15 appartementen in Beegden zijn we per week 30 op zoek naar een koppel ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het stellen van kozijnen en profielen en het plaatsen van prefab onderdelen. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Midden Beemster – Regiebouw

Midden BeemsterInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Midden Beemster zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige loodgieters. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de CV-installaties voor 82 woningen. Ben jij een kei in het in bedrijf stellen van een complete cv-installatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per januari 2022 zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amsterdam voor het uitvoeren van renovatiewerk op diverse locaties in de stad, Kun jij goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar langdurig werk? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP CV-monteur gezocht in Tubbergen

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround CV- monteur voor een renovatieproject in Tubbergen. Kun jij complete CV-installaties in bedrijf stellen en ben jij in staat om goed te communiceren met bewoners? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Tubbergen – Regiebouw

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround E-monteur voor een renovatieproject in de regio van Tubbergen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum – Regiebouw

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle – Regiebouw

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf12/05/2022
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld