Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Apeldoorn

Regio ApeldoornBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een echte alleskunner en op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP cv monteur gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een montage / onderhoudsmonteur uit de omgeving van Rotterdam. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het repareren en vervangen van gebreken aan cv-installaties, het onderzoeken en herstellen van lekkages en het vervangen van radiatoren en kranen. Denk jij in oplossingen, ben je verbaal sterk en representatief? Dan zijn wij op zoek naar jou, reageer snel!

ZZP cv onderhoudsmonteur gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een cv onderhoudsmonteur. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het reinigen van ketels en het uitvoeren van jaarlijks onderhoud. Ben jij op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP elektromonteurs gezocht in Drimmelen

DrimmelenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van elektrotechnische installaties bij particulieren thuis, zijn we op zoek naar elektromonteurs uit de omgeving van Drimmelen. Ben jij een veelzijdige elektromonteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature!

ZZP assistent timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het assisteren bij diverse timmerwerkzaamheden op een grootschalig onderhoudsproject in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een timmerman 2. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag onbezorgd werken? Dan horen we je graag, reageer nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers timmerwerk op een onderhoud & renovatieproject in Alkmaar zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Papenveer

PapenveerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete villa in Papenveer zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij van begin tot eind op een nieuwbouwproject werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Regio Rotterdam

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van service/bonnenwerk in de omgeving van Rotterdam zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters die ervaring hebben met het werken bij particulieren thuis. Hou jij van divers werk en sta je graag in contact met mensen? Dan is dit de klus voor jou! Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Zuid-Nederland

Zuid-NederlandBouwPer direct/In overleg
Voor diverse opdrachtgevers uit de provincies Limburg en Noord-Brabant, zijn wij op zoek naar vakbekwame betontimmermannen. De werkzaamheden zijn divers; van het uitzetten van de fundering d.m.v. total station tot het leveren van het wapeningswerk. Alsmede het maken van bekistingen, storten van betonwanden en het stellen van de ondersteuningen voor natte vloeren, kanaal- en breedplaat vloeren. Ben jij bedreven in de genoemde werkzaamheden en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Hilversum

HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers timmerwerk (binnen) op een woningbouwproject in Hilversum zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Hou jij van diversiteit en sta je graag met het koude weer binnen te werken? Dan horen we je graag! Reageer nu op deze vacature!

ZZP montagewerker gezocht in Oost-Nederland

Oost-NederlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar zonnepanelenmonteurs. Wil jij je focus leggen op een beter milieu, dan zijn wij op zoek naar jou! Het werk bestaat uit het voorzien van daken met een montagesysteem waar vervolgens de panelen op komen. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaat uit: het monteren en isoleren van HSB wanden en de maatvoering van vloerbalken. Ben jij in topconditie en hou je echt van aanpakken? Dan is dit project ideaal voor jou, reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Breda

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor het nalopen van opleverpunten op een grootschalig nieuwbouwproject in Breda zijn we op zoek naar een timmerman. Zet jij graag de puntjes op de i en heb je op korte termijn tijd? Dan horen we je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in de Randstad

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van servicewerk in de randstad zijn we op zoek naar een allround vakman. Ben jij flexibel inzetbaar en hou je van een uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Regio Den Haag

Regio Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de Regio Den Haag voor het uitvoeren van diverse mutatiewerkzaamheden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Venlo

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwingsproject in Venlo zijn we per direct op zoek naar een ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met het uitvoeren van betonwerkzaamheden en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Millingen aan de Rijn

Millingen aan de RijnInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Millingen aan de Rijn. Het werk betreft de nieuwbouw van 26 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Ede. Het werk betreft de nieuwbouw van 40 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Brummen

BrummenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Brummen. Het werk betreft de nieuwbouw van 22 woningen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Doetinchem

DoetinchemInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Doetinchem. Het werk betreft de nieuwbouw van 61 woningen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Heerlen

HeerlenBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van allround onderhoudswerkzaamheden op een utiliteitsproject in Heerlen zijn we per direct op zoek naar een vakbekwame timmerman. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en allround onderlegd? Dan komen we graag met je in contact! Reageer direct.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar 4 allround timmerlieden. Kun jij goed volgens opdracht van een uitvoerder werken en heb je op korte termijn tijd? We horen je graag, reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Venlo zijn we op zoek naar 4 timmerlieden voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden op diverse locaties. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden bij zorginstellingen, particulieren thuis maar ook op scholen en bij bedrijven. Ben jij een flexibele allrounder en op zoek naar leuk en uitdagend werk? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP elektromonteurs gezocht in Nederland

Diverse locatiesInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van zonnepanelen, zijn we op zoek naar elektromonteurs op diverse locaties in Nederland. Ben jij een vakman die goed zonnepanelen kan aansluiten en hou je van divers werk? Reageer dan nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van een oude brandweerkazerne in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een ervaren, zelfstandige timmerman. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Reageer dan nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij volledig zelfstandig een verbouwing doen en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteurs gezocht in Rozenburg

RozenburgInstallatiePer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van woningen in Rozenburg zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs die ervaring hebben met het monteren van BMI en buizen. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht Regio Rotterdam/Den Haag

Regio Rotterdam/Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor diverse renovatie- en onderhoudsprojecten in Rotterdam/Den Haag zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters. Hou jij van divers werk en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Den Haag

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van bonnenwerk in en rondom Den Haag zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman die tevens kleinschalig loodgieterswerk en stucreparaties kan uitvoeren. Ben jij de vakman die wij zoeken? We horen je graag!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Onze opdrachtgever is op zoek naar aanpakkers voor een nieuwbouwproject op 15 minuten rijden van Leeuwarden. Het betreft een nieuwbouwproject waarbij met prefab HSB elementen woningen gebouwd gaan worden. De werktijden wijken enigszins af en bestaan uit een 40-urige werkweek van maandag tot en met donderdag, de vrijdag is men vrij. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almelo

AlmeloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Almelo zoeken wij voor een langere periode naar gemotiveerde timmerlieden voor het fabriceren van HSB elementen, vloeren en daken in een timmerfabriek. Heb jij ervaring met deze werkzaamheden of zie je een nieuwe uitdaging in dit werk? We horen je graag!

ZZP timmerman gezocht in Wageningen

WageningenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Wageningen zoeken wij per week 6 een fitte, zelfstandige timmerman 1 die beschikt over een volledig uitgeruste werkbus. De werkzaamheden zijn voornamelijk in bewoonde situatie en bestaan o.a. uit het plaatsen van keukens, het aanbrengen van plinten en opleverpunten afwerken. Naar verwachting loopt dit project tot de bouwvak van 2023. Wil jij graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan nu, we horen je graag!

ZZP elektromonteurs gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs die bekend zijn met het werken in bewoonde situatie. Ben jij communicatief sterk en kun je goed klantgericht werken? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Nederland

LandelijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP timmerlieden gezocht in Hilversum

HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers timmerwerk in- en rondom Hilversum zijn we per direct op zoek naar een goede vakman. Ben jij een kei in het zelfstandig werken vanaf tekening en kun je goed de wensen van een uitvoerder vertalen naar een concrete aanpak? Dan horen we je graag!

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Helder

Den HelderInstallatiePer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters uit de directe omgeving van Den Helder. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag onbezorgd zelfstandig? Neem dan contact met ons op!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Apeldoorn

ApeldoornInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Roosendaal

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Almere

AlmereInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Amsterdam

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Eindhoven

EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Den Haag

Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Culemborg

CulemborgInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Groningen

GroningenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Halfweg

HalfwegBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van een complete keuken in Halfweg zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden die hier aantoonbare ervaring mee hebben. Ben jij / zijn jullie in staat om volledig zelfstandig een keuken te demonteren om deze vervolgens weer opnieuw te plaatsen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Purmerend

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfspand in Purmerend zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Kun jij goed volgens plan/tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zaandam

ZaandamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een totaalinstallateur zijn we op zoek naar een uitvoerder W-installatie. Het betreft een langdurig project in Zaandam waar jij als uitvoerder een team van 40 man aan zal sturen, waakt voor de planning, schakelt met de projectleider en zorgt dat het martiaal op de bouw aanwezig is. Heb jij ruime ervaring met nieuwbouw, hou je van aanpakken en ben je niet beroerd om uitvoerend mee te werken? Ben je daarnaast een teamplayer en in het bezit van uitvoederskills? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP elektromonteur gezocht in Nederland

NederlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar zelfstandige elektromonteurs die ervaring hebben met Retail. Dit project betreft het aanleggen van complete installaties in zowel winkels als banken. Hou jij van aanpoten en vind je een stukje rijden geen probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Nijmegen

NijmegenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we per week 6 op zoek naar een allround loodgieter. Heb jij aantoonbare ervaring met het aanleggen van cv-, water- en riolering, alsmede het plaatsen van sanitair? Dan ben jij de vakman die wij zoeken. Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Arnhem

ArnhemInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we per week 6 op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de utiliteit. Ben jij bekend met het aanleggen waterleidingen, het plaatsen van CV-ketels en in het bezit van een VOG? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Zutphen

ZutphenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Zutphen zijn we op zoek naar een elektromonteur die kan meehelpen met het aanleggen van mechanische ventilatie. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter/mv-monteur die graag mee wil werken op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter/cv-monteur die graag op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht wil werken. Ben jij een echte vakman die volledig zelfstandig vanaf tekening kan werken? Dan komen we graag met je in contact! Reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Lelystad

LelystadInstallatiePer direct/In overleg
Voor een Brabantse opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround elektromonteur met ruime ervaring in de utiliteit. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Aarsen

AarsenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Aarsen zijn we op zoek naar twee ervaren allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het uitvoeren van stelwerkzaamheden, het maken van bekistingen en aftimmeren. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarsteeg

HaarsteegBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig bouwproject zijn we per week 6 op zoek naar twee timmerlieden voor het uitvoeren van geveltimmerwerk. Heb jij / hebben jullie hier ervaring mee en tijd voor een nieuwe opdracht? Reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Midden Beemster

Midden BeemsterInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Midden Beemster zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige loodgieters. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de CV-installaties voor 82 woningen. Ben jij een kei in het in bedrijf stellen van een complete cv-installatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss

OssInstallatieVanaf01/02/2023
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving van Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld