Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP loodgieter gezocht in Naarden – Regiebouw

NaardenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een werk in Naarden op zoek naar twee zelfstandige monteurs. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het opbouwen van riool onder de vloer en aan het plafond in de grond. Daarnaast zul je werken aan waterleidingen, vrf-leidingen en het pluvia systeem. Ben je op zoek naar een langdurige klus en wil je graag van ruwbouw tot oplevering (medio April 2021) meewerken aan dit gave project? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf12/10/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Kaatsheuvel – Regiebouw

KaatsheuvelBouwVanaf02/11/2020
Ben jij een ervaren allround timmerman en zou je graag aan de slag gaan bij de Efteling voor twee weken? Heb je geen hoogtevrees en ben je niet bang om in een gordel te hangen ? Dan hebben wij jouw volgende project klaarliggen: Onderhoud van Joris de Draak per 2 november. Daarnaast wordt de volledige constructie van Joris de Draak vanaf de grond nagekeken en waar nodig is worden slechte constructiebalken en constructiesteunen vervangen door nieuwe. Alle bouten worden ook even aangedraaid. We zijn op zoek naar 3 a 4 timmermannen die goed zelfstandig uit de voeten kunnen, Details Periode: Per week 45, voor 2 weken Werkzaamheden: Allround timmerwerkzaamheden van de achtbaan. Vereisten: Beheersing van de Nederlandse taal | eigen vervoer en gereedschap |VCA

ZZP loodgieter gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagInstallatieVanaf02/11/2020
Voor een langdurig project in Den haag zijn we op zoek naar een allround loodgieter die renovatie werkzaamheden zelfstandig kan verrichten. Ben je zelfstandig, allround en heb je ervaring met renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf16/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter voor een langdurig project waar je badkamers en toiletten zult gaan plaatsen. Ben jij een monteur met ruime ervaring in de renovatie, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP metselaar gezocht in Nieuwekerk aan den Ijssel – Regiebouw

Nieuwerkerk aan den IjsselBouwVanaf21/09/2020
Heb je oog voor detail, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Beheers je alle metseltechnieken? Kom werken als metselaar! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren metselaar die zowel in teamverband als zelfstandig te werk kan gaan. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Bestuderen van bouw- en werktekeningen, Leggen en bevestigen van onder andere bakstenen en betonblokken, Berekenen van hoeken en lagen, Afwerken van voegen. Gestelde eisen: Diverse metselwerkzaamheden uitvoeren, Kennis van steensoorten, Secuur en zorgvuldig, VCA certificaat, Rijbewijs met eigen vervoer. Taalvaardigheid: Vereist; Nederlands

ZZP loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf14/09/2020
We zijn op zoek naar een ZZP loodgieter in Utrecht voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het aanleggen van leidingwerk in badkamers en het afmonteren hiervan. Daarnaast zul je ook (stand) leidingen aanleggen en rioolwerkzaamheden verrichten. Wil je graag meewerken aan dit mooie project? Reageer dan snel!

ZZP Montagemedewerker gezocht – Regiebouw

NederlandMetaalVanaf14/09/2020
Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies op één van de projectlocaties. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het zeer belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft. Ben je op zoek naar leuk werk in de metaal industrie? Reageer snel!

ZZP stelleur gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwVanaf14/09/2020
Onze opdrachtgever is binnenkort op zoek naar een koppel ZZP Stelleurs in Helmond. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject, waar je tijdens het project je ervaring en vakkundigheid kunt schitteren. Jouw uitdaging is om met weinig meetpunten toch de kozijnen te stellen zodat jouw collega’s hun werk ook naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Jouw werk zorgt voor een stevige basis voor de rest van jouw collega’s, hierdoor is jouw functie onmisbaar. Functie eisen: Aantoonbare werkervaring als Stelleur Rijbewijs B en eigen vervoer Eigen gereedschap VCA certificaat

ZZP CV monteur gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een koppel dikwandige monteurs . Werkzaamheden: leidingwerk aanleggen, autogeen lassen, monteren , fitten, etc. Heb jij de ervaring in huis en sta je open voor een langdurig project? Reageer dan snel

ZZP timmerman gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwVanaf28/09/2020
Voor een bouwbedrijf in de regio Veldhoven zoeken wij een ervaren timmerman! Dit bouwbedrijf is actief in renovatie projecten, voornamelijk bij particulieren. De timmerman die wij zoeken heeft bij voorkeur dan ook ruime timmer ervaring. Ben jij een timmerman die graag in een leuk team met collega's komt te werken? En het als een uitdaging ziet om jouw ervarenheid en skills in te zetten op verschillende mooie projecten? Dan komen we graag in contact met jou! De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties: Een afgeronde timmeropleiding; Ervaring als timmerman in de bouw; Rijbewijs B, eigen vervoer is een pré; VCA-basis, of de bereid om deze via Prima te behalen.

ZZP loodgieter gezocht in Hedel – Regiebouw

HedelInstallatieVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige monteur W-installaties. Kun jij dikwandig TIG-lassen, technische tekeningen lezen en allround werk in de installatietechniek verrichten? Vind je het daarnaast ook leuk om kennis en kunde over te brengen? Reageer dan nu!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Voor de omgeving Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een service gerichte allround loodgieter. Je krijgt per dag een aantal adressen, werkt in een bestaande woonomgeving of in de Retail. Ben jij service gericht en denk je in oplossingen , dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Loodgieter voorman gezocht in Schoonhoven – Regiebouw

SchoonhovenInstallatieVanaf24/09/2020
We zijn op zoek naar een meewerkend voorman. De werkzaamheden voor dit project bestaan uit: Technische ruimten maken met WTW unit (ventilatie) en een Warmtepomp (verwarming). Daarnaast ook het afmonteren van sanitair in huurwoningen.

ZZP timmerlieden gezocht in Assen – Regiebouw

AssenBouwVanaf28/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar 2 timmerlieden in Assen. De werkzaamheden zullen zich voornamelijk in de afbouwfase plaatsvinden en het gaat om het net opleveren van een winkel voor ongeveer 2,5 week. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een loodgieter. Als loodgieter ga je meerdere adressen af per dag (particuliere sector). De werkzaamheden zijn heel afwisselend: kraantje vervangen, toilet, verstopping, leiding repareren, dakgoot vervangen, ect. Ben jij representatief, denk je in oplossingen en houd je van afwisselend werk, reageer dan snel....

ZZP timmerman gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg31/08/2020
We zijn op zoek naar een tweetal timmermannen die voor een project in Best MS wanden willen sluiten, isoleren, platen monteren en aansluitingen willen maken in 3 à 4 weken.

ZZP Loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf21/09/2020
Voor diverse woningbouw projecten in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren loodgieters die bekend zijn met woningbouw. Je zult diverse werkzaamheden verrichten van de ruwbouw tot aan de oplevering. Denk hierbij aan CV installatie, gas- water en riool, etc. Wil jij werken op een langdurig project en de kar kunnen trekken, neem dan contact met ons op.

ZZP Loodgieter gezocht in Spijkenisse – Regiebouw

SpijkenisseInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter. Ben jij allround en op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel.

ZZP Luchtkanalenmonteur gezocht Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwVanaf21/09/2020
Per direct zijn wij op zoek naar luchtkanalenmonteurs (koppel). De werkzaamheden zijn het verbinden van luchtkanalen, de te bedienen ruimte met luchtbehandelingskasten, ventilatoren, regelapparatuur, kleppen en luchtroosters en dienen voor het transport van lucht. Min. 5 jaar ervaring met nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Bereid zijn om afstanden te willen rijden en zelfstandig te werk kunnen gaan. In bezit van goed gereedschap en VCA.

ZZP Schilder gezocht in omgeving Culemborg

Omgeving CulemborgBouwVanaf21/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een schilder in de regio van Culemborg. Het gaat om diverse schilderwerkzaamheden (hout) bij particulieren of overheidsinstanties.

ZZP Tegelzetter gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinBouwVanaf21/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Nieuwegein op zoek naar een tegelzetter. Het gaat om kleinschalig mutatiewerk waarbij het doel is het zetten van tegels bij klanten vanuit de woningbouwvereniging.

ZZP allround timmerman gezocht Regio Tilburg – Regiebouw

Regio TilburgBouwVanaf15/09/2020
We zijn voor een opdracht in de Regio Tilburg op zoek naar allround timmerlieden die houten gevelbekleding kunnen aanbrengen voor het luxe segment.

ZZP allround timmerman gezocht in Budel – Regiebouw

BudelBouwVanaf28/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Budel op zoek naar een allround timmerman. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden middels werkbonnen met als doel het opleveren van klussen conform de werkbonnen.

ZZP Bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdrachtgever in de Regio Breda op zoek naar een bouwhulp met verreiker certificaat. Je zult hand- en spandiensten verrichten op diverse projecten in de Regio Breda. Het doel van de opdracht is het ondersteunen in de overige werkzaamheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld stempels.

ZZP Timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een onderhoud & renovatie timmerman. De werkzaamheden die je zult verrichten zijn het maken van een uitbouw, dakkapellen, badkamer, isolatiewerken, gevel aanpassen en kozijnen plaatsen. Het uiteindelijke doel is alles stuc en schilder klaar opleveren. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Timmerlieden gezocht Oldenzaal

OldenzaalBouwPer direct/In overleg
Wij zijn voor een klant in Oldenzaal op zoek naar een koppel timmermannen. Het gaat om het bekleden van stalen balken met brandwerende platen. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Schilder gezocht Regio Veenendaal

Regio VeenendaalBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de Regio Veenendaal op zoek naar een schilder. Het gaat om divers schilderwerk bij diverse opdrachtgevers. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Elektromonteur gezocht in Arnhem Nijmegen

Arnhem NijmegenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn in de omgeving Arnhem/ Nijmegen op zoek naar Elektromonteurs. Je werkt veel voor wooncorporaties en verricht mutatiewerk. Badkamer, kraan, leiding, stopcontact, keuken ect. Omgeving Nijmegen / Arnhem. Ben jij ervaren, klantvriendelijk, denkt in oplossingen, dan zijn wij op zoek naar jou!. Reageer snel wat dit is een langdurig project.

ZZP Allround Loodgieter gezocht in Nijmegen Arnhem

Arnhem NijmegenInstallatieVanaf28/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar een Allround Loodgieter! Je werkt veel voor wooncorporaties en verricht mutatiewerk. Badkamer, kraan, leiding, stopcontact, keuken ect. Omgeving Nijmegen / Arnhem. Ben jij ervaren, klantvriendelijk, en denk je in oplossingen, dan zijn wij op zoek naar jou!. Reageer snel wat dit is een langdurig project.

ZZP Timmerman gezocht in Den Haag

Den HaagBouwVanaf28/09/2020
Voor een klant zoeken wij ZZP Timmermannen. De klus betreft renovatie werk. Houten kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen. Daarnaast worden er dakkapellen gemaakt.

ZZP Allround Timmerman Amersfoort

AmersfoortBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken een Allround timmerman voor particulieren klussen (aanbouw,verbouw,dakkapel,boeidelen). De openstaande klus betreft het compleet opleveren van een aanbouw.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemInstallatieVanaf28/09/2020
Per 14-09-2020 zijn we op zoek naar een ervaren (renovatie) loodgieter. Je komt te werken in een leefomgeving met het monteren van mechanische ventilatie. De werkzaamheden zijn Afmontage loodgieter werkzaamheden. Denk jij in oplossingen, representatief en ben je een vakman in je werk, reageer dan snel! Wij hebben een langdurig project voor jou!

ZZP Loodgieter gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf28/09/2020
Na de vakantie zijn we op zoek naar een ervaren loodgieter (renovatie). In de woning komt een complete nieuwe badkamer, keuken en toilet. De werkzaamheden zullen bestaan uit leidingen leggen, afmonteren en sanitair plaatsen. Kun jij secuur en op tempo goed presenteren, dan zijn wij op zoek naar jou.

ZZP Loodgieters gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn op zoek naar een koppel allround loodgieters omgeving Amsterdam voor een langdurig renovatie project. De werkzaamheden vinden plaats in bestaande woningen, hier worden alle W- installaties vervangen.

ZZP Timmerman gezocht in Midden Limburg – Regiebouw

Midden LimburgBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een timmerman in Midden Limburg voor afbouw werkzaamheden in de nieuwbouw.

ZZP Timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een werk in de Regio Utrecht. Je zult divers nieuwbouwtimmerwerk doen zoals o.a. stellen van profielen, timmerwerk aan daken en aftimmerwerk. Je dient volgens tekening en/of plan van de uitvoerder de werkzaamheden op een nette wijze op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwVanaf28/09/2020
We zoeken een ervaren mutatietimmerman die ook kleinschalig loodgieterswerk, elektrawerk en kleinschalig plakwerk (tegels) kan verrichten. Je zult komen te werken in zowel leegstaande als bewoonde situatie. Je dient volgens het plan van de uitvoerder en/of werkbon de werkzaamheden op de juiste wijze op te leveren. VCA Basis of hoger vereist.

ZZP Timmermannen gezocht in Regio Alkmaar – Regiebouw

Regio AlkmaarBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een ervaren koppel voor voorbereiding en het plaatsen van een dakkapel. De werkzaamheden zijn divers timmerwerk, montagewerk en opruimwerk. Je dient volgens tekening en/of instructies van de uitvoerder de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Betontimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een betontimmerman voor in Amsterdam. De werkzaamheden zijn het maken van betonnen poeren op een nieuwbouwproject. Je dient volgens plan van de uitvoerder en/of opdrachtgever de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Doetinchem

DoetinchemBouwVanaf28/09/2020
Kun jij toveren met kunststofkozijnen en kan niemand je daar meer iets over leren? Dan hebben wij voor na de bouwvak dé perfecte klus voor je!! Het werk: Vervangen van houten kozijnen voor kunststof, het stellen van de kozijnen.

ZZP Luchtkanalenmonteur gezocht in Utrecht- Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn wij op zoek naar luchtkanalenmonteurs. Het gaat om nieuwbouw en/of renovatiewerk in de Regio Utrecht. Min. 5 jaar ervaring met nieuwbouw en renovatie. Vanaf tekening kunnen werken, goed gereedschap en VCA zijn vereist.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlemmermeer – Regiebouw

Regio HaarlemmermeerInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een leidinggevende loodgieter die als meewerkend voorman aan de slag kan. Het is een nieuwbouwproject, Regio Haarlemmermeer. Het aanleggen / monteren van koel en verwarmingspijpen. Allround loodgieter werkzaamheden. Dikwandige ervaring is een pré. Je moet Engels spreken en in staat zijn een koppel aan te sturen. Je bent in het bezit van VCA.

Allround Loodgieter gezocht in Druten

DrutenInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de utiliteit. Riool, water, gas, warmtepompen, ventilatie zijn bekende expertisegebieden voor jou. Je kunt vanaf tekening lezen. Kun je zelfstandig werken en ben jij op zoek naar een langdurig project, neem dan contact met ons op!

ZZP Lasser Constructiebankwerker gezocht in Nieuwegein

NieuwegeinBouwVanaf21/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een constructiebankwerker / lasser ( MIG MAG, TIG en Elektrode). Je kunt vanaf tekening lassen, samenstellen, mechanisch en je verricht revisiewerkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats binnen de grove constructie nieuwbouw en reparatie ( grond en verzet machines ). Ben jij een ervaren lasser? Dan zijn we op zoek nar JOU!

ZZP Loodgieter gezocht in Heelweg

HeelwegInstallatieVanaf28/09/2020
Gezocht loodgieter: werkzaamheden voor verbouw, renovaties en service / onderhoud in met name de particuliere sector. De klus loopt in ieder geval tot de zomer van 2021. Wij vragen: • Een afgeronde opleiding op MBO niveau richting loodgieters- installatietechniek; • Min. 5 jaar praktijkervaring in een soortgelijke functie; • Rijbewijs B; • Woonachtig omgeving Heelweg • In bezit van gereedschap en VCA ( basis veiligheid ) • Een klantvriendelijke en flexibele, servicegerichte instelling; • Goede communicatieve eigenschappen; • Een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding.

ZZP Timmerman gezocht Zaandam

ZaandamBouwVanaf21/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ZZP Timmerman. De klus betref het vervangen van ramen en panelen van 55 appartementen.

ZZP Timmerman gezocht in Krommenie

KrommenieBouwVanaf21/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ervaren ZZP timmerlieden die ramen en panelen gaan vervangen in 54 appartementen.

ZZP Kitter gezocht in Zuid Holland

Provincie Zuid HollandBouwVanaf03/09/2020
We zijn op zoek naar ervaren kitters, de werkzaamheden betreffen: keukens en badkamers afkitten op meerdere locaties. De werkzaamheden vinden plaats op woonhuizen (opleverfase).

ZZP Loodgieter gezocht in Amsterdam

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een Allround loodgieter ( woningbouw )! Leidingen, gas-water en riool. Montage, sanitair, afmontage etc. Je vertrekt dagelijks vanuit Zwanenburg met collega’s naar het project in Amsterdam. Dit bedrijf heeft geen bouwvakvakantie dus je kunt lekker doorwerken. Ruime ervaring met woningbouw is een vereiste! Hiernaast ben je In bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer.

ZZP Zonnepanelen monteur gezocht

MiddelharnisInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Middelharnis op zoek naar een zonnepanelen monteur. Wil jij de wereld veranderen en bijdragen aan de energietransitie? Ben jij representatief , communicatief sterk, service gericht en gaat voor kwaliteit. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je begint de dag op kantoor. Gezamenlijk laad je de bus in met de benodigde spullen in en rij je naar de desbetreffende particuliere woning. Eenmaal thuis bij de klant, stel je jezelf voor en maak je een praatje met de klant en ga je aan de slag om een kunstwerk op het dak te leggen. Ben jij in het bezit van: VCA of VCA VOL, gereedschap, resteelwagen en minimaal 4 jaar ervaring en woonachtig omgeving Middelharnis, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Stukadoor gezocht in Brabant

MakkumBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Brabant op zoek naar een stukadoor voor een renovatieproject. Het gaat om het stucen van wanden en plafonds in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Berkel-Enschot

Berkel-EnschotBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Berkel-Enschot op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om opleverwerkzaamheden. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Weert

WeertBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Weert op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn in eerste instantie funderingen, poeren en wat inschaal werkzaamheden. Hier komen later ook stel- en maatvoer werkzaamheden bij. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Den Bosch op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn houten regelwerk voor plafond aanbrengen, plafond monteren,timmerwerk aan wanden en het plaatsen van kozijnen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Allround timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf21/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een timmerman voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn Het aftimmeren van badkamers, plafonds verlagen en koven timmeren. Duur van het werk is een aantal weken. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Tegelzetter gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een tegelzetter voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Zwolle

Regio ZwolleBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Zwolle op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn zeer divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Schilder

Den BoschBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Den Bosch op zoek naar een schilder voor diverse onderhoudsprojecten. Het gaat om divers schilderwerk voor een woningbouwvereniging. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-690 9999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Metselaar

EindhovenBouwVanaf05/10/2020
Voor een klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van een woontoren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan nu via onderstaande button of bel naar 088 690 9999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06 24 600 600

Orbitaal lasser

Regio NijmegenMetaalVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Nijmegen op zoek naar gecertificeerd orbitaal lasser. Binnen het bedrijf worden procesinstallaties en leidingsystemen door middel van orbitaal laswerk als prefab in de werkplaats gebouwd of op locatie orbitaal gelast volgens de gestelde specificaties. Het lassen op locatie is vaak in de farmaceutische industrie, mooie schone werkomgeving. Hierbij kunnen systemen met een diameter van 1/8 tot en met 6 met een gesloten laskop gelast worden. Ervaring met dunwandig RVS leidingwerk, met orbitaal lassen en TIG 2 is een pre, lastechnieken betreffen een erg hoog kwaliteitsniveau. Beschikt over eigen materiaal. Tekening lezen en in bezit van VCA! Heb jij deze skills in huis? Reageer dan snel! Je kan reageren via onderstaande button of bellen naar 088-6909999.

Stelleur

AlkmaarBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Alkmaar op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Service technicus

Diverse locaties in NederlandInstallatieVanaf28/09/2020
Als Servicetechnicus WTB Utiliteit ga je het volgende doen: De functie van Servicetechnicus Werktuigbouwkunde is een veelzijdig rol. Geen dag is hetzelfde. Waar je in een notendop verantwoordelijk voor bent, is het beheren en onderhouden van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Maar je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn veelzijdig: Je stelt de klimaatinstallaties in bedrijf, test en levert op; Je doet onderhoud aan klimaatinstallaties, lost storingen op en stelt rapportages op; Je brengt adviezen uit ten aanzien onderhoud van de installaties; Je doet verbetervoorstellen om de klimaatinstallaties nog beter en efficienter te laten werken. Je werkt mee aan mooie projecten in het hogere marktsegment. Functie eisen: • MBO opleiding niveau 4 richting Werktuigbouwkunde; • In bezit van F-gassen certificaat is een pré; • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteitindustrie; • Analytisch en probleemoplossend; • Meet- en regelsystemen kennen geen verassingen voor jou; • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt; • Goede beheersing van de Nederlandse taal; • Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij jou centraal en je bent communicatief zeer vaardig; • Zelfstandig werken en praktisch denken; • In het bezit van rijbewijs B(E); Aanbod: Project is voor langere tijd. De tariefstellingen zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. Het is een fulltime functie.

Service monteur

UtrechtInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant op zoek in Utrecht naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en ervaring hebt met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou. Min. 5 jaar ervaring als CV monteur. Ervaring in de particulieren sector. In het bezit van VCA en gereedschap. Duur van het werk is een aantal maanden. Heb jij interesse en ben je beschikbaar meld je dan u aan. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 088-690 9999 of whats-appen naar 06-24600600.

Service monteur

BredaInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant op zoek in Breda naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en ervaring hebt met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou. Min. 5 jaar ervaring als CV monteur. Ervaring in de particulieren sector. In het bezit van VCA en gereedschap. Duur van het werk is een aantal maanden. Heb jij interesse en ben je beschikbaar meld je dan u aan. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 088-690 9999 of whats-appen naar 06-24600600.

Loodgieter

RijssenInstallatieVanaf21/09/2020
Wij zijn voor een klant in Rijssen op zoek naar een loodgieter voor een Nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het aanleggen van gas, water en rioolleidingen, monteren en afmonteren van sanitair. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

Regio DiemenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Diemen op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het zelfstandig verrichten van alle voorkomende (storings) loodgieters-werkzaamheden t.b.v. burgeropdrachten, renovatie en woningbouwverenigingen. Betreft zowel gas, water, CV dunwandig, sainitair, zinkwerk als riolering en dakwerk. Wij vragen: • LBO installatietechniek / loodgieterswerk; • Minimaal 5 jaar werkervaring; • Zelfstandigheid; • Creativiteit; • Probleemoplossend; • Rijbewijs B. • Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. de leidingen voor de installaties zoals elektra en afvoerleidingen worden ingestort, zodat men vooraf de exacte plaats hiervan moet bepalen. Bij gietbouw maakt men eerst het skelet. Dit is ook de dragende constructie. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Beveiligingsmonteur

MonsterInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Monster op zoek naar een beveiligingsmonteur. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, begeleiden en coördineren van montage en installatiewerk aan brandmeldinstallaties,alarminstallaties, toegangscontrole- en video bewakingssystemen. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

RotterdamBouwVanaf21/09/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. stofschotten monteren, trappenhuis en liften bekleden en gevelopeningen maken. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

RotterdamBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. bekistingen maken, beton storten en ontkisten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

RoggelBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken voor een klant in Roggel een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. afbouw, aftimmerwerk en kozijnen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Regio OssendrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken voor een klant in de regio Ossendrecht een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. aftimmerwerk, hang en sluitwerk en deuren afhangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

WellBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Well een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. raggels maken, isoleren en aanbrengen van gips. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AmsterdamBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld