Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor divers renovatiewerk aan kozijnen op een project in Amsterdam zijn we op zoek naar een allround onderlegde timmerman. Kun jij goed volgens plan en/of tekening werken en heb je op korte termijn tijd? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Nooitgedacht

NooitgedachtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse onderhoudsprojecten in Nooitgedacht zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman. Heb jij ervaring met onderhoudswerken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Noord-Holland

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een middelgrote aannemer zijn wij op zoek naar een timmerman die graag zijn handen uit de mouwen steekt en mooi werk wil achterlaten. Je komt in een klein team te werken waarbij een gezonde inzet en nuchtere communicatie net zo belangrijk zijn als je vakkennis. Wil jij voor langere tijd op mooie projecten aan de slag, bel ons op en we brengen je in contact met de opdrachtgever.

ZZP elektromonteurs gezocht in Breda

BredaInstallatiePer direct/In overleg
Voor een E-installateur uit Breda zijn we per maandag 17-4-2023 op zoek naar een koppel elektromonteurs. Het project betreft het plaatsen van 1600 zonnepanelen op een plat dak en de werkzaamheden zullen bestaan uit het bevestigen van de constructie op het dak, om vervolgens de zonnepanelen erop te bevestigen. Ben jij niet bang om op daken te werken en hou je van meters maken? Dan is dit HET project voor jou, reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een project in Ede zijn we per 3-4-2023 op zoek naar een allround loodgieter. Het werk betreft het plaatsen van 200 chalets en deze prefab aansluiten met de W-installatie. Kun jij zelfstandig werken, ben je in het bezit van vervoer, een VCA en gereedschap? Neem dan contact met ons op!

ZZP elektromonteur gezocht in Regio Rotterdam

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround elektromonteur uit de omgeving van Rotterdam. De werkzaamheden betreffen voornamelijk het oplossen van storingen bij particulieren thuis en in winkels. Ben jij zelfstandig, Nederlands sprekend en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou, reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Terborg

TerborgInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Terborg zijn we op zoek naar loodgieters/cv-monteurs uit de directe omgeving. Ben je in het bezit van een bus, VCA en eigen gereedschap? Dan is dit iets voor jou, we hebben zowel nieuwbouw, renovatie als mutatiewerk beschikbaar!

ZZP cv-monteur gezocht in Regio Amsterdam

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een W-installateur uit Amsterdam zijn we op zoek naar een zelfstandige cv-monteur die ervaring heeft met het werken bij particulieren thuis. Denk jij in oplossingen, ben je representatief en in het bezit van een bus, CO-certificering, VCA en gereedschap? Dan zoeken we jou! Aarzel niet en reageer direct.

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Nederland

LandelijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Hengelo zijn wij op zoek naar warmtepompmonteurs. Het werk is op diverse locaties in Nederland en betreft het aansluiten van warmtepompen bij particulieren thuis. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als loodgieter, ben je Nederlands sprekend en heb je een eigen bus, gereedschap en VCA diploma? Dan is dit het ideale project voor jou, reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter met ervaring in de nieuwbouw. Ben jij Nederlands sprekend, heb je minimaal 3 jaar ervaring als loodgieter in de nieuwbouw en ben je in het bezit van een eigen bus, gereedschap en VCA diploma? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Limmen

LimmenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Limmen zoeken we een allround timmerman die van divers werk houdt en graag op korte termijn aan de slag wil gaan. Meer weten over het werken voor deze opdrachtgever? Reageer dan direct op de vacature en we nemen z.s.m. contact met je op.

ZZP allround timmerman gezocht in de Bollenstreek

de BollenstreekBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van allround timmerwerkzaamheden aan luxe villa's in de Bollenstreek zijn we per direct op zoek naar een vakvolslagen timmerman. Ben jij op korte termijn inzetbaar en werk je graag aan luxe woningen? Dan is dit het project voor jou, reageer snel!

ZZP allround tegelzetter gezocht in Noord-Holland

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een vastgoedonderhoudsbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren tegelzetter die zowel wanden als vloeren kan tegelen. Bij deze opdrachtgever kom je te werken in schone ruimtes waar je zelfstandig te werk gaat. Het goed kunnen lezen en spreken van de Nederlandse taal is een pré. Mocht je er voor open staan, dan is er ook de optie om in overleg service/bonnenwerk te gaan uitvoeren.

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Amsterdam zoeken we timmerlieden die ervaring hebben met het renoveren van daken. Het werk betreft zowel het timmeren van daken als het branden van bitumen. Heb je tijd? Dan komen we graag in contact!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Zaandam

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers mutatietimmerwerk aan woningen in Zaandam zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met mutatiewerkzaamheden. Werk jij graag droog en ben je communicatief sterk? Dan is dit de klus voor jou, reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van timmerwerk aan dakgoten en dakkapellen in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij allround onderlegd en niet bang om op hoogte te werken? Dan is dit de klus voor jou, reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het aanbrengen van bamboe gevelbekleding en uitstrook werkzaamheden aan HSB wanden in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een ruwbouw timmerman die ervaring heeft in de nieuwbouw. Ben jij de vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar mannen die ervaring hebben met de montage van dakkapellen. De dakkapellen worden prefab gefabriceerd en op locatie gemonteerd. Heb jij hier ervaring mee en geen last van hoogtevrees? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Velp

VelpBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Velp zijn we op zoek naar ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met het timmeren van traditionele kappen. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag onbezorgd werken? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Etten

Regio EttenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in- en rondom Etten zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden die ervaring hebben met het dicht maken van gevels, het aanbrengen van balklagen en het plaatsen van vloeren. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor de montage van geveldragers en timmerwerkzaamheden binnenin de woningen op een grootschalig nieuwbouwproject in Alkmaar zoeken we per direct twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Leerdam

LeerdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden binnen in woningen zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit Leerdam. Denk jij graag in oplossingen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden houtrot gezocht in Regio Baarn

Regio BaarnBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het herstellen van houtrot. Ben jij een zelfstandige timmerman en werk jij graag met hout? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP uitvoerder gezocht in Utrecht

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een uitvoerder die ervaring heeft in de utiliteitsbouw. Heb jij leidinggevende capaciteiten, ervaring met staalconstructies en ben je gewend om het aanspreekpunt te zijn? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Twello

Regio TwelloBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingstimmerwerken in de Regio Twello zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met verbouwingen, kun je goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Dan is dit het project voor jou, reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Zwolle

ZwolleInstallatiePer direct/In overleg
Voor het aanleggen van MV/WTW installaties op een project in Zwolle zijn we op zoek naar vakvolslagen loodgieters. Ben jij bedreven in de genoemde werkzaamheden en heb je op korte termijn tijd? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Uden

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Uden zoeken we een koppel allround timmerlieden die gedurende het hele proces inzetbaar zijn. Loop jij graag van begin tot eind op een project en heb je op korte termijn tijd? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Regio Rotterdam

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar allround loodgieters uit de omgeving van Rotterdam. Het werk betreft verschillende renovatie/onderhoudsprojecten. Hou jij van divers werk, ben je zelfstandig inzetbaar en heb je eigen vervoer en gereedschappen? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Apeldoorn

Regio ApeldoornBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een echte alleskunner en op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteurs gezocht in Drimmelen

DrimmelenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van elektrotechnische installaties bij particulieren thuis, zijn we op zoek naar elektromonteurs uit de omgeving van Drimmelen. Ben jij een veelzijdige elektromonteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Papenveer

PapenveerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete villa in Papenveer zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij van begin tot eind op een nieuwbouwproject werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Regio Rotterdam

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van service/bonnenwerk in de omgeving van Rotterdam zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters die ervaring hebben met het werken bij particulieren thuis. Hou jij van divers werk en sta je graag in contact met mensen? Dan is dit de klus voor jou! Reageer direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Regio Den Haag

Regio Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de Regio Den Haag voor het uitvoeren van diverse mutatiewerkzaamheden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Millingen aan de Rijn

Millingen aan de RijnInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Millingen aan de Rijn. Het werk betreft de nieuwbouw van 26 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Ede. Het werk betreft de nieuwbouw van 40 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Brummen

BrummenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Brummen. Het werk betreft de nieuwbouw van 22 woningen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Doetinchem

DoetinchemInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Doetinchem. Het werk betreft de nieuwbouw van 61 woningen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar 4 allround timmerlieden. Kun jij goed volgens opdracht van een uitvoerder werken en heb je op korte termijn tijd? We horen je graag, reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Venlo zijn we op zoek naar 4 timmerlieden voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden op diverse locaties. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden bij zorginstellingen, particulieren thuis maar ook op scholen en bij bedrijven. Ben jij een flexibele allrounder en op zoek naar leuk en uitdagend werk? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP elektromonteurs gezocht in Nederland

Diverse locatiesInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van zonnepanelen, zijn we op zoek naar elektromonteurs op diverse locaties in Nederland. Ben jij een vakman die goed zonnepanelen kan aansluiten en hou je van divers werk? Reageer dan nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij volledig zelfstandig een verbouwing doen en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht Regio Rotterdam/Den Haag

Regio Rotterdam/Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor diverse renovatie- en onderhoudsprojecten in Rotterdam/Den Haag zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters. Hou jij van divers werk en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Onze opdrachtgever is op zoek naar aanpakkers voor een nieuwbouwproject op 15 minuten rijden van Leeuwarden. Het betreft een nieuwbouwproject waarbij met prefab HSB elementen woningen gebouwd gaan worden. De werktijden wijken enigszins af en bestaan uit een 40-urige werkweek van maandag tot en met donderdag, de vrijdag is men vrij. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almelo

AlmeloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Almelo zoeken wij voor een langere periode naar gemotiveerde timmerlieden voor het fabriceren van HSB elementen, vloeren en daken in een timmerfabriek. Heb jij ervaring met deze werkzaamheden of zie je een nieuwe uitdaging in dit werk? We horen je graag!

ZZP timmerman gezocht in Wageningen

WageningenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Wageningen zoeken wij per week 14 een fitte, zelfstandige timmerman 1 die beschikt over een volledig uitgeruste werkbus. De werkzaamheden zijn voornamelijk in bewoonde situatie en bestaan o.a. uit het plaatsen van keukens, het aanbrengen van plinten en opleverpunten afwerken. Naar verwachting loopt dit project tot de bouwvak van 2023. Wil jij graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan nu, we horen je graag!

ZZP elektromonteurs gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs die bekend zijn met het werken in bewoonde situatie. Ben jij communicatief sterk en kun je goed klantgericht werken? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Helder

Den HelderInstallatiePer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters uit de directe omgeving van Den Helder. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag onbezorgd zelfstandig? Neem dan contact met ons op!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Apeldoorn

ApeldoornInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Roosendaal

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Almere

AlmereInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Rotterdam

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Amsterdam

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Eindhoven

EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Den Haag

Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Culemborg

CulemborgInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP warmtepompmonteur gezocht in Groningen

GroningenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in de installatie van hybride warmtepompen, zijn we per direct op zoek naar zowel leerling- als volwaardige warmtepompmonteurs. De hybride warmtepompen in kwestie dienen enkel waterzijdig aangesloten te worden, naast het vanzelfsprekende elektrische gedeelte. Deze pompen zijn koeltechniek vrij en dus is een F-gassen certificaat niet van toepassing. Dit maakt het werk voor iedereen (die een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft) toegankelijk. Daarnaast hebben we een gedegen opleidingstraject hebben opgesteld, welke bestaat uit een vakinhoudelijke training met erkend diploma. Wat bieden we? Een uitstekend, boven marktconform tarief; Continuïteit; Werk in jouw regio; Snelle verzekerde betaling; administratieve ontzorging en volle werkweken. In dit geval is werken op stuksprijs mogelijk! Interesse? Aarzel niet en reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Halfweg

HalfwegBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van een complete keuken in Halfweg zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden die hier aantoonbare ervaring mee hebben. Ben jij / zijn jullie in staat om volledig zelfstandig een keuken te demonteren om deze vervolgens weer opnieuw te plaatsen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Purmerend

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfspand in Purmerend zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Kun jij goed volgens plan/tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Aarsen

AarsenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Aarsen zijn we op zoek naar twee ervaren allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het uitvoeren van stelwerkzaamheden, het maken van bekistingen en aftimmeren. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarsteeg

HaarsteegBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig bouwproject zijn we per week 14 op zoek naar twee timmerlieden voor het uitvoeren van geveltimmerwerk. Heb jij / hebben jullie hier ervaring mee en tijd voor een nieuwe opdracht? Reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Midden Beemster

Midden BeemsterInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Midden Beemster zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige loodgieters. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de CV-installaties voor 82 woningen. Ben jij een kei in het in bedrijf stellen van een complete cv-installatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

Zet ons aan het werk! Laat ons een passende opdracht voor je zoeken!

Nu of wellicht in de toekomst op zoek naar een mooie opdracht? Laat ons voor je zoeken!
Wanneer je jezelf kosteloos en uiteraard vrijblijvend bij ons aanmeld, houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld