Regiebouw
Recente bouw vacatures
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Groot Amsterdam,Haarlem-Haarlemmermeer,Leiden-Bollenstreek,Gouda-Groene Hart,Rotterdam-Rijnmond
Regio: Utrecht,Groot Amsterdam
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Zeeland,West-Brabant,Groot Amsterdam,Haarlem-Haarlemmermeer,Leiden-Bollenstreek,Gouda-Groene Hart,Haaglanden-Delfland,Rotterdam-Rijnmond,Drechtsteden-Alblasserwaard
Regio: West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant
Regio: Utrecht,Groot Amsterdam,Rotterdam-Rijnmond
Regio: Limburg,Zeeland,West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Rotterdam-Rijnmond

Timmerman gezocht

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van timmerwerk op afroep. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en gaan vanuit uw wensen aan de slag. Of er nu voor stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw gezocht wordt, bij Regiebouw vindt u altijd een vakkundige timmerman.

Regionale opzet

Vanuit uw wensen gaan wij aan de slag. Een ervaren vakman, een gemotiveerde ZZP timmerman met een bus vol gereedschap of een flexibele bouwassistent? Aan u de keus.

Omdat we ons in belangrijke mate op timmerwerk én de timmerman richten kunnen we beter en sneller inspelen op uw vraag. Daarbij houden we ook graag de reisafstanden beperkt.

Overnemen timmerman

Standaard kunt u iedere Regiebouw timmerman na 1.040 gewerkte uren kostenloos in dienst nemen. Maar wij kunnen ook gericht op zoek gaan naar een voorman of aanvulling van uw eigen ploeg timmerlieden.

Regiebouw is Erkend Leerbedrijf, NBBU-lid en past het akkoord over uitzendwerk in de bouw toe. In de praktijk betekent dit dat vakkrachten CAO Bouw volgend zijn, waaronder het recht op een volledig bouwpensioen.

Timmerman gezocht en gevonden!

Bij ons vindt u de passende oplossing. Altijd gefundeerd op onze uitgebreide kennis van de regelgeving. En ondersteund door een actieve buitendienst. Flexibel, op maat en met duidelijke afspraken.

Timmerman gezocht? Plaats hier uw zoekopdracht of neem direct contact met ons op.

© copyright 2018

- Sitemap - Contact - Disclaimer Design by PXL Communicatie Powered by OTYS Recruiting Technology
[hoofname]
Regiebouw Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close