Beschikbare ZZP vaklieden – Week 37/38/39

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Hoorn – Koppel

Martin en Raymond zijn echte allrounders in de breedste zin van het woord. Goed inzetbaar in de nieuwbouw en het renovatiewerk.

 

Timmerman Regio Schagen – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw. Hij is inzetbaar van fundering tot nok. Serieuze timmerman die goed zelfstandig kan werken.

 

Timmerman Lelystad – Herman

Herman is allrounder voor op de grote bouwen, zowel renovatie als nieuwbouw. Herman kan goed stellen en is een kartrekker. Kan in overleg ook ingezet worden als voorman.

 

Timmerlieden Franeker – Koppel

Twee timmerlieden die in week 39 inzetbaar komen en zoeken naar een langdurig project in Friesland of Groningen. Mark en Sjoerd zijn mannen die je een tekening geeft en waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Ze hebben een zeer vlot werktempo.

 

Bouwopruimer Regio Amsterdam – Ruud

Ruud is een ervaren bouwopruimer die ook als sloper kan werken. Hij is een echte aanpakker.

West Nederland

Timmerlieden Regio Gouda – Koppel

Stanley en Gio zijn op alle facetten in de bouw inzetbaar. Van fundering tot nok kun je de mannen vanaf tekening het werk toevertrouwen. Inzetbaar vanaf week 38.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam / Gouda – Koppel

Rob en Tijmen zijn allround inzetbaar, maar voelen zich lekkerst op een mooie renovatie klus. De mannen zijn zelfstandig inzetbaar en kunnen vanaf tekening timmeren. Inzetbaar vanaf week 38.

 

Timmerman Den Haag – Marek

Marek is een timmerman die allround timmerwerkzaamheden verricht in de nieuwbouw en renovatie. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar aftimmerwerk. Vanaf de afbouwfase is Marek goed inzetbaar. Inzetbaar vanaf week 38.

 

Hulp Den Haag – Ismael

Ismael is goed inzetbaar als hulp. Een echte aanpakker voor opruimen, opperen en klein timmerwerk wat hem een nuttige kracht op de bouw maakt. Inzetbaar vanaf week 38.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Richard en Arnold zijn als koppel goed allround inzetbaar en kunnen vanaf tekening timmeren. Ze worden grotendeels ingezet op nieuwbouwprojecten en geven hier ook hun voorkeur aan. Inzetbaar vanaf week 39.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Arnhem – Ali

Ali is een allrounder die het beste tot zijn recht komt op de kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Beschikbaar per week 38.

 

Timmerman Druten – Jan

Jan is een timmerman voor het renovatie- en mutatiewerk. Hij werkt nauwkeurig met een mooi werktempo. Jan beschikt over zeer goed gereedschap. Beschikbaar per week 38.

 

Timmerlieden Regio Arnhem – Koppel

De mannen zijn twee timmermannen uit de regio van Arnhem die regelmatig van begin tot eind hebben meegedraaid op projecten. Vlot, nauwkeurig en de juiste werkhouding. Beschikbaar per week 39.

 

Timmerman Utrecht – Marcel

Marcel is een timmerman voor de kleine tot middelgrote projecten in de nieuwbouw. Marcel werkt vlot en kan zeer goed zelfstandig werken. Per week 39 beschikbaar.

Zuid Nederland

Timmerlieden Regio Roosendaal – Koppel

Dylan en Wil zijn 6 jaar werkzaam via Regiebouw. Uitvoerders lopen altijd weg met Wil en zijn leerling. Staan gemiddeld 1 jaar op een project. Liefst in de afbouw, onderhoud of mutatie. Een van de fijnere koppels om in te zetten.

 

Timmerman Zeeland – Dirk

Dirk is allround in te zetten, maar het meest gelukkig wordt hij van de ruwbouw. Staat middels 30 jaar in de bouw.

 

Timmerman Regio Maastricht – Gijs

Gijs is nu 3 jaar werkzaam via Regibouw en zit al 40 jaar in het vak. Dat maakt Gijs een man veel kennis en kunde. Overal op in te zetten, wil echter geen betonwerk meer.

 

Timmerman Roermond – 

Hij werkt al vele jaren via Regiebouw. Ooit begonnen als opruimer en inmiddels een hele goede timmerman 2. Erg fijn in omgang en geen afstand is te ver voor hem.

 

Timmerman Eindhoven – George

George heeft veel werk bij particulieren gedaan en in de nieuwbouw. Breed inzetbaar en bovendien een hele goede kracht voor in de metal stud wanden.

 

Metselaar Gorinchem – Albert

Albert is In te zetten op verschillende metselverbanden. Doet het liefst nieuwbouw metselwerk, komt altijd zijn afspraken na en wil graag aan de slag.

 

Metselaar Nijmegen – Berry

Berry heeft veel renovatie en nieuwbouw metselwerk verricht. Kan ook licht stuc en tegelwerk, prima in de omgang.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!