Beschikbare ZZP vaklieden – Week 38/39/40/41

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Zaandam – Klaas

Klaas is een ervaren renovatie- en mutatietimmerman die zeer goed tot zijn recht komt op het renoveren van (bewoonde) woningen. Klaas is een nette, sociale timmerman met een vlot werktempo die zelfstandig het werk kan oppakken.

 

Timmerlieden Regio Lelystad – Koppel

Bert is een zeer ervaren timmerman die ook als meewerkend voorman ingezet kan worden. Hij werkt al langer samen met timmerman George. Bert en George komen het beste tot hun recht op de middelgrote- tot grote nieuwbouwprojecten. Bert is een echte kartrekker en zorgt ervoor dat hij, George en eventueel andere collega’s het werk gedaan krijgen.

 

Timmerman Regio Hoorn – Chris

Chris is een timmerman die wij als allrounder inzetten op nieuwbouw en renovatieprojecten. In de nieuwbouw komt Chris vanaf het stelwerk tot het aftimmeren het beste tot zijn recht. In het renovatiewerk kan hij goed zelfstandig ingezet worden. Crhis is een serieuze timmerman met goed gereedschap.

 

Timmerman Regio Schagen – Bas

Bas is een jonge allrounder die inmiddels bij Regiebouw een zeer sterke indruk heeft gemaakt. Hij komt het beste tot zijn recht op kleinschalige bouwprojecten waar hij onderdeel kan worden van de groep. Werkt het liefst voor langere termijn bij een opdrachtgever. Inzetbaar van fundering tot aftimmerwerkzaamheden, vanaf week 41.

 

Timmerman Regio Amsterdam – Ali

Ali is een nieuwbouwtimmerman waar we al weer enkele jaren mee mogen samenwerken. Ali is een timmerman die vanaf fundering tot nok ingezet kan worden. Ali heeft een mooi werktempo en kan goed met deadlines overweg.

 

Timmerman Regio Zaandam – Aaron

Bouwopruimer met een groot verantwoordelijkheidsbesef. Aaron heeft bij de opdrachtgevers van Regiebouw keer op keer voor een nette bouw gezorgd.

West Nederland

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Derk en Jan zijn als koppel goed allround inzetbaar en kunnen vanaf tekening timmeren. Ze worden voor grotendeels ingezet op nieuwbouwprojecten en geven hier ook hun voorkeur aan.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Deze mannen zijn allround inzetbaar, maar voelen zich het beste thuis op een mooie renovatie klus. Richard en Tom zijn zelfstandig inzetbaar en kunnen vanaf tekening timmeren.

 

Timmerman Den Haag – Andre

Andre is een timmerman die allround timmerwerkzaamheden verricht in de nieuwbouw en renovatie. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar aftimmerwerk. Vanaf de afbouwfase is Andre goed inzetbaar.

 

Hulp Rotterdam – Mohamed

Mohamed is een hardwerkende timmerman 2 die perfect past naast een timmerman 1. Hij is leergierig heeft zijn spullen in orde en kan met aanwijzingen goed zelfstandig aan het werk. Neemt zelf initiatief en denkt graag mee in oplossingen.

 

Timmerman Regio Utrecht – Patrick

Patrick is een timmerman die prima zelfstandig aan het werk kan maar het best tot zijn recht komt naast een ervaren timmerman 1. Goed inzetbaar op de seriematige nieuwbouw.

 

Timmerman Regio Arnhem – Wilco

Wilco is een allround timmerman die inzetbaar is op nieuwbouw en renovatie werk. Hij geeft wel een voorkeur aan onderhoudswerk en kan hier het beste zijn kwaliteiten in kwijt. Beschikbaar vanaf week 40.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Didam – Edwin

Edwin is een timmerman die wij vaak op nieuwbouwprojecten inzetten. We kennen hem inmiddels als een nuchtere timmerman die goed onder druk kan werken. Prettig in de omgang. Inzetbaar vanaf week 39.

 

Timmerman Wageningen – Hans

Hans is een timmerman die wij inzetten op de grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hans is een prettige, betrouwbare timmerman die goed zelfstandig aan het werk kan. Beschikbaar vanaf week 38.

 

Timmerman Veenendaal – Mo

Mo is nu 3 jaar werkzaam voor ons en zit al 30 jaar in het vak. Mo is een man met veel kennis, overal op in te zetten. Hij wil echter geen betonwerk meer doen.

 

Timmerlieden Ede – Koppel

Koppel timmermannen dat wij inzetten op projecten in de nieuwbouw en dan voornamelijk voor het fijnere timmerwerk. De mannen hebben een mooi werktempo en beschikken over de juiste gereedschappen om het nettere, fijnere werk puntgaaf op te leveren. Inzetbaar vanaf week 40.

 

Timmerman Tiel – Frenk

Frenk is een allround timmerman die al jaren voor Regiebouw werkt. Het is een rustige timmerman die zeer goed zelfstandig aan het werk kan op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Frenk is uitstekend inzetbaar op projecten bij uw particuliere opdrachtgevers. Inzetbaar vanaf week 39.

 

Timmerman Zutphen – Arie

Arie is een allrounder die het beste tot zijn recht komt in de afbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Arie kan goed zelfstandig werken en is inzetbaar vanaf week 39.

 

Tegelzetter Wageningen – Eric

Eric is een beginnende tegelzetter, begin dit jaar voor zichzelf begonnen. Is een nette jongen, in het bezit van het meeste gereedschap, in te zetten op woningbouw en renovatie. Inzetbaar vanaf week 39.

 

Timmerman Duiven – Willem

Willem is een ervaren timmerman die wij inzetten op onderhouds- en mutatiewerkzaamheden. Willem is zeer zelfstandige timmerman en is inzetbaar vanaf week 40.

 

Metselaar Nijmegen – Kees

Kees is een ervaren metselaar die op de kleine tot middelgrote bouwen het beste tot zijn recht komt. HIj metselt inmiddels al ruim 30 jaar en is beschikbaar vanaf week 41.

 

Timmerman Apeldoorn – John

John is een allround timmerman die wij doorgaans inzetten in de nieuwbouw. Prettige, ervaren man die goed in groepsverband kan samenwerken. John komt met goed eigen gereedschap naar het werk toe. Inzetbaar vanaf week 41.

Zuid Nederland

Timmerman Terneuzen – Gerrit

Gerrit heeft de afgelopen 3 jaar bij dezelfde opdrachtgever gelopen. Daar waren ze bezig met het plaatsten van luxe vakantiewoningen. Je kunt hem inzetten in de ruwbouw.

 

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Eric en Sander. Eric heeft de afgelopen 4 jaar via ons gewerkt, voornamelijk in de afbouw, maar ruwbouw is geen probleem voor hem. Het zijn hele fijne mannen in omgang.

 

Timmerman Vlissingen – Karel

Karel is een hele ervaren timmerman. Hij geeft ook aan dat we hem alleen moeten inzetten als er écht timmerwerk is. Is breed inzetbaar (onderhoud en renovatie, maatvoering en ruwbouw tot afbouw).

 

Timmerman Regio Eindhoven – Ronald 

Ronald is nu 6 jaar voor ons aan de slag en een echte allrounder. Je kunt hem overal op inzetten, maar het echte betonwerk slaat hij liever over.

 

Hulp Tilburg – Marek

Marek is nu 3 jaar in Nederland. We hebben hem voornamelijk ingezet als sloper en opruimer. Het is een man die graag wil en ook als hulptimmerman ingezet kan worden.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!