Beschikbare ZZP vaklieden – Week 48/49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Enkhuizen – Rick

Rick is een allrounder die het beste tot zijn recht komt in de woningbouw. Rick is een timmerman die doorgaans als eerste op de bouw aanwezig is en een mooi werktempo laat zien. Het werkgebied van Rick loopt van Alkmaar tot Lelystad. Beschikbaar per week 48.

 

Timmerman Amsterdam – Martin

Martin is een timmerman die van aanpakken weet. Zijn no-nonsense houding en hoge werktempo zorgen er keer op keer voor dat hij zijn klussen gedaan krijgt. Martin komt het beste uit de voeten op kleinschalige projecten in de nieuwbouw, het mutatiewerk en het renovatiewerk. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Almere – Koppel

Pascal en Mark vormen een koppel die wij doorgaans inzetten in het renovatiewerk van woningen en bedrijfspanden. Pascal is de kartrekker van de twee. De mannen zijn inzetbaar van A tot Z en ook kleinschalig elektra en loodgieterswerk schuwen ze niet. Ze kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerman 2 Wieringerwerf – John

John is een jonge timmerman die nog niet lang actief is in de bouw. Wat hij al wel heeft is een zeer volwassen werkhouding en twee rechter handen. John heeft via Regiebouw naast ervaren timmermannen meegeholpen op nieuwbouwprojecten. Zelf is hij actief geweest in het houtrotherstel en heeft hier ook de gereedschappen voor. Beschikbaar per week 48.

 

Timmerlieden Leeuwarden – Koppel

Marco en Roel, twee allround timmermannen die je een tekening geeft en waar je geen omkijken naar hebt. De mannen hebben in het verleden voor Regiebouw vaak langdurig bij opdrachtgevers gestaan op de middelgrote tot grote nieuwbouw en renovatieprojecten. Prettige mannen in de omgang met een zeer serieuze werkhouding. Inzetbaar vanaf week 1 2021. Werkgebied is Friesland en de kop van Noord Holland.

West Nederland

Timmerman Den Haag – Remco

Remco is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie en restauratie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Remco ook prima inzetbaar op nieuwbouw klussen. Hier komt hij het beste tot zijn recht op aftimmerwerk en opleverwerk. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Schiedam – Koppel

Stefan en Chris vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen het beste tot hun recht op een renovatie klus waar ze mooi en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Hier werken ze het liefst na het betonwerk. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Adem en Atem is een koppel met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Beschikbaar per week 48.

 

Timmerlieden – Koppel

Ernst en Mo, allround timmermannen, werken graag op een mooie timmerklus. Vanaf de fundering tot het dak zijn de mannen goed inzetbaar. De heren werken als koppel maar zijn beide ook goed zelfstandig inzetbaar op het werk. Per direct beschikbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Nijmegen – Joost

Joost is serieuze timmerman met een schat aan ervaring bij kleinere aannemers. Joost is een timmerman van de oude stempel. Timmerwerk wat de één als lastig kan ervaren ziet hij juist als een prachtige uitdaging. Beschikbaar per week 49.

 

Timmerman Veenendaal – Mo

Mo is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op nieuwbouwprojecten. Mo beschikt over goed gereedschap. Beschikbaar per week 49.

 

Timmerman Rijssen – John

John is een ervaren nieuwbouwtimmerman die inmiddels menig project heeft afgerond via Regiebouw. Inzetbaar vanaf het stelwerk tot het aftimmerwerk. John is een rustige man met een goed werktempo. Beschikbaar per week 49.

 

Timmerman Culemborg – Hans

Hans is een timmerman die wij doorgaans inzetten op renovatie- en nieuwbouwprojecten. Denkt in oplossingen en door zijn jaren ervaring maakt hij vaak het verschil. Beschikbaar per week 49.

Zuid Nederland

Timmerman Klundert – Peter

Peter is allround inzetbaar. Heeft een voorkeur voor werk dat binnen is maar schuwt ruwbouw niet. Per direct beschikbaar.

 

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Ed en Hans werken al jaren samen en zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. De mannen hebben een goed werktempo en een positieve houding. Per maandag 30-11 inzetbaar.

 

Timmerman Tilburg – Frans

Frans heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouw. Frans is in te zetten voor mooi aftimmerwerk. Door zijn ervaring is hij een echte meerwaarde voor uw team. Per week 48 beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!