Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 9 t/m 11

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Zaandam – Joost

Joost is een timmerman die we inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Per a.s. maandag beschikbaar.

 

Timmerlieden Regio Hoorn – Koppel

Twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten. Beschikbaar per maandag week 10.

 

Timmerman Regio Leeuwarden – Karel

Ervaren allround timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Karel beschikt over goed gereedschap en is een harde werker. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Karel kan ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk. Karel loopt uit het werk en is per week 10 inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Lelystad – Koppel

Zeer ervaren renovatietimmerlieden die denken in oplossingen. Beide mannen beschikken over goed gereedschap. Hebben echt plezier in hun werk. Jack en Willem kunnen ook prima ingezet worden op werkzaamheden in bewoonde situatie. Kunnen uw team per 15-3 komen versterken.

 

Timmerman Regio Almere – Ruud

Ruud is een timmerman die wij als allrounder inzetten op nieuwbouw en renovatieprojecten. In de nieuwbouw komt Ruud vanaf het stelwerk tot het aftimmeren het beste tot zijn recht. In het renovatiewerk kan Ruud goed zelfstandig ingezet worden. Inzetbaar per week 11.

West Nederland

Timmerman Regio Rotterdam – Peter

Peter is een allround timmerman uit de omgeving van Rotterdam met 10+ jaar ervaring. Peter is een echte aanpakker en breed inzetbaar, maar als hij een voorkeur mag geven staat hij het liefst op een mutatie en onderhoudswerk. Hiernaast is hij ook in het bezit van zijn papieren als meewerkend voorman in het beton. Per 8-3 inzetbaar.

 

Timmerman Regio Alphen aan den Rijn – Bart

Bart is een allround timmerman uit de omgeving van Alphen aan den Rijn met +/- 25 jaar ervaring. Bart heeft de kwalificaties om als uitvoerder te werken, maar staat het liefst gewoon zelf te timmeren. Bart is zeer gedisciplineerd en werkt secuur. Hij kan geheel zelfstandig werken en is vanaf week 10 allround inzetbaar op timmerwerk met uitsluiting van beton en stelwerk.

 

Timmerman Regio Rotterdam – Arie

Arie is een echte renovatie timmerman die van diversiteit houdt in zijn werkzaamheden. Zelf goed nadenken en problemen oplossen is waar Arie goed in is. Het is een representatieve timmerman met de juiste spullen en de juiste houding. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Schilder Regio Den Haag – Mustapha

Mustapha is een allround schilder uit de regio Den Haag. Mustapha heeft als schilder ondertussen +/- 20 jaar ervaring en is naast nieuwbouw schilderwerk ook goed inzetbaar voor particuliere klussen. Per maandag week 10 beschikbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Arnhem – Adem

Adem heeft inmiddels 25 jaar ervaring als timmerman. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw en wordt vaak terug gevraagd door de opdrachtgevers. Hij is per direct inzetbaar in de renovatie en afbouw.

 

Timmerlieden Doetinchem – Koppel

Joost en Rob vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen het beste tot hun recht op een renovatie klus waar ze mooi en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Per week 10 inzetbaar.

 

Timmerman Harmelen – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten op het renovatiewerk. Rick is een rustige man die zowel vanaf tekening als naar eigen inzicht aan de slag kan gaan. Beschikt over goed eigen gereedschap en is per direct inzetbaar.

 

Timmerman Amersfoort – Klaas

Klaas is een man waarvan je er eigenlijk 10 op het project wilt hebben. Een man die vanaf het stelwerk tot het opleveren zelfstandig aan de slag kan en daarbij een zeer volwassen werkhouding en -tempo heeft. Per week 11 inzetbaar.

Zuid Nederland

Timmerman Vught – Sjaak

Sjaak doet het liefst aftimmerwerk, maar heeft een verleden met de ruwbouw, dus dat is geen probleem. Is inmiddels 13 jaar werkzaam binnen Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Per direct inzetbaar.

 

Voorman Antwerpen (België) – Cliford

Cliford is inmiddels 16 jaar timmerman, waarvan hij de afgelopen 2 jaar als voorman heeft gewerkt. Wilt graag in de buurt van Bergen op Zoom of Breda aan de slag. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Bouwopruimer Son en Breugel – Simon

Simon heeft het afgelopen jaar doorlopend bij één en dezelfde opdrachtgever gelopen en is inmiddels op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zoekt u iemand die ervaring heeft als schoonmaker en/of bouwopruimer, dan is Simon de juiste! Per maandag week 10 inzetbaar.

 

Timmerman Regio Roosendaal – Kees

Kees is een zeer ervaren timmerman en krijgt goede evaluaties van onze opdrachtgevers. Kees wordt het gelukkigst van een mooie nieuwbouwklus. Doet liever geen dakwerk meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Hoensbroek – Ted

Ted is eigenlijk pensioengerechtigd maar is dusdanig fit dat hij niet thuis wil zitten. Ted is allround inzetbaar en vraagt een lager tarief, wat hem zeer aantrekkelijk maakt! Per direct beschikbaar.

 

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Symon en Ferry hebben samen heel wat jaren ervaring in de bouw. Het zijn echte toppers in het aftimmeren, kozijnen en deuren. De mannen zijn ook inzetbaar op “droog” nieuwbouwwerk. De mannen hebben het afgelopen jaar een renovatieproject volledig doorlopen en zijn per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Hassel (België) – Maikel

Maikel is inmiddels 15 jaar werkzaam voor Regiebouw. Na het afgelopen jaar een eigen klus te hebben gehad, wil Maikel graag weer via ons aan de slag. Maikel is een ervaren, zelfstandige man die allround inzetbaar is. Per week 10 beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!