Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 10 t/m 12

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter / CV-monteur Hellevoetsluis – Patrick

Patrick is een 37 jarige allround loodgieter / cv-monteur die al 15 jaar in het vak zit, waarvan de laatste 1,5 jaar als ZZP’er. Patrick heeft werk verricht in de renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Bekend met voor- en afmontage, sanitair, het plaatsten van CV-ketels en nog veel meer. Per 22-3 inzetbaar.

 

Loodgieter Den Haag – Sef

Sef is een allround loodgieter die bij voorkeur graag in de woningbouw en utiliteit werkt. Heeft ruim 6 jaar ervaring als loodgieter, waarvan de laatste 2 jaar als ZZP’er. Kan geheel zelfstandig vanaf tekening werken. Heeft alles qua gereedschappen om de klus gedaan te krijgen. Kan uw team per 15-3 komen versterken.

 

Loodgieter Breda – Miri

Miri is een 46 jarige allround loodgieter die perfect Engels spreekt. Heeft ruim 20 jaar ervaring in de renovatie, nieuwbouw, utiliteit en industrie. Kan alles vanaf tekening maken. Per 15-3 inzetbaar.

 

Luchtkanalenmonteurs Den haag – Koppel

Piotr en Theo werken inmiddels een aantal jaar samen als koppel. Hun ervaring hebben ze opgedaan in de nieuwbouw en utiliteit. Kunnen zelfstandig vanaf tekening werken. Beide mannen beschikken over goed gereedschap om de klus gedaan te krijgen. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Ass. Luchtkanalenmonteur Hilversum – Raffa

Raffa is een leergierige gemotiveerde monteur. Hij kan nog niet geheel zelfstandig aan de slag maar met de juiste begeleiding kun je Raffa een tekening geven en hij zorgt dat het werk correct wordt uitgevoerd. Heeft de nodige gereedschappen en met zijn voordelige tarief is hij erg in trek! Per direct beschikbaar.

 

Allround onderhoudsmonteur Capelle aan den Ijssel – Yoeri

Yoeri is een allround onderhoudsmonteur die veel ervaring heeft in de industrie en utiliteit. Bekend met fitten, mechanisch, pneumatiek en hydrauliek, frees en nog veel meer. Kan tevens onderhoud verrichten aan schepen en jachten. Per maandag 15-3 inzetbaar.

Elektrotechniek

Elektromonteur Rotterdam – Rik

Rik is een 35 jarige elektromonteur met leidinggevende capaciteiten. Rik heeft zijn ervaring opgedaan in de utiliteit en renovatie. Is gespecialiseerd in BMI, data & beveiliging en het uitvoeren van inspecties aan groepenkasten. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Alkmaar – Kees

Kees is sinds 2016 werkzaam voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als elektromonteur in de woningbouw, utiliteit en industrie. Karel is een loyale, hardwerkende man die zijn vak verstaat! Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteurs Rotterdam – Koppel

George en Wes zijn elektromonteurs die hun ervaring hebben opgedaan in de retail. Ze werken al geruime tijd voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Via Regiebouw hebben ze voornamelijk verbouwingen van supermarkten gedaan. Per maandag week 11 inzetbaar.

 

Elektromonteur Leidschendam – Johan

Johan heeft zijn ruime ervaring als elektromonteur opgedaan in de utiliteit en renovatie. Bekend met infra, elektrische installaties (230V en 440V kracht compleet), NEN 1010 (elektra) inclusief montages en nog veel meer. Kan zelfstandig vanaf tekening werken en is per a.s. maandag beschikbaar.

 

Elektromonteur Alphen aan den Rijn – Frits

Frits werkt al geruime tijd voor Regiebouw. Wij hebben hem leren kennen als een rustige, betrouwbare elektromonteur die zijn vak verstaat. Door zijn opgedane werkervaring is hij breed inzetbaar. Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Per a.s. direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!