Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 15 & 16

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

CV-monteur Den Haag – Gerard

Gerard werkt sinds 1,5 voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Doorgaans zetten wij hem in op bonnenwerk. Gerard is bekend met de meeste CV-installaties en het verhelpen van gas lekkages. Is per 19-4 beschikbaar voor 3 dagen in de week (maandag t/m woensdag) en na 30 april eventueel fulltime inzetbaar.

 

Ass. Loodgieter Noordwijk – Remy

Remy is een 34 jarige assistent loodgieter die voor het eerst voor Regiebouw gaat werken. Hij komt oorspronkelijk uit de infra, maar wil zich graag verder ontwikkelen in de installatietechniek. Door zijn ervaring als grondwerker kan Remy al goed overweg met PVC. Remy is leergierig, gemotiveerd en kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Loodgieter Breda – Rico

Rico is een allround loodgieter die uit Slovenië komt, maar perfect Engels spreekt. Hij heeft ervaring met zowel renovatie als nieuwbouw. Rico is per 19-4 beschikbaar en komt met een eigen bus- en gereedschap naar de klus.

 

S&O monteur Utrecht – Ahmet

Ahmet heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van service-, onderhouds- en storingswerk. Bekend met zowel kleine als grote gebouw-gebonden installaties. Zijn specialisme ligt voornamelijk in de utiliteit. Door zijn jarenlange ervaring en goede communicatieve vaardigheden is hij ook geschikt om monteurs aan te sturen. Ahmet is per direct inzetbaar voor 32 uur per week.

 

Loodgieter / CV-Monteur Uden – Jelle

Jelle is 38 jaar en is als loodgieter / CV-monteur in te zetten. Hij heeft de afgelopen tijd veel renovatiewerk gedaan, maar als hij een voorkeur mag uitspreken werkt Jelle het liefst als servicemonteur. Hij heeft een volledig ingerichte bus (incl. alle service onderdelen) en is daarnaast ook erkend Vaillant dealer. Jelle is op zoek naar langdurig werk. Hij is een echte aanwinst voor uw team en in overleg inzetbaar.

Elektrotechniek

Elektromonteur/datamonteur Rotterdam – Jay

Jay heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring als monteur in de renovatie, utiliteit en woningbouw. Kan vanaf tekening een datanetwerk opbouwen. Bekend met o.a. trekken van kabels, goten plaatsen, afmontage in de patchruimte, brandbeveiliging en nog veel meer. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Elektromonteur Rotterdam – Wil

Wil is een echte vakman, volledig allround inzetbaar in zowel de woningbouw als utiliteit. Wil maakt alles van A tot Z. Met zijn schat aan ervaring is hij ook geschikt om de kar te trekken. Wil is per 19-4 inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Tjeerd

Tjeerd is een echte vakman met ruim 30 jaar ervaring. Hij komt het beste tot zijn recht als hij brandmeld- en/of beveiligingsinstallaties mag aanleggen in de utiliteit en/of renovatie. Tjeerd is per direct inzetbaar en komt met een eigen bus vol gereedschap naar de klus.

 

Elektromonteur Amsterdam – Omar

Omar heeft ruim 5 jaar ervaring in de elektrotechniek. Hij heeft ervaring in de nieuwbouw, utiliteit, infra en renovatie. Omar is per 19-4 beschikbaar en komt met een eigen bus en gereedschap naar de klus.

 

Elektromonteur Den Haag – Kees

Kees heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring als monteur in de renovatie, utiliteit en woningbouw. Kan alles vanaf tekening maken en komt, daar waar de tekening tekort schiet, met gerichte oplossingen. Hij is zowel zelfstandig als in groepsverband per direct inzetbaar. Kees heeft de benodigde gereedschappen (zowel hand- als elektrisch), VCA Basis en NEN 3140.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!