Beschikbare ZZP vaklieden – Week 34/35/36

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Monteur Groningen – Lars

Lars werkt vanaf 2006 als monteur (w+e) werkbouwkundige installateur en elektricien. Kan service en onderhoud, storingen verhelpen aan cv, water, gas, elektra en koelinstallaties. Daarnast kan Lars diverse brandmeldinstallaties, inbraak, data en elektra aanleggen en installeren.

 

Elektromonteur Purmerend – Sofian

Sofian is een allround elektromonteur met 15 jaar ervaring. Zijn werk bestaat voornamelijk uit elektrische installaties aanleggen op de bouw. Hij heeft ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiling en storingswerkzaamheden. Doet  bij voorkeur het liefst utiliteitsbouw.

West Nederland

Loodgieter Vlaardingen – Martin

Martin is een allround loodgieter die meerdere projecten voor ons heeft gedaan, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring, maakt alles van A tot Z, zowel dun- als dikwandig.

 

Loodgieter Rotterdam – Alex

Alex is een zelfstandige loodgieter met ruim 20 jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie. Voornamelijk met sanitair, afmonteren, leidingwerk, gas, water en riool. Kan ook CV ketels en warmtepompen aansluiten.

 

Elektromonteur Den Haag – Chris

Chris heeft is een 30 jarige elektromonteur met ruime ervaring in de Retail, nieuwbouw en renovatie. Kan zelfstandig vanaf tekening werken. Hij doet elektra, data en brandmeldinstallaties.

 

Elektromonteur Rotterdam – Patrick

Patrick is al geruime tijd voor ons aan het werk. Wij hebben hem leren kennen als een rustige man die van aanpakken houdt. Is geschikt voor renovatie (kantoor) projecten, met name in het voorzien van al het elektra en brandmeldinstallatie.

Midden en Oost Nederland

Loodgieter Hilversum – Rob

Rob is een allround loodgieter met ruim 30 jaar ervaring. Rob kan tekening lezen, heeft leidinggevende capaciteiten en zijn voorkeur gaat uit naar renovatiewerk.

 

Loodgieter Soest – Ronald

Ronald is gestart als werkvoorbereider/projectleider maar werkt zelf graag ook met zijn handen en is dus vanaf 2005 ZZP’er geworden. Heeft ruim 15 jaar ervaring als loodgieter, voornamelijk in de woningbouw / renovatie. Kan vanaf tekeing alles maken (CV, gas-water en riool, etc.).

 

Elektromonteur Utrecht – Richard

Richard heeft ruim 7 jaar ervaring als elektromonteur in de woningbouw, utiliteit en retail. Hij kan zelfstandig of in teamverband goed uit de voeten. In het bezit van NEN1010, NEN3140, VCA.

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Frenk

Frenk is leuk in omgang, veel werk gedaan in de utiliteit, grotere projecten gedraaid, kunt er altijd vanop aan. Daarnaast veel ervaring in de woningbouw.

 

Elektromonteur Tilburg – Johan

Johan is het beste in te zetten in nieuwbouw of particulieren installatie werk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!