Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 39 & 40

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter | Rotterdam | Klaas

Klaas is een 44 jarige loodgieter die ervaring heeft in zowel de nieuwbouw, renovatie als utiliteit. Klaas is volledig zelfstandig in te zetten van de ruwbouw tot de afmontage van het sanitair. Daarnaast kan Klaas complete badkamers renoveren en ketels afhangen. Klaas is per direct inzetbaar en komt met een eigen bus en gereedschap (incl. perstang en alle bekken) naar het werk toe.

 

CV-monteur | Den Haag | Andy

Andy is een 23 jarige zzp’er die nu enkele jaren ervaring in de installatietechniek heeft. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan met het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan ketels. Hij is o.a. bekend met ketels van de merken Intergas, Nefit en Remeha. Andy is in het bezit van een eigen bus met alle benodigde gereedschappen en diploma’s om het werk puntgaaf uit te voeren. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter | Zoetermeer | Dennis

Dennis is een 29 jarige zzp’er met al aardig wat jaren ervaring in de installatietechniek. Ooit begonnen als timmerman, en door die combinatie kan hij uitstekend zelfstandig ingezet worden in (badkamer) renovatie/servicewerk. Dennis is per direct inzetbaar en komt met een eigen bus en gereedschap naar het werk toe.

 

Loodgieter | Rotterdam | Roy

Roy is een 42 jarige loodgieter met ruime ervaring in zowel de nieuwbouw als utiliteit. Op dit moment is hij een eigen klus aan het afronden en Roy zou graag per 4-10 een nieuwe uitdaging willen aangaan.

Elektrotechniek

Elektromonteur / Loodgieter | Zaandam | Koppel

Mark en Wietse zijn twee monteurs uit Zaandam die de laatste 3 jaar als koppel werken.
Wietse is een volwaardig elektromonteur die breed inzetbaar is op renovatie-, utiliteits- en nieuwbouwprojecten. Zijn werkzaamheden zijn volledig conform NEN1010 en NEN3140 en bestaan o.a. uit het opbouwen van huisinstallaties en het lokaliseren en oplossen van storingen. Naast zijn werk als elektromonteur kan hij ook als loodgieter uit de voeten. Hier is hij bekend met de voor- en afmontage van sanitair, leidingwerk en nog veel meer.
Mark is de volwaardige loodgieter van dit koppel en kan alles maken van a tot z. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Hier is Mark o.a. bekend met riool, water en gas, het plaatsen van CV-ketels, voor-en afmontage en nog veel meer. Mark kan tevens als elektromonteur werkzaamheden verrichten.
Dit koppel is per direct inzetbaar voor opdrachten in zowel de E als W.

 

Elektromonteur | Den Haag | Mo

Mo is een allround elektromonteur die wij hebben leren kennen als een loyale en hard werkende vakman. Mo kan volledig zelfstandig vanaf tekening werken. Is bekend met sterk- en zwakstroom, data-, brandmeld-, beveiligingsinstallatie, voor- en afmontage en nog veel meer. Kan uw team per direct komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!