Beschikbare ZZP vaklieden – Week 46/47

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Elektromonteur Purmerend – Ton

Ton is een ervaren monteur, voorzien van goed gereedschap en papieren. Ton kan zelfstandig vanaf tekening werken en komt het beste tot zijn recht in de utiliteitsbouw. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter Amsterdam – Sef

Sef is een allround loodgieter met ruim 15 jaar ervaring. Is bekend met dik- en dunwandig en kan lassen (autogeen & TIG). Heeft ervaring met utiliteit, renovatie en nieuwbouw. Zijn voorkeur gaat uit naar renovatie of afmontage. Sef is per direct inzetbaar.

West Nederland

Servicemonteur Den Haag – Ger

Ger werkt al ruim 1,5 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ger is een jonge gemotiveerde monteur. Kan ingezet worden als CV-monteur, loodgieter en is door zijn representatieve voorkomen ook geschikt voor het bonnenwerk. Is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Kris

Kris heeft ruime ervaring in retail, nieuwbouw en renovatie. Is bekend met elektra, data en brandmeldinstallaties. Kris kun je een tekening geven en hij gaat vervolgens zelfstandig te werk. Kan ook ingezet worden als hulp loodgieter. Per direct beschikbaar.

 

Luchtkanalenmonteur Rotterdam – Abdel

Abdel heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

 

Elektromonteur Leidschendam – John

John heeft ervaring in de utiliteit en renovatie. Is bekend met infra, NEN1010, elektrische installaties (230V en 440V kracht compleet) en nog veel meer. Kan zelfstandig vanaf tekening werken. Kan uw team per maandag week 47 komen versterken.

 

Elektromonteur Den Haag – Ronnie

Ronnie is zelfstandig monteur met ruim 19 jaar ervaring in de woningbouw, utiliteit en renovatie. Bekend met o.a. onderhoud & service, brandbeveiliging, kabelgoten en nog veel meer. Per direct beschikbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Sjaan

Sjaan is een 32 jarige elektromonteur uit Den Haag. Een specialist op het gebied van data, wifi en brandbeveiliging netwerk installeren. Heeft veel projecten gewerkt voor Defensie. In het bezit van VOG. Per a.s. maandag beschikbaar.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteur Utrecht – Jan

Jan heeft ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur. Heeft op diverse utiliteit, renovatie en woningbouw projecten gewerkt. Bekend met kabeltrekken, 230V, infra, brandinstallatie en nog veel meer. Is per week 47 beschikbaar.

 

Elektromonteur Utrecht – Koppel

Hassan en Mo vormen een jong enthousiast koppel met ruim 5 jaar ervaring in de woningbouw en utiliteit. Kunnen zelfstandig en in teamverband goed werken. Voorkeur gaat uit naar woningbouw, van ruwbouw tot oplevering. Per maandag 16-11-2020 beschikbaar.

Zuid Nederland

Elektromonteur Regio Den Bosch – Johan

Johan is recentelijk voor zichzelf begonnen. Is in te zetten voor: Leidingwerk aanbrengen, draad trekken, afmontage. Is niet bekend met krachtstroom, maar staat er wel voor open om dit te leren. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Tilburg – Daan

Daan is een jonge elektromonteur met ervaring in renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Bekend met aansluiten meterkasten, groepenkasten, kabels trekken, monteren / demonteren, verdeelkasten, kabelgoten en nog veel meer. Werkt zelfstandig vanaf tekening. Per maandag 16-11-2020 beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!