Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 6 & 7

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter Utrecht – Mo

Mo is een allround loodgieter die al geruime tijd voor Regiebouw werkt, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Mo heeft ruime ervaring in de woningbouw en renovatie. Bekend met riool, water, gas, voor- en afmontage en montage CV-ketels. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loogieter Amsterdam – Maikel

Maikel heeft ruime ervaring als loodgieter in de ruwbouw en renovatie. Bekend met riool, water, gas, voor- en afmontage, van tekening werken en nog veel meer. Is per direct voor 4 dagen per week inzetbaar (bij voorkeur de maandag of vrijdag niet). Maikel komt met een bus vol gereedschap naar de klus en beschikt over de juiste papieren.

 

Loodgieter Amsterdam – Karel

Karel is een enthousiaste loodgieter die zijn ervaring voornamelijk heeft opgedaan in de renovatie en woningbouw. Hier heeft hij badkamers, keukens en toiletten geplaatst / gerenoveerd. Allround inzetbaar in de renovatie / woningbouw. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

CV-monteur Baarle Nassau – Ricardo

Ricardo is een dikwandig cv-monteur die al vanaf zijn 15e in het vak zit. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft hij vrijwel alles gezien en gedaan. Wij hebben hem leren kennen als een echte vakman! Ricardo kun je blij maken door hem onder andere aan het werk te zetten in een ketelhuis / technische ruimte. Kan alles vanaf tekening maken. Per 15-2 inzetbaar.

Elektrotechniek

Elektromonteur Kees – Almere

Kees is een ervaren e-monteur die allround inzetbaar is, maar het liefste aan de slag gaat op de grotere nieuwbouw of renovatieprojecten. Kees is een amicale man in de omgang met een mooie werkhouding. Kees kan zelfstandig werken en kan ook minder ervaren monteurs op sleeptouw nemen. Beschikt over het juiste gereedschap, pbm’s en papieren. Per maandag week 7 inzetbaar.

 

Elektromonteur Amsterdam – Sallie

Sallie is een e-monteur die zijn ervaring heeft opgedaan in de woningbouw en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallaties, data, kabels trekken, meterkasten, storingen oplossen en nog veel meer. Kan zelfstandig werken vanaf tekening. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Rotterdam – Ahmet

Ahmet is een ervaren e-monteur die allround inzetbaar is. Heeft zijn ervaring opgedaan in de woningbouw, utiliteit en in het servicewerk. Beschikt over leidinggevende capaciteiten en door zijn ruime kennis van zaken kan hij de wat minder ervaring monteurs op sleeptouw nemen. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Rotterdam – Bernard

Bernard is een allround monteur met leidinggevende capaciteiten die zijn ervaring heeft opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallaties, sterk en zwakstroom, data, service & onderhoud en nog veel meer. Bernard is per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!