Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 7 & 8

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieters Regio Utrecht – Koppel

Mo en Issie zijn allround loodgieters die wij hebben leren kennen als echte vakmannen! Ze kunnen zowel dik- als dunwanding werk. Ze werken altijd samen als koppel en vullen elkaar goed aan. Ze kunnen alles maken van A tot Z. Bovendien kunnen ze lassen (TIG, Autogeen, etc.) en beschikken ook over de juiste gereedschappen / het juiste matiereel (lasapparatuur) om dit te doen. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Loodgieter Den Haag – Zafer

Zafer is een allround loodgieter die zijn ervaring heeft opgedaan op het gebied van verwarming. Kan zowel dik- als dunwandig werk verrichten. In het begin van zijn loopbaan heeft hij vooral installatie- en onderhoudswerk verricht in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Tevens bekend met TIG en autogeen lassen. Beschikt over goed gereedschap (geen lasapparaat). Is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Loodgieter / CV-monteur Rotterdam – Ozie

Ozi is op zijn 15e begonnen als hulp en werkt inmiddels de laatste 7 jaar als volwaardig monteur. Heeft zijn ervaring opgedaan in de renovatie en nieuwbouw. Bekend met CV-installaties, service & onderhoud, verwerken van storingen en bonnenwerk. Kan uw team per 22-02 komen versterken.

 

Loodgieter Hilversum – Imad

Imad is een allround loodgieter die zijn ervaring heeft opgedaan in de woningbouw en renovatie. Bekend met gas, water en riool, voor- en afmontage, leidingen leggen en nog veel meer. Imad is een representatieve man en daardoor ook goed in te zetten in de particuliere sector. Per donderdag 25-2 inzetbaar.

 

Loodgieter Amsterdam – Karel

Karel is een enthousiaste loodgieter die zijn ervaring voornamelijk heeft opgedaan in de renovatie en woningbouw. Hier heeft hij badkamers, keukens en toiletten geplaatst / gerenoveerd. Allround inzetbaar in de renovatie / woningbouw. Per direct inzetbaar.

 

Loodgieter / CV-monteur Hellevoetsluis – Hendrik

Hendrik is een allround loodgieter / cv-monteur die zijn ervaring heeft opgedaan in de renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Is ruim 15 jaar ervaring loodgieter, waarvan de laatste jaren als ZZP’er. Bekend met voor- en afmontage, riool, water, gas, plaatsen van CV-ketels en nog veel meer. Kan uw team per direct komen versterken.

Elektrotechniek

Elektromonteur Alkmaar – Hassan

Hassan is een eerste monteur die wij doorgaans inzetten in de nieuwbouw. Het is een jongen die vanaf tekening kan monteren. Prettige, nette jongen in de omgang met een vlot werktempo. Hassan beschikt over goed eigen gereedschap om zelfstandig aan de slag te kunnen. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Alkmaar – Karel

Karel is sinds 2016 werkzaam voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als elektromonteur in de woningbouw, utiliteit en industrie. Karel is een loyale, hardwerkende man die zijn vak verstaat! Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Amsterdam – Salvador

Salvador is een e-monteur die zijn ervaring heeft opgedaan in de woningbouw en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallaties, data, kabels trekken, meterkasten, storingen oplossen en nog veel meer. Kan zelfstandig werken vanaf tekening. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Rotterdam – Ahmet

Ahmet is een ervaren e-monteur die allround inzetbaar is. Heeft zijn ervaring opgedaan in de woningbouw, utiliteit en in het servicewerk. Beschikt over leidinggevende capaciteiten en door zijn ruime kennis van zaken kan hij de wat minder ervaring monteurs op sleeptouw nemen. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Rotterdam – Bruno

Bruno is een allround monteur met leidinggevende capaciteiten die zijn ervaring heeft opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallaties, sterk en zwakstroom, data, service & onderhoud en nog veel meer. Bruno is per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!