Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 9 & 10

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Allround monteur Leusden – Martijn

Martijn is een 45 jarige allround monteur die zijn ervaring heeft opgedaan in de scheepsbouw en metaalsector. Kan ook dikwandig werk verrichten. Bekend met lassen (CBW, TIG & MIG MAG), onderhoud, revisie, mechanisch, stadsverwarming, fitten en nog veel meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter Den Haag – Ali

Ali is een 51 jarige allround loodgieter die al geruime tijd voor Regiebouw werkt, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ali heeft werk verricht in de nieuwbouw en renovatie. Bekend met voor- en afmontage, gas, water, riool, sanitair en de meeste CV-installaties. Per week 10 inzetbaar.

 

Loodgieter Hilversum – Amet

Amet is een enthousiaste allround loodgieter die de meeste ervaring heeft opgedaan in de woningbouw en renovatie. Bekend met leidingenwerk, riool, water, gas, voor- en afmontage en nog veel meer. Per 10-3 inzetbaar.

 

Loodgieter Den Haag – Piotr

Piotr is van Poolse komaf en woont inmiddels 7 jaar in Nederland, spreekt perfect Engels en matig Nederlands. Heeft 5 jaar ervaring in de woningbouw en renovatie. Kan vanaf tekening werken. Bekend met funderingswerk, riool, water, gas, voor- en afmontage en nog veel meer. Per 8-3 inzetbaar.

 

Loodgieter Den Haag – Sef

Sef is een allround loodgieter die bij voorkeur graag in de woningbouw en utiliteit werkt. Heeft ruim 6 jaar ervaring als loodgieter, waarvan de laatste 2 jaar als ZZP’er. Kan geheel zelfstandig vanaf tekening werken. Heeft alles qua gereedschappen om de klus gedaan te krijgen. Kan uw team per 8-3 komen versterken.

 

Loodgieter Breda – Miri

Miri is een 46 jarige allround loodgieter die perfect Engels spreekt. Heeft ruim 20 jaar ervaring in de renovatie, nieuwbouw, utiliteit en industrie. Kan alles vanaf tekening maken. Per maandag week 10 inzetbaar.

 

Luchtkanalenmonteurs Den Haag – Koppel

Wirek en Theo werken inmiddels een aantal jaar samen als koppel. Hun ervaring hebben ze opgedaan in de nieuwbouw en utiliteit. Kunnen zelfstandig vanaf tekening werken. Beide mannen beschikken over goed gereedschap om de klus gedaan te krijgen. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Ass. Luchtkanalenmonteur Hilversum – Raffa

Raffa is een leergierige gemotiveerde monteur. Hij kan nog niet geheel zelfstandig aan de slag maar met de juiste begeleiding kun je Raffa een tekening geven en hij zorgt dat het werk correct wordt uitgevoerd. Heeft de nodige gereedschappen en met zijn voordelige tarief is hij erg in trek! Per maandag week 10 beschikbaar.

 

Allround onderhoudsmonteur Capelle aan den Ijssel – Yoeri

Yoeri is een allround onderhoudsmonteur die veel ervaring heeft in de industrie en utiliteit. Bekend met fitten, mechanisch, pneumatiek en hydrauliek, frees en nog veel meer. Kan tevens onderhoud verrichten aan schepen en jachten. Per maandag 8-3 inzetbaar.

Elektrotechniek

Elektromonteur Leidschendam – Johan

Johan heeft zijn ruime ervaring als elektromonteur opgedaan in de utiliteit en renovatie. Bekend met infra, elektrische installaties (230V en 440V kracht compleet), NEN 1010 (elektra) inclusief montages en nog veel meer. Kan zelfstandig vanaf tekening werken en is per a.s. maandag beschikbaar.

 

Elektromonteur Alkmaar – Karel

Karel is sinds 2016 werkzaam voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als elektromonteur in de woningbouw, utiliteit en industrie. Karel is een loyale, hardwerkende man die zijn vak verstaat! Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Alphen aan den Rijn – Taggie

Taggie werkt al geruime tijd voor Regiebouw. Wij hebben hem leren kennen als een rustige, betrouwbare elektromonteur die zijn vak verstaat. Door zijn opgedane werkervaring is hij breed inzetbaar. Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!