Timmerman gezocht?

U zoekt een timmerman? Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van zelfstandige timmerlieden en helpen u graag aan de juiste vakman. Naast het werven en selecteren van de juiste vakman, zowel wat betreft competenties als persoonlijkheid, ontzorgen wij u op het gebied van contractvorming, urenregistratie, facturatie en betalingen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de vaklieden goed verzekerd zijn.

Over ons

Altijd de juiste vakman en persoonlijk betrokken

Wij onderscheiden ons door een hoog kwaliteitsniveau en onze persoonlijke aanpak. We kijken naast de competenties van de vakman ook of de persoon ook matcht bij de bedrijfscultuur van u als opdrachtgever. Iemand kan zijn vak namelijk wel verstaan het is in onze ogen net zo belangrijk dat er een klik is en de vakman als persoon bij uw bedrijf past. Omdat wij persoonlijk betrokken zijn bij onze vaklieden en u als opdrachtgever komen wij zelf regelmatig op het werk.

Volledig ontzorgd met ZZP’ers werken

Naast het bemiddelen van de juiste timmerman ontzorgen wij u zoals gezegd voor wat betreft de contractvorming, urenregistratie, facturatie en betalingen. Daarnaast kunt u erop rekenen dat u altijd goed verzekerde vaklieden op het werk heeft, zodat áls er onverhoopt iets voorvalt dit voor geen van de betrokken partijen nadelige financiele gevolgen heeft.

Fiscaal verantwoord met ZZP vaklieden werken

Wij zijn bovendien volledig ingericht op het fiscaal verantwoord met ZZP’ers werken, borgen de zelfstandigheid van de timmermannen en wij nemen u de potentiële risico’s omtrent het werken met ZZP timmerlieden uit handen.

Kortom, hierom kiest u voor Regiebouw:

  • De juiste vakman op de juiste plek
  • Persoonlijk betrokken en kennis van het werk
  • Veilig en verzekerd op het werk
  • Juridische zekerheid en fiscale vrijwaring
  • Maximale administratieve ontzorging

Timmerman nodig?

Op zoek naar een goede timmerman? Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan timmerlieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!