ZZP Bouw vacatures

Regiebouw bemiddelt sinds 1997 actief voor de ZZP vakman in de bouw. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor mooi werk in jouw regio. Op het moment dat je via Regiebouw werkt wordt je volledig ontzorgd: het enige dat je hoeft te doen is wekelijks een werkbon te maken in onze app. Wij zorgen voor de contractvorming, facturatie en snelle, verzekerde betalingen!

Bouw ZZP vacatures

Wij richten ons op alle uitvoerende- en kaderfuncties in de bouw met bijzondere nadruk op onderstaande beroepen.

ZZP Timmerman

Al vele jaren is Regiebouw dé timmerman vacature specialist. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature.

Bekijk zzp timmerman vacatures

ZZP uitvoerder

Regiebouw kader bemiddelt voor ZZP uitvoerders in de bouw. Wij gaan op zoek naar een geschikte opdracht en ondersteunen het gehele traject van afspraken maken tot opdrachtbevestiging en van uitvoering tot oplevering. Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld weten we voor veel uitvoerders de juiste opdracht te vinden in de nieuwbouw of onderhoud en renovatie, woningbouw of utiliteitsbouw.