ZZP metselaar vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van zzp vacatures in de bouw, waaronder metselaar vacatures. Wij hebben vakinhoudelijke kennis van metselwerk en houden rekening met je wensen. Bij Regiebouw vind je altijd een passende metselaar vacature bij jou in de buurt.

 

ZZP metselaar

Regiebouw bemiddelt voor ZZP metselaars in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

 

Metselaars gezocht

Regiebouw is altijd op zoek naar timmerlieden. Bekijk onze zzp metselaar vacatures.

ZZP metselaars gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar 2 metselaars uit de omgeving van Oosterhout. Kun jij metselen als de beste? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer direct en wie weet ben je de komende 4 jaar onder de pannen!

ZZP metselaars gezocht in Mariahout – Regiebouw

MariahoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Mariahout zijn we op zoek naar meerdere metselaars die van aanpakken weten. Ben jij de Nederlandse taal machtig en kun jij metselen als de beste? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP metselaars gezocht in Veenendaal / Deventer – Regiebouw

Regio Deventer / VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een drietal werken in Veenendaal, Amersfoort en Deventer zijn wij op zoek naar 1 of meerdere metselaars. Het betreffen langdurige grootschalige nieuwbouwprojecten waar schoon metselwerk aan de orde is. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP metselaar gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren metselaar die moeiteloos woningen kan metselen in halfsteensverband. Ben jij de metselaar die weet van bakken, reageer dan direct!

ZZP metselaar gezocht in Bruinisse – Regiebouw

BruinisseBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een zelfstandige metselaar die schoon te werk gaat en pointerwerk kan verrichten. Beheers jij deze disciplines? Reageer dan snel!

ZZP metselaar gezocht in Nieuwekerk aan den Ijssel – Regiebouw

Nieuwerkerk aan den IjsselBouwVanaf21/09/2020
Heb je oog voor detail, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Beheers je alle metseltechnieken? Kom werken als metselaar! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren metselaar die zowel in teamverband als zelfstandig te werk kan gaan. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Bestuderen van bouw- en werktekeningen, Leggen en bevestigen van onder andere bakstenen en betonblokken, Berekenen van hoeken en lagen, Afwerken van voegen. Gestelde eisen: Diverse metselwerkzaamheden uitvoeren, Kennis van steensoorten, Secuur en zorgvuldig, VCA certificaat, Rijbewijs met eigen vervoer. Taalvaardigheid: Vereist; Nederlands

Metselaar

Regio RoermondBouwVanaf15/06/2020
Voor een klant in de regio Roermond zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen van tien woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij beschikbaar, reageer dan nu via de button of bel naar 088-690 9999. Whats-appen kan ook en stuur je app naar 06-24600600.

Metselaar

DeventerBouwVanaf13/07/2020
Voor een klant in Venray zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van eengezinswoningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan nu via onderstaande button of bel naar 088 690 9999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06 24 600 600

Metselaar

ZierikzeeBouwVanaf03/09/2020
Voor een klant in Zierikzee zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van eengezinswoningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan nu via onderstaande button of bel naar 088 690 9999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06 24 600 600

ZZP metselaar gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwVanaf05/08/2021
Voor een klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen en pointeren van een woontoren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Ben jij de metselaar die wij zoeken reageer dan snel!

Metselaar

AmsterdamBouwVanaf20/04/2020
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het is schoon metselwerk en werken met grote betonblokken. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Metselaar

VenrayBouwVanaf06/04/2020
Wij zijn voor een klant in Venray op zoek naar een metselaar voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het metselen van woningen zowel binnen als buiten. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Metselaar

CastricumBouwVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Castricum op zoek naar een metselaar voor een renovatieproject. Het gaat om metselwerk aanbrengen rondom gerenoveerde balken en aansmeren. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.