ZZP timmerman vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van timmerman vacatures. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature timmerman.

 

ZZP timmerman

Regiebouw bemiddelt voor ZZP timmermannen in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

 

Timmerman gezocht

Regiebouw is altijd op zoek naar timmerlieden. Bekijk onze zzp timmerman vacatures.

Vacatures voor timmerlieden

ZZP timmerman gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman die o.a. ervaring heeft met gevels voorzien van houten regelwerk ter protectie van asbest. Ben jij een kei in het aftimmeren en op zoek naar langdurig werk? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van ca. 50 appartementen zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman uit de omgeving van Alphen aan den Rijn. Ben jij bekend met divers ruwbouw timmerwerk (denk aan het maken van dakranden en aanbrengen van gevelplaten)? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Sneek – Regiebouw

SneekBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. een kei in stelwerk, zodat de metselaar zorgeloos verder kan gaan? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een huis zijn we op zoek naar een timmerman. Kun jij divers renovatiewerk verrichten? Heb je daarnaast ervaring met het maken van een aanbouw en dakkapel? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de complete renovatie van een kantoorpand zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de onderhoud & renovatie. Ben jij een kei in het renoveren en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de onderhoud & renovatie van 11 studio's zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in dit segment en ben je op zoek naar mooi, divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Poeldijk – Regiebouw

PoeldijkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die folie en vochtwerende stroken kan aanbrengen op kozijnen, ter bescherming hiervan. Heb jij hier ervaring mee en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Op dit project zul je woningen gereed maken voor nieuwe huurders in de omgeving van Beverwijk. Ben jij bekend met allerlei soorten timmerwerk en werk je graag op diverse locaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in de omgeving Mijdrecht – Regiebouw

Omgeving MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de onderhoud & renovatie zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Mijdrecht. Naast houtrot herstelwerkzaamheden en het vervangen van glas zul je ook bijkomend timmerwerk (denk aan betimmeringen, deuren en ramen vervangen, etc.) verrichten. Ben jij een kei in hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Veenendaal – Regiebouw

Regio VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen en voorzetwanden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Papendrecht – Regiebouw

PapendrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. stelwerk, montage van kozijnen, aftimmerwerk, isolatie en het timmeren van kappen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Reeuwijk – Regiebouw

ReeuwijkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een nieuwe villa zijn we op zoek naar een allround timmerman die vanaf de fundering tot en met het opleveren mee kan draaien. Ben jij allround en per direct inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject zijn we per direct op zoek naar een renovatietimmerman. Wil jij graag een volledige verbouwing doen (inclusief nalopen van opleverpunten), dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- & renovatieproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een allround timmerman. Beheers jij alle facetten van het vak en ben je op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Osdorp – Regiebouw

OsdorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman voor een onderhoud & renovatiewerk in de woningbouw. Ben jij allround en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met mutatiewerk. Ben jij allround en kun je goed bonnenwerk afleveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie timmerman gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een renovatie timmerman in de Regio van Utrecht. Ben jij bekend met verbouwingen, het maken van dakkapellen en aanbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Hoorn – Regiebouw

HoornBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor stelwerk en overig timmerwerk op een project van een school in de omgeving van Hoorn. Ben jij / zijn jullie allround en heb je / hebben jullie ervaring met stelwerk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in de Achterhoek – Regiebouw

De AchterhoekBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit omgeving Achterhoek zijn wij op zoek naar een sociale, representatieve timmerman voor particuliere verbouwingen. Ben jij een vakkundige timmerman en kun jij met iedereen door 1 deur? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorschoten – Regiebouw

VoorschotenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van particuliere woningen zijn we op zoek naar ervaren allrounders uit de omgeving van Voorschoten. Heb jij ervaring met het maken van prefab dakopbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman die ervaring heeft met het uitvoeren van divers onderhoudswerk aan woningen. Ben jij op zoek naar langdurig, onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Franeker – Regiebouw

FranekerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die gaat meehelpen bij het bouwen van nieuwbouwwoningen. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het stellen van profielen, het plaatsen van kozijnen en uiteindelijk het nalopen van opleverpunten. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die divers timmerwerk in woning kan verrichten. Denk hierbij aan het plaatsen van stofschotten en een start maken met houtskeletbouw. Ben jij per direct inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Voorburg – Regiebouw

VoorburgBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar ervaren vaklieden die beton- en stelwerk kunnen uitvoeren in de ruwbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorhout – Regiebouw

VoorhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die divers montagewerk kan verrichten om van prefab elementen complete woningen te maken. Daarnaast zul je bijkomend aftimmerwerk en opruimwerkzaamheden uitvoeren. Ben jij op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de transformatie van een pand naar cleanrooms en kantoorruimtes zijn we op zoek naar een ervaren mutatietimmerman. Kun jij tekening lezen en ben je goed zelfstandig inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Delfzijl – Regiebouw

DelfzijlBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Delfzijl zoeken we een ervaren timmerman of een koppel timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn divers, denk hierbij o.a. aam het plaatsen van meterkasten, geveltimmerwerk en diverse andere bijkomende timmerklussen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Velsen-Zuid – Regiebouw

Velsen-ZuidBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met o.a. stelwerk, aftimmeren en het maken van randkisten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de woningbouwsector zijn we op zoek naar een allround timmerman. In eerste instantie zul je in de ruwbouw starten met stelwerkzaamheden (o.a. stellen van profielen), om daarna door te gaan naar de volgende fase(s). Ben jij allround inzetbaar en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Schijndel – Regiebouw

SchijndelBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Schijndel zijn we op zoek naar een ervaren Nederlands sprekende ruwbouw timmerman. Weet jij als geen ander hoe het er aan toe gaat in de bouw? Kun je diverse soorten bekistingen voor betonconstructies maken en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de woningbouw zijn we op zoek naar een goed koppel allround timmerlieden uit de omgeving van Soest. Het is de bedoeling dat je / jullie starten met stelkozijnen en profielen stellen om vervolgens door te gaan naar het aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in de Kwakel – Regiebouw

De KwakelBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouwase van een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met divers montagewerk van HSB elementen en kun je bijkomend kleinschalig timmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Warmenhuizen – Regiebouw

WarmenhuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een appartementencomplex zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman die divers timmerwerk kan verrichten. Ben jij allround en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Heerhugowaard – Regiebouw

HeerhugowaardBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met de montage van prefab daken en kun je bijkomend aftimmerwerk uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Maastricht – Regiebouw

MaastrichtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman die tot en met de afronding in September kan meedraaien. Ben jij een kei in verbouwingen en per direct inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Kinderdijk – Regiebouw

KinderdijkBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatieproject in de utiliteit zijn we op zoek naar een allround timmerman die vanaf de ruwbouw tot en met het opleveren mee kan draaien. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van bekistingen, storten van beton, wanden plaatsen en divers aftimmerwerk. Kun jij tekening lezen en ben je inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Leidschendam – Regiebouw

LeidschendamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met het monteren van HSB elementen, gevels dichtmaken, folie plaatsen / afdekken en vensterbanken timmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP afbouw timmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de afronding van een grootschalig nieuwbouwproject in Leiden zijn we op zoek naar een afbouw timmerman. Ben jij een kei in het maken van dekvloeren en bekend met allerlei divers afbouw timmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhoud- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstimmerman. Ben jij een kei in freeswerk t.b.v. de montage van scharnieren, deuren afhangen en daarnaast divers renovatietimmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhoud- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het plaatsen van elementen aan bestaande woningen om de isolatiewaarden te verbeteren. Heb jij hier ervaring mee en kun je ook de bijkomende timmerwerkzaamheden volgens plan uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die in zowel in de ruw- als afbouwfase aan de slag kan. Ben jij inzetbaar en heb je ervaring met beide type werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhouds- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werkzaamheden uitvoeren? Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Slootdorp – Regiebouw

SlootdorpBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Slootdorp. Op dit project zul je aan de hand van een ervaren man o.a. natuursteen gaan monteren, helpen kozijnen plaatsen en divers nieuwbouwtimmerwerk verrichten. Ben jij op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Delfzijl – Regiebouw

DelfzijlBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Delfzijl zoeken we een ervaren timmerman of een koppel timmerlieden voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden op dit project zijn divers, bestaande uit o,a, het plaatsen van meterkasten, geveltimmerwerk en andere bijkomende timmerklussen. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar langdurig en divers werk? Reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Geldermalsen zijn we op zoek naar twee ervaren betontimmermannen voor het plaatsen van een bekisting. Ben jij / zijn jullie bekend met het plaatsen van bekistingen en binnenkort inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een timmerman in de afbouwfase. Ben jij een kei in het aftimmeren en op korte termijn inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud & renovatiewerk zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij tekening lezen en kom je met concrete oplossingen daar waar de tekening tekort schiet? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Uithoorn – Regiebouw

UithoornBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar allround timmerman die ervaring heeft met werken aan schoorstenen en daken. Ben jij allround en heb je geen hoogtevrees? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Nederhorst Den Berg – Regiebouw

Nederhorst Den BergBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman met ervaring in de onderhoud & renovatie. Kun jij divers timmerwerk volgens plan uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwhulp gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een bouwhulp die kan assisteren bij montage werkzaamheden. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij tekening lezen en heb je ervaring met renovatiewerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met OSB platen op maat zagen en monteren. Kun jij daarnaast ook tekening lezen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman voor een werk in de onderhoud & renovatie. Kun jij een aanbouw slopen, houtskeletwanden maken, kozijnen, ramen en deuren plaatsen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort zijn we op zoek naar een echte allrounder die flexibel is en goed zelfstandig aan de slag kan bij particulieren thuis. Het betreffen zeer afwisselende werkzaamheden zoals een dakkapel of een uitbouw maken. Ben jij op zoek naar een leuke veelzijdige uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden voor in de ruwbouw. Het betreft een nieuwbouwproject waar de fundering net gelegd is. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. (tunnel)bekistingen timmeren, spouwbladen plaatsen? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Peel en Maas – Regiebouw

Peel en MaasBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een bestaande woning zijn wij opzoek naar een allround timmerman die verschillende werkzaamheden kan doen. Zo kan er gedacht worden aan het afhangen van deuren, kozijnen stellen, keukenmontage, houtrotreparatie, etc. Ben jij bekend met alle facetten van het timmeren en binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor diverse projecten in de Regio Rotterdam zijn we op zoek naar een zelfstandige mutatietimmerman die ook kleinschalig loodgieterswerk kan verrichten. Ben jij een representatief, werk je secuur en kun je goed omgaan met tijdsdruk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het aftimmeren van scholen. Denk hierbij aan het maken van rekjes, dakranden, etc. Ben jij zelfstandig en heb je ervaring in het aftimmerwerk? Reageer dan snel!

ZZP voorman gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfspand zijn we op zoek naar een voorman die de timmermannen van ondernaannemers kan aansturen. Ben jij communicatief sterk? Hou je de planning strak in de gaten en kun je ook als het moet mee timmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een mutatiewerk zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman. Ben jij in het bezit van een bus die het centrum van Amsterdam in mag? Dan zijn we op zoek naar jou! Je zult voornamelijk keukens plaatsen (inclusief klein leidingewerk); tegels plakken; bijkomend sloop/opruimwerk; kleinschalige elektra en deuren afhangen. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatietimmermannen gezocht in Amsterdam / Naarden – Regiebouw

Amsterdam / NaardenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatiewerk zijn we op zoek naar ervaren mutatietimmermannen. Heb je of hebben jullie relevante werkervaring en beheersen alle facetten van mutatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatieproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een kei in het renoveren van gevels en kun je goed luchtdicht isoleren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Snelrewaard – Regiebouw

SnelrewaardBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een kei in het timmeren van kappen en beheers je daarnaast ook allerlei facetten van het vak? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Gorssel – Regiebouw

GorsselBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman met ervaring in het renoveren van vrijstaande woningen. Ben jij een kei in het renoveren, maken van aanbouwen en aftimmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren koppel timmerlieden voor op een renovatieproject in de binnenstad. Zijn jullie echte aanpakkers en vinden jullie het prettig om buiten te werken? Dan komen we graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatiewerk zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kozijnen plaatsen volgens tekening en instructies van de uitvoerder? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht Den Haag / Rotterdam- Regiebouw

Regio Den Haag / RotterdamBouwPer direct/In overleg
In de omgeving tussen Rotterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar een timmerman die bedreven is in het bonnenwerk. Dus kun jij alles zelfstandig afwikkelen en ben je in het bezit van een bus? Neem dan contact met ons op!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Beheers jij diverse timmerdisciplines waaronder het maken van een dakopbouw en aanbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Hazerswoude-Dorp – Regiebouw

Hazerswoude-DorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman voor een grootschalig nieuwbouwproject. Kun jij divers timmerwerk uitvoeren in opdracht van de uitvoerder en ben je creatief in het bedenken van oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de kleinschalige woningbouw. Ben jij bekend met o.a. het uitraggelen van plafonds, het monteren van stelkozijnen en kun je regelwerk aanbrengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Hasselt – Regiebouw

HasseltBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die diverse timmerwerkzaamheden uitvoert in opdracht van de uitvoerder. Kun jij goed volgens plan werken en ben je creatief in het bedenken van oplossingen daar waar de tekening te kort schiet? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een project wat gaat starten in het derde kwartaal van dit jaar zijn we op zoek naar allround timmerman met ervaring in de kleinschalige nieuwbouw. Ben jij allround en heb je ervaring in de woningbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Noord-Holland zijn we op zoek naar een zelfstandige ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met allerhande beton- en ruwbouwtimmerwerk en kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werkzaamheden opleveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Bunnik – Regiebouw

BunnikBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het vervangen van oude kozijnen voor nieuwe inclusief glas. Kun jij nieuwe kozijnen netjes plaatsen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Beverwijk – Regiebouw

CastricumBouwPer direct/In overleg
Voor onze klant in de regio van Beverwijk zoeken wij een enthousiaste timmerman voor de montage van dakkapellen in een timmerfabriek. Ben jij.. Een timmerman die zowel zelfstandig als in groepsverband goed kan werken; heb je ervaring in een timmerfabriek en kun je netjes en nauwkeurig werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP betontimmerman gezocht in Laarbeek – Regiebouw

LaarbeekBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de grootschalige nieuwbouw zijn we op zoek naar een ervaren betontimmerman. Kun jij allround betonwerk en ben je binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman. Ben jij van alle markten thuis en binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
We zoeken een ervaren allround timmerman in Amsterdam. Ben jij ervaren met HSB wanden en rekjes stellen (incl. verankering), kun je stelkozijnen monteren en gevels isoleren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouwtimmerlieden gezocht in Westmaas – Regiebouw

WestmaasBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar ervaren ruwbouwtimmerlieden voor een project waar 2 rijen woningen worden gebouwd. Het werk zal ongeveer tot aan de bouwvak duren en jullie zullen voornamelijk in de ruwbouwfase actief zijn. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige mutatietimmerman. Ben jij allround en kun je goed schakelen tussen diverse soorten timmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die graag ervaring heeft met verbouwingen van kantoorpanden naar appartementen. Het werk betreft houtskelet timmerwerk, isolatie en gipswanden. Ben jij zelfstandig en ervaren in verbouwingen? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Numansdorp – Regiebouw

NumansdorpBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in het kleinschalige woningbouwsegment zijn we op zoek naar een allround timmerman. Wil jij graag luxe tuinhuizen timmeren? Reageer dan snel!

ZZP stelleurs gezocht in Lieshout – Regiebouw

LieshoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Lieshout zijn we op zoek naar een koppel stelleurs. Zijn jullie ervaren timmermannen die gespecialiseerd zijn in stelwerk op nieuwbouwprojecten? Kunnen jullie tekening lezen en hebben jullie ervaring met maatvoeren? Reageer dan snel!

ZZP stelleur gezocht in Maassluis – Regiebouw

MaassluisBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een stelleur in Maassluis. Kun jij onder andere profielen en stalen geveldragers stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een ervaren allround timmerman voor een transformatieproject in Den Bosch. Ben jij de rechterhand van e uitvoerder, in staat om bouwtekeningen te lezen en kun je zorgen voor de juiste maatvoering? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP stelleur gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een vakbekwame stelleur die de profielen kan stellen voor de metselaar. Ben jij een kei in het stellen van profielen en binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor diverse verbouwingen in de omgeving van Utrecht. Kun jij uit- en opbouwen maken, kozijnen stellen, maar ook ruwbouwwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nieuw-Beijerland – Regiebouw

Nieuw-BeijerlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouwproject en ben je binnenkort inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die divers aftimmerwerk kan en wil verrichten in een Hotel in Amsterdam. Ben jij zelfstandig en heb je de juiste gereedschappen om de klus secuur af te ronden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we in de regio Veldhoven op zoek naar ervaren timmermannen! Op dit project zul je voornamelijk renovatiewerk bij particulieren verrichten. Ben jij een allround, sociaal en kun je goed in teamverband werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een timmerman die namens onze klant kleinschalig mutatiewerk kan verrichten bij woningbouwverenigingen. Ben jij allround en ga je secuur te werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Berkel-Enschot – Regiebouw

Berkel-EnschotBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar echte allrounders die ervaring hebben in de particulieren sector. Ben jij een kei in het opleveren van werk en heb je alle benodigde gereedschappen om de klus gedaan te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Ben jij representatief, kun je goed zelfstandig werken en heb je een eigen bus met gereedschap? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP betontimmerman gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ZZP betontimmerman voor grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden betreffen divers beton en ruwbouwtimmerwerk. Kun jij goed volgens tekening werken en heb je ervaring in de ruwbouw? Reageer dan snel!

ZZP kunstof kozijnen monteur gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf15/04/2021
Voor opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren kunststof kozijnen monteur. Je zult samen met een timmerman van de opdrachtgever bij bewoonde huizen de montage van kozijnen verrichten. Ben jij een ervaren timmerman en sociaal in de omgang reageer dan direct op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwVanaf08/03/2021
Per week 10 zijn wij in Den Haag op zoek naar in eerste instantie 1 koppel en 2 weken later nog een koppel allround timmerlieden die goed bedreven zijn in het stelwerk van gevels! Het werk is langdurig, zeker tot de bouwvak en in een leuk team.

ZZP allround timmerman gezocht in Waddinxveen – Regiebouw

WaddinxveenBouwVanaf15/04/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Waddinxveen. Het betreft de verbouwing van woningen waar je voornamelijk een aanbouw zult timmeren en badkamers zult renoveren. Heb je ervaring met verbouwingen en ben je beschikbaar? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf01/03/2021
Per 1-3 zijn we op zoek naar een allround timmerman in Utrecht. Het betreft een verbouwing van een woningbouwcomplex waar je gipswanden gaat plaatsen, vlieringen zult maken en plafonds uitraggelen. Ben je op zoek naar langdurig werk en heb je ervaring met verbouwingen? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwVanaf22/02/2021
Voor een opdrachtgever in Haarlem zoeken wij een ervaren timmerman die mee kan helpen met het realiseren van een dakopbouw. Na het casco werk ga je verder helpen met het aftimmeren van de opbouw. Heb je ervaring met dit type werk en ben je beschikbaar vanaf 22-2? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf08/04/2021
Voor een opdracht die op 15-2 van start gaat zijn we op zoek naar een mutatietimmerman. De werkzaamheden betreffen het open maken van koven voor de installateur en daarna diezelfde koven weer dichtmaken en afwerken. Naast het timmerwerk zul je ook kleinschalig stuc- en schilderwerk verrichten. Ben je bekend met dit werk en beschikbaar? Reageer snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP allround timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwVanaf15/04/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die op diverse bouwlocaties en bij particulieren onderhouds- en renovatietimmerwerk kan uitvoeren. Ben jij allround, heb je ervaring in het onderhouds en renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf18/03/2021
Per 15-2 zijn we op zoek naar een goede mutatietimmerman met bus voor divers mutatie- en bonnenwerk. Ben jij een sociale, nette timmerman met relevante werkervaring? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP stelleur gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf01/04/2021
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel ervaren stelleurs die gespecialiseerd zijn in stelwerk. Het gaat om een nieuwbouwproject in Almere. Hebben jullie ervaring in stelwerk en zijn jullie beschikbaar? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Barendrecht – Regiebouw

BarendrechtBouwVanaf15/04/2021
We zijn op zoek naar een allround timmerman die profielen kan stellen, HSB wanden kan plaatsen en stellen om het project op te leveren. Heb jij hier ervaring mee en ben je in Mei beschikbaar? Reageer snel!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Ijsselsteijn – Regiebouw

IjsselsteijnBouwVanaf18/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een renovatietimmerman in Ijsselsteijn. Het betreft houtrotsanering en glaszetten. Ben je beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP voorman gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesBouwVanaf01/03/2021
Wij zijn op zoek naar een flexibele en goede voorman die zowel de Engelse als de Nederlandse taal goed beheerst. Tevens flexibel is om op diverse werken aan de slag te gaan. De werken zijn van Amsterdam tot Eindhoven en daartussen in. Je bent de ogen en oren van de uitvoerder op de bouw en bouwkundig zeer goed onderlegd, tevens bereid om met voornamelijk Roemeense mensen te werken.

ZZP mutatietimmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Amsterdam / HaarlemBouwVanaf15/04/2021
Voor een opdrachtgever uit Noord-Holland zijn we op zoek naar een mutatietimmerman uit de regio Haarlem / Amsterdam. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Divers renovatietimmerwerk, plaatsen van keukens, kleinschalig elektrowerk, plakken van tegels, kleinschalig stucwerk en kleinschalig loodgieterswerk. Reageer snel!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf01/03/2021
Voor een woningbouwproject zijn we op zoek naar een renovatietimmerman die zowel binnen als buiten op het dak timmerwerk kan verrichten. Daarnaast zul je ook het bijkomend werk als opruimen en schoonmaken doen. Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman uit Alkmaar. Het werk betreft een grootschalig nieuwbouwproject waar je in de ruwbouwfase o.a. profielen gaat stellen. Beschik je over de juiste gereedschappen en ervaring? Reageer dan snel!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Westmaas – Regiebouw

WestmaasBouwVanaf08/02/2021
Per 8-2 zijn we op zoek naar een koppel betontimmermannen die echte vakmannen zijn met ervaring en bestand zijn tegen kou en nattigheid. Het betreft een schitterend project van totaal 17 mooie woningen. De uitvoerder werkt actief mee, om deze eerste fase snel en goed af te kunnen wikkelen. Er heerst een leuke sfeer op de bouw, ondanks dat het werken in de fundering in deze tijd van het jaar pittig is qua kou en regen. Wij zoeken dan ook vakmannen die weten wat ze te wachten staan qua weersomstandigheden en op een positieve manier lekker deze mooie woningen vanaf de grond willen opbouwen! Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Well (Limburg) – Regiebouw

Well (Limburg)BouwVanaf15/04/2021
We zijn op zoek naar een ervaren koppel allround timmerlieden uit de buurt van Well (Limburg). Het werk betreft een nieuwbouwproject (fase 1) waar de gevelbekleding incl. houten achterconstructie, rachelwerk incl. beplating dakoverstekken gedaan moeten worden. VCA en werkervaring als koppel vereist. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een mooie uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP betontimmerman gezocht Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwVanaf25/01/2021
Voor een opdrachtgever uit de Regio Den Haag en Leiden zijn wij op zoek naar ervaren betontimmerlieden. Ben jij geheel zelfstandig en weet je alles van beton? Meld je dan nu aan.

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamInstallatieVanaf18/03/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar monteurs die ervaring hebben met de montage van keukens. Heb jij ervaring en ben jij inzetbaar? Reageer dan snel! Wij bieden volledige ontzorging, snelle betaling en uitdagend en passend werk volgens een marktconform tarief.

ZZP timmerman gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwVanaf18/01/2021
Per a.s. maandag zijn we op zoek naar een allround timmerman voor een project in de utiliteitsbouw. Het doel van dit project is het aanbrengen van een nieuw plafond (300m2), het aanbrengen van rockpanel en diverse timmerwerkzaamheden. Beschik jij over de juiste gereedschappen en beheers je je vak als timmerman goed? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf18/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Utrecht. Het betreft het renoveren van de begane grond van woningen. Ben je voor langere tijd inzetbaar en wil je graag onbezorgd aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Timmerman gezocht in Goes – Regiebouw

GoesBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren timmerman met affiniteit in renovatie en onderhoud. Ben jij een allround timmerman, woonachtig in de omgeving Goes of bereid om een stukje te rijden? Wil jij werken op een langdurig project? Reageer dan snel op deze aanvraag.

ZZP timmerman gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Arnhem op zoek naar een timmerman voor het dagelijks onderhoud en mutatiewerk. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging.

ZZP timmerman gezocht in Nederland – Regiebouw

NederlandBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever uit Tiel zijn wij op zoek naar een ZZP timmerman die op diverse locaties onderhoud en renovatie kan verrichten aan sociale huurwoningen. Ben je in het bezit van een VCA Basis of VOL en blink je uit in onderhoud en renovatiewerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP voorman gezocht in Hardinxveld Giessendam – Regiebouw

Hardinxveld GiessendamBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorman die de bouw aan kan sturen en de ogen/oren van de uitvoerder is. Het gaat om diverse werken gelegen tussen Hardinxveld Giessendam en Utrecht. De projecten variëren in omvang en daarmee ook de grootte van de ploegen waar je actief leiding aan zult geven. Bij een wat kleinere bouw is er dan ook ruimte voor jou als voorman om actief mee te werken. Beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je een echte people-manager? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwVanaf16/11/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een stelleur per 16 november. Het werk is voor langere periode en je zult je bezig gaan houden met o.a. het volgende: profielen stellen, buitengevels plaatsen, maatvoeren, tekeningen lezen, stellen van hulp- en/of ondersteuningsconstructies en kozijnen stellen. Ben je in het bezit van een VCA, PBM's en eigen vervoer? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren stelleurs. Werk jij secuur en kom je binnenkort inzetbaar? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Nieuw-Beijerland – Regiebouw

Nieuw-BeijerlandBouwVanaf02/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op naar ervaren allround timmerlieden. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouw project en kom je op binnenkort inzetbaar. Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf15/04/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Etten – Regiebouw

EttenBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever in de beurt van Doetinchem zijn we op zoek naar een allround timmerman. De opdrachtgever heeft verschillende particulieren opdrachten in het hogere segment. De werkzaamheden zijn heel divers, van het timmeren van een dakkapel tot het bouwen van een villa. Kom je uit de buurt van Doetinchem en ben je nauwkeurig en veelzijdig? Meld je dan nu aan!

ZZP betontimmerman gezocht in Oldenzaal – Regiebouw

OldenzaalBouwVanaf20/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren betontimmerman in Oldenzaal. Heb jij ervaring met het timmeren van bekistingen en het zetten van stempels? Neem dan nu contact met ons op.

ZZP timmerman gezocht in omgeving Tiel – Regiebouw

Omgeving TielBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever in de buurt van Tiel zijn we op zoek naar een allround timmerman. Je gaat samen met de opdrachtgever timmerwerk uitvoeren bij vooral particulieren klanten. De werkzaamheden zijn heel divers, van het timmeren van een dakkapel tot het bouwen van een nieuwbouw huis. Kom je uit de beurt van Tiel en ben je een allround timmerman? Meld je dan nu aan.

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf19/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmermannen die ervaring hebben in mutatie en onderhoudswerk. Ben jij de timmerman die van alle markten thuis is? Meld je nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf18/03/2021
We zijn op zoek naar een allround timmerman in de Kop van Noord-Holland. Het verwachte timmerwerk zal zijn in kleinschalige nieuwbouw. Wil je graag het jaar fris starten met een leuke nieuwe uitdaging? Dan ben je de geschikte man voor deze klus!

ZZP timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwVanaf23/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Weesp. Wil je graag diverse renovaties verrichten in woningen? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf15/02/2021
Voor een mooi nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. De exacte werkzaamheden volgen nog. Wil je graag langdurig werken aan dit mooie nieuwbouwproject? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf15/04/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Hilversum. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf12/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Amsterdam. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Lelystad – Regiebouw

LelystadBouwVanaf15/02/2021
Voor een project in Lelystad zijn we op zoek naar een timmerman. Heb je ervaring met aftimmerwerk en wil je graag dit laten zien in bungalows? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf05/10/2020
We zijn op zoek naar een timmerman voor mutatiewerk. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het maken van koven van multiplex en voorbereidend /beschermende oplossingen maken voor het boren in de vloer. Daarnaast zul je ook stof en bouwafval opruimen.

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf05/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het alles wat er komt kijken bij het maken van een nieuw gedeelte (tussen twee oudere panden in). Ben je allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf15/02/2021
We zijn op zoek naar een ZZP timmerman voor een langdurig project in Amsterdam. Het gaat om het renoveren van een winkelpand in hartje centrum. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in de kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever in de Kop van Noord-Holland zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Het werk betreft diverse timmerklussen in kleinschalige nieuwbouw en verbouwingen. Kun je volgens plan van de uitvoerder en/of vanaf bouwtekening werken? Reageer dan snel, want wij hebben een langdurig project voor je!

ZZP timmerman gezocht in Bussum – Regiebouw

BussumBouwVanaf07/09/2020
Voor een langdurig project zijn wij op zoek naar een onderhoud en renovatie timmerman in Bussum. Wil je graag goed geïsoleerde woningen afleveren aan tevreden bewoners? Dit zul je doen door betimmeringen op zolders te verwijderen, diezelfde zolders vervolgens te isoleren en daarna de betimmering weer plaatsen of vernieuwen. Ben je op zoek naar langdurig werk, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwVanaf19/10/2020
Onze opdrachtgever is vanaf 19 oktober op zoek naar een koppel timmermannen voor dakwerkzaamheden en het timmeren van boeiborden in Breda. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject, waar je tijdens het project door je ervaring en vakkundigheid kunt schitteren. Werkzaamheden zijn tot eind december. Jouw werk zorgt voor een stevige basis voor de rest van jouw collega’s, hierdoor is jouw functie onmisbaar. Functie eisen: Aantoonbare werkervaring als timmerman. rijbewijs B en eigen vervoer, eigen gereedschap en VCA certificaat.

ZZP timmerman gezocht in Middelburg – Regiebouw

MiddelburgBouwVanaf05/10/2020
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Middelburg zijn wij opzoek naar een timmerman die ervaring heeft in de verbouw. Als timmerman dien je allround te zijn, want naast de verbouw komt er ook nieuwbouw timmerwerk bij kijken. Naar verwachting duurt het project nog 2 maanden, ben je de komende periode beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf05/10/2020
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een goede allround timmerman woonachtig in de omgeving van Utrecht. Op dit werk is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. De werkzaamheden zijn divers binnen de kaders van verbouwingen/renovatiewerk. Ben jij een zelfstandige en sociale vakman die goed kan meedenken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf15/04/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Kaatsheuvel – Regiebouw

KaatsheuvelBouwVanaf02/11/2020
Ben jij een ervaren allround timmerman en zou je graag aan de slag gaan bij de Efteling voor twee weken? Heb je geen hoogtevrees en ben je niet bang om in een gordel te hangen ? Dan hebben wij jouw volgende project klaarliggen: Onderhoud van Joris de Draak per 2 november. Daarnaast wordt de volledige constructie van Joris de Draak vanaf de grond nagekeken en waar nodig is worden slechte constructiebalken en constructiesteunen vervangen door nieuwe. Alle bouten worden ook even aangedraaid. We zijn op zoek naar 3 a 4 timmermannen die goed zelfstandig uit de voeten kunnen, Details Periode: Per week 45, voor 2 weken Werkzaamheden: Allround timmerwerkzaamheden van de achtbaan. Vereisten: Beheersing van de Nederlandse taal | eigen vervoer en gereedschap |VCA

ZZP stelleur gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwVanaf28/09/2020
Onze opdrachtgever is binnenkort op zoek naar een koppel ZZP Stelleurs in Helmond. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject, waar je tijdens het project je ervaring en vakkundigheid kunt schitteren. Jouw uitdaging is om met weinig meetpunten toch de kozijnen te stellen zodat jouw collega’s hun werk ook naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Jouw werk zorgt voor een stevige basis voor de rest van jouw collega’s, hierdoor is jouw functie onmisbaar. Functie eisen: Aantoonbare werkervaring als Stelleur Rijbewijs B en eigen vervoer Eigen gereedschap VCA certificaat

ZZP timmerman gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwVanaf28/09/2020
Voor een bouwbedrijf in de regio Veldhoven zoeken wij een ervaren timmerman! Dit bouwbedrijf is actief in renovatie projecten, voornamelijk bij particulieren. De timmerman die wij zoeken heeft bij voorkeur dan ook ruime timmer ervaring. Ben jij een timmerman die graag in een leuk team met collega's komt te werken? En het als een uitdaging ziet om jouw ervarenheid en skills in te zetten op verschillende mooie projecten? Dan komen we graag in contact met jou! De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties: Een afgeronde timmeropleiding; Ervaring als timmerman in de bouw; Rijbewijs B, eigen vervoer is een pré; VCA-basis, of de bereid om deze via Prima te behalen.

ZZP timmerlieden gezocht in Assen – Regiebouw

AssenBouwVanaf23/11/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar 2 timmerlieden in Assen. De werkzaamheden zullen zich voornamelijk in de afbouwfase plaatsvinden en het gaat om het net opleveren van een winkel voor ongeveer 2,5 week. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg31/08/2020
We zijn op zoek naar een tweetal timmermannen die voor een project in Best MS wanden willen sluiten, isoleren, platen monteren en aansluitingen willen maken in 3 à 4 weken.

ZZP allround timmerman gezocht Regio Tilburg – Regiebouw

Regio TilburgBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdracht in de Regio Tilburg op zoek naar allround timmerlieden die houten gevelbekleding kunnen aanbrengen voor het luxe segment.

ZZP allround timmerman gezocht in Budel – Regiebouw

BudelBouwVanaf28/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Budel op zoek naar een allround timmerman. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden middels werkbonnen met als doel het opleveren van klussen conform de werkbonnen.

ZZP Timmerlieden gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwVanaf03/09/2020
We zijn voor een opdracht in Alkmaar op zoek naar 2 betontimmermannen voor de renovatie van een zorginstelling. Het gaat om het maken van bekistingen en bijbehorende werkzaamheden.

ZZP Timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een onderhoud & renovatie timmerman. De werkzaamheden die je zult verrichten zijn het maken van een uitbouw, dakkapellen, badkamer, isolatiewerken, gevel aanpassen en kozijnen plaatsen. Het uiteindelijke doel is alles stuc en schilder klaar opleveren. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Timmerlieden gezocht Oldenzaal

OldenzaalBouwPer direct/In overleg
Wij zijn voor een klant in Oldenzaal op zoek naar een koppel timmermannen. Het gaat om het bekleden van stalen balken met brandwerende platen. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Timmerman gezocht in Leiden

LeidenBouwVanaf03/09/2020
We zijn per direct op zoek naar een ervaren ZZP Timmerman. De klus betreft mutatie en onderhoudswerk aan leegstaande woningen.

ZZP Timmerman gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwVanaf15/02/2021
Voor een klant zoeken wij ZZP Timmermannen in de omgeving van Den Haag. De klus betreft renovatie werk. Houten kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen. Daarnaast worden er dakkapellen gemaakt. Heb je ervaring als renovatietimmerman en ben je beschikbaar? Reageer snel!

ZZP Allround Timmerman Amersfoort

AmersfoortBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken een Allround timmerman voor particulieren klussen (aanbouw,verbouw,dakkapel,boeidelen). De openstaande klus betreft het compleet opleveren van een aanbouw.

ZZP Timmerman gezocht in Midden Limburg – Regiebouw

Midden LimburgBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een timmerman in Midden Limburg voor afbouw werkzaamheden in de nieuwbouw.

ZZP Timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een werk in de Regio Utrecht. Je zult divers nieuwbouwtimmerwerk doen zoals o.a. stellen van profielen, timmerwerk aan daken en aftimmerwerk. Je dient volgens tekening en/of plan van de uitvoerder de werkzaamheden op een nette wijze op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwVanaf15/02/2021
We zoeken een ervaren mutatietimmerman die ook kleinschalig loodgieterswerk, elektrawerk en kleinschalig plakwerk (tegels) kan verrichten. Je zult komen te werken in zowel leegstaande als bewoonde situatie. Je dient volgens het plan van de uitvoerder en/of werkbon de werkzaamheden op de juiste wijze op te leveren. VCA Basis of hoger vereist.

ZZP Timmermannen gezocht in Regio Alkmaar – Regiebouw

Regio AlkmaarBouwVanaf15/02/2021
We zijn op zoek naar een ervaren koppel voor voorbereiding en het plaatsen van een dakkapel. De werkzaamheden zijn divers timmerwerk, montagewerk en opruimwerk. Je dient volgens tekening en/of instructies van de uitvoerder de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Betontimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf15/02/2021
We zijn op zoek naar een betontimmerman voor in Amsterdam. De werkzaamheden zijn het maken van betonnen poeren op een nieuwbouwproject. Je dient volgens plan van de uitvoerder en/of opdrachtgever de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Machinaal Timmerman gezocht in Uithoorn – Regiebouw

UithoornBouwVanaf03/09/2020
Wij zijn op zoek naar een timmerman voor in de timmerfabriek. Je dient goed te kunnen werken volgens tekening en/of plan van uitvoerder. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Doetinchem

DoetinchemBouwVanaf23/11/2020
Kun jij toveren met kunststofkozijnen en kan niemand je daar meer iets over leren? Dan hebben wij voor na de bouwvak dé perfecte klus voor je!! Het werk: Vervangen van houten kozijnen voor kunststof, het stellen van de kozijnen.

ZZP Timmerman gezocht Zaandam

ZaandamBouwVanaf21/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ZZP Timmerman. De klus betref het vervangen van ramen en panelen van 55 appartementen.

ZZP Timmerman gezocht in Krommenie

KrommenieBouwVanaf23/11/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ervaren ZZP timmerlieden die ramen en panelen gaan vervangen in 54 appartementen.

ZZP Timmerman allround gezocht in Berkel-Enschot

Berkel-EnschotBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Berkel-Enschot op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om opleverwerkzaamheden. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Weert

WeertBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Weert op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn in eerste instantie funderingen, poeren en wat inschaal werkzaamheden. Hier komen later ook stel- en maatvoer werkzaamheden bij. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Den Bosch op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf15/02/2021
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn houten regelwerk voor plafond aanbrengen, plafond monteren,timmerwerk aan wanden en het plaatsen van kozijnen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan snel!

ZZP Timmerman allround gezocht in Oosterhout

OosterhoutBouwVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Oosterhout op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het monteren van houten kozijnen, houten deuren, houten schuifpuien en houten ramen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Allround timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf05/10/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een timmerman voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn Het aftimmeren van badkamers, plafonds verlagen en koven timmeren. Duur van het werk is een aantal weken. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Bilthoven

Regio BilthovenBouwVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Bilthoven op zoek naar een timmerman voor het maken van een uitbouw. De werkzaamheden zijn o.a. funderingen leggen, stelwerk en boeidelen timmeren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Zwolle

Regio ZwolleBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Zwolle op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn zeer divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Domburg

DomburgBouwVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Domburg op zoek naar een timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn het stellen van profielen, kozijnen en gevels bekleden met trespa. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Amsterdam

Regio AmsterdamBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Amsterdam op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het monteren van keukens op diverse locaties. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Sassenheim

SassenheimBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in Sassenheim op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn het monteren van houten elementen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

Regio Midden LimburgBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Midden Limburg op zoek naar een allround timmerman. Het gaat om het monteren van rolluiken, zonwering, raamdecoratie, het timmeren van terrasoverkappingen, het maken van horren en garagedeuren. Duur van het werk is een aantal maanden. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

Regio MiddelburgBouwVanaf18/05/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Middelburg op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om stellen profielen en kozijnen, trespa aanbrengen aan de gevels Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-24600600. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

MuidenBouwVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in Muiden op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het aanbrengen van achterhout en gevelbekleding inclusief boeidelen. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

UithoornBouwVanaf15/06/2020
Wij zijn voor een klant in Uithoorn op zoek naar een allround timmerman. Het gaat om het bouwen van een villa en het is zeer divers timmerwerk. Duur van het werk zal een aantal maanden zijn. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Heb jij interesse reageer dan nu via onderstaande button of bel met 088-690999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

HaarlemBouwVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Haarlem op zoek naar een allround timmerman. Het gaat om het bouwen van een aanbouw bij een particulier. Duur van het werk zal een aantal maanden zijn. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Heb jij interesse reageer dan nu via onderstaande button of bel met 088-690999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

AlmereBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in Almere op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stellen van de stelregels en muurplaten, dan het plaatsen van de elementen, daarna het afmonteren van folies, afschuimen door schroeven. Duur van het werk zal een aantal maanden zijn. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Heb jij interesse reageer dan nu via onderstaande button of bel met 088-690999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Stelleur

BredaBouwVanaf24/08/2020
Wij zijn voor een klant in Breda op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP stelleur gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf15/02/2021
Wij zijn voor een klant in Alkmaar op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan snel!

Stelleur

HaarlemBouwVanaf11/05/2020
Wij zijn voor een klant in Haarlem op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stellen van prefab elementen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

KatwijkBouwVanaf27/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Katwijk een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om het verduurzamen van 90 portiekwoningen. Werkzaamheden zijn o.a. het isoleren van plafonds, borstweringen en daken vervangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Nieuwvliet BadBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Nieuwvliet Bad een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het plaatsen en aftimmeren van schuurtjes. Duur van het werk is een aantal weken. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

CallantsoogBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Callantsoog een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om divers timmerwerk aan de binnen- en buitenkant van het gebouw. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

DrontenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Dronten een allround timmerman voor een diverse projecten zowel nieuwbouw als onderhoud & renovatie. De werkzaamheden zijn voornamelijk verbouwen en uitbouwen van bestaande woningen in een straal van 15 km rondom Dronten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

VoorburgBouwVanaf16/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Voorburg een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om de renovatie van sociale huurwoningen. Werkzaamheden zijn o.a. divers aftimmerwerk en ramen en deuren afhangen.Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

LijndenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Lijnden een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Werkzaamheden zijn o.a. divers timmerwerk in de woningen. Zoals hoogte 2m3”s stellen voor wanden, buitenzijde kozijnen aftimmeren, platte daken bij gebouwen, luifels bij entree, wat ruwbouw werkzaamheden, geveldragers. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AmsterdamBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een allround timmerman voor mutatiewerk. Het gaat om divers mutatiewerk zoals o.a. het uitraggelen van plafonds, plaatsen van wanden, monteren van gipsplaten en divers aftimmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Omgeving HeemskerkBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant in de omgeving van Heemskerk een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het monteren van kunststof kozijnen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

GaastmeerBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant in Gaastmeer een allround timmerman. Timmerwerk van HSB elementen in een fabriek. Ieder element is anders, montage gebeurd vanaf tekening. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

DelftBouwVanaf28/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Delft een allround timmerman. Het gaat om aftimmerwerk en aanbrengen van polycarbonaat. Polycarbonaat aansluitingen voor het plafond, vier faraday bekastingen uittimmeren, trapplenums uittimmeren incl schaartrap stellen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Diverse locaties in de RandstadBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant op diverse locaties in de Randstad een allround timmerman. Het gaat om deuren op maat inhangen en afhangen en scharnieren infrezen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

MaartensdijkBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Maartensdijk een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. funderingen, houtskeletwanden, isolatie van het dak, deuren afhangen, lichtkoepels plaatsen en aftimmeren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

CastricumBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Castricum een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om divers onderhouds- en renovatiewerk, van aftimmerwerk, plakken van tegeltjes en monteren van kranen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

SteggerdaBouwVanaf06/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Steggerda een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om allround timmerwerk aan hallen, stallen en kleinschalige nieuwbouwprojecten in de directe regio van Steggerda Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van eigen vervoer, benodigde gereedschappen en VCA, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel naar 0624600600.

Allround timmerman

VoorschotenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Voorschoten een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van houtbouw elementen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van eigen vervoer, benodigde gereedschappen en VCA, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel naar 0624600600.

Allround timmerman

LarenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Laren een allround timmerman voor een nieuwbouwproject in de afbouwfase. De werkzaamheden zijn o.a. het aftimmeren van dakgoten en kozijnen plaatsen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van eigen vervoer, benodigde gereedschappen en VCA, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel naar 0624600600.

Stelleur

HelmondBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Helmond een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Regio EindhovenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in de regio Eindhoven een allround timmerman voor een woningbouwproject. Het gaat om divers bonnenwerk, schadeherstel van lekkages, dakwerk en inbraak. Het werk is in bewoonde woningen. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

HertenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Oosterhout een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. stelwerk, isoleren, aftimmeren van carpoorten en divers aftimmerwerk. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

OosterhoutBouwVanaf06/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Oosterhout een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het zetten van een aanbouw, vloer storten, HSB en divers aftimmerwerk. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Allround timmerman gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. stofschotten monteren, trappenhuis en liften bekleden en gevelopeningen maken. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. bekistingen maken, beton storten en ontkisten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Roggel

RoggelBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Roggel een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. afbouw, aftimmerwerk en kozijnen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP allround timmerman gezocht in Ossendrecht – Regiebouw

Regio OssendrechtBouwVanaf01/02/2021
Wij zoeken voor een klant in de regio Ossendrecht een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. aftimmerwerk, hang en sluitwerk en deuren afhangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren snel!

Allround timmerman gezocht in Well

WellBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Well een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. raggels maken, isoleren en aanbrengen van gips. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

BredaBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Breda een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het maken van herakliet plafonds en kozijnen plaatsen. Duur van het werk is een aantal maanden.. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

HelmondBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Helmond een allround timmerman voor mutatiewerk. De werkzaamheden zijn o.a. een woning helemaal strippen en weer woon klaar maken voor nieuwe bewoners. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

LandgraafBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Landgraaf een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. kleinschalig metsel- en stucwerk, het isoleren van leidingen en opleverpunten. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Den HelderBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Den Helder een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn zeer divers. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

UtrechtBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Utrecht een allround timmerman voor een project van een woningbouwvereniging. Het gaat om dagelijks onderhoud en mutatiewerk in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

PurmerendBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Purmerend een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het betreft het plaatsen van kanaalplaatvloeren en het plaatsen van prefab wanden. Bijkomend werk bevat kleinschalig ruwbouwtimmerwerk en aanhelen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

HeerlenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Heerlen een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. stelwerk, aftimmeren, kozijnen en deuren afhangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

't ZandBouwVanaf27/04/2020
Wij zoeken voor een klant in 't Zand een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat divers nieuwbouwtimmerwerk van vrijstaande woningen en rijtjeshuizen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AmsterdamBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AlmereBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant in Almere een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stellen van de stelregels en muurplaten. Plaatsen van de elementen, daarna het afmonteren dwz. Folies, afschuimen doorschroeven. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AmsterdamBouwVanaf13/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om metal stud, vloeren leggen, kozijnen plaatsen, wandje plaatsen, deuren afhangen/stellen, systeemplafond plaatsen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Sint-OedenrodeBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Sint-Oedenrode een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om zeer divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

RoermondBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Roermond een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn vloeren leggen over een bestaande vloer. Het gaat om Fermacel platen van 50 x 150cm. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Amsterdam ZuidoostBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam Zuidoost een allround timmerman voor een woningbouwproject. Het gaat om divers bonnenwerk bij bewoners thuis. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Stelleur

Berkel-EnschotBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Berkel-Enschot een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn we op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.