ZZP timmerman vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van timmerman vacatures. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature timmerman.

 

ZZP timmerman

Regiebouw bemiddelt voor ZZP timmermannen in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

 

Timmerman gezocht

Regiebouw is altijd op zoek naar timmerlieden. Bekijk onze zzp timmerman vacatures.

Vacatures voor timmerlieden

ZZP allround timmerlieden gezocht in Well (Limburg) – Regiebouw

Well (Limburg)BouwVanaf01/03/2021
We zijn per 1-3-2021 op zoek naar een ervaren koppel allround timmerlieden uit de buurt van Well (Limburg). Het werk betreft een nieuwbouwproject (fase 1) waar de gevelbekleding incl. houten achterconstructie, rachelwerk incl. beplating dakoverstekken gedaan moeten worden. VCA en werkervaring als koppel vereist. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een mooie uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP betontimmerman gezocht Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwVanaf25/01/2021
Voor een opdrachtgever uit de Regio Den Haag en Leiden zijn wij op zoek naar ervaren betontimmerlieden. Ben jij geheel zelfstandig en weet je alles van beton? Meld je dan nu aan.

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamInstallatieVanaf18/01/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar monteurs die ervaring hebben met de montage van keukens. Heb jij ervaring en ben jij inzetbaar? Reageer dan snel! Wij bieden volledige ontzorging, snelle betaling en uitdagend en passend werk volgens een marktconform tarief.

ZZP timmerman gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwVanaf18/01/2021
Per a.s. maandag zijn we op zoek naar een allround timmerman voor een project in de utiliteitsbouw. Het doel van dit project is het aanbrengen van een nieuw plafond (300m2), het aanbrengen van rockpanel en diverse timmerwerkzaamheden. Beschik jij over de juiste gereedschappen en beheers je je vak als timmerman goed? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf18/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Utrecht. Het betreft het renoveren van de begane grond van woningen. Ben je voor langere tijd inzetbaar en wil je graag onbezorgd aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Timmerman gezocht in Goes

GoesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar ervaren timmerman met affiniteit in renovatie en onderhoud. Ben jij een allround timmerman, woonachtig in de omgeving Goes of bereid om een stukje te rijden? Wil jij de winter door komen op een langdurig project? Reageer dan snel op deze aanvraag.

ZZP timmerman gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Arnhem op zoek naar een timmerman voor het dagelijks onderhoud en mutatiewerk. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging.

ZZP timmerman gezocht in Nederland – Regiebouw

NederlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Tiel zijn wij op zoek naar een ZZP timmerman die op diverse locaties onderhoud en renovatie kan verrichten aan sociale huurwoningen. Ben je in het bezit van een VCA Basis of VOL en blink je uit in onderhoud en renovatiewerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP voorman gezocht in Hardinxveld Giessendam – Regiebouw

Hardinxveld GiessendamBouwVanaf18/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorman die de bouw aan kan sturen en de ogen/oren van de uitvoerder is. Het gaat om diverse werken gelegen tussen Hardinxveld Giessendam en Utrecht. De projecten variëren in omvang en daarmee ook de grootte van de ploegen waar je actief leiding aan zult geven. Bij een wat kleinere bouw is er dan ook ruimte voor jou als voorman om actief mee te werken. Beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je een echte people-manager? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwVanaf16/11/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een stelleur per 16 november. Het werk is voor langere periode en je zult je bezig gaan houden met o.a. het volgende: profielen stellen, buitengevels plaatsen, maatvoeren, tekeningen lezen, stellen van hulp- en/of ondersteuningsconstructies en kozijnen stellen. Ben je in het bezit van een VCA, PBM's en eigen vervoer? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren stelleurs. Werk jij secuur en kom je binnenkort inzetbaar? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Nieuw-Beijerland – Regiebouw

Nieuw-BeijerlandBouwVanaf02/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op naar ervaren allround timmerlieden. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouw project en kom je op binnenkort inzetbaar. Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf11/01/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Etten – Regiebouw

EttenBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever in de beurt van Doetinchem zijn we op zoek naar een allround timmerman. De opdrachtgever heeft verschillende particulieren opdrachten in het hogere segment. De werkzaamheden zijn heel divers, van het timmeren van een dakkapel tot het bouwen van een villa. Kom je uit de buurt van Doetinchem en ben je nauwkeurig en veelzijdig? Meld je dan nu aan!

ZZP betontimmerman gezocht in Oldenzaal – Regiebouw

OldenzaalBouwVanaf20/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren betontimmerman in Oldenzaal. Heb jij ervaring met het timmeren van bekistingen en het zetten van stempels? Neem dan nu contact met ons op.

ZZP timmerman gezocht in omgeving Tiel – Regiebouw

Omgeving TielBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever in de buurt van Tiel zijn we op zoek naar een allround timmerman. Je gaat samen met de opdrachtgever timmerwerk uitvoeren bij vooral particulieren klanten. De werkzaamheden zijn heel divers, van het timmeren van een dakkapel tot het bouwen van een nieuwbouw huis. Kom je uit de beurt van Tiel en ben je een allround timmerman? Meld je dan nu aan.

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf19/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmermannen die ervaring hebben in mutatie en onderhoudswerk. Ben jij de timmerman die van alle markten thuis is? Meld je nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf11/01/2021
In het nieuwe jaar zijn we op zoek naar een allround timmerman in de Kop van Noord-Holland. Het verwachte timmerwerk zal zijn in kleinschalige nieuwbouw. Wil je graag het jaar fris starten met een leuke nieuwe uitdaging? Dan ben je de geschikte man voor deze klus!

ZZP timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwVanaf23/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Weesp. Wil je graag diverse renovaties verrichten in woningen? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
Voor een mooi nieuwbouwproject (start maandag 19-10) zijn we op zoek naar een allround timmerman. De exacte werkzaamheden volgen nog. Wil je graag langdurig werken aan dit mooie nieuwbouwproject? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Almere. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumBouwVanaf23/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Hilversum. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf12/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Amsterdam. Aan de hand van bonnen die de opdrachtgever aanlevert zul je divers timmerwerk, onderhoud, montage en herstelwerk verrichten. Wil je graag langdurig aan de slag? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Lelystad – Regiebouw

LelystadBouwVanaf11/01/2021
Voor een project in Lelystad zijn we op zoek naar een timmerman. Heb je ervaring met aftimmerwerk en wil je graag dit laten zien in bungalows? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf05/10/2020
We zijn op zoek naar een timmerman voor mutatiewerk. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het maken van koven van multiplex en voorbereidend /beschermende oplossingen maken voor het boren in de vloer. Daarnaast zul je ook stof en bouwafval opruimen.

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf05/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het alles wat er komt kijken bij het maken van een nieuw gedeelte (tussen twee oudere panden in). Ben je allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een ZZP timmerman voor een langdurig project in Amsterdam. Het gaat om het renoveren van een winkelpand in hartje centrum. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in de kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever in de Kop van Noord-Holland zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Het werk betreft diverse timmerklussen in kleinschalige nieuwbouw en verbouwingen. Kun je volgens plan van de uitvoerder en/of vanaf bouwtekening werken? Reageer dan snel, want wij hebben een langdurig project voor je!

ZZP timmerman gezocht in Bussum – Regiebouw

BussumBouwVanaf07/09/2020
Voor een langdurig project zijn wij op zoek naar een onderhoud en renovatie timmerman in Bussum. Wil je graag goed geïsoleerde woningen afleveren aan tevreden bewoners? Dit zul je doen door betimmeringen op zolders te verwijderen, diezelfde zolders vervolgens te isoleren en daarna de betimmering weer plaatsen of vernieuwen. Ben je op zoek naar langdurig werk, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwVanaf19/10/2020
Onze opdrachtgever is vanaf 19 oktober op zoek naar een koppel timmermannen voor dakwerkzaamheden en het timmeren van boeiborden in Breda. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject, waar je tijdens het project door je ervaring en vakkundigheid kunt schitteren. Werkzaamheden zijn tot eind december. Jouw werk zorgt voor een stevige basis voor de rest van jouw collega’s, hierdoor is jouw functie onmisbaar. Functie eisen: Aantoonbare werkervaring als timmerman. rijbewijs B en eigen vervoer, eigen gereedschap en VCA certificaat.

ZZP timmerman gezocht in Middelburg – Regiebouw

MiddelburgBouwVanaf05/10/2020
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Middelburg zijn wij opzoek naar een timmerman die ervaring heeft in de verbouw. Als timmerman dien je allround te zijn, want naast de verbouw komt er ook nieuwbouw timmerwerk bij kijken. Naar verwachting duurt het project nog 2 maanden, ben je de komende periode beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf05/10/2020
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een goede allround timmerman woonachtig in de omgeving van Utrecht. Op dit werk is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. De werkzaamheden zijn divers binnen de kaders van verbouwingen/renovatiewerk. Ben jij een zelfstandige en sociale vakman die goed kan meedenken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Midden Nederland – Regiebouw

Midden NederlandBouwVanaf11/01/2021
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar timmerlieden (woonachtig in Midden Nederland) die van Amsterdam tot Rotterdam geprefabriceerde aanbouwen willen plaatsen bij particulieren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen van prefab aanbouwen, het uitzetten van funderingen, doorbraak maken bestaande bouw en het plaatsen/afwerken van de aanbouw. Ben jij of zijn jullie gemotiveerde aanpakkers die een stukje rijden niet erg vinden? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Kaatsheuvel – Regiebouw

KaatsheuvelBouwVanaf02/11/2020
Ben jij een ervaren allround timmerman en zou je graag aan de slag gaan bij de Efteling voor twee weken? Heb je geen hoogtevrees en ben je niet bang om in een gordel te hangen ? Dan hebben wij jouw volgende project klaarliggen: Onderhoud van Joris de Draak per 2 november. Daarnaast wordt de volledige constructie van Joris de Draak vanaf de grond nagekeken en waar nodig is worden slechte constructiebalken en constructiesteunen vervangen door nieuwe. Alle bouten worden ook even aangedraaid. We zijn op zoek naar 3 a 4 timmermannen die goed zelfstandig uit de voeten kunnen, Details Periode: Per week 45, voor 2 weken Werkzaamheden: Allround timmerwerkzaamheden van de achtbaan. Vereisten: Beheersing van de Nederlandse taal | eigen vervoer en gereedschap |VCA

ZZP stelleur gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwVanaf28/09/2020
Onze opdrachtgever is binnenkort op zoek naar een koppel ZZP Stelleurs in Helmond. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject, waar je tijdens het project je ervaring en vakkundigheid kunt schitteren. Jouw uitdaging is om met weinig meetpunten toch de kozijnen te stellen zodat jouw collega’s hun werk ook naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Jouw werk zorgt voor een stevige basis voor de rest van jouw collega’s, hierdoor is jouw functie onmisbaar. Functie eisen: Aantoonbare werkervaring als Stelleur Rijbewijs B en eigen vervoer Eigen gereedschap VCA certificaat

ZZP timmerman gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwVanaf28/09/2020
Voor een bouwbedrijf in de regio Veldhoven zoeken wij een ervaren timmerman! Dit bouwbedrijf is actief in renovatie projecten, voornamelijk bij particulieren. De timmerman die wij zoeken heeft bij voorkeur dan ook ruime timmer ervaring. Ben jij een timmerman die graag in een leuk team met collega's komt te werken? En het als een uitdaging ziet om jouw ervarenheid en skills in te zetten op verschillende mooie projecten? Dan komen we graag in contact met jou! De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties: Een afgeronde timmeropleiding; Ervaring als timmerman in de bouw; Rijbewijs B, eigen vervoer is een pré; VCA-basis, of de bereid om deze via Prima te behalen.

ZZP timmerlieden gezocht in Assen – Regiebouw

AssenBouwVanaf23/11/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar 2 timmerlieden in Assen. De werkzaamheden zullen zich voornamelijk in de afbouwfase plaatsvinden en het gaat om het net opleveren van een winkel voor ongeveer 2,5 week. Lijkt dit je wat, reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg31/08/2020
We zijn op zoek naar een tweetal timmermannen die voor een project in Best MS wanden willen sluiten, isoleren, platen monteren en aansluitingen willen maken in 3 à 4 weken.

ZZP allround timmerman gezocht Regio Tilburg – Regiebouw

Regio TilburgBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdracht in de Regio Tilburg op zoek naar allround timmerlieden die houten gevelbekleding kunnen aanbrengen voor het luxe segment.

ZZP allround timmerman gezocht in Budel – Regiebouw

BudelBouwVanaf28/09/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Budel op zoek naar een allround timmerman. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden middels werkbonnen met als doel het opleveren van klussen conform de werkbonnen.

ZZP Timmerlieden gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwVanaf03/09/2020
We zijn voor een opdracht in Alkmaar op zoek naar 2 betontimmermannen voor de renovatie van een zorginstelling. Het gaat om het maken van bekistingen en bijbehorende werkzaamheden.

ZZP Timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een onderhoud & renovatie timmerman. De werkzaamheden die je zult verrichten zijn het maken van een uitbouw, dakkapellen, badkamer, isolatiewerken, gevel aanpassen en kozijnen plaatsen. Het uiteindelijke doel is alles stuc en schilder klaar opleveren. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Timmerlieden gezocht Oldenzaal

OldenzaalBouwPer direct/In overleg
Wij zijn voor een klant in Oldenzaal op zoek naar een koppel timmermannen. Het gaat om het bekleden van stalen balken met brandwerende platen. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-51515418

ZZP Timmerman gezocht in Leiden

LeidenBouwVanaf03/09/2020
We zijn per direct op zoek naar een ervaren ZZP Timmerman. De klus betreft mutatie en onderhoudswerk aan leegstaande woningen.

ZZP Timmerman gezocht in Den Haag

Den HaagBouwVanaf11/01/2021
Voor een klant zoeken wij ZZP Timmermannen. De klus betreft renovatie werk. Houten kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen. Daarnaast worden er dakkapellen gemaakt.

ZZP Allround Timmerman Amersfoort

AmersfoortBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken een Allround timmerman voor particulieren klussen (aanbouw,verbouw,dakkapel,boeidelen). De openstaande klus betreft het compleet opleveren van een aanbouw.

ZZP Timmerman gezocht in Midden Limburg – Regiebouw

Midden LimburgBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een timmerman in Midden Limburg voor afbouw werkzaamheden in de nieuwbouw.

ZZP Timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een werk in de Regio Utrecht. Je zult divers nieuwbouwtimmerwerk doen zoals o.a. stellen van profielen, timmerwerk aan daken en aftimmerwerk. Je dient volgens tekening en/of plan van de uitvoerder de werkzaamheden op een nette wijze op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwVanaf11/01/2021
We zoeken een ervaren mutatietimmerman die ook kleinschalig loodgieterswerk, elektrawerk en kleinschalig plakwerk (tegels) kan verrichten. Je zult komen te werken in zowel leegstaande als bewoonde situatie. Je dient volgens het plan van de uitvoerder en/of werkbon de werkzaamheden op de juiste wijze op te leveren. VCA Basis of hoger vereist.

ZZP Timmermannen gezocht in Regio Alkmaar – Regiebouw

Regio AlkmaarBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een ervaren koppel voor voorbereiding en het plaatsen van een dakkapel. De werkzaamheden zijn divers timmerwerk, montagewerk en opruimwerk. Je dient volgens tekening en/of instructies van de uitvoerder de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Betontimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een betontimmerman voor in Amsterdam. De werkzaamheden zijn het maken van betonnen poeren op een nieuwbouwproject. Je dient volgens plan van de uitvoerder en/of opdrachtgever de werkzaamheden op te leveren. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Machinaal Timmerman gezocht in Uithoorn – Regiebouw

UithoornBouwVanaf03/09/2020
Wij zijn op zoek naar een timmerman voor in de timmerfabriek. Je dient goed te kunnen werken volgens tekening en/of plan van uitvoerder. VCA Basis of hoger verplicht.

ZZP Timmerman gezocht in Doetinchem

DoetinchemBouwVanaf23/11/2020
Kun jij toveren met kunststofkozijnen en kan niemand je daar meer iets over leren? Dan hebben wij voor na de bouwvak dé perfecte klus voor je!! Het werk: Vervangen van houten kozijnen voor kunststof, het stellen van de kozijnen.

ZZP Timmerman gezocht Zaandam

ZaandamBouwVanaf21/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ZZP Timmerman. De klus betref het vervangen van ramen en panelen van 55 appartementen.

ZZP Timmerman gezocht in Krommenie

KrommenieBouwVanaf23/11/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar ervaren ZZP timmerlieden die ramen en panelen gaan vervangen in 54 appartementen.

ZZP Timmerman allround gezocht in Berkel-Enschot

Berkel-EnschotBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Berkel-Enschot op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om opleverwerkzaamheden. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Weert

WeertBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Weert op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn in eerste instantie funderingen, poeren en wat inschaal werkzaamheden. Hier komen later ook stel- en maatvoer werkzaamheden bij. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Den Bosch op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn houten regelwerk voor plafond aanbrengen, plafond monteren,timmerwerk aan wanden en het plaatsen van kozijnen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Oosterhout

OosterhoutBouwVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Oosterhout op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het monteren van houten kozijnen, houten deuren, houten schuifpuien en houten ramen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Allround timmerman gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf05/10/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een timmerman voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn Het aftimmeren van badkamers, plafonds verlagen en koven timmeren. Duur van het werk is een aantal weken. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Bilthoven

Regio BilthovenBouwVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Bilthoven op zoek naar een timmerman voor het maken van een uitbouw. De werkzaamheden zijn o.a. funderingen leggen, stelwerk en boeidelen timmeren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Zwolle

Regio ZwolleBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Zwolle op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn zeer divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Domburg

DomburgBouwVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Domburg op zoek naar een timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn het stellen van profielen, kozijnen en gevels bekleden met trespa. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Amsterdam

Regio AmsterdamBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Amsterdam op zoek naar een timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het monteren van keukens op diverse locaties. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Timmerman allround gezocht in Sassenheim

SassenheimBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in Sassenheim op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn het monteren van houten elementen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

Regio Midden LimburgBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Midden Limburg op zoek naar een allround timmerman. Het gaat om het monteren van rolluiken, zonwering, raamdecoratie, het timmeren van terrasoverkappingen, het maken van horren en garagedeuren. Duur van het werk is een aantal maanden. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

Regio MiddelburgBouwVanaf18/05/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Middelburg op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om stellen profielen en kozijnen, trespa aanbrengen aan de gevels Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-24600600. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

MuidenBouwVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in Muiden op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het aanbrengen van achterhout en gevelbekleding inclusief boeidelen. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

UithoornBouwVanaf15/06/2020
Wij zijn voor een klant in Uithoorn op zoek naar een allround timmerman. Het gaat om het bouwen van een villa en het is zeer divers timmerwerk. Duur van het werk zal een aantal maanden zijn. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Heb jij interesse reageer dan nu via onderstaande button of bel met 088-690999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

HaarlemBouwVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Haarlem op zoek naar een allround timmerman. Het gaat om het bouwen van een aanbouw bij een particulier. Duur van het werk zal een aantal maanden zijn. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Heb jij interesse reageer dan nu via onderstaande button of bel met 088-690999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Timmerman allround

AlmereBouwVanaf02/06/2020
Wij zijn voor een klant in Almere op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stellen van de stelregels en muurplaten, dan het plaatsen van de elementen, daarna het afmonteren van folies, afschuimen door schroeven. Duur van het werk zal een aantal maanden zijn. Ben jij in het bezit van: • Eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Heb jij interesse reageer dan nu via onderstaande button of bel met 088-690999. Whats-appen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Stelleur

BredaBouwVanaf24/08/2020
Wij zijn voor een klant in Breda op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Stelleur gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Alkmaar op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Stelleur

HaarlemBouwVanaf11/05/2020
Wij zijn voor een klant in Haarlem op zoek naar een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stellen van prefab elementen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

KatwijkBouwVanaf27/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Katwijk een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om het verduurzamen van 90 portiekwoningen. Werkzaamheden zijn o.a. het isoleren van plafonds, borstweringen en daken vervangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Nieuwvliet BadBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Nieuwvliet Bad een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het plaatsen en aftimmeren van schuurtjes. Duur van het werk is een aantal weken. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

CallantsoogBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Callantsoog een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om divers timmerwerk aan de binnen- en buitenkant van het gebouw. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

DrontenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Dronten een allround timmerman voor een diverse projecten zowel nieuwbouw als onderhoud & renovatie. De werkzaamheden zijn voornamelijk verbouwen en uitbouwen van bestaande woningen in een straal van 15 km rondom Dronten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

VoorburgBouwVanaf16/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Voorburg een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om de renovatie van sociale huurwoningen. Werkzaamheden zijn o.a. divers aftimmerwerk en ramen en deuren afhangen.Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

LijndenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Lijnden een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Werkzaamheden zijn o.a. divers timmerwerk in de woningen. Zoals hoogte 2m3”s stellen voor wanden, buitenzijde kozijnen aftimmeren, platte daken bij gebouwen, luifels bij entree, wat ruwbouw werkzaamheden, geveldragers. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AmsterdamBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een allround timmerman voor mutatiewerk. Het gaat om divers mutatiewerk zoals o.a. het uitraggelen van plafonds, plaatsen van wanden, monteren van gipsplaten en divers aftimmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Omgeving HeemskerkBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant in de omgeving van Heemskerk een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het monteren van kunststof kozijnen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

GaastmeerBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant in Gaastmeer een allround timmerman. Timmerwerk van HSB elementen in een fabriek. Ieder element is anders, montage gebeurd vanaf tekening. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

DelftBouwVanaf28/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Delft een allround timmerman. Het gaat om aftimmerwerk en aanbrengen van polycarbonaat. Polycarbonaat aansluitingen voor het plafond, vier faraday bekastingen uittimmeren, trapplenums uittimmeren incl schaartrap stellen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Diverse locaties in de RandstadBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant op diverse locaties in de Randstad een allround timmerman. Het gaat om deuren op maat inhangen en afhangen en scharnieren infrezen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van: • eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

MaartensdijkBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Maartensdijk een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. funderingen, houtskeletwanden, isolatie van het dak, deuren afhangen, lichtkoepels plaatsen en aftimmeren. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

CastricumBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Castricum een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om divers onderhouds- en renovatiewerk, van aftimmerwerk, plakken van tegeltjes en monteren van kranen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

SteggerdaBouwVanaf06/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Steggerda een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om allround timmerwerk aan hallen, stallen en kleinschalige nieuwbouwprojecten in de directe regio van Steggerda Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van eigen vervoer, benodigde gereedschappen en VCA, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel naar 0624600600.

Allround timmerman

VoorschotenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Voorschoten een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van houtbouw elementen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van eigen vervoer, benodigde gereedschappen en VCA, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel naar 0624600600.

Allround timmerman

LarenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Laren een allround timmerman voor een nieuwbouwproject in de afbouwfase. De werkzaamheden zijn o.a. het aftimmeren van dakgoten en kozijnen plaatsen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij in bezit van eigen vervoer, benodigde gereedschappen en VCA, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel naar 0624600600.

Stelleur

HelmondBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Helmond een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Regio EindhovenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in de regio Eindhoven een allround timmerman voor een woningbouwproject. Het gaat om divers bonnenwerk, schadeherstel van lekkages, dakwerk en inbraak. Het werk is in bewoonde woningen. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

HertenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Oosterhout een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. stelwerk, isoleren, aftimmeren van carpoorten en divers aftimmerwerk. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

OosterhoutBouwVanaf06/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Oosterhout een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het zetten van een aanbouw, vloer storten, HSB en divers aftimmerwerk. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Allround timmerman gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. stofschotten monteren, trappenhuis en liften bekleden en gevelopeningen maken. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. bekistingen maken, beton storten en ontkisten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Roggel

RoggelBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Roggel een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. afbouw, aftimmerwerk en kozijnen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Regio OssendrechtBouwVanaf11/01/2021
Wij zoeken voor een klant in de regio Ossendrecht een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. aftimmerwerk, hang en sluitwerk en deuren afhangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman gezocht in Well

WellBouwVanaf05/10/2020
Wij zoeken voor een klant in Well een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. raggels maken, isoleren en aanbrengen van gips. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

BredaBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Breda een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het maken van herakliet plafonds en kozijnen plaatsen. Duur van het werk is een aantal maanden.. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

HelmondBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Helmond een allround timmerman voor mutatiewerk. De werkzaamheden zijn o.a. een woning helemaal strippen en weer woon klaar maken voor nieuwe bewoners. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

LandgraafBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Landgraaf een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. kleinschalig metsel- en stucwerk, het isoleren van leidingen en opleverpunten. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Den HelderBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Den Helder een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn zeer divers. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

UtrechtBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Utrecht een allround timmerman voor een project van een woningbouwvereniging. Het gaat om dagelijks onderhoud en mutatiewerk in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

PurmerendBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Purmerend een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het betreft het plaatsen van kanaalplaatvloeren en het plaatsen van prefab wanden. Bijkomend werk bevat kleinschalig ruwbouwtimmerwerk en aanhelen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

HeerlenBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Heerlen een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. stelwerk, aftimmeren, kozijnen en deuren afhangen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

't ZandBouwVanaf27/04/2020
Wij zoeken voor een klant in 't Zand een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat divers nieuwbouwtimmerwerk van vrijstaande woningen en rijtjeshuizen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AmsterdamBouwVanaf28/09/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AlmereBouwVanaf02/06/2020
Wij zoeken voor een klant in Almere een allround timmerman voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stellen van de stelregels en muurplaten. Plaatsen van de elementen, daarna het afmonteren dwz. Folies, afschuimen doorschroeven. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

AmsterdamBouwVanaf13/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om metal stud, vloeren leggen, kozijnen plaatsen, wandje plaatsen, deuren afhangen/stellen, systeemplafond plaatsen.. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Sint-OedenrodeBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Sint-Oedenrode een allround timmerman voor een renovatieproject. Het gaat om zeer divers timmerwerk. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

RoermondBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Roermond een allround timmerman voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn vloeren leggen over een bestaande vloer. Het gaat om Fermacel platen van 50 x 150cm. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Allround timmerman

Amsterdam ZuidoostBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam Zuidoost een allround timmerman voor een woningbouwproject. Het gaat om divers bonnenwerk bij bewoners thuis. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de timmerman die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Stelleur

Berkel-EnschotBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Berkel-Enschot een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn we op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.