ZZP timmerman vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van timmerman vacatures. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature timmerman.

 

ZZP timmerman

Regiebouw bemiddelt voor ZZP timmermannen in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

 

Timmerman gezocht

Regiebouw is altijd op zoek naar timmerlieden. Bekijk onze zzp timmerman vacatures.

Vacatures voor timmerlieden

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor divers renovatiewerk aan kozijnen op een project in Amsterdam zijn we op zoek naar een allround onderlegde timmerman. Kun jij goed volgens plan en/of tekening werken en heb je op korte termijn tijd? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Nooitgedacht

NooitgedachtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse onderhoudsprojecten in Nooitgedacht zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman. Heb jij ervaring met onderhoudswerken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Noord-Holland

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een middelgrote aannemer zijn wij op zoek naar een timmerman die graag zijn handen uit de mouwen steekt en mooi werk wil achterlaten. Je komt in een klein team te werken waarbij een gezonde inzet en nuchtere communicatie net zo belangrijk zijn als je vakkennis. Wil jij voor langere tijd op mooie projecten aan de slag, bel ons op en we brengen je in contact met de opdrachtgever.

ZZP allround timmerman gezocht in Limmen

LimmenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Limmen zoeken we een allround timmerman die van divers werk houdt en graag op korte termijn aan de slag wil gaan. Meer weten over het werken voor deze opdrachtgever? Reageer dan direct op de vacature en we nemen z.s.m. contact met je op.

ZZP allround timmerman gezocht in de Bollenstreek

de BollenstreekBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van allround timmerwerkzaamheden aan luxe villa's in de Bollenstreek zijn we per direct op zoek naar een vakvolslagen timmerman. Ben jij op korte termijn inzetbaar en werk je graag aan luxe woningen? Dan is dit het project voor jou, reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Amsterdam zoeken we timmerlieden die ervaring hebben met het renoveren van daken. Het werk betreft zowel het timmeren van daken als het branden van bitumen. Heb je tijd? Dan komen we graag in contact!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Zaandam

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers mutatietimmerwerk aan woningen in Zaandam zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met mutatiewerkzaamheden. Werk jij graag droog en ben je communicatief sterk? Dan is dit de klus voor jou, reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van timmerwerk aan dakgoten en dakkapellen in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij allround onderlegd en niet bang om op hoogte te werken? Dan is dit de klus voor jou, reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het aanbrengen van bamboe gevelbekleding en uitstrook werkzaamheden aan HSB wanden in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een ruwbouw timmerman die ervaring heeft in de nieuwbouw. Ben jij de vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar mannen die ervaring hebben met de montage van dakkapellen. De dakkapellen worden prefab gefabriceerd en op locatie gemonteerd. Heb jij hier ervaring mee en geen last van hoogtevrees? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Velp

VelpBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Velp zijn we op zoek naar ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met het timmeren van traditionele kappen. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag onbezorgd werken? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Etten

Regio EttenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in- en rondom Etten zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden die ervaring hebben met het dicht maken van gevels, het aanbrengen van balklagen en het plaatsen van vloeren. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor de montage van geveldragers en timmerwerkzaamheden binnenin de woningen op een grootschalig nieuwbouwproject in Alkmaar zoeken we per direct twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Leerdam

LeerdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden binnen in woningen zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit Leerdam. Denk jij graag in oplossingen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Wassenaar

WassenaarBouwPer direct/In overleg
Voor het stellen van profielen, het monteren van hoeklijnen en het plaatsen van kozijnen op een kleinschalig nieuwbouwproject in Wassenaar zijn we per direct op zoek naar twee ervaren ruwbouw timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Zeist

ZeistBouwPer direct/In overleg
Voor het nalopen van opleverpunten op een renovatieproject in Zeist zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Heb jij oog voor detail en hou je van problemen oplossen? Dan is dit de klus voor jou, reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Oss

OssBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit Oss. Het werk betreft het renoveren van woningen. Als timmerman renovatie & onderhoud bezit jij het inzicht dat nodig is om iedere opdracht tot een goed einde te brengen! Jij weet goed om te gaan met nieuwe situaties en snapt als geen ander hoe je efficiënt kan werken. Je bent voornamelijk bezig met het vervangen van keukens, kozijnen of daken, het afhangen van ramen en deuren en het aftimmeren van plafonds en dakgoten in bestaande woningen. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende renovatie/onderhoudstimmerwerkzaamheden. Kun jij tekening lezen en dit goed vertalen naar concrete werkzaamheden? Ben je daarnaast in het bezit van een rijbewijs B, een VCA diploma en Nederlands sprekend? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit Den Bosch. Het werk betreft het renoveren van woningen. Als timmerman renovatie & onderhoud bezit jij het inzicht dat nodig is om iedere opdracht tot een goed einde te brengen! Jij weet goed om te gaan met nieuwe situaties en snapt als geen ander hoe je efficiënt kan werken. Je bent voornamelijk bezig met het vervangen van keukens, kozijnen of daken, het afhangen van ramen en deuren en het aftimmeren van plafonds en dakgoten in bestaande woningen. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende renovatie/onderhoudstimmerwerkzaamheden. Kun jij tekening lezen en dit goed vertalen naar concrete werkzaamheden? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een groot bouwproject in Almere zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het uitvoeren van stelwerk en beheers je daarnaast ook alle overige facetten van het vak? Dan is dit de klus voor jou! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Hilvarenbeek

HilvarenbeekBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een huis in Hilvarenbeek zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met het uitvoeren van complete verbouwingen en wil je graag de komende 4-5 maanden onbezorgd werken? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP timmerlieden houtrot gezocht in Regio Baarn

Regio BaarnBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het herstellen van houtrot. Ben jij een zelfstandige timmerman en werk jij graag met hout? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Rhoon

RhoonBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden op woningbouwprojecten in Rhoon zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij de vakvolslagen topper die wij zoeken? Reageer dan nu!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Weert

WeertBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman uit de directe omgeving van Weert. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het leggen van balklagen, plafonds en wanden gipsen, rachelwerk en aftimmeren. Ben jij de bedreven onderhoudstimmerman die wij zoeken? Reageer dan nu!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman uit de directe omgeving van Eindhoven. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het leggen van balklagen, plafonds en wanden gipsen, rachelwerk en aftimmeren. Ben jij de bedreven onderhoudstimmerman die wij zoeken? Reageer dan nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Twello

Regio TwelloBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingstimmerwerken in de Regio Twello zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met verbouwingen, kun je goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Dan is dit het project voor jou, reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Uden

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Uden zoeken we een koppel allround timmerlieden die gedurende het hele proces inzetbaar zijn. Loop jij graag van begin tot eind op een project en heb je op korte termijn tijd? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Apeldoorn

Regio ApeldoornBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een echte alleskunner en op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP assistent timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het assisteren bij diverse timmerwerkzaamheden op een grootschalig onderhoudsproject in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een timmerman 2. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag onbezorgd werken? Dan horen we je graag, reageer nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers timmerwerk op een onderhoud & renovatieproject in Alkmaar zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Papenveer

PapenveerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete villa in Papenveer zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij van begin tot eind op een nieuwbouwproject werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Zuid-Nederland

Zuid-NederlandBouwPer direct/In overleg
Voor diverse opdrachtgevers uit de provincies Limburg en Noord-Brabant, zijn wij op zoek naar vakbekwame betontimmermannen. De werkzaamheden zijn divers; van het uitzetten van de fundering d.m.v. total station tot het leveren van het wapeningswerk. Alsmede het maken van bekistingen, storten van betonwanden en het stellen van de ondersteuningen voor natte vloeren, kanaal- en breedplaat vloeren. Ben jij bedreven in de genoemde werkzaamheden en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Hilversum

HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers timmerwerk (binnen) op een woningbouwproject in Hilversum zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Hou jij van diversiteit en sta je graag met het koude weer binnen te werken? Dan horen we je graag! Reageer nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaat uit: het monteren en isoleren van HSB wanden en de maatvoering van vloerbalken. Ben jij in topconditie en hou je echt van aanpakken? Dan is dit project ideaal voor jou, reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Breda

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor het nalopen van opleverpunten op een grootschalig nieuwbouwproject in Breda zijn we op zoek naar een timmerman. Zet jij graag de puntjes op de i en heb je op korte termijn tijd? Dan horen we je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in de Randstad

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van servicewerk in de randstad zijn we op zoek naar een allround vakman. Ben jij flexibel inzetbaar en hou je van een uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Regio Den Haag

Regio Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de Regio Den Haag voor het uitvoeren van diverse mutatiewerkzaamheden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Venlo

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwingsproject in Venlo zijn we per direct op zoek naar een ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met het uitvoeren van betonwerkzaamheden en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Heerlen

HeerlenBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van allround onderhoudswerkzaamheden op een utiliteitsproject in Heerlen zijn we per direct op zoek naar een vakbekwame timmerman. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en allround onderlegd? Dan komen we graag met je in contact! Reageer direct.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar 4 allround timmerlieden. Kun jij goed volgens opdracht van een uitvoerder werken en heb je op korte termijn tijd? We horen je graag, reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Venlo zijn we op zoek naar 4 timmerlieden voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden op diverse locaties. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden bij zorginstellingen, particulieren thuis maar ook op scholen en bij bedrijven. Ben jij een flexibele allrounder en op zoek naar leuk en uitdagend werk? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP stelleurs gezocht in Veenendaal

VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor het stellen van profielen en kozijnen op een grootschalig nieuwbouwproject (bouw van 11 woningen en een appartementencomplex van 18 stuks) zijn we per direct op zoek naar 2 ervaren stelleurs. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wijk aan Zee

Wijk aan ZeeBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Wijk aan Zee zijn we op zoek naar 3 allround timmerlieden die ervaring hebben met het uitvoeren van grootschalige verbouwings- en uitbreidingswerkzaamheden. Kun jij goed volgens een bouwtekening werken en ben je op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van een oude brandweerkazerne in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een ervaren, zelfstandige timmerman. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Reageer dan nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij volledig zelfstandig een verbouwing doen en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Vanaf week 51 zijn we op zoek naar 4 timmerlieden die bij kunnen springen op een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam. Ben jij bedreven in het uitvoeren van ruwbouw timmerwerk en op zoek naar werk in de kerstvakantie? Dan komen we graag met je in contact, reageer nu!

ZZP timmerlieden gezocht in Rozenburg

RozenburgBouwPer direct/In overleg
Voor 3 à 4 weken zoeken we een koppel timmerlieden dat ervaring heeft met het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden in bewoonde situatie. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor het aanbrengen van gevelbekleding op een woningbouwproject in Venlo zijn we per direct op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wijk aan Zee

Wijk aan ZeeBouwPer direct/In overleg
Voor de uitbreiding van een hotel in Wijk aan Zee zijn we per direct op zoek naar drie allround timmerlieden. Kun jij goed verbouwingstimmerwerkzaamheden uitvoeren en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Den Haag

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van bonnenwerk in en rondom Den Haag zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman die tevens kleinschalig loodgieterswerk en stucreparaties kan uitvoeren. Ben jij de vakman die wij zoeken? We horen je graag!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Heemskerk

HeemskerkBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Heemskerk zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden met ervaring in de ruwbouw. Kun jij goed funderingen maken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Onze opdrachtgever is op zoek naar aanpakkers voor een nieuwbouwproject op 15 minuten rijden van Leeuwarden. Het betreft een nieuwbouwproject waarbij met prefab HSB elementen woningen gebouwd gaan worden. De werktijden wijken enigszins af en bestaan uit een 40-urige werkweek van maandag tot en met donderdag, de vrijdag is men vrij. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almelo

AlmeloBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Almelo zoeken wij voor een langere periode naar gemotiveerde timmerlieden voor het fabriceren van HSB elementen, vloeren en daken in een timmerfabriek. Heb jij ervaring met deze werkzaamheden of zie je een nieuwe uitdaging in dit werk? We horen je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in Noordwijk

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig utiliteitsproject in Noordwijk zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het leggen van kanaalplaatvloeren, het plaatsen van randkisten en stempels. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan nu!

ZZP timmerman gezocht in Wageningen

WageningenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Wageningen zoeken wij per week 14 een fitte, zelfstandige timmerman 1 die beschikt over een volledig uitgeruste werkbus. De werkzaamheden zijn voornamelijk in bewoonde situatie en bestaan o.a. uit het plaatsen van keukens, het aanbrengen van plinten en opleverpunten afwerken. Naar verwachting loopt dit project tot de bouwvak van 2023. Wil jij graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan nu, we horen je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in Breukelen

BreukelenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar timmermannen/monteurs voor het plaatsen van kunststof kozijnen, puien en deuren. Heb jij twee rechterhanden en sta je graag in contact met particuliere opdrachtgevers? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Regio Den Bosch

Regio Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman uit de omgeving van Den Bosch. Hou jij van divers werk, kun je dit goed zelfstandig doen en ben je energiek? Dan komen we graag met je in contact. Reageer snel op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Venray

VenrayBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Venray/Tilburg. Het werk vraagt veel aandacht omdat er voornamelijk in bestaande bouw wordt gewerkt. Samen met mensen van onze opdrachtgever en onze eigen vaklieden zul je karakteristieke panden verduurzamen. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Den Bosch

Regio Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van renovatiewerk op een woningbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed deuren stellen, dakramen vervangen en kieren luchtdicht maken? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Ben jij een super handige timmerman met ervaring in renovatiewerkzaamheden? Dan hebben we de ideale klus voor jou! Wil jij graag meedenken in de optimalisatie van bedrijfsprocessen en haal je voldoening uit het halen van deadlines voor renovaties? Kun je daarnaast goed samen werken, maar vind je het ook geen probleem om zelfstandig een klus te verrichten? Dan horen we je graag!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Brabant

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Tilburg/Eindhoven en Breda. Je zult voornamelijk onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, denk hierbij aan: kozijnen vervangen en houten constructies inspecteren en daar waar nodig aanpassen/vervangen. Ben jij een echte onderhoudstimmerman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Eindhoven

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman die op allerlei locaties (denk aan scholen, bedrijven en in woningen) divers timmerwerk kan en wil uitvoeren. Ben jij communicatief sterk en geef je net dat beetje extra? Door je bijvoorbeeld ook bezig te houden met de bestellingen van materialen en het contact houden met stakeholders.. Dan horen we je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam Sloterdijk

Amsterdam SloterdijkBouwPer direct/In overleg
Voor het monteren van gevelplaten op een woningbouwproject in Amsterdam Sloterdijk zijn we op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Hilversum

HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers timmerwerk in- en rondom Hilversum zijn we per direct op zoek naar een goede vakman. Ben jij een kei in het zelfstandig werken vanaf tekening en kun je goed de wensen van een uitvoerder vertalen naar een concrete aanpak? Dan horen we je graag!

ZZP timmerman gezocht in Heiloo

HeilooBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Alkmaar zoeken wij een enthousiaste timmerman die plezier heeft om per week diverse verschillende timmerklussen op te pakken. Dit kunnen kleine opdrachten zijn bij particulieren thuis, maar ook grotere opdrachten zoals verbouwingen en het oplossen van schades. Bezit je een bus, goed gereedschap en wil je aan de slag in de directe omgeving van Alkmaar, we horen je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in Barneveld

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject (bouw van 8 appartementen en 52 woningen) in Barneveld zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor in de afbouwfase. Kun jij goed stel- en aftimmerwerkzaamheden uitvoeren en ben je op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Velsen

VelsenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in IJmuiden zoeken wij een enthousiaste timmerman die plezier heeft om per week diverse verschillende timmerklussen op te pakken. Dit kunnen kleine opdrachten zijn bij particulieren thuis, maar ook grotere opdrachten zoals verbouwingen en het oplossen van schades. Bezit je een bus, goed gereedschap en wil je aan de slag in de directe omgeving van IJmuiden, we horen je graag!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken en storten van poeren op een verbouwingsproject in Huizen zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken en storten van poeren op een verbouwingsproject in Huizen zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken en storten van poeren op een verbouwingsproject in Huizen zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Ede

EdeBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Ede zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij ervaring met het aanbrengen van staalconstructies, het leggen van vloeren en stelwerk? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Utrecht

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de interne verbouwing van een groot kantoorpand in Utrecht zijn we per direct op zoek naar timmerlieden die van divers werk houden en net te werk gaan. Interesse? We horen je graag!

ZZP timmerlieden gezocht in Heerhugowaard

HeerhugowaardBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers mutatietimmerwerk op een project in Heerhugowaard zijn we op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Hou jij van divers werk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Per week 51 zijn we op zoek naar een renovatietimmerman uit de omgeving van Dordrecht. Heb jij interesse in het uitvoeren van fijn aftimmerwerk en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Doetinchem

Regio DoetinchemBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van geveltimmerwerk op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in- en rondom Doetinchem zijn wij per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en bereid om divers werk uit te voeren? Laat het ons dan weten middels een reactie op deze vacature!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar timmerlieden die geveldragers in de gevelsluiting kunnen zetten en kozijnen kunnen stellen. Heb jij / hebben jullie hier aantoonbare ervaring mee en op korte termijn tijd? Laat het ons weten middels een reactie op deze vacature.

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een bedrijfspand in Huizen zijn we op zoek naar een allround timmerman die poeren kan maken en storten. Ben jij hier bedreven in en op korte termijn inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Warmenhuizen

WarmenhuizenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Warmenhuizen zijn we per direct op zoek naar drie allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zijn divers en bestaan o.a. uit: divers montagewerk, timmerwerk, afdekwerk en werken in een Hoogwerker. Ben jij een echte allrounder en niet bang voor hoogtes? Dan horen we je graag!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers onderhouds/renovatietimmerwerk op een project in Amsterdam zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Heb jij ervaring met onderhoud & renovatie en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van ruwbouw timmerwerk op een onderhoudsproject in Amsterdam zijn we op zoek naar een vakbekwame timmerman. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Wassenaar

WassenaarBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van wanden en voor het uitvoeren van divers onderhoudstimmerwerk op een project in Wassenaar zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die veel ervaring hebben in de afbouw. Kun jij je goed vinden in dit profiel en wil je graag op korte termijn onbezorgd werken via Regiebouw? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Halfweg

HalfwegBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van een complete keuken in Halfweg zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden die hier aantoonbare ervaring mee hebben. Ben jij / zijn jullie in staat om volledig zelfstandig een keuken te demonteren om deze vervolgens weer opnieuw te plaatsen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Diemen

DiemenBouwPer direct/In overleg
Voor het herstellen van trespa gevelplaten op een utiliteitsproject in Diemen zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met het uitvoeren van geveltimmerwerk en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Noord-Brabant

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van onderhoud aan zowel woningen, scholen, zorginstellingen als kantoren in Noord-Brabant zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een duizendpoot die graag van divers werk en een stukje rijden houdt? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Den Helder

Den HelderBouwPer direct/In overleg
In Den Helder zoeken wij een ervaren timmerman voor aftimmerwerkzaamheden op een nieuwbouwproject. Heb jij je gereedschappen op orde en heb je aantoonbare ervaring? We komen graag met je in contact. De opdracht is voor 40 uur per week, eventueel is 32 uur per week bespreekbaar.

ZZP allround timmerlieden gezocht op Schiphol – Regiebouw

SchipholBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren dan divers onderhoudstimmerwerk op Schiphol zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Holland

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor het aanbrengen van gevelbeplating op meerdere projecten in Noord-Holland zijn we op zoek naar een flexibele, zelfstandig werkende timmerman. Hou jij van divers werk en ben je graag onderweg? Laat het ons weten en wie weet sta je op zeer korte termijn al te werken via ons!

ZZP timmerlieden gezocht in Baarn – Regiebouw

BaarnBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van ca. 200m2 plat dak in Baarn zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Ben jij/zijn jullie op korte termijn inzetbaar en niet bang om op hoogte te werken? Dan komen we graag met je in contact, reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Almere zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het stellen en monteren van balklagen. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Baarn – Regiebouw

BaarnBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van 200m2 dak in Baarn zijn we per direct op zoek naar twee ervaren timmerlieden die geen hoogtevrees hebben. Heb jij / hebben jullie ervaring met het renoveren van daken en op korte termijn tijd? We horen het graag!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden aan woningen in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een goede zelfstandige timmerman. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van divers werk? Dan is dit de klus voor jou! Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden aan woningen in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een goede zelfstandige timmerman. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van divers werk? Dan is dit de klus voor jou! Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen en renovatieklussen in Heiloo zijn we per direct op zoek naar een goede, sympathieke timmerman die ervaring heeft met werken in bewoonde situaties. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Amsterdam

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een goed koppel ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het realiseren van een dierenverblijf. Interesse? We horen graag van je!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een goed koppel ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het realiseren van een kraanbaan. Interesse? We horen graag van je!

ZZP allround timmerman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor het afdekken van woningen en het vrijmaken van de kozijnen op een verbouwingsproject in Breda zijn we per direct op zoek naar een goede allround timmerman. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Weert – Regiebouw

WeertBouwPer direct/In overleg
Voor het aanbrengen van brandwerend materiaal op een bedrijfshal in Weert zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag onbezorgd aan het werk? Reageer dan nu!

ZZP timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden in de onderhoud & renovatie zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden uit de omgeving van Arnhem. Interesse? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Moergestel – Regiebouw

MoergestelBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse ruwbouw timmerwerkzaamheden op een kleinschalig nieuwbouwproject in Moergestel zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Roosendaal

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman met heftruckcertificaat. Kun jij goed in bewoonde situaties uit de voeten en ben je op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact, reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Purmerend

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfspand in Purmerend zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Kun jij goed volgens plan/tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Nijmegen zijn we per direct op zoek naar 4 allround timmerlieden. Kun jij stellen, geveltimmerwerk uitvoeren en meterkasten timmeren? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van geveltimmerwerk op een grootschalig renovatieproject in Den Haag zijn we op zoek naar twee timmerlieden. Ben jij / zijn jullie de vaklieden die wij zoeken? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Terneuzen

TerneuzenBouwPer direct/In overleg
Voor het maken van dakkapellen, wanden en het uitvoeren van fijn timmerwerk in Terneuzen zijn we per direct op zoek naar een goed koppel timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Breda

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor het aansturen van een groepje timmerlieden op een ruwbouw werk in Breda zijn we per direct op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij de leider die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Doetinchem – Regiebouw

DoetinchemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Doetinchem zijn we per direct op zoek naar twee ervaren stelleurs. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag onbezorgd aan het werk? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP timmerlieden gezocht in Venray

VenrayBouwPer direct/In overleg
Voor het maken van boeiborden, dakkapellen en het aftimmeren van woningen na een renovatie in Venray zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Pijnacker – Regiebouw

PijnackerBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Pijnacker zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden voor in de afbouw. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een mooie timmerklus? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Wormerveer – Regiebouw

WormerveerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Krommenie zijn we op zoek naar zowel startende als ervaren vaklieden voor het monteren en plaatsen van dakkapellen. Je komt in een jong, gezellig team te werken waar je in de werkplaats klaar wordt gestoomd om dakkapellen te bouwen en te plaatsen. Heb je al enige ervaring met het plaatsen van dakkapellen? We komen graag in contact om een passend traject te bespreken.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Deventer – Regiebouw

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Deventer zoeken we een ervaren stelleur of een koppel stelleurs die vanaf week 38 kunnen starten. Heb je tijd, we horen het graag!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Heerenveen – Regiebouw

HeerenveenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot nieuwbouwproject zoeken we een ervaren betontimmerman voor het plaatsen en monteren van wanden en vloeren. Het werk is voor een langere periode, maar alles is mogelijk in overleg. Heb je tijd? We horen je graag.

ZZP allround timmerman gezocht in Den Helder – Regiebouw

Den HelderBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Julianadorp zoeken we een goede allround timmerman die het prettig vindt om divers werk uit te voeren. De ene week werk je mee aan een mooie verbouwing, de andere week bijvoorbeeld op een kleinschalig nieuwbouwproject. Hou jij graag van divers werk en heb je tijd? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Maastricht – Regiebouw

MaastrichtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Maastricht zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring in de ruwbouw en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse verbouwingswerkzaamheden in- en rondom Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die communicatief sterk is en oplossingsgericht denkt. Kun jij je vinden in dit profiel, aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorburg – Regiebouw

VoorburgBouwPer direct/In overleg
Voor de complete renovatie van een woning in Voorburg zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een expert in verbouwingen? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerlieden gezocht in Maasdijk – Regiebouw

MaasdijkBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van 1400m2 houten plafonds op een werk in Maasdijk zijn we op zoek naar twee timmerlieden die een hoge productie kunnen draaien. Ben jij / zijn jullie echte aanpakker(s) en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een transformatieproject in Hilversum zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman die allround onderlegd is. Ben jij op korte termijn inzetbaar en wil je graag divers timmerwerk verrichten? Dan komen we graag met je in contact, reageer nu!

ZZP allround timmerman gezocht in Breda

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Breda zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het aanbrengen van gevelbekleding. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Noordwijk – Regiebouw

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met ruwbouw timmerwerk. Ben jij een timmerman en werk je graag in de ruwbouw? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerman gezocht in Ter Aar – Regiebouw

Ter AarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die veel ervaring heeft met houtskeletbouw. Werk jij graag met hout en kun je goed zelfstandig werken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Hattem – Regiebouw

HattemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar koppel timmerlieden dat ervaring heeft met renovatietimmerwerk. Het project betreft een luxe villa dat vanaf de ruwbouw fase wordt opgebouwd tot aan de laatste sleuteloverdracht. Ben je allround onderlegd en per direct inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in regio Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amersfoort zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden voor het uitvoeren van stel- en timmerwerkzaamheden. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Aarsen

AarsenBouwPer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Aarsen zijn we op zoek naar twee ervaren allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het uitvoeren van stelwerkzaamheden, het maken van bekistingen en aftimmeren. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Nijmegen

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van 80 schuifpuien bij particulieren thuis in de omgeving van Nijmegen zijn we per week 49 op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij ervaring met het werken in bewoonde omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarsteeg

HaarsteegBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig bouwproject zijn we per week 14 op zoek naar twee timmerlieden voor het uitvoeren van geveltimmerwerk. Heb jij / hebben jullie hier ervaring mee en tijd voor een nieuwe opdracht? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we voor 3 weken op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van HSB wanden en geveltimmerwerk. Ben jij op zoek naar iets nieuws? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het ontkisten, het aanbrengen van veiligheidsonderdelen en het ordenen hiervan. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Budel

BudelBouwPer direct/In overleg
Voor het geluiddicht maken van woningen op een project in Budel zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het vervangen van kozijnen en het aftimmeren van woningen? Dan komen we graag in contact!

ZZP timmerman gezocht in Regio Valkenburg – Regiebouw

Regio ValkenburgBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in en rondom Valkenburg zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het werken in bewoonde staat. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Mijdrecht – Regiebouw

Regio MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van kozijnen in diverse woningen in en rondom Mijdrecht zijn we per direct op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij een kei in het vervangen van kozijnen en ben je per direct inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden voor in de afbouwfase. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Noordwijkerhout – Regiebouw

Regio NoordwijkerhoutBouwPer direct/In overleg
Voor diverse onderhoudswerken in en rondom Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar een timmerman. Heb jij ervaring met renovatie & onderhoud en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouw van een supermarkt in Leiden zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de afbouw. Ben jij Nederlands sprekend en op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerman gezocht in Oude-Tonge – Regiebouw

Oude-TongeBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor in de fabriek waar ze prefab houtskelet elementen, kozijnen en stelkozijnen maken. Ben jij de timmerman die graag meters maakt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 62 woningen in Arnhem zijn we per direct op zoek naar timmerlieden die bedreven zijn in het maken van tunnelbekistingen. Dit project loopt t/m week 41 en daarna kun je door naar een werk in Vianen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam zijn we op zoek naar 4 allround timmerlieden. Ben jij allround onderlegd en zelfstandig inzetbaar? Dan is dit de klus voor jou! Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse renovatiewerkzaamheden in en rondom Utrecht zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden en op korte termijn tijd? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Driebergen – Regiebouw

DriebergenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever die voornamelijk actief is in de renovatie zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden en op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Heerenveen – Regiebouw

HeerenveenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Heerenveen zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij een echte vakman die goed zelfstandig aan het werk kan? En op zoek naar langdurig werk? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Cuijk – Regiebouw

CuijkBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een bedrijfshal in Cuijk zijn we voor 2 a 3 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat brandwerende platen kan bevestigen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van HSB elementen en houten kozijnen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ridderkerk – Regiebouw

RidderkerkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Ridderkerk zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman voor het uitvoeren van stelwerk en het maken van bekistingen. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Regio Amersfoort – Regiebouw

Regio AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de calamiteitendienst. Ben jij dynamisch, flexibel en allround inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP timmerlieden gezocht in Oud-Loosdrecht – Regiebouw

Oud-LoosdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Oud-Loosdrecht zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het uitvoeren van afbouwtimmerwerkzaamheden. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse mutatiewerkzaamheden bij particulieren thuis zijn we op zoek naar een sociale, allround onderlegde timmerman. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Tuitjenhorn – Regiebouw

TuitjenhornBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van boeidelen en goten door Rockpanelen op een bouw in Tuitjenhorn zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Interesse? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Wassenaar – Regiebouw

WassenaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden uit de omgeving van Wassenaar voor het monteren van balklagen (in staalconstructies), het dichtmaken van daken en het uitvoeren van geveltimmerwerk. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het inkorten van binnendeuren. De werkzaamheden vinden plaats in bewoonde sfeer en vereist enige socialiteit. Ben jij de ervaren representatieve timmerman die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden uit de omgeving van Rotterdam dat affiniteit heeft met renovatie timmerwerk. Ben jij / zijn jullie allround inzetbaar en secuur in het werk? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP stelleurs gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar 2 ervaren stelleurs. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Stramroy – Regiebouw

StramroyBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van damwand profielen in Stramroy zijn wij per direct op zoek naar een koppel timmerlieden dat voor minimaal 4 weken inzetbaar is. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever (specialist in modulaire bouwsystemen) zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die duurzame woningen, appartementen en vakantiehuizen compleet zelfstandig kan monteren op de bouwplaats. Ben jij handig en heb jij net zo’n plezier in het (prefab) bouwen met hout als zij? Dan komen we graag met je in contact. Relevante timmerervaring of een diploma richting houtbewerking (niveau 2) is een pre, maar jouw inzet, werklust en enthousiasme om nieuwe dingen te leren zijn belangrijker.

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Ben jij een vakman (of -vrouw) die graag efficiënt en nauwkeurig werkt en oog heeft voor kwaliteit? Ben je daarnaast een teamplayer die altijd alert is op de veiligheid van zichzelf én zijn of haar omgeving... Dan hebben wij de klus voor jou! Op dit project zul je prefabwoningen aftimmeren en met de bovenstaande kwaliteiten zul je met plezier meewerken aan dit grote project. Vereist is dat je productietekeningen kunt lezen, of wilt dit graag leren en je goed Nederlands en/of Engels spreekt.

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een transformatieproject in Venlo zijn we per direct op zoek naar 1 timmerman of een ervaren koppel dat zich bezig gaat houden met het maken van sparingen in de gevelkozijnen. Het werk zal tot de bouwvak zijn, dus ben jij op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leidschendam – Regiebouw

LeidschendamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Den Haag zijn wij op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van houten gevelbekleding. Het gaat om thermisch gemodificeerd materiaal en dit dient vakkundig te worden aangebracht. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Reageer dan nu op deze vacature

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman die zelfstandig een complete verbouwing kan uitvoeren. Ben jij zelfstandig en sociaal in de omgang? Reageer dan op deze vacature!

ZZP timmerlieden gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar vaklieden die ervaring hebben met de montage en aftimmering van kunststof kozijnen. Ben jij representatief en heb je ervaring met particuliere opdrachtgevers? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Langenboom – Regiebouw

LangenboomBouwPer direct/In overleg
Voor het timmeren van kappen op een project in Langenboom zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig koppel timmerlieden. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig project in Haarlem zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat ervaring heeft met zowel niewbouw- als renovatietimmerwerk. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever die veel projecten in de verbouw en renovatie heeft zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Roosendaal. Kun jij goed zelfstandig bouwprojecten verzorgen, ben je georganiseerd, kun jij goed communiceren met stakeholders en denk je in oplossingen? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Uden zijn we per direct op zoek naar 3 timmerlieden die aantoonbare ervaring hebben met houtbewerking en het plaatsen van prefab elementen. Ben jij een vakman/vrouw die graag efficiënt en nauwkeruig werkt en oog heeft voor kwaliteit? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP bouwopruimer gezocht in Son – Regiebouw

SonBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Son zijn we per direct op zoek naar een bouwopruimer. Kun jij je vinden in het volgende profiel, neem dan contact met ons op! Als bouwopruimer zit je niet gauw stil. Je bent veel aan het sjouwen en probeert de werklocatie zo opgeruimd (en daarmee veilig) mogelijk te houden. Jij kunt orde in de chaos scheppen en waar nodig ondersteun je vakkrachten in hun werkzaamheden. Voor hen ben je dus een onmisbare kracht. Jouw werk voer je uit op wisselende projecten en geen dag is hetzelfde! Naast een serieuze werkhouding wordt de nodige dosis humor ook zeker gewaardeerd. Project zal duren tot de bouwvak.

ZZP timmerman gezocht in Den Bosch

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een echte alleskunner. Ben jij allround onderlegd en op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Someren – Regiebouw

SomerenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Someren zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Kun jij goed een fundering maken, stelwerkzaamheden uitvoeren en daarnaast ook kleinschalig ruwbouw timmerwerk uitvoeren? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een het nalopen van opleverpunten op een kleinschalig nieuwbouwproject in Noord-Holland zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van service&onderhoudswerkzaamheden in en rondom Oss zijn we per direct op zoek naar een ervaren timmerman die communicatief sterk is en ervaring heeft in het servicesegment. Ben jij op korte termijn inzetbaar en hou je van divers timmerwerk? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Ben jij in het bezit van een VCA diploma, spreek je Nederlands en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het plaatsen van wanden, het uitzetten van de zaaglijnen, het verwijderen en plaatsen van betonvloeren en het aanbrengen van wapeningen in het beton. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leeuwarden zoeken we per direct enthousiaste timmerlieden voor een nieuwbouwproject waarbij een dak gerealiseerd moet worden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Amsterdam-Noord zoeken we ervaren nieuwbouw timmerlieden voor divers het uitvoeren van diverse ruwbouw timmerwerkzaamheden. Heb jij aantoonbare ervaring met het stellen van profielen en ben jij op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag in contact! Je komt in een leuke ploeg met andere timmerlieden van Regiebouw te werken.

ZZP timmerlieden gezocht in Pijnacker – Regiebouw

PijnackerBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Pijnacker zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor in de afbouwfase. De werkzaamheden zullen bestaan uit het monteren van kozijnen en het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden (binnen). Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Bunnik – Regiebouw

Regio BunnikBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Bunnik zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die graag veelvoorkomende reparatie/renovatiewerkzaamheden wil uitvoeren bij particulieren thuis. Ben jij representatief, sociaal sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP restauratie timmerman gezocht in Driebergen – Regiebouw

DriebergenBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van restauratiewerkzaamheden op een oude boerderij in Driebergen zijn we per direct op zoek naar een timmerman. Heb jij aantoonbare ervaring met het restaureren van oude gebouwen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden (met name het plaatsen van onderdelen) op een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring op een grote bouw en behoefte aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van kozijnen tegen prefab (betonnen) wanden op een grootschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een koppel timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een bedrijfspand in Amsterdam zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met het monteren van balklagen, het plaatsen van stelkozijnen en het maken van houten wanden? Dan komen we graag in contact!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Stiphout – Regiebouw

StiphoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Stiphout zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor het uitvoeren van ouderwets timmerwerk. Ben jij / zijn jullie de vakvolslagen vaklieden die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Apeldoorn – Regiebouw

ApeldoornBouwPer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Apeldoorn zoeken we timmerlieden die in de ruwbouwfase van a tot z mee kan werken. Het werk start met de fundering en omvat daarna o.a. het stellen van profielen en kozijnen alsmede het plaatsen van wanden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Groenlo – Regiebouw

GroenloBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Groenlo zoeken we timmermannen die in de ruwbouwfase van a tot z mee kunnen werken. Het werk start met de fundering en omvat daarna o.a. het stellen van profielen en kozijnen alsmede het plaatsen van wanden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Ben jij een echte vakman die gelukkig wordt van projecten waar je in korte tijd een ruimte om kan toveren tot iets moois? Dan ben jij de man voor deze klus! Voor een opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een timmerman die goed zelfstandig aan de slag kan in de afbouwfase. De werken bevinden zich op diverse locaties in Amsterdam, Zaandam en Haarlem. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Hoofddorp – Regiebouw

HoofddorpBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Hoofddorp zijn we op zoek naar twee timmerlieden die fijn afbouwtimmerwerk kunnen uitvoeren. Werk jij secuur en netjes, dan is dit jouw project! Reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de haven van IJmuiden zoeken wij per direct twee ervaren ruwbouw timmermannen. Het werk bestaat uit het realiseren van een fundering en wordt daarna opgevolgd door het plaatsen van vloeren, wanden en kozijnen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van 76 appartementen in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar 3 timmermannen die ervaring hebben met het uitvoeren van geveltimmerwerkzaamheden, het stellen van profielen en kozijnen alsmede het aanbrengen van geveldragers. Ben jij op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het timmeren van dakopbouwen en aanbouwen bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de direct omgeving van Utrecht. Ben jij de bedreven timmerman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het maken van op- en aanbouwen en het renoveren van badkamers. Ben jij de vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de randstad (Amsterdam, Den Haag & Rotterdam) zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij niet vies van een stukje rijden en hou je van divers werk? Dan is dit de klus voor jou! Reageer direct!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Heemstede – Regiebouw

HeemstedeBouwPer direct/In overleg
Voor een mutatieproject in Heemstede zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het ombouwen van toiletten. Kun jij / kunnen jullie goed volgens plan van een uitvoerder en/of tekening werken? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Eersel – Regiebouw

EerselBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouw van een villa in Eersel zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden uit de regio. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Plasmolen – Regiebouw

Regio PlasmolenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar 1 of 2 timmerlieden die ervaring hebben hebben met het uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden bij particulieren thuis. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Twente – Regiebouw

Regio TwenteBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met het bouwen van luxe villa's. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en inzetbaar vanaf de fundering tot en met de complete oplevering? Aarzel niet en reageer direct op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Wijk Aan Zee – Regiebouw

Wijk Aan ZeeBouwPer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Wijk Aan Zee zoeken we per direct betontimmerlieden die ervaring hebben met het maken van een traditionele bekisting. Heb je tijd en wil je op een mooie locatie aan de slag, dan komen we graag met je in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in de Regio Coevorden – Regiebouw

Regio CoevordenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman in de Regio Coevorden. Ben jij een kei in het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Regio Genemuiden – Regiebouw

Regio GenemuidenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in en rondom Genemuiden zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa (vanaf fundering tot aan de kappen) in Best zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en geïnteresseerd in dit mooie project? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Eindhoven – Regiebouw

Regio EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwingswerk in de regio van Eindhoven zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het monteren van duraprime platen, het realiseren van een tuinhuis, het maken van dakconstructies en bijkomend aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie de duizendpoot die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Regio Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Alphen aan den Rijn die ervaring heeft met het uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden. Ben jij een kei in het maken van uitbouwen en dakopbouwen? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarzuilens – Regiebouw

HaarzuilensBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject, bestaande uit 3 losse bouwplaatsen, in Haarzuilens zijn we per direct op zoek naar 4 allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het plaatsen van kozijnen, het wind- en water dicht maken van woningen en afbouwtimmerwerk. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Noord-Brabant zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw- als renovatiewerkzaamheden. Ben jij de allround vakman die houdt van divers werk en niet vies is van een stukje rijden? Dan ben jij de zzp'er die wij zoeken!

ZZP timmerlieden gezocht in Veenendaal – Regiebouw

VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Veenendaal zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. De werkzaamheden zijn divers en zullen o.a. bestaan uit: de montage van gipsplaten, het aanbrengen van isolatie en nog veel meer om er voor te zorgen dat de woningen lucht- en waterdicht zijn. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Arnhem/Nijmegen – Regiebouw

Arnhem/NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in en rondom Nijmegen/Arnhem zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met de renovatie van kozijnen. Ben jij de vakman die moeiteloos oude kozijnen er uit haalt en deze vervangt voor nieuwe? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Yerseke – Regiebouw

YersekeBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Yerseke zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een echte allrounder en op zoek naar leuk uitdagend werk? Reageer snel!

ZZP timmerman 2 gezocht in Sittard – Regiebouw

SittardBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een timmerman 2 uit de omgeving van Sittard die kan ondersteunen bij het plaatsen van kozijnen voor een woningbouwcorporatie. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteit zijn we per direct op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden voor het maken van stelkozijnen. Ben jij / zijn jullie bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Huis Ter Heide – Regiebouw

Huis Ter HeideBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Huis Ter Heide zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor in de afbouw. Ben jij een kei in het uitvoeren van aftimmerwerk en heb je ervaring met verbouwingen? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een timmerfabriek in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman die het leuk vindt om kozijnen te maken. De kozijnen zijn telkens anders en dat maakt het werk zeer specifiek en divers. De opdracht is voor langdurige periode. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van een winkelcentrum in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Deze bestaan o.a. uit het aanbrengen van gevelbekleding, maatvoeren, kozijnen monteren en afbouwtimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in IJmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in IJmuiden zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden van fundering tot oplevering. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Bloemendaal – Regiebouw

BloemendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Bloemendaal zijn we per direct op zoek naar 3 zelfstandige timmerlieden voor het uitvoeren van o.a. stelwerk, montage van kozijnen en diverse ruwbouw werkzaamheden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van op-en aanbouwen bij particulieren thuis in Breda zijn we op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Ben jij / zijn jullie allrounders die graag gehele verbouwingen op zich nemen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veendam

VeendamBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Veendam zijn we per direct op zoek naar een een koppel allround timmerlieden dat geschikt is voor het uitvoeren van divers verbouwingswerk. Zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar 3 of 4 ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met het maken van bekistingen en het storten van beton. Het werk zal minimaal 4 weken duren met als doel het maken van een fundatie voor een tanker. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Aalsmeer – Regiebouw

AalsmeerBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig utiliteitsproject in Aalsmeer zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor het aanbrengen van HSB stroken t.b.v. de dakranden op de staalconstructies. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Schoonhoven – Regiebouw

SchoonhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject in Schoonhoven zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor het vervangen van houten kozijnen door kunststof versies. Ben jij bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen (binnenshuis) zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Den Haag die op korte termijn inzetbaar is. Wil jij graag elke dag divers werk uitvoeren op meerdere plekken? Dan ben jij de vakman die wij zoeken, reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Echt – Regiebouw

EchtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Echt zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij in staat om zelfstandig vanaf tekening te werken en wil je graag meewerken aan dit fantastische project? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Leiden – Regiebouw

Regio LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het leggen van dakpannen. Ben jij / zijn jullie niet bang om op hoogte te werken en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuke werkomgeving? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Per week 14 zijn we voor een periode van 8 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat niet bang is om op hoogte te werken en zich helemaal thuis voelt in het plaatsen van kunststof kozijnen. Het werk zal gedaan worden in een groep van 7 man, dus het is belangrijk dat je / jullie snel goed in de groep liggen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de transformatie van een kantoorpand naar woningen in Rotterdam zijn we op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Het is de bedoeling dat het kantoorpand volledig gestript wordt, om dit vervolgens weer helemaal op te bouwen. Wil jij graag meewerken aan dit mooie project? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Noordwijkerhout – Regiebouw

NoordwijkerhotBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Noordwijkerhout zijn we op zoek naar twee timmermannen voor het aanbrengen van gevelbekleding. Ben jij / zijn jullie hier in bedreven en op zoek naar een nieuwe klus? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leidschendam – Regiebouw

LeidschendamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 10 woningen in Leidschendam zijn we per direct op zoek naar een koppel timmerlieden voor het plaatsen en afwerken van kappen. Interesse? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van particuliere woningen in Den Bosch zijn we op zoek naar een koppel zelfstandige timmerlieden. Ben jij / zijn jullie communicatief sterk en allround onderlegd? Reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Regio Haaglanden – Regiebouw

Regio HaaglandenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de Regio Haaglanden voor het uitvoeren van bonnenwerk in de woningbouw. Ben jij de complete vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan zowel uit ruwbouw- als aftimmerwerkzaamheden. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Nijmegen zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan zowel uit ruwbouw- als aftimmerwerkzaamheden. Interesse? Reageer direct!

ZZp ruwbouw timmerlieden gezocht in Someren – Regiebouw

SomerenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Someren zijn we op zoek naar twee zelfstandige ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het uitvoeren van stelwerkzaamheden aan zowel profielen als kozijnen, kleinschalig sloopwerk en bijkomend aftimmerwerk. De situatie is deels bewoond en daarom zijn we op zoek naar Nederlands sprekende vaklieden die geen moeite hebben met communiceren. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wageningen – Regiebouw

WageningenBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in Wageningen zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige allround timmerlieden. Het werk is divers, uitdagend en indien het van beide kanten bevalt, dan loopt dit tot na de bouwvak door. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Voorburg – Regiebouw

VoorburgBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject in Voorburg. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het stellen en plaatsen van kozijnen, geveltimmerwerk, afbouwtimmerwerk en het zetten van HSB wanden. Ben jij / zijn jullie de allrounders die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een goed koppel allround timmerlieden dat ruim inzetbaar is en flexibel in te plannen. Het werkgebied ligt tussen Apeldoorn en Nijmegen en de projecten variëren sterk, van nieuwbouw tot renovatie. Als het na een nader te bepalen periode van beide kanten bevalt, is er de mogelijkheid om langdurig aan het werk te gaan! Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor twee grootschalige nieuwbouwprojecten (in Amsterdam en Leiden) zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat graag wil pendelen tussen de beide locaties. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en niet vies van een stukje rijden? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Heiloo zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de onderhoud & renovatie. Ben jij een kei in het uitvoeren van divers onderhoudstimmerwerk (zoals het oplossen van stormschades) en kun je goed communiceren met de klant/opdrachtgever? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Ijburg – Regiebouw

IjburgBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Ijburg zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden voor in de afbouw. Kun jij / kunnen jullie goed volgens plan van de uitvoerder werken en/of naar tekening werkzaamheden correct opleveren? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Beegden – Regiebouw

BeegdenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 15 appartementen in Beegden zijn we per week 30 op zoek naar een koppel ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het stellen van kozijnen en profielen en het plaatsen van prefab onderdelen. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in ‘s-Gravenland – Regiebouw

's-GravenlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar allround timmerlieden voor het uitvoeren van diverse verbouwingen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Terneuzen – Regiebouw

TerneuzenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Terneuzen zijn we op zoek naar ervaren timmerlieden voor het stellen van het metselwerk, kozijnen en voor het uitvoeren van timmerwerkzaamheden aan gevels. Ben jij / zijn jullie de echte ruwbouwer(s) die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!