ZZP timmerman vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van timmerman vacatures. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature timmerman.

 

ZZP timmerman

Regiebouw bemiddelt voor ZZP timmermannen in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

 

Timmerman gezocht

Regiebouw is altijd op zoek naar timmerlieden. Bekijk onze zzp timmerman vacatures.

Vacatures voor timmerlieden

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam zijn we op zoek naar 4 allround timmerlieden. Ben jij allround onderlegd en zelfstandig inzetbaar? Dan is dit de klus voor jou! Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse renovatiewerkzaamheden in en rondom Utrecht zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden en op korte termijn tijd? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Driebergen – Regiebouw

DriebergenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever die voornamelijk actief is in de renovatie zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden en op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Heerenveen – Regiebouw

HeerenveenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Heerenveen zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij een echte vakman die goed zelfstandig aan het werk kan? En op zoek naar langdurig werk? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Cuijk – Regiebouw

CuijkBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een bedrijfshal in Cuijk zijn we voor 2 a 3 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat brandwerende platen kan bevestigen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van HSB elementen en houten kozijnen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ridderkerk – Regiebouw

RidderkerkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Ridderkerk zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman voor het uitvoeren van stelwerk en het maken van bekistingen. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Regio Amersfoort – Regiebouw

Regio AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de calamiteiten dienst. Ben jij dynamisch, flexibel en allround inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP timmerlieden gezocht in Oud-Loosdrecht – Regiebouw

Oud-LoosdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Oud-Loosdrecht zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het uitvoeren van afbouwtimmerwerkzaamheden. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse mutatiewerkzaamheden bij particulieren thuis zijn we op zoek naar een sociale, allround onderlegde timmerman. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Tuitjenhorn – Regiebouw

TuitjenhornBouwPer direct/In overleg
Voor het vervangen van boeidelen en goten door Rockpanelen op een bouw in Tuitjenhorn zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden. Interesse? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Wassenaar – Regiebouw

WassenaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden uit de omgeving van Wassenaar voor het monteren van balklagen (in staalconstructies), het dichtmaken van daken en het uitvoeren van geveltimmerwerk. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het inkorten van binnendeuren. De werkzaamheden vinden plaats in bewoonde sfeer en vereist enige socialiteit. Ben jij de ervaren representatieve timmerman die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden uit de omgeving van Rotterdam dat affiniteit heeft met renovatie timmerwerk. Ben jij / zijn jullie allround inzetbaar en secuur in het werk? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP stelleurs gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar 2 ervaren stelleurs. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Stramroy – Regiebouw

StramroyBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van damwand profielen in Stramroy zijn wij per direct op zoek naar een koppel timmerlieden dat voor minimaal 4 weken inzetbaar is. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever (specialist in modulaire bouwsystemen) zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die duurzame woningen, appartementen en vakantiehuizen compleet zelfstandig kan monteren op de bouwplaats. Ben jij handig en heb jij net zo’n plezier in het (prefab) bouwen met hout als zij? Dan komen we graag met je in contact. Relevante timmerervaring of een diploma richting houtbewerking (niveau 2) is een pre, maar jouw inzet, werklust en enthousiasme om nieuwe dingen te leren zijn belangrijker.

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Ben jij een vakman (of -vrouw) die graag efficiënt en nauwkeurig werkt en oog heeft voor kwaliteit? Ben je daarnaast een teamplayer die altijd alert is op de veiligheid van zichzelf én zijn of haar omgeving... Dan hebben wij de klus voor jou! Op dit project zul je prefabwoningen aftimmeren en met de bovenstaande kwaliteiten zul je met plezier meewerken aan dit grote project. Vereist is dat je productietekeningen kunt lezen, of wilt dit graag leren en je goed Nederlands en/of Engels spreekt.

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een transformatieproject in Venlo zijn we per direct op zoek naar 1 timmerman of een ervaren koppel dat zich bezig gaat houden met het maken van sparingen in de gevelkozijnen. Het werk zal tot de bouwvak zijn, dus ben jij op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leidschendam – Regiebouw

LeidschendamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Den Haag zijn wij op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van houten gevelbekleding. Het gaat om thermisch gemodificeerd materiaal en dit dient vakkundig te worden aangebracht. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Reageer dan nu op deze vacature

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman die zelfstandig een complete verbouwing kan uitvoeren. Ben jij zelfstandig en sociaal in de omgang? Reageer dan op deze vacature!

ZZP timmerlieden gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar vaklieden die ervaring hebben met de montage en aftimmering van kunststof kozijnen. De werkzaamheden zullen starten omtrent week 33. Ben jij representatief en heb je ervaring met particuliere opdrachtgevers? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Langenboom – Regiebouw

LangenboomBouwPer direct/In overleg
Voor het timmeren van kappen op een project in Langenboom zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig koppel timmerlieden. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig project in Haarlem zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat ervaring heeft met zowel niewbouw- als renovatietimmerwerk. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever die veel projecten in de verbouw en renovatie heeft zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Roosendaal. Kun jij goed zelfstandig bouwprojecten verzorgen, ben je georganiseerd, kun jij goed communiceren met stakeholders en denk je in oplossingen? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Uden zijn we per direct op zoek naar 3 timmerlieden die aantoonbare ervaring hebben met houtbewerking en het plaatsen van prefab elementen. Ben jij een vakman/vrouw die graag efficiënt en nauwkeruig werkt en oog heeft voor kwaliteit? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP bouwopruimer gezocht in Son – Regiebouw

SonBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Son zijn we per direct op zoek naar een bouwopruimer. Kun jij je vinden in het volgende profiel, neem dan contact met ons op! Als bouwopruimer zit je niet gauw stil. Je bent veel aan het sjouwen en probeert de werklocatie zo opgeruimd (en daarmee veilig) mogelijk te houden. Jij kunt orde in de chaos scheppen en waar nodig ondersteun je vakkrachten in hun werkzaamheden. Voor hen ben je dus een onmisbare kracht. Jouw werk voer je uit op wisselende projecten en geen dag is hetzelfde! Naast een serieuze werkhouding wordt de nodige dosis humor ook zeker gewaardeerd. Project zal duren tot de bouwvak.

ZZP timmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een echte alleskunner. Ben jij allround onderlegd en ben je van wk 23 t/m 48 inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Someren – Regiebouw

SomerenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Someren zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Kun jij goed een fundering maken, stelwerkzaamheden uitvoeren en daarnaast ook kleinschalig ruwbouw timmerwerk uitvoeren? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een het nalopen van opleverpunten op een kleinschalig nieuwbouwproject in Noord-Holland zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van service&onderhoudswerkzaamheden in en rondom Oss zijn we per direct op zoek naar een ervaren timmerman die communicatief sterk is en ervaring heeft in het servicesegment. Ben jij op korte termijn inzetbaar en hou je van divers timmerwerk? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Ben jij in het bezit van een VCA diploma, spreek je Nederlands en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het plaatsen van wanden, het uitzetten van de zaaglijnen, het verwijderen en plaatsen van betonvloeren en het aanbrengen van wapeningen in het beton. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leeuwarden – Regiebouw

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leeuwarden zoeken we per direct enthousiaste timmerlieden voor een nieuwbouwproject waarbij een dak gerealiseerd moet worden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Amsterdam-Noord zoeken we ervaren nieuwbouw timmerlieden voor divers het uitvoeren van diverse ruwbouw timmerwerkzaamheden. Heb jij aantoonbare ervaring met het stellen van profielen en ben jij op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag in contact! Je komt in een leuke ploeg met andere timmerlieden van Regiebouw te werken.

ZZP timmerlieden gezocht in Pijnacker – Regiebouw

PijnackerBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Pijnacker zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor in de afbouwfase. De werkzaamheden zullen bestaan uit het monteren van kozijnen en het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden (binnen). Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Bunnik – Regiebouw

Regio BunnikBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Bunnik zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die graag veelvoorkomende reparatie/renovatiewerkzaamheden wil uitvoeren bij particulieren thuis. Ben jij representatief, sociaal sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP restauratie timmerman gezocht in Driebergen – Regiebouw

DriebergenBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van restauratiewerkzaamheden op een oude boerderij in Driebergen zijn we per direct op zoek naar een timmerman. Heb jij aantoonbare ervaring met het restaureren van oude gebouwen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden (met name het plaatsen van onderdelen) op een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring op een grote bouw en behoefte aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van kozijnen tegen prefab (betonnen) wanden op een grootschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een koppel timmerlieden. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een bedrijfspand in Amsterdam zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met het monteren van balklagen, het plaatsen van stelkozijnen en het maken van houten wanden? Dan komen we graag in contact!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Stiphout – Regiebouw

StiphoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Stiphout zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor het uitvoeren van ouderwets timmerwerk. Ben jij / zijn jullie de vakvolslagen vaklieden die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Apeldoorn – Regiebouw

ApeldoornBouwPer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Apeldoorn zoeken we timmerlieden die in de ruwbouwfase van a tot z mee kan werken. Het werk start met de fundering en omvat daarna o.a. het stellen van profielen en kozijnen alsmede het plaatsen van wanden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Groenlo – Regiebouw

GroenloBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Groenlo zoeken we timmermannen die in de ruwbouwfase van a tot z mee kunnen werken. Het werk start met de fundering en omvat daarna o.a. het stellen van profielen en kozijnen alsmede het plaatsen van wanden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Ben jij een echte vakman die gelukkig wordt van projecten waar je in korte tijd een ruimte om kan toveren tot iets moois? Dan ben jij de man voor deze klus! Voor een opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een timmerman die goed zelfstandig aan de slag kan in de afbouwfase. De werken bevinden zich op diverse locaties in Amsterdam, Zaandam en Haarlem. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Hoofddorp – Regiebouw

HoofddorpBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Hoofddorp zijn we op zoek naar twee timmerlieden die fijn afbouwtimmerwerk kunnen uitvoeren. Werk jij secuur en netjes, dan is dit jouw project! Reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de haven van IJmuiden zoeken wij per direct twee ervaren ruwbouw timmermannen. Het werk bestaat uit het realiseren van een fundering en wordt daarna opgevolgd door het plaatsen van vloeren, wanden en kozijnen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van 76 appartementen in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar 3 timmermannen die ervaring hebben met het uitvoeren van geveltimmerwerkzaamheden, het stellen van profielen en kozijnen alsmede het aanbrengen van geveldragers. Ben jij op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het timmeren van dakopbouwen en aanbouwen bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de direct omgeving van Utrecht. Ben jij de bedreven timmerman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het maken van op- en aanbouwen en het renoveren van badkamers. Ben jij de vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de randstad (Amsterdam, Den Haag & Rotterdam) zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij niet vies van een stukje rijden en hou je van divers werk? Dan is dit de klus voor jou! Reageer direct!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Heemstede – Regiebouw

HeemstedeBouwPer direct/In overleg
Voor een mutatieproject in Heemstede zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het ombouwen van toiletten. Kun jij / kunnen jullie goed volgens plan van een uitvoerder en/of tekening werken? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Eersel – Regiebouw

EerselBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouw van een villa in Eersel zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden uit de regio. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Plasmolen – Regiebouw

Regio PlasmolenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar 1 of 2 timmerlieden die ervaring hebben hebben met het uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden bij particulieren thuis. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Twente – Regiebouw

Regio TwenteBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met het bouwen van luxe villa's. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en inzetbaar vanaf de fundering tot en met de complete oplevering? Aarzel niet en reageer direct op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Wijk Aan Zee – Regiebouw

Wijk Aan ZeeBouwPer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Wijk Aan Zee zoeken we per direct betontimmerlieden die ervaring hebben met het maken van een traditionele bekisting. Heb je tijd en wil je op een mooie locatie aan de slag, dan komen we graag met je in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in de Regio Coevorden – Regiebouw

Regio CoevordenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman in de Regio Coevorden. Ben jij een kei in het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Regio Genemuiden – Regiebouw

Regio GenemuidenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in en rondom Genemuiden zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het uitvoeren van mutatiewerkzaamheden. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa (vanaf fundering tot aan de kappen) in Best zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en geïnteresseerd in dit mooie project? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Eindhoven – Regiebouw

Regio EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwingswerk in de regio van Eindhoven zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het monteren van duraprime platen, het realiseren van een tuinhuis, het maken van dakconstructies en bijkomend aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie de duizendpoot die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Regio Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Alphen aan den Rijn die ervaring heeft met het uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden. Ben jij een kei in het maken van uitbouwen en dakopbouwen? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarzuilens – Regiebouw

HaarzuilensBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject, bestaande uit 3 losse bouwplaatsen, in Haarzuilens zijn we per direct op zoek naar 4 allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het plaatsen van kozijnen, het wind- en water dicht maken van woningen en afbouwtimmerwerk. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Noord-Brabant zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw- als renovatiewerkzaamheden. Ben jij de allround vakman die houdt van divers werk en niet vies is van een stukje rijden? Dan ben jij de zzp'er die wij zoeken!

ZZP timmerlieden gezocht in Veenendaal – Regiebouw

VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Veenendaal zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. De werkzaamheden zijn divers en zullen o.a. bestaan uit: de montage van gipsplaten, het aanbrengen van isolatie en nog veel meer om er voor te zorgen dat de woningen lucht- en waterdicht zijn. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Arnhem/Nijmegen – Regiebouw

Arnhem/NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in en rondom Nijmegen/Arnhem zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met de renovatie van kozijnen. Ben jij de vakman die moeiteloos oude kozijnen er uit haalt en deze vervangt voor nieuwe? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Yerseke – Regiebouw

YersekeBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Yerseke zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een echte allrounder en op zoek naar leuk uitdagend werk? Reageer snel!

ZZP timmerman 2 gezocht in Sittard – Regiebouw

SittardBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een timmerman 2 uit de omgeving van Sittard die kan ondersteunen bij het plaatsen van kozijnen voor een woningbouwcorporatie. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteit zijn we per direct op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden voor het maken van stelkozijnen. Ben jij / zijn jullie bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Huis Ter Heide – Regiebouw

Huis Ter HeideBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Huis Ter Heide zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor in de afbouw. Ben jij een kei in het uitvoeren van aftimmerwerk en heb je ervaring met verbouwingen? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een timmerfabriek in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige timmerman die het leuk vindt om kozijnen te maken. De kozijnen zijn telkens anders en dat maakt het werk zeer specifiek en divers. De opdracht is voor langdurige periode. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van een winkelcentrum in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Deze bestaan o.a. uit het aanbrengen van gevelbekleding, maatvoeren, kozijnen monteren en afbouwtimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in IJmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in IJmuiden zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden van fundering tot oplevering. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Bloemendaal – Regiebouw

BloemendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Bloemendaal zijn we per direct op zoek naar 3 zelfstandige timmerlieden voor het uitvoeren van o.a. stelwerk, montage van kozijnen en diverse ruwbouw werkzaamheden. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van op-en aanbouwen bij particulieren thuis in Breda zijn we op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Ben jij / zijn jullie allrounders die graag gehele verbouwingen op zich nemen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veendam – Regiebouw

VeendamBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Veendam zijn we per direct op zoek naar een een koppel allround timmerlieden dat geschikt is voor het uitvoeren van divers verbouwingswerk. Zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar 3 of 4 ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met het maken van bekistingen en het storten van beton. Het werk zal minimaal 4 weken duren met als doel het maken van een fundatie voor een tanker. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Aalsmeer – Regiebouw

AalsmeerBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig utiliteitsproject in Aalsmeer zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor het aanbrengen van HSB stroken t.b.v. de dakranden op de staalconstructies. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Schoonhoven – Regiebouw

SchoonhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject in Schoonhoven zijn we per direct op zoek naar een timmerman voor het vervangen van houten kozijnen door kunststof versies. Ben jij bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen (binnenshuis) zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Den Haag die op korte termijn inzetbaar is. Wil jij graag elke dag divers werk uitvoeren op meerdere plekken? Dan ben jij de vakman die wij zoeken, reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Echt – Regiebouw

EchtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Echt zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij in staat om zelfstandig vanaf tekening te werken en wil je graag meewerken aan dit fantastische project? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Leiden – Regiebouw

Regio LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het leggen van dakpannen. Ben jij / zijn jullie niet bang om op hoogte te werken en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuke werkomgeving? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Per week 14 zijn we voor een periode van 8 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat niet bang is om op hoogte te werken en zich helemaal thuis voelt in het plaatsen van kunststof kozijnen. Het werk zal gedaan worden in een groep van 7 man, dus het is belangrijk dat je / jullie snel goed in de groep liggen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de transformatie van een kantoorpand naar woningen in Rotterdam zijn we op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Het is de bedoeling dat het kantoorpand volledig gestript wordt, om dit vervolgens weer helemaal op te bouwen. Wil jij graag meewerken aan dit mooie project? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Noordwijkerhout – Regiebouw

NoordwijkerhotBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Noordwijkerhout zijn we op zoek naar twee timmermannen voor het aanbrengen van gevelbekleding. Ben jij / zijn jullie hier in bedreven en op zoek naar een nieuwe klus? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Leidschendam – Regiebouw

LeidschendamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 10 woningen in Leidschendam zijn we per direct op zoek naar een koppel timmerlieden voor het plaatsen en afwerken van kappen. Interesse? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van particuliere woningen in Den Bosch zijn we op zoek naar een koppel zelfstandige timmerlieden. Ben jij / zijn jullie communicatief sterk en allround onderlegd? Reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Regio Haaglanden – Regiebouw

Regio HaaglandenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een timmerman uit de Regio Haaglanden voor het uitvoeren van bonnenwerk in de woningbouw. Ben jij de complete vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan zowel uit ruwbouw- als aftimmerwerkzaamheden. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Nijmegen zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan zowel uit ruwbouw- als aftimmerwerkzaamheden. Interesse? Reageer direct!

ZZp ruwbouw timmerlieden gezocht in Someren – Regiebouw

SomerenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Someren zijn we op zoek naar twee zelfstandige ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het uitvoeren van stelwerkzaamheden aan zowel profielen als kozijnen, kleinschalig sloopwerk en bijkomend aftimmerwerk. De situatie is deels bewoond en daarom zijn we op zoek naar Nederlands sprekende vaklieden die geen moeite hebben met communiceren. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wageningen – Regiebouw

WageningenBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in Wageningen zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige allround timmerlieden. Het werk is divers, uitdagend en indien het van beide kanten bevalt, dan loopt dit tot na de bouwvak door. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Voorburg – Regiebouw

VoorburgBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject in Voorburg. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het stellen en plaatsen van kozijnen, geveltimmerwerk, afbouwtimmerwerk en het zetten van HSB wanden. Ben jij / zijn jullie de allrounders die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een goed koppel allround timmerlieden dat ruim inzetbaar is en flexibel in te plannen. Het werkgebied ligt tussen Apeldoorn en Nijmegen en de projecten variëren sterk, van nieuwbouw tot renovatie. Als het na een nader te bepalen periode van beide kanten bevalt, is er de mogelijkheid om langdurig aan het werk te gaan! Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor twee grootschalige nieuwbouwprojecten (in Amsterdam en Leiden) zijn we per direct op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat graag wil pendelen tussen de beide locaties. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en niet vies van een stukje rijden? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Heiloo zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de onderhoud & renovatie. Ben jij een kei in het uitvoeren van divers onderhoudstimmerwerk (zoals het oplossen van stormschades) en kun je goed communiceren met de klant/opdrachtgever? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Ijburg – Regiebouw

IjburgBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Ijburg zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden voor in de afbouw. Kun jij / kunnen jullie goed volgens plan van de uitvoerder werken en/of naar tekening werkzaamheden correct opleveren? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Beegden – Regiebouw

BeegdenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 15 appartementen in Beegden zijn we per week 30 op zoek naar een koppel ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het stellen van kozijnen en profielen en het plaatsen van prefab onderdelen. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in ‘s-Gravenland – Regiebouw

's-GravenlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar allround timmerlieden voor het uitvoeren van diverse verbouwingen. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Terneuzen – Regiebouw

TerneuzenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Terneuzen zijn we op zoek naar ervaren timmerlieden voor het stellen van het metselwerk, kozijnen en voor het uitvoeren van timmerwerkzaamheden aan gevels. Ben jij / zijn jullie de echte ruwbouwer(s) die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden – Regiebouw

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Kun jij / kunnen jullie vanaf tekening werken en o.a. kozijnen te stellen, balklagen leggen en bijkomend aftimmerwerk uitvoeren? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden – Regiebouw

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we op zoek naar vier allround timmerlieden. Kun jij / kunnen jullie vanaf tekening werken en o.a. kozijnen stellen, balklagen leggen en bijkomend aftimmerwerk uitvoeren? Reageer dan direct!

ZZP timmerman 2 gezocht in Almkerk – Regiebouw

AlmkerkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Almkerk zijn we per direct op zoek naar een timmerman 2. Op dit werk zul je naast het assisteren van de uitvoerder ook vloerluiken stellen, plastic monteren in stelkozijnen en bijkomend hijswerk uitvoeren. Interesse? Reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord zijn we per direct op zoek naar twee ervaren stelleurs. Ben jij / zijn jullie bedreven in het uitvoeren van stelwerk en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Wijchen – Regiebouw

Regio WijchenBouwPer direct/In overleg
Voor de montage van kunststof kozijnen bij particulieren thuis in en rondom Wijchen zijn wij per direct op zoek naar twee timmerlieden. Heb jij aantoonbare ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen? Reageer dan snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van 1 pand naar 2 appartementen in Leiden zijn we per direct op zoek naar allround timmerlieden. Heb jij ervaring in de verbouw en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Almere zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en ben je breed inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Ben jij een timmerman die breed inzetbaar is in het onderhoudstimmerwerk? Dan hebben we voor de lange termijn een mooie opdracht in de regio van Purmerend. Interesse? Reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Horst – Regiebouw

HorstBouwPer direct/In overleg
Vanaf week 8 zijn we op zoek naar 2-4 ZZP allround timmerlieden voor het uitvoeren van divers ruwbouw timmerwerk op een grootschalige bouw. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Wassenaar – Regiebouw

WassenaarBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op een pretpark zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bedreven met het uitvoeren van onderhoud en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Doorn – Regiebouw

DoornBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een restaurant in Doorn zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed zelfstandig een volledige renovatie uitvoeren en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Goor – Regiebouw

GoorBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Goor zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij bekend met zowel ruw- als afbouw en alles wat daar tussenin zit? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in de omgeving van Utrecht zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij van alle markten thuis en op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Woerden – Regiebouw

WoerdenBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van een woning in Woerden zijn wij per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het maken van metal stud wanden, profielen stellen en het aftimmeren van staalconstructies. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van diverse huurwoningen in de omgeving van Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een mutatietimmerman. Heb jij ervaring met het renoveren van woningen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Bodegraven – Regiebouw

BodegravenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Bodegraven zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. De werkzaamheden zijn allround en zullen o.a. bestaan uit het maken aanbouwen en geveltimmerwerk. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Noordwijkerhout – Regiebouw

NoordwijkerhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Noordwijk zijn wij op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Is beton timmerwerk echt jouw ding en ben je niet bang om hard te werken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van ruwbouw timmerwerk aan gevels in Venlo zijn we per direct op zoek naar een timmerman. Ben jij bedreven in geveltimmerwerk en per direct inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Nieuwerkerk aan den Ijssel – Regiebouw

Nieuwerkerk aan den IjsselBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete villa zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Rotterdam. Kun jij vanaf fundering een huis bouwen en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een project in Almere zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Het is de bedoeling dat je / jullie in de ruwbouw starten en als het bevalt, is er de mogelijkheid om door te gaan naar de volgende fases van de bouw. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Goedereede – Regiebouw

GoedereedeBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete woonwijk in Goedereede zijn we per 10-01-2022 op zoek naar een koppel ervaren stelleurs. Kunnen jullie profielen en kozijnen stellen als de beste en zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en meld je geheel gratis en vrijblijvend bij ons aan!

ZZP timmerman gezocht in Ede – Regiebouw

EdeBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Ede die bedreven is in het plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen in een monumentaal pand. Wil jij graag werken in een mooi pand? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Noordwijk – Regiebouw

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject in Noordwijk. Ben jij / zijn jullie bedreven in het timmermen van kappen, balklagen en het plaatsen van prefab elementen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Regio Barneveld – Regiebouw

Regio BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de ruwbouw. Kun jij goed prefab wanden plaatsen, vloeren leggen en stempelen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in regio Boxtel – Regiebouw

Regio BoxtelBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we vanaf week 50 t/m de bouwvak 2022 op zoek naar 3 allround timmerlieden voor het stellen van profielen en voor het leggen van vloeren op de begane grond. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een school in Barneveld zijn wij bij voorkeur op zoek naar een koppel allround timmerlieden, maar 1 man mag ook. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het aanbrengen van gevelbekleding en het timmeren van dakranden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en per direct inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Hoofddorp – Regiebouw

HoofddorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman voor het aftimmeren van woningen op een grootschalig nieuwbouwproject in Hoofddorp. Kun jij goed volgens plan werken en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer direct.

ZZP timmerman 2 gezocht in Geldrop – Regiebouw

GeldropBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in Geldrop zijn we per direct op zoek naar een timmerman 2 die diverse ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij allround onderlegd en een echte aanpakker? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Sevenum – Regiebouw

SevenumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Sevenum zijn we per direct op zoek naar een timmerman die voor een paar dagen het aftimmerwerk kan verzorgen om vervolgens bij dezelfde opdrachtgever door te gaan naar een nieuw project in Gemert. Hier zijn de werkzaamheden o.a. het plaatsen van metalstud wanden en divers aftimmerwerk. Ben jij een kei in de afbouw en per direct inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Geffen – Regiebouw

GeffenBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van woningen in Geffen zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het timmeren van koven en het plaatsen van keukens. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Bodegraven – Regiebouw

BodegravenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Bodegraven zijn we per direct op zoek naar twee vaklieden voor het uitvoeren van divers stelwerk. Ben jij / zijn jullie bedreven in stelwerk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het leggen van balkons en divers stelwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Zutphen – Regiebouw

ZutphenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Achterhoek zijn wij per direct op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met renovatie en onderhoud. Ben jij sociaal in de omgang en op zoek naar een langdurige klus? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Aalsmeer – Regiebouw

AalsmeerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 28 appartementen in Aalsmeer zijn we per direct op zoek naar twee ervaren ruwbouw timmerlieden voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Interesse? Reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Regio Mijdrecht – Regiebouw

Regio MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen in de omgeving van Mijdrecht zijn we per direct op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Ben jij / zijn jullie ervaring met het afhangen van deuren, glaszetten en kozijnen vervangen en/of herstellen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Doetinchem – Regiebouw

Regio DoetinchemBouwPer direct/In overleg
Voor de afrondende verbouwing van woningen in de omgeving van Doetinchem zijn wij per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bedreven in de afbouw en inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die goed tot zijn recht komt in een klein team. Ben jij allround onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden – Regiebouw

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden betreffen o.a. het uittimmeren en bekleden van de gevels zodat er rondom de woningen een strakke gevel zichtbaar is. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van een bedrijfshal in Eindhoven zijn we op zoek naar een renovatietimmerman met ervaring in de utiliteit. Ben jij ervaren in het uitvoeren van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden en per direct inzetbaar? Dan horen we je graag!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Schiedam – Regiebouw

SchiedamBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouw van een bedrijfshal zijn we op zoek naar allround timmerleiden uit de omgeving van Schiedam. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het maken van balklagen, storten van betonnen vloeren en sleuven, het zetten van hsb wanden en kozijnen stellen. Interesse? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Geldermalsen zijn we op zoek naar 4 ruwbouw timmerlieden voor divers betontimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Woerden – Regiebouw

WoerdenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouw van diverse 2 onder 1 kap woningen in Woerden zijn we op zoek naar een renovatietimmerman. Kun jij volledig zelfstandig een dak renoveren, folies vervangen en bijkomende aftimmerwerkzaamheden verrichten? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Wijk en Aalburg – Regiebouw

Wijk en AalburgBouwPer direct/In overleg
Voor het aftimmeren van een woning in Wijk en Aalburg zijn we op zoek naar een timmerman met aantoonbare ervaring in de afbouw. Ben jij per direct inzetbaar en wil je graag deze woning mooi aftimmeren? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Groenekan – Regiebouw

GroenekanBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een carpoort (2 verdiepingen) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij van alle markten thuis en per direct op zoek naar een nieuwe klus? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Noordwijk – Regiebouw

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een woning in Noordwijk zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman. Kun jij een woning strippen en daarna volledig opbouwen? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer direct.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige allround timmerlieden. De werkzaamheden betreffen naast allround timmerwerk ook stelwerk aan de buitenzijde. Interesse? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de transformatie van een bedrijfspand in Utrecht zijn we op zoek naar een timmerman die zich als een vis in het water voelt in de ruwbouw. Ben jij bekend met het plaatsen van balklagen en HSB wanden? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum – Regiebouw

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle – Regiebouw

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Soest – Regiebouw

Regio SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden uit de omgeving van Soest. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lisse – Regiebouw

LisseBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen (in zowel bewoonde als onbewoonde situatie) zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Lisse. Ben jij inzetbaar van klein funderingswerk tot het opleveren en alles wat daar tussenin zit? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de aftimmerfase van een grootschalig utiliteitsproject in Haarlem zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman. Ben jij een kei in het aftimmeren en op zoek naar mooi werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wehl – Regiebouw

WehlBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan schansconstructies, overkappingen en gevelbekleding. Ben jij allround inzetbaar en kun je zelfstandig werken? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmerlieden uit Barneveld die ervaring hebben met stelwerk. Naast het stelwerk wordt er ook divers ander timmerwerk van je verwacht. Denk hierbij aan het plaatsen van HSB- en stelkozijnen. Ben jij de vakman die wij zoeken? Meld je nu aan!

ZZP allround timmerman gezocht in Roelofarendsveen – Regiebouw

RoelofarendsveenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een timmerman met ervaring in het stelwerk. Naast het stelwerk zul je ook diverse allround timmerwerkzaamheden uitvoeren. Ben jij de zelfstandige timmerman die wij zoeken? Meld je dan nu aan!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman uit de Regio van Utrecht. Ben jij naast een vakvolslagen timmerman ook goed in het houden van orde en controle? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Leimuiden – Regiebouw

LeimuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leimuiden zijn we op zoek naar een timmerman voor in de fabriek. Kun jij in een rap tempo houtskelet elementen monteren? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatie timmerlieden gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van woningen in Roosendaal zijn wij op zoek naar twee timmerlieden die vanaf tekening gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken. Het werk betreft o.a. het plaatsen van wanden en plafonds, het vervangen van kozijnen, het renoveren / plaatsen van keukens en bijkomend aftimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Purmerend zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden dat voor minimaal 5 weken aftimmerwerk kan verrichten. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig utiliteitsproject in Arnhem zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat net en secuur werkt. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haren – Regiebouw

HarenBouwPer direct/In overleg
Voor onze opdrachtgever uit Haren zoeken wij een ervaren timmerlieden die kunnen denken in oplossingen. Het werk bestaat uit diverse herstelwerkzaamheden in een kantorenpand; In de afbouw gaan enkele wijziging doorgevoerd worden en hiermee ga je zelfstandig aan de slag. Ben jij zelfstandig en per direct op zoek naar werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een zelfstandige allround timmerman uit de omgeving van Helmond. Ben jij een echte allrounder die goed zelfstandig kan werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Goes – Regiebouw

GoesBouwPer direct/In overleg
Voor diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Ben jij een echte allrounder en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Mierlo – Regiebouw

MierloBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Mierlo zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de verbouw en met name het stelwerk. Ben jij hier bedreven in? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor onderhoud en renovatie aan woningen in Zeewolde zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Het werk bevat o.a. timmerwerk aan daken, vervangen van dakgoten, montage van prefab elementen en divers aftimmerwerk. Zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete gymzaal in Haarlem zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden die de betonnen trappen kunnen voorzien van stootbanden en bijkomend aftimmerwerk verrichten. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht Regio Alphen a/d Rijn – Regiebouw

Regio Alphen a/d RijnBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van diverse woningen in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring in de verbouw? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Oostvoorne – Regiebouw

OostvoorneBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van luxe villa's in Oostvoorne zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden dat zich als een vis in het water voelt in de renovatie. Zijn jullie het gedroomde koppel dat wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de uit- en verbouw van een pand in Haarlem zijn we op zoek naar een goed zelfstandig koppel dat in een paar maanden tijd de gehele verbouwing op zich kan nemen! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Almere zijn wij op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een totaal van 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen, die gebouwd dienden te worden. De werkzaamheden zullen starten met het stelwerk van de kozijnen en profielen, om vervolgens de rest van het proces (naar verwachting) door te lopen! Heb jij / hebben jullie ervaring in de grootschalige woningbouw? Dan komen wij graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Nieuwveen – Regiebouw

NieuwveenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een woning in Nieuwveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het bouwen van een compleet huis. Ben jij zo'n vakman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Word je warm van mooi renovatie/restauratiewerk? Vind je het prachtig om oude glorie te laten herleven? In Venlo hebben we zo'n mooie job! Ben je inzetbaar? En kun je vakwerk leveren? Meld je zo spoedig mogelijk aan en wie weet sta je op korte termijn op deze uitdagende klus!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Ijsselsteijn – Regiebouw

IjsselsteijnBouwPer direct/In overleg
Voor de splitsing van een begane grond naar 2 portiekwoningen zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de verbouw. Kun jij een wandje zetten, deuren afhangen en werk je net en secuur? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Alkmaar zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat ervaring heeft met het plaatsen van (stel) kozijnen, prefab HSB elementen en tevens bijkomende (ruwe) afbouwtimmerwerkzaamheden kan verrichten. Ben jij / zijn jullie een kei hierin en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig transformatieproject in Haarlem zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project bestaan uit zowel beton- / ruw- als nieuwbouwtimmerwerk en tevens renovatie van goten. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en tekening lezen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in de Zilk – Regiebouw

De ZilkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 40 appartementen in de Zilk zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden die zowel binnen als buiten diverse timmerwerkzaamheden kunnen verrichten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Gevel- en afbouwtimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Gouda – Regiebouw

GoudaBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van 13 woningen in Gouda zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het stellen, versterken en plaatsen van profielen, alsmede het plaatsen van dakgoten. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en per direct op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Amstelveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de afbouw. Ben jij een kei in het afhangen van deuren, gipsen en het timmeren van plinten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Noord-Brabant zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor diverse renovatie-, mutatie- en onderhoudsprojecten. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar divers werk voor langdurige tijd? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwing in de utiliteit zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden uit Amsterdam. De werkzaamheden betreffen o.a. het aanbrengen van raggelwerk en platen in een sportcentrum. Heb jij / hebben jullie ervaring met het op maat maken en op de juiste wijze monteren van platen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Alkmaar zijn we op zoek naar 4 allround timmerlieden die o.a. ervaring hebben met het plaatsen van (stel)kozijnen, prefab HSB elementen en bijkomende (ruwe) afbouwtimmerwerkzaamheden. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP bouwassistent gezocht in Veghel – Regiebouw

VeghelBouwPer direct/In overleg
Ben jij een echte aanpakker maar zeker niet volleerd, dan is deze klus een aanrader!! Leren terwijl je werkt, en er nog voor betaald krijgen ook. Je gaat mee met een volwaardige timmerman om hem te assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden. Het is uitdagend en divers werk in de omgeving van Veghel.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject op de Maasvlakte zijn we op zoek naar 2 ervaren ruwbouw timmerlieden voor het maken van betonnen wanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van woningen in Ijmuiden zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in de mutatie en ben je op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in zowel de ruw- als afbouw. Ben jij van alle markten thuis en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Rietmolen – Regiebouw

RietmolenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Haaksbergen zijn we op zoek naar een allround timmerman voor in de timmerfabriek. Werk jij graag langdurig op 1 vaste plek? Reageer dan nu direct op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Venlo zijn we op zoek naar allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie communicatief sterk en van alle markten thuis? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Dirksland – Regiebouw

DirkslandBouwPer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject in Dirksland zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden dat oude gevelbekleding kan verwijderen, om vervolgens na het isoleren de nieuwe bekleding weer aan te brengen. Zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Waalre – Regiebouw

WaalreBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Waalre zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn heel divers; in het begin zal het vooral kozijnen stellen en werk aan de voorgevel zijn, om vervolgens langzaam aan naar binnen te gaan voor het fijnere afbouwwerk. Ben jij / zijn jullie echte allrounders en op zoek naar werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Drunen – Regiebouw

DrunenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Drunen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden voor het aanbrengen van balklagen, overkappingen, stelkozijnen en rekwerken. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Deurne – Regiebouw

DeurneBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de regio van Deurne zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van kozijnen en glaszetten. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de afrondende fase van een utiliteitsproject in Amsterdam zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het aanbrengen van underlaymentplaten op raggelwerk. Het is de bedoeling dat de platen op maat gemaakt worden en daarna op de juiste wijze gemonteerd worden. Ben jij / zijn jullie hier bekend mee en in staat om zelfstandig vanaf tekening te werken? Dan zijn we op zoek naar jou / jullie!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Oosterhout zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor het stellen van kozijnen, (de)monteren van plafond delen en het uitrachelen, isoleren en delen van diezelfde plafonds. Ben jij / zijn jullie allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Maassluis – Regiebouw

MaassluisBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Maassluis zijn wij op naar een koppel allround timmerlieden (of 1 allrounder) die het leuk vinden om diverse werken op te pakken. De meest voorkomende werkzaamheden op dit project zijn het plaatsen / stellen van HSB wanden, gipsplaten aanbrengen en kiralit monteren. Interesse? Reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig utiliteitsproject in Utrecht zijn we op zoek naar vier stelleurs voor het stellen van profielen en kozijnen zodat de metselaar het fijnloos verder op kan pakken. Ben jij / zijn jullie ervaren stelleurs en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Groot-Ammers – Regiebouw

Groot-AmmersBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in de omgeving van Groot-Ammers zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Het is de bedoeling dat er per dag op 1 locatie tussen de 12 en 25 meterkasten worden gemonteerd en afgetimmerd om vervolgens de volgende dag hetzelfde werk op een andere locatie te doen. Ben jij / zijn jullie echte aanpakkers die het leuk vinden om dagelijks op een nieuwe locatie te werken? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden uit Arnhem Dat zich als een vis in het water voelt in de ruwbouwfase van een transformatieproject. Het betreft een kantoorpand dat wordt omgebouwd naar appartementen. Zijn jullie doorgewinterde ruwbouw timmerlieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Oss zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Wil jij / willen jullie graag het fijnere timmerwerk doen? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Vianen – Regiebouw

VianenBouwPer direct/In overleg
Vanaf week 36 zijn we voor 8 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat ervaring heeft in de afbouw. Kunnen jullie in korte tijd secuur gipswanden plaatsen en zijn jullie op zoek naar tijdelijk werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Oosterhout zijn we op zoek naar vijf timmermannen die ervaring hebben met het plaatsen van kozijnen inclusief glas. Het werk betreft de onderhoud & renovatie van woningen. Ben jij naast een bedreven timmerman ook communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Amsterdam zijn we op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben in de fijnere afbouw. Ben jij / zijn jullie bedreven in diverse afbouwtimmerwerkzaamheden zoals het aanbrengen van gipsplaten? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Halsteren – Regiebouw

HalsterenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig utiliteitsproject zijn we op zoek naar drie ruwbouw timmermannen voor het uitvoeren van divers betontimmerwerk. Denk hierbij aan o.a. het kleiner maken van de bestaande fundering t.b.h.v. een nieuwe pomp die hierop geplaatst gaat worden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmermannen die ervaring hebben met het timmeren van systeembekistingen voor de wanden. Ben jij / zijn jullie ervaring in de ruwbouw en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar twee stelleurs. Het werk zal voornamelijk bestaan uit het plaatsen van kozijen e.d.. Ben jij een echte aanpakker die niet vies is van bijkomend sjouwwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor het maken van de begane grond, bekistingen en het storten van beton. Ben jij / zijn jullie niet vies van het ruwere werk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitzetter/maatvoerder gezocht in Lekkerkerk – Regiebouw

LekkerkerkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Lekkerkerk zijn we op zoek naar een uitzetter/maatvoerder voor het aanbrengen van de maatvoeringen, het slaan van paaltjes, maken van bekistingen en ander beton timmerwerk. Ben jij hier bedreven in? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een villa in Rotterdam zijn we op zoek naar 2 allround timmerlieden die ervaring hebben in de afbouwfase. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het timmeren van kozijnen, het maken van een aanbouw, dakbetimmering en aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie vakbekwaam en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de kleinschalige woningbouw zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werken zijn zowel nieuwbouw als renovatie en de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen en ander divers timmerwerk. Ben jij / zijn jullie echte allrounders en op zoek naar langdurig divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Nijmegen zijn we op zoek naar allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer – Regiebouw

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman die moeiteloos mee kan draaien. Ben jij een echte allrounder en maak je snel onderdeel uit van een team? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn al op dit mooie project!

ZZP timmerman gezocht in Langeweg – Regiebouw

LangewegBouwPer direct/In overleg
Voor een deurenfabrikant zijn wij op zoek naar een timmerman die onderdorpels kan vervangen. Vooralsnog is het werk voor een aantal dagen, maar bij een wederzijdse connectie is er de mogelijkheid om langer voor deze opdrachtgever te werken. Dit zullen dan renovatieprojecten in bewoonde situatie zijn. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP metalstud monteurs gezocht in Leersum – Regiebouw

LeersumBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Leersum zijn we op zoek naar twee metalstud monteur met aantoonbare ervaring in de verbouw. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Etten – Regiebouw

EttenBouwPer direct/In overleg
In de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor diverse soorten werken in het luxe segment. Denk hierbij aan verbouwingen, zoals een het plaatsen van een dakkapel en kozijnen, maar ook stelwerk bij een nieuwbouw woning kan tot de opdracht behoren. Flexibiliteit is hier een must. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk in het luxe segment? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Leeuwarden – Regiebouw

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van woningen in Leeuwarden zijn we op zoek naar 2 allround timmermannen die ervaring hebben met de (de)montage van kozijnen en kantstukken. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en bedreven mutatie timmermannen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in Rotterdam zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan daken. Denk hierbij aan diverse timmerwerkzaamheden en het leggen van pannen. Ben jij / zijn jullie vakvolslagen en niet bang voor hoogtes? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmermannen die ervaring hebben met het maken van bekistingen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar werk op de korte termijn? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Zaandam zijn we op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van dakranden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Tilburg zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Het werk is voor langere tijd en je zult per dag aan de hand van de bonnen die je krijgt diverse timmerwerkzaamheden uitvoeren voor veelal woningbouwverenigingen. Omdat je dus vaak in een bewoonde situatie werkt is het spreken van de Nederlandse taal een must. Kun jij je volledig vinden in dit profiel? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Berlicum – Regiebouw

BerlicumBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Berlicum zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de ruwbouw. Ben jij bekend met het leggen van zand cement vloeren en draai jij je handen niet om voor het zwaardere werk? Reageer dan direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een ervaren bouwopruimer. Heb jij geen 7 tot 4 mentaliteit en stop je pas als de bouw netjes en schoon is? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn te werken op dit mooie project.

ZZP timmerman gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw / renovatie van een basisschool in Oosterhout zijn we op zoek naar een allround timmerman die tevens ervaring heeft met het werken aan daken. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van plafonds in een bedrijfsruimte zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Ben jij / zijn jullie bekend met het renoveren van plafonds en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Delft – Regiebouw

DelftBouwPer direct/In overleg
Per week 34 zijn wij op zoek naar 2 timmermannen die een langdurig renovatiewerk (naar verwachting 3 jaar) in Delft willen oppakken. Omdat de woningen bewoond zijn, zijn goede communicatie vaardigheden een must! Ben jij / zijn jullie een kei in het renovatiewerk en daarnaast geschikt om goed te communiceren met alle betrokken partijen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP voorman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van bedrijfsruimtes in Breda zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman. Als (meewerkend) voorman zul je de uitvoerders ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het assisteren bij bouwplaatsorganisatie, het coördineren van toeleveranciers en onderaannemers, het helpen bij de maatvoering en de stand van het werk opnemen. Daarnaast zul je ook divers timmerwerk verrichten. Geef jij leiding door het goede voorbeeld te geven en ben je communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor een werk in Amsterdam. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het aanbrengen van gevelbekleding tot de bouwvak. Daarna kun je vanaf week 35 tot medio Oktober verder met de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een leuk, fris en jeugdig bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een allround timmerman voor een lange periode! De klant heeft diverse soorten verbouwingen en renovatiewerken die ze verrichten rondom Utrecht. Iedere morgen wordt er gezamenlijk een kop koffie gedronken en de dag besproken, om vervolgens lekker te gaan knallen. Bij dit bedrijf werken de eigenaren zelf net zo hard mee op de werken en heerst er echt een familiaire sfeer. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Helmond zijn we op zoek naar 3 allround timmerlieden voor het demonteren van stofwanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Gulpen – Regiebouw

GulpenBouwPer direct/In overleg
Voor het aftimmeren van vakantiewoningen in Gulpen zijn we op zoek naar 4 zelfstandige timmerlieden met ervaring in de afbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Witmarsum – Regiebouw

WitmarsumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Witmarsum zijn we op zoek naar 2 tot 4 timmerlieden met ervaring in de afbouw. Wil jij graag meewerken aan het aftimmeren van 29 vakantiewoningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Klundert – Regiebouw

KlundertBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Klundert zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de timmerfabriek. Ben jij een kei in het maken van prefab woningen en op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Wijchen – Regiebouw

WijchenBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig werk (tot de kerst) zijn wij op zoek naar een timmerman die een kei is in de ruwbouw. De bedoeling is op dit project dat je start met werkzaamheden zoals het maken van bekistingen, het dichtzetten van kanaalplaatvloeren etc. Ben jij de vakman die we zoeken? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van 52 woningen in Didam zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een loodgieter die graag renovatie projecten aanpakt? Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en een bus? Dan zijn we op zoek naar jou! Het project start vanaf oktober en duurt minimaal tot en met het einde van dit jaar.