ZZP timmerman vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van timmerman vacatures. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature timmerman.

 

ZZP timmerman

Regiebouw bemiddelt voor ZZP timmermannen in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

 

Timmerman gezocht

Regiebouw is altijd op zoek naar timmerlieden. Bekijk onze zzp timmerman vacatures.

Vacatures voor timmerlieden

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor het maken van de begane grond, bekistingen en het storten van beton. Ben jij / zijn jullie niet vies van het ruwere werk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitzetter/maatvoerder gezocht in Lekkerkerk – Regiebouw

LekkerkerkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Lekkerkerk zijn we op zoek naar een uitzetter/maatvoerder voor het aanbrengen van de maatvoeringen, het slaan van paaltjes, maken van bekistingen en ander beton timmerwerk. Ben jij hier bedreven in? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een villa in Rotterdam zijn we op zoek naar 2 allround timmerlieden die ervaring hebben in de afbouwfase. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het timmeren van kozijnen, het maken van een aanbouw, dakbetimmering en aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie vakbekwaam en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de kleinschalige woningbouw zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werken zijn zowel nieuwbouw als renovatie en de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen en ander divers timmerwerk. Ben jij / zijn jullie echte allrounders en op zoek naar langdurig divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Nijmegen zijn we op zoek naar allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer – Regiebouw

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman die moeiteloos mee kan draaien. Ben jij een echte allrounder en maak je snel onderdeel uit van een team? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn al op dit mooie project!

ZZP timmerman gezocht in Langeweg – Regiebouw

LangewegBouwPer direct/In overleg
Voor een deurenfabrikant zijn wij op zoek naar een timmerman die onderdorpels kan vervangen. Vooralsnog is het werk voor een aantal dagen, maar bij een wederzijdse connectie is er de mogelijkheid om langer voor deze opdrachtgever te werken. Dit zullen dan renovatieprojecten in bewoonde situatie zijn. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP metalstud monteurs gezocht in Leersum – Regiebouw

LeersumBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Leersum zijn we op zoek naar twee metalstud monteur met aantoonbare ervaring in de verbouw. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Etten – Regiebouw

EttenBouwPer direct/In overleg
In de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor diverse soorten werken in het luxe segment. Denk hierbij aan verbouwingen, zoals een het plaatsen van een dakkapel en kozijnen, maar ook stelwerk bij een nieuwbouw woning kan tot de opdracht behoren. Flexibiliteit is hier een must. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk in het luxe segment? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Leeuwarden – Regiebouw

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van woningen in Leeuwarden zijn we op zoek naar 2 allround timmermannen die ervaring hebben met de (de)montage van kozijnen en kantstukken. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en bedreven mutatie timmermannen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in Rotterdam zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan daken. Denk hierbij aan diverse timmerwerkzaamheden en het leggen van pannen. Ben jij / zijn jullie vakvolslagen en niet bang voor hoogtes? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmermannen die ervaring hebben met het maken van bekistingen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar werk op de korte termijn? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Zaandam zijn we op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van dakranden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Tilburg zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Het werk is voor langere tijd en je zult per dag aan de hand van de bonnen die je krijgt diverse timmerwerkzaamheden uitvoeren voor veelal woningbouwverenigingen. Omdat je dus vaak in een bewoonde situatie werkt is het spreken van de Nederlandse taal een must. Kun jij je volledig vinden in dit profiel? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Berlicum – Regiebouw

BerlicumBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Berlicum zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de ruwbouw. Ben jij bekend met het leggen van zand cement vloeren en draai jij je handen niet om voor het zwaardere werk? Reageer dan direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een ervaren bouwopruimer. Heb jij geen 7 tot 4 mentaliteit en stop je pas als de bouw netjes en schoon is? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn te werken op dit mooie project.

ZZP timmerman gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw / renovatie van een basisschool in Oosterhout zijn we op zoek naar een allround timmerman die tevens ervaring heeft met het werken aan daken. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van plafonds in een bedrijfsruimte zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Ben jij / zijn jullie bekend met het renoveren van plafonds en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Delft – Regiebouw

DelftBouwPer direct/In overleg
Per week 34 zijn wij op zoek naar 2 timmermannen die een langdurig renovatiewerk (naar verwachting 3 jaar) in Delft willen oppakken. Omdat de woningen bewoond zijn, zijn goede communicatie vaardigheden een must! Ben jij / zijn jullie een kei in het renovatiewerk en daarnaast geschikt om goed te communiceren met alle betrokken partijen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP voorman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van bedrijfsruimtes in Breda zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman. Als (meewerkend) voorman zul je de uitvoerders ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het assisteren bij bouwplaatsorganisatie, het coördineren van toeleveranciers en onderaannemers, het helpen bij de maatvoering en de stand van het werk opnemen. Daarnaast zul je ook divers timmerwerk verrichten. Geef jij leiding door het goede voorbeeld te geven en ben je communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor een werk in Amsterdam. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het aanbrengen van gevelbekleding tot de bouwvak. Daarna kun je vanaf week 35 tot medio Oktober verder met de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een leuk, fris en jeugdig bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een allround timmerman voor een lange periode! De klant heeft diverse soorten verbouwingen en renovatiewerken die ze verrichten rondom Utrecht. Iedere morgen wordt er gezamenlijk een kop koffie gedronken en de dag besproken, om vervolgens lekker te gaan knallen. Bij dit bedrijf werken de eigenaren zelf net zo hard mee op de werken en heerst er echt een familiaire sfeer. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Helmond zijn we op zoek naar 3 allround timmerlieden voor het demonteren van stofwanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Gulpen – Regiebouw

GulpenBouwPer direct/In overleg
Voor het aftimmeren van vakantiewoningen in Gulpen zijn we op zoek naar 4 zelfstandige timmerlieden met ervaring in de afbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Witmarsum – Regiebouw

WitmarsumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Witmarsum zijn we op zoek naar 2 tot 4 timmerlieden met ervaring in de afbouw. Wil jij graag meewerken aan het aftimmeren van 29 vakantiewoningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Klundert – Regiebouw

KlundertBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Klundert zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de timmerfabriek. Ben jij een kei in het maken van prefab woningen en op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Wijchen – Regiebouw

WijchenBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig werk (tot de kerst) zijn wij op zoek naar een timmerman die een kei is in de ruwbouw. De bedoeling is op dit project dat je start met werkzaamheden zoals het maken van bekistingen, het dichtzetten van kanaalplaatvloeren etc. Ben jij de vakman die we zoeken? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van 52 woningen in Didam zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een loodgieter die graag renovatie projecten aanpakt? Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en een bus? Dan zijn we op zoek naar jou! Het project start vanaf oktober en duurt minimaal tot en met het einde van dit jaar.

ZZP timmerlieden gezocht in Rhenen – Regiebouw

RhenenBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi renovatiewerk in Rhenen zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden dat in bewoonde woningen diverse renovatiewerkzaamheden kan verrichten. Denk hierbij aan het aftimmeren van koven, afhangen van deuren,en het monteren van hang en sluitwerk. Ben jij / zijn jullie communicatief vaardig en voor lange tijd inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Ophemert – Regiebouw

OphemertBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van wanden en daken op bouwunits in Ophemert zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met verbouwingen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een gebouw in Arnhem zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het afhangen van deuren, kozijnen, dorpels en het maken van meterkasten. Ben jij / zijn jullie hier bekend mee? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP meewerkend voorman gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen / renovatieprojecten in de Randstad zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij een kei in het timmeren maar beschik je daarnaast ook over leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Sneek – Regiebouw

SneekBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Sneek zijn we op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met stelwerk en bijkomend diverse timmerwerkzaamheden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in de Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de Kop van Noord-Holland zijn we op zoek naar een koppel ervaren ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het leggen van kanaalplaatvloeren, onderstempelen, het maken van randbekistingen en vervolgens wat stelwerk. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amerongen – Regiebouw

AmerongenBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi werk in Amerongen zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden die van een oude boeren schuur een complete woning kunnen maken. Ben jij / zijn jullie bekwaam met verbouwingen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Hou jij van aanpakken en heb je leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een kantoorpand in Uden zijn we per direct op zoek naar een timmerman met affiniteit in de utiliteitsbouw. De werkzaamheden die je zult uitvoeren bevinden zich voornamelijk in de afbouwfase. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Bilthoven – Regiebouw

BilthovenBouwPer direct/In overleg
In Bilthoven zijn wij op zoek naar een goed koppel ruwbouw timmerlieden voor het maken van de fundering van een tussen hal in een kliniek. In eerste instantie zijn de werkzaamheden tot aan de bouwvak, maar bij goed bevallen kun je / kunnen jullie door naar de volgende fase. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Hasselt – Regiebouw

HasseltBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Hasselt zijn we op zoek naar een allround timmerman voor het stellen van profielen. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Haag zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor de montage van balklagen en kozijnen, het plaatsen van lewisplaat vloeren en bijkomend ander timmerwerk. Kun jij je helemaal vinden in dit profiel? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen – Regiebouw

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een landhuis in Huizen zijn we op zoek naar een allround timmerman met aantoonbare ervaring in het onderhoud & renovatie. Kun jij architraven en plinten aanbrengen, plafonds uitraggelen en deuren afhangen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Epe – Regiebouw

EpeBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Epe zoeken we een ervaren timmerman die kan meehelpen met het realiseren van een aanbouw. Je wordt vanaf fundering tot het opleveren ingezet. Heb je aantoonbare ervaring en kan je starten? We horen je graag!

ZZP timmerman 2 gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Wil je hard werken, maar ben je nog leerling/niet volleerd? Dan is deze klus iets voor jou! Het is de bedoeling dat je In het centrum van Roermond een winkelverbouwing gaat doen waarbij je de timmerman 1 ondersteunt. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Nabij Amsterdam zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat compleet zelfstandig een luxe houten woning kan bouwen van begin tot eind. De fundering is reeds aanwezig. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor echte allround timmerlieden hebben we fantastisch werk in de renovatie van 52 woningen waarbij zowel de buitenschil als ook de binnenzijde van woningen wordt opgeknapt met werkzaamheden als gevelbeplating, gootbetimmeringen inclusief achterhoutconstructies, dakramen plaatsen en aftimmeren. Daarnaast zullen ook hier en daar keukens geplaatst worden. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een zelfstandige timmerman die van divers en allround timmerwerk houdt. Ben jij een echte duizendpoot en op korte termijn inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman voor diverse onderhoudstimmerwerken. Ben jij de geschoolde timmerman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een betoncasco bedrijfshal zijn we op zoek naar een timmerman. Het project is eigenlijk ruwbouw, maar het is net lego; Een utiliteitsgebouw in rap tempo vormgeven door prefab onderdelen te plaatsen en af te werken! Ben jij iemand die het leuk vind om in hoog tempo iets neer te zetten? Dan is dit werk iets voor jou. Naar verwachting is het werk tot half augustus. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een koppel timmerlieden dat van aanpakken houdt. Het werk betreft een fabrieksruimte die verbouwd gaat worden en de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het zetten van randkisten en het stellen van profielen en kozijnen. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Hellevoetsluis – Regiebouw

HellevoetsluisBouwPer direct/In overleg
We zoeken een timmerman uit de buurt van Hellevoetsluis voor het onderhoud van woningen. Ben jij bekend met het vervangen van houten kozijnen voor stelkozijnen? En kun je daarnaast ook netjes aftimmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de woningbouw zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het afhangen van deuren en nastellen / inhangen van nieuw draaiende delen in kozijnen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in de buurt van Rotterdam Zestienhoven zijn we op zoek naar ruwbouw timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het aanbrengen van matte stroken, het vastmaken van hoekijzers en het beschermen van trappen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Beverwijk – Regiebouw

Regio BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in de Regio van Beverwijk zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kleinschalig nieuwbouwwerk zoals het maken van aan- en opbouwen, dakkapellen en schuurtjes? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Arnhem – Regiebouw

Regio ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving Arnhem zijn wij per direct op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in het particuliere segment. Ben jij vriendelijk in de omgang en spreek je graag met je (rechter)handen? Reageer dan direct op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Obdam – Regiebouw

ObdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman. Ben jij bekend met divers betontimmerwerk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Wij zoeken een ervaren timmerman in Weesp voor een renovatieproject. Je gaat zelfstandig aan het werk met o.a. het afhangen van deuren, plaatsen van kozijnen, plaatsen van keukens, maken van koven, maken van een toiletombouw, etc. Heb je tijd? Laat dan je reactie achter!

ZZP timmerlieden gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een gebouw in Lijnden zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het plaatsen van systeemplafonds, metalstud & gipswanden en bijkomend aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Bergschenhoek – Regiebouw

BergschenhoekBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een meubelmaker / interieur timmerman die ervaring heeft met het maken van meubels aan de machine. Ben jij een kei in het maken van meubels? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een kledingwinkel in Roermond zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met renovatiewerk. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerman 2 gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in Beverwijk zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse werkzaamheden zoals het slopen van wanden, afvoeren van puin en bijkomend opruimwerk kan doen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Dieren – Regiebouw

DierenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een goed koppel timmerlieden dat op een mooi werk in Dieren aan de slag kan gaan met staalconstructies en het plaatsen van houten kozijnen. Het werk zal naar verwachting een aantal weken duren! Ben jij / zijn jullie op zoek naar een klus op korte termijn? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een pand met vijf verdiepingen zijn we op zoek naar een timmerman voor in de afbouwfase. Ben jij allround en werk je net en secuur? Dan ben jij de vakman die we zoeken. Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman voor in de afbouwfase. Ben jij een kei in het op maat zagen en plakken van gespoten plinten? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Delft – Regiebouw

DelftBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud en renovatie van woningen in Delft zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Trespa gevelbekleding en het opknappen van het houtwerk van de achtergevels. Ben jij bedreven in dit werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met funderingswerk. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Eemnes – Regiebouw

EemnesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Zwolle zijn we op zoek naar ervaren ruwbouw timmerlieden die kunnen meehelpen bij het plaatsen van prefab betonnen elementen. Ben jij / zijn jullie echte aanpakkers met aantoonbare ervaring in de ruwbouw? Neem dan contact met ons op!

ZZP renovatie timmerman gezocht in Ermelo – Regiebouw

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een winkelcentrum in Ermelo zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met stelwerk en aftimmerwerk. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP kozijnen monteurs gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Oss zijn wij opzoek naar kozijnen monteurs die ervaring hebben met de renovatie van houten kozijnen. Ben jij de volwaardige monteur/timmerman die wij zoeken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen in de regio van Rotterdam zijn we op zoek naar een timmerman die secuur te werk gaat. Heb jij ervaring met het plaatsen van metal stud wanden en met het verlagen van plafonds? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken met hout? Kun je netjes en precies werken en de puntjes op de i zetten? Heb je je gereedschap keurig op orde? Dan is deze klus, kijkend op park Somerlust in Amsterdam, dé klus voor jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zoeken we een allround timmerman voor een kleinschalig nieuwbouwproject. Ben je breed inzetbaar en vind je het mooi om samen met een kleine groep vakmannen een dakopbouw van A tot Z te realiseren? Dan komen we graag met je in contact.

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwPer direct/In overleg
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar 2 timmerlieden uit de Regio Den Haag / Leiden die ervaring hebben met bonnenwerk. Heb jij / hebben jullie ervaring met bonnenwerk? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi project in Purmerend zoeken wij een koppel ervaren betontimmerlieden dat in teamverband mee kan werken bij het realiseren van een kolombekisting en daaropvolgend nieuwbouwtimmerwerk. Heb je aantoonbare ervaring? We horen je graag!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi project in Purmerend zoeken wij een koppel ervaren betontimmerlieden dat in teamverband mee kan werken bij het realiseren van een kolombekisting en daaropvolgend nieuwbouwtimmerwerk. Heb je aantoonbare ervaring? We horen je graag!

ZZP timmerman gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject in Nijmegen. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen, deuren afhangen en aftimmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een timmerman voor bonnenwerk in de Regio Rotterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit divers timmerwerk en kleinschalig loodgieterswerk op diverse locaties. Past dit bij jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met stelkozijnen monteren, borstweringen inplakken met EPDM en het onderstapelen van de staalconstructie? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in de Regio Den Haag – Regiebouw

Regio Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar 2 zelfstandige allround timmerlieden uit de buurt van Den Haag. Heb jij / hebben jullie ervaring met houtrot, het plaatsen van kozijnen en bijkomende werkzaamheden in de renovatie? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de buurt van Lijnden. Ben jij allround inzetbaar en heb je ervaring met het nalopen van opleverpunten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 42 appartementen zijn we op zoek naar een timmerman voor de ruwbouw fase. Ben jij o.a. bekend met afzettingen maken, lood leggen en kozijnen stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar ervaren timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met renovatiewerk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Goes – Regiebouw

Regio GoesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio Goes zijn wij op zoek naar een aantal allround timmerlieden voor de bouw van vakantiewoningen. Ben jij van alle markten thuis en loop je graag langdurig op een project? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een goed koppel timmerlieden (zonder hoogtevrees) voor een langdurig werk in Utrecht! Het betreft een energiezuinig appartementen complex bestaande uit 31 appartementen, waar je zult starten met het stellen van kozijnen en door kunt lopen tot de oplevering. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeist – Regiebouw

ZeistBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een flatgebouw in Zeist zijn we op zoek naar allround timmerlieden die de huidige gevelbekleding kunnen vervangen. Ben jij / zijn jullie bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Arnhem zijn we per begin juni op zoek naar een bedreven koppel timmerlieden. Ben jij / zijn jullie o.a. bekend met het maken van balklagen en vuil metselwerk? Dan zijn we op zoek naar jou / jullie!

ZZP timmerman gezocht in Regio Capelle aan den Ijssel – Regiebouw

Regio Capelle aan den IJsselBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de regio Capelle aan den Ijssel zijn we op zoek naar een timmerman voor in de timmerfabriek. Heb jij ervaring machinaal timmerwerk? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman voor de afbouwfase. Heb jij o.a. ervaring met het sluiten van achterwanden en aftimmeren van koven? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een timmerman voor een onderhouds- en renovatieklus in Alphen aan den Rijn. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het luchtdicht maken en opnieuw isoleren van bestaande daken. Kan jij dit als geen ander en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar 2 zelfstandige allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met stelwerk en het plaatsten van prefab goten? Reageer direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht Regio Haaglanden – Regiebouw

Regio HaaglandenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van diverse woningen in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met mutatiewerk en kun je daarnaast tevens ook klein stucwerk / tegelwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP restauratie timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van diverse woningen zijn we per direct op zoek naar een restauratie timmerman. Heb jij ervaring in de restauratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden voor de onderhoud van woningen in de buurt van Haarlem. Heb jij / hebben jullie ervaring met houtrot? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van diverse woningen zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden uit de omgeving van Haarlem. Ben jij / zijn jullie bekend met onderhoud & renovatiewerk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Schagerbrug – Regiebouw

SchagerbrugBouwPer direct/In overleg
Voor diverse kleinschalige nieuwbouwprojecten in de omgeving van Schagerbrug zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en heb je ervaring in de nieuwbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman 2 gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig project in de woningbouw zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij leergierig en wil je jezelf graag doorontwikkelen tot een volwaardig timmerman? Dan is dit de klus voor jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een groot project van totaal 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het stellen van kozijnen en profielen, om daarna over te gaan tot de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk tegen een goed tarief? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Tiel – Regiebouw

TielBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman die traditioneel bekistingswerkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij op zoek naar langdurig werk en heb je ervaring in de ruwbouw? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ermelo – Regiebouw

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van het dak van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met het renoveren van daken en ben je niet bang voor hoogtes? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar allround timmerlieden die t/m de oplevering meedraaien. Heb jij / hebben jullie ervaring in de nieuwbouw en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen (3 stuks) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in de onderhoud & renovatie en ben je per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in de Bilt – Regiebouw

De BiltBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman in de buurt van de Bilt. Ben jij allround inzetbaar en heb je ervaring met verbouwingen? Dan zijn we op zoek naar jou! De werkzaamheden op dit project zijn divers en de verwachting is dat het eind Mei opgeleverd zal worden.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Harderwijk – Regiebouw

HarderwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject in Harderwijk. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman die o.a. ervaring heeft met gevels voorzien van houten regelwerk ter protectie van asbest. Ben jij een kei in het aftimmeren en op zoek naar langdurig werk? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van ca. 50 appartementen zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman uit de omgeving van Alphen aan den Rijn. Ben jij bekend met divers ruwbouw timmerwerk (denk aan het maken van dakranden en aanbrengen van gevelplaten)? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Sneek – Regiebouw

SneekBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. een kei in stelwerk, zodat de metselaar zorgeloos verder kan gaan? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een huis zijn we op zoek naar een timmerman. Kun jij divers renovatiewerk verrichten? Heb je daarnaast ervaring met het maken van een aanbouw en dakkapel? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de complete renovatie van een kantoorpand zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de onderhoud & renovatie. Ben jij een kei in het renoveren en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de onderhoud & renovatie van 11 studio's zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in dit segment en ben je op zoek naar mooi, divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Poeldijk – Regiebouw

PoeldijkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die folie en vochtwerende stroken kan aanbrengen op kozijnen, ter bescherming hiervan. Heb jij hier ervaring mee en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Op dit project zul je woningen gereed maken voor nieuwe huurders in de omgeving van Beverwijk. Ben jij bekend met allerlei soorten timmerwerk en werk je graag op diverse locaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in de omgeving Mijdrecht – Regiebouw

Omgeving MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de onderhoud & renovatie zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Mijdrecht. Naast houtrot herstelwerkzaamheden en het vervangen van glas zul je ook bijkomend timmerwerk (denk aan betimmeringen, deuren en ramen vervangen, etc.) verrichten. Ben jij een kei in hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Veenendaal – Regiebouw

Regio VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen en voorzetwanden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Papendrecht – Regiebouw

PapendrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. stelwerk, montage van kozijnen, aftimmerwerk, isolatie en het timmeren van kappen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Reeuwijk – Regiebouw

ReeuwijkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een nieuwe villa zijn we op zoek naar een allround timmerman die vanaf de fundering tot en met het opleveren mee kan draaien. Ben jij allround en per direct inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject zijn we per direct op zoek naar een renovatietimmerman. Wil jij graag een volledige verbouwing doen (inclusief nalopen van opleverpunten), dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- & renovatieproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een allround timmerman. Beheers jij alle facetten van het vak en ben je op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Osdorp – Regiebouw

OsdorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman voor een onderhoud & renovatiewerk in de woningbouw. Ben jij allround en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met mutatiewerk. Ben jij allround en kun je goed bonnenwerk afleveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie timmerman gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een renovatie timmerman in de Regio van Utrecht. Ben jij bekend met verbouwingen, het maken van dakkapellen en aanbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Hoorn – Regiebouw

HoornBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor stelwerk en overig timmerwerk op een project van een school in de omgeving van Hoorn. Ben jij / zijn jullie allround en heb je / hebben jullie ervaring met stelwerk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in de Achterhoek – Regiebouw

De AchterhoekBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit omgeving Achterhoek zijn wij op zoek naar een sociale, representatieve timmerman voor particuliere verbouwingen. Ben jij een vakkundige timmerman en kun jij met iedereen door 1 deur? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorschoten – Regiebouw

VoorschotenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van particuliere woningen zijn we op zoek naar ervaren allrounders uit de omgeving van Voorschoten. Heb jij ervaring met het maken van prefab dakopbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman die ervaring heeft met het uitvoeren van divers onderhoudswerk aan woningen. Ben jij op zoek naar langdurig, onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Franeker – Regiebouw

FranekerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die gaat meehelpen bij het bouwen van nieuwbouwwoningen. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het stellen van profielen, het plaatsen van kozijnen en uiteindelijk het nalopen van opleverpunten. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die divers timmerwerk in woning kan verrichten. Denk hierbij aan het plaatsen van stofschotten en een start maken met houtskeletbouw. Ben jij per direct inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Voorburg – Regiebouw

VoorburgBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar ervaren vaklieden die beton- en stelwerk kunnen uitvoeren in de ruwbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorhout – Regiebouw

VoorhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die divers montagewerk kan verrichten om van prefab elementen complete woningen te maken. Daarnaast zul je bijkomend aftimmerwerk en opruimwerkzaamheden uitvoeren. Ben jij op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de transformatie van een pand naar cleanrooms en kantoorruimtes zijn we op zoek naar een ervaren mutatietimmerman. Kun jij tekening lezen en ben je goed zelfstandig inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Delfzijl – Regiebouw

DelfzijlBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Delfzijl zoeken we een ervaren timmerman of een koppel timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn divers, denk hierbij o.a. aam het plaatsen van meterkasten, geveltimmerwerk en diverse andere bijkomende timmerklussen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Velsen-Zuid – Regiebouw

Velsen-ZuidBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met o.a. stelwerk, aftimmeren en het maken van randkisten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de woningbouwsector zijn we op zoek naar een allround timmerman. In eerste instantie zul je in de ruwbouw starten met stelwerkzaamheden (o.a. stellen van profielen), om daarna door te gaan naar de volgende fase(s). Ben jij allround inzetbaar en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Schijndel – Regiebouw

SchijndelBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Schijndel zijn we op zoek naar een ervaren Nederlands sprekende ruwbouw timmerman. Weet jij als geen ander hoe het er aan toe gaat in de bouw? Kun je diverse soorten bekistingen voor betonconstructies maken en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de woningbouw zijn we op zoek naar een goed koppel allround timmerlieden uit de omgeving van Soest. Het is de bedoeling dat je / jullie starten met stelkozijnen en profielen stellen om vervolgens door te gaan naar het aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in de Kwakel – Regiebouw

De KwakelBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouwase van een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met divers montagewerk van HSB elementen en kun je bijkomend kleinschalig timmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Warmenhuizen – Regiebouw

WarmenhuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een appartementencomplex zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman die divers timmerwerk kan verrichten. Ben jij allround en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Heerhugowaard – Regiebouw

HeerhugowaardBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met de montage van prefab daken en kun je bijkomend aftimmerwerk uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Maastricht – Regiebouw

MaastrichtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman die tot en met de afronding in September kan meedraaien. Ben jij een kei in verbouwingen en per direct inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Kinderdijk – Regiebouw

KinderdijkBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatieproject in de utiliteit zijn we op zoek naar een allround timmerman die vanaf de ruwbouw tot en met het opleveren mee kan draaien. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van bekistingen, storten van beton, wanden plaatsen en divers aftimmerwerk. Kun jij tekening lezen en ben je inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Leidschendam – Regiebouw

LeidschendamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met het monteren van HSB elementen, gevels dichtmaken, folie plaatsen / afdekken en vensterbanken timmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP afbouw timmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de afronding van een grootschalig nieuwbouwproject in Leiden zijn we op zoek naar een afbouw timmerman. Ben jij een kei in het maken van dekvloeren en bekend met allerlei divers afbouw timmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhoud- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstimmerman. Ben jij een kei in freeswerk t.b.v. de montage van scharnieren, deuren afhangen en daarnaast divers renovatietimmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhoud- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het plaatsen van elementen aan bestaande woningen om de isolatiewaarden te verbeteren. Heb jij hier ervaring mee en kun je ook de bijkomende timmerwerkzaamheden volgens plan uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die in zowel in de ruw- als afbouwfase aan de slag kan. Ben jij inzetbaar en heb je ervaring met beide type werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhouds- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werkzaamheden uitvoeren? Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Slootdorp – Regiebouw

SlootdorpBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Slootdorp. Op dit project zul je aan de hand van een ervaren man o.a. natuursteen gaan monteren, helpen kozijnen plaatsen en divers nieuwbouwtimmerwerk verrichten. Ben jij op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Delfzijl – Regiebouw

DelfzijlBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Delfzijl zoeken we een ervaren timmerman of een koppel timmerlieden voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden op dit project zijn divers, bestaande uit o,a, het plaatsen van meterkasten, geveltimmerwerk en andere bijkomende timmerklussen. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar langdurig en divers werk? Reageer snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Geldermalsen zijn we op zoek naar twee ervaren betontimmermannen voor het plaatsen van een bekisting. Ben jij / zijn jullie bekend met het plaatsen van bekistingen en binnenkort inzetbaar? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een timmerman in de afbouwfase. Ben jij een kei in het aftimmeren en op korte termijn inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud & renovatiewerk zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij tekening lezen en kom je met concrete oplossingen daar waar de tekening tekort schiet? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Uithoorn – Regiebouw

UithoornBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar allround timmerman die ervaring heeft met werken aan schoorstenen en daken. Ben jij allround en heb je geen hoogtevrees? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Nederhorst Den Berg – Regiebouw

Nederhorst Den BergBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman met ervaring in de onderhoud & renovatie. Kun jij divers timmerwerk volgens plan uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwhulp gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een bouwhulp die kan assisteren bij montage werkzaamheden. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij tekening lezen en heb je ervaring met renovatiewerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met OSB platen op maat zagen en monteren. Kun jij daarnaast ook tekening lezen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman voor een werk in de onderhoud & renovatie. Kun jij een aanbouw slopen, houtskeletwanden maken, kozijnen, ramen en deuren plaatsen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort zijn we op zoek naar een echte allrounder die flexibel is en goed zelfstandig aan de slag kan bij particulieren thuis. Het betreffen zeer afwisselende werkzaamheden zoals een dakkapel of een uitbouw maken. Ben jij op zoek naar een leuke veelzijdige uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden voor in de ruwbouw. Het betreft een nieuwbouwproject waar de fundering net gelegd is. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. (tunnel)bekistingen timmeren, spouwbladen plaatsen? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Peel en Maas – Regiebouw

Peel en MaasBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een bestaande woning zijn wij opzoek naar een allround timmerman die verschillende werkzaamheden kan doen. Zo kan er gedacht worden aan het afhangen van deuren, kozijnen stellen, keukenmontage, houtrotreparatie, etc. Ben jij bekend met alle facetten van het timmeren en binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor diverse projecten in de Regio Rotterdam zijn we op zoek naar een zelfstandige mutatietimmerman die ook kleinschalig loodgieterswerk kan verrichten. Ben jij een representatief, werk je secuur en kun je goed omgaan met tijdsdruk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het aftimmeren van scholen. Denk hierbij aan het maken van rekjes, dakranden, etc. Ben jij zelfstandig en heb je ervaring in het aftimmerwerk? Reageer dan snel!

ZZP voorman gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfspand zijn we op zoek naar een voorman die de timmermannen van ondernaannemers kan aansturen. Ben jij communicatief sterk? Hou je de planning strak in de gaten en kun je ook als het moet mee timmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een mutatiewerk zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman. Ben jij in het bezit van een bus die het centrum van Amsterdam in mag? Dan zijn we op zoek naar jou! Je zult voornamelijk keukens plaatsen (inclusief klein leidingewerk); tegels plakken; bijkomend sloop/opruimwerk; kleinschalige elektra en deuren afhangen. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatietimmermannen gezocht in Amsterdam / Naarden – Regiebouw

Amsterdam / NaardenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatiewerk zijn we op zoek naar ervaren mutatietimmermannen. Heb je of hebben jullie relevante werkervaring en beheersen alle facetten van mutatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- en renovatieproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een kei in het renoveren van gevels en kun je goed luchtdicht isoleren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Snelrewaard – Regiebouw

SnelrewaardBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij een kei in het timmeren van kappen en beheers je daarnaast ook allerlei facetten van het vak? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Gorssel – Regiebouw

GorsselBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman met ervaring in het renoveren van vrijstaande woningen. Ben jij een kei in het renoveren, maken van aanbouwen en aftimmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren koppel timmerlieden voor op een renovatieproject in de binnenstad. Zijn jullie echte aanpakkers en vinden jullie het prettig om buiten te werken? Dan komen we graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatiewerk zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kozijnen plaatsen volgens tekening en instructies van de uitvoerder? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht Den Haag / Rotterdam- Regiebouw

Regio Den Haag / RotterdamBouwPer direct/In overleg
In de omgeving tussen Rotterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar een timmerman die bedreven is in het bonnenwerk. Dus kun jij alles zelfstandig afwikkelen en ben je in het bezit van een bus? Neem dan contact met ons op!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman. Beheers jij diverse timmerdisciplines waaronder het maken van een dakopbouw en aanbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Hazerswoude-Dorp – Regiebouw

Hazerswoude-DorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman voor een grootschalig nieuwbouwproject. Kun jij divers timmerwerk uitvoeren in opdracht van de uitvoerder en ben je creatief in het bedenken van oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de kleinschalige woningbouw. Ben jij bekend met o.a. het uitraggelen van plafonds, het monteren van stelkozijnen en kun je regelwerk aanbrengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Hasselt – Regiebouw

HasseltBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die diverse timmerwerkzaamheden uitvoert in opdracht van de uitvoerder. Kun jij goed volgens plan werken en ben je creatief in het bedenken van oplossingen daar waar de tekening te kort schiet? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een project wat gaat starten in het derde kwartaal van dit jaar zijn we op zoek naar allround timmerman met ervaring in de kleinschalige nieuwbouw. Ben jij allround en heb je ervaring in de woningbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Noord-Holland zijn we op zoek naar een zelfstandige ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met allerhande beton- en ruwbouwtimmerwerk en kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werkzaamheden opleveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Bunnik – Regiebouw

BunnikBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het vervangen van oude kozijnen voor nieuwe inclusief glas. Kun jij nieuwe kozijnen netjes plaatsen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Beverwijk – Regiebouw

CastricumBouwPer direct/In overleg
Voor onze klant in de regio van Beverwijk zoeken wij een enthousiaste timmerman voor de montage van dakkapellen in een timmerfabriek. Ben jij.. Een timmerman die zowel zelfstandig als in groepsverband goed kan werken; heb je ervaring in een timmerfabriek en kun je netjes en nauwkeurig werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP betontimmerman gezocht in Laarbeek – Regiebouw

LaarbeekBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in de grootschalige nieuwbouw zijn we op zoek naar een ervaren betontimmerman. Kun jij allround betonwerk en ben je binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman. Ben jij van alle markten thuis en binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
We zoeken een ervaren allround timmerman in Amsterdam. Ben jij ervaren met HSB wanden en rekjes stellen (incl. verankering), kun je stelkozijnen monteren en gevels isoleren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouwtimmerlieden gezocht in Westmaas – Regiebouw

WestmaasBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar ervaren ruwbouwtimmerlieden voor een project waar 2 rijen woningen worden gebouwd. Het werk zal ongeveer tot aan de bouwvak duren en jullie zullen voornamelijk in de ruwbouwfase actief zijn. Interesse? Reageer snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige mutatietimmerman. Ben jij allround en kun je goed schakelen tussen diverse soorten timmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die graag ervaring heeft met verbouwingen van kantoorpanden naar appartementen. Het werk betreft houtskelet timmerwerk, isolatie en gipswanden. Ben jij zelfstandig en ervaren in verbouwingen? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Numansdorp – Regiebouw

NumansdorpBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in het kleinschalige woningbouwsegment zijn we op zoek naar een allround timmerman. Wil jij graag luxe tuinhuizen timmeren? Reageer dan snel!

ZZP stelleurs gezocht in Lieshout – Regiebouw

LieshoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Lieshout zijn we op zoek naar een koppel stelleurs. Zijn jullie ervaren timmermannen die gespecialiseerd zijn in stelwerk op nieuwbouwprojecten? Kunnen jullie tekening lezen en hebben jullie ervaring met maatvoeren? Reageer dan snel!

ZZP stelleur gezocht in Maassluis – Regiebouw

MaassluisBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een stelleur in Maassluis. Kun jij onder andere profielen en stalen geveldragers stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een ervaren allround timmerman voor een transformatieproject in Den Bosch. Ben jij de rechterhand van e uitvoerder, in staat om bouwtekeningen te lezen en kun je zorgen voor de juiste maatvoering? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP stelleur gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een vakbekwame stelleur die de profielen kan stellen voor de metselaar. Ben jij een kei in het stellen van profielen en binnenkort beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor diverse verbouwingen in de omgeving van Utrecht. Kun jij uit- en opbouwen maken, kozijnen stellen, maar ook ruwbouwwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nieuw-Beijerland – Regiebouw

Nieuw-BeijerlandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouwproject en ben je binnenkort inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die divers aftimmerwerk kan en wil verrichten in een Hotel in Amsterdam. Ben jij zelfstandig en heb je de juiste gereedschappen om de klus secuur af te ronden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we in de regio Veldhoven op zoek naar ervaren timmermannen! Op dit project zul je voornamelijk renovatiewerk bij particulieren verrichten. Ben jij een allround, sociaal en kun je goed in teamverband werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een timmerman die namens onze klant kleinschalig mutatiewerk kan verrichten bij woningbouwverenigingen. Ben jij allround en ga je secuur te werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Berkel-Enschot – Regiebouw

Berkel-EnschotBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar echte allrounders die ervaring hebben in de particulieren sector. Ben jij een kei in het opleveren van werk en heb je alle benodigde gereedschappen om de klus gedaan te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Ben jij representatief, kun je goed zelfstandig werken en heb je een eigen bus met gereedschap? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP betontimmerman gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ZZP betontimmerman voor grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden betreffen divers beton en ruwbouwtimmerwerk. Kun jij goed volgens tekening werken en heb je ervaring in de ruwbouw? Reageer dan snel!

ZZP kunstof kozijnen monteur gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf15/04/2021
Voor opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren kunststof kozijnen monteur. Je zult samen met een timmerman van de opdrachtgever bij bewoonde huizen de montage van kozijnen verrichten. Ben jij een ervaren timmerman en sociaal in de omgang reageer dan direct op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwVanaf08/03/2021
Per week 10 zijn wij in Den Haag op zoek naar in eerste instantie 1 koppel en 2 weken later nog een koppel allround timmerlieden die goed bedreven zijn in het stelwerk van gevels! Het werk is langdurig, zeker tot de bouwvak en in een leuk team.

ZZP allround timmerman gezocht in Waddinxveen – Regiebouw

WaddinxveenBouwVanaf06/05/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround timmerman in Waddinxveen. Het betreft de verbouwing van woningen waar je voornamelijk een aanbouw zult timmeren en badkamers zult renoveren. Heb je ervaring met verbouwingen en ben je beschikbaar? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf01/03/2021
Per 1-3 zijn we op zoek naar een allround timmerman in Utrecht. Het betreft een verbouwing van een woningbouwcomplex waar je gipswanden gaat plaatsen, vlieringen zult maken en plafonds uitraggelen. Ben je op zoek naar langdurig werk en heb je ervaring met verbouwingen? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwVanaf22/02/2021
Voor een opdrachtgever in Haarlem zoeken wij een ervaren timmerman die mee kan helpen met het realiseren van een dakopbouw. Na het casco werk ga je verder helpen met het aftimmeren van de opbouw. Heb je ervaring met dit type werk en ben je beschikbaar vanaf 22-2? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf08/04/2021
Voor een opdracht die op 15-2 van start gaat zijn we op zoek naar een mutatietimmerman. De werkzaamheden betreffen het open maken van koven voor de installateur en daarna diezelfde koven weer dichtmaken en afwerken. Naast het timmerwerk zul je ook kleinschalig stuc- en schilderwerk verrichten. Ben je bekend met dit werk en beschikbaar? Reageer snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP allround timmerman gezocht in Heiloo – Regiebouw

HeilooBouwVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die op diverse bouwlocaties en bij particulieren onderhouds- en renovatietimmerwerk kan uitvoeren. Ben jij allround, heb je ervaring in het onderhouds en renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf18/03/2021
Per 15-2 zijn we op zoek naar een goede mutatietimmerman met bus voor divers mutatie- en bonnenwerk. Ben jij een sociale, nette timmerman met relevante werkervaring? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP stelleur gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwVanaf01/04/2021
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel ervaren stelleurs die gespecialiseerd zijn in stelwerk. Het gaat om een nieuwbouwproject in Almere. Hebben jullie ervaring in stelwerk en zijn jullie beschikbaar? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Barendrecht – Regiebouw

BarendrechtBouwVanaf17/06/2021
We zijn op zoek naar een allround timmerman die profielen kan stellen, HSB wanden kan plaatsen en stellen om het project op te leveren. Heb jij hier ervaring mee en ben je in Mei beschikbaar? Reageer snel!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Ijsselsteijn – Regiebouw

IjsselsteijnBouwVanaf18/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een renovatietimmerman in Ijsselsteijn. Het betreft houtrotsanering en glaszetten. Ben je beschikbaar? Reageer dan snel!

ZZP voorman gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesBouwVanaf01/03/2021
Wij zijn op zoek naar een flexibele en goede voorman die zowel de Engelse als de Nederlandse taal goed beheerst. Tevens flexibel is om op diverse werken aan de slag te gaan. De werken zijn van Amsterdam tot Eindhoven en daartussen in. Je bent de ogen en oren van de uitvoerder op de bouw en bouwkundig zeer goed onderlegd, tevens bereid om met voornamelijk Roemeense mensen te werken.

ZZP mutatietimmerman gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Amsterdam / HaarlemBouwVanaf22/07/2021
Voor een opdrachtgever uit Noord-Holland zijn we op zoek naar een mutatietimmerman uit de regio Haarlem / Amsterdam. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Divers renovatietimmerwerk, plaatsen van keukens, kleinschalig elektrowerk, plakken van tegels, kleinschalig stucwerk en kleinschalig loodgieterswerk. Reageer snel!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf01/03/2021
Voor een woningbouwproject zijn we op zoek naar een renovatietimmerman die zowel binnen als buiten op het dak timmerwerk kan verrichten. Daarnaast zul je ook het bijkomend werk als opruimen en schoonmaken doen. Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman uit Alkmaar. Het werk betreft een grootschalig nieuwbouwproject waar je in de ruwbouwfase o.a. profielen gaat stellen. Beschik je over de juiste gereedschappen en ervaring? Reageer dan snel!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Westmaas – Regiebouw

WestmaasBouwVanaf08/02/2021
Per 8-2 zijn we op zoek naar een koppel betontimmermannen die echte vakmannen zijn met ervaring en bestand zijn tegen kou en nattigheid. Het betreft een schitterend project van totaal 17 mooie woningen. De uitvoerder werkt actief mee, om deze eerste fase snel en goed af te kunnen wikkelen. Er heerst een leuke sfeer op de bouw, ondanks dat het werken in de fundering in deze tijd van het jaar pittig is qua kou en regen. Wij zoeken dan ook vakmannen die weten wat ze te wachten staan qua weersomstandigheden en op een positieve manier lekker deze mooie woningen vanaf de grond willen opbouwen! Reageer snel!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Well (Limburg) – Regiebouw

Well (Limburg)BouwVanaf17/06/2021
We zijn op zoek naar een ervaren koppel allround timmerlieden uit de buurt van Well (Limburg). Het werk betreft een nieuwbouwproject (fase 1) waar de gevelbekleding incl. houten achterconstructie, rachelwerk incl. beplating dakoverstekken gedaan moeten worden. VCA en werkervaring als koppel vereist. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een mooie uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP betontimmerman gezocht Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwVanaf25/01/2021
Voor een opdrachtgever uit de Regio Den Haag en Leiden zijn wij op zoek naar ervaren betontimmerlieden. Ben jij geheel zelfstandig en weet je alles van beton? Meld je dan nu aan.

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamInstallatieVanaf18/03/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar monteurs die ervaring hebben met de montage van keukens. Heb jij ervaring en ben jij inzetbaar? Reageer dan snel! Wij bieden volledige ontzorging, snelle betaling en uitdagend en passend werk volgens een marktconform tarief.

ZZP timmerman gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwVanaf18/01/2021
Per a.s. maandag zijn we op zoek naar een allround timmerman voor een project in de utiliteitsbouw. Het doel van dit project is het aanbrengen van een nieuw plafond (300m2), het aanbrengen van rockpanel en diverse timmerwerkzaamheden. Beschik jij over de juiste gereedschappen en beheers je je vak als timmerman goed? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf18/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Utrecht. Het betreft het renoveren van de begane grond van woningen. Ben je voor langere tijd inzetbaar en wil je graag onbezorgd aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Timmerman gezocht in Goes – Regiebouw

GoesBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren timmerman met affiniteit in renovatie en onderhoud. Ben jij een allround timmerman, woonachtig in de omgeving Goes of bereid om een stukje te rijden? Wil jij werken op een langdurig project? Reageer dan snel op deze aanvraag.

ZZP timmerman gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Arnhem op zoek naar een timmerman voor het dagelijks onderhoud en mutatiewerk. Het gaat om divers onderhoudswerk voor een woningbouwvereniging.

ZZP timmerman gezocht in Nederland – Regiebouw

NederlandBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever uit Tiel zijn wij op zoek naar een ZZP timmerman die op diverse locaties onderhoud en renovatie kan verrichten aan sociale huurwoningen. Ben je in het bezit van een VCA Basis of VOL en blink je uit in onderhoud en renovatiewerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP voorman gezocht in Hardinxveld Giessendam – Regiebouw

Hardinxveld GiessendamBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorman die de bouw aan kan sturen en de ogen/oren van de uitvoerder is. Het gaat om diverse werken gelegen tussen Hardinxveld Giessendam en Utrecht. De projecten variëren in omvang en daarmee ook de grootte van de ploegen waar je actief leiding aan zult geven. Bij een wat kleinere bouw is er dan ook ruimte voor jou als voorman om actief mee te werken. Beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je een echte people-manager? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwVanaf16/11/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een stelleur per 16 november. Het werk is voor langere periode en je zult je bezig gaan houden met o.a. het volgende: profielen stellen, buitengevels plaatsen, maatvoeren, tekeningen lezen, stellen van hulp- en/of ondersteuningsconstructies en kozijnen stellen. Ben je in het bezit van een VCA, PBM's en eigen vervoer? Reageer dan snel!

ZZP timmerman gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Omgeving RotterdamBouwVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren stelleurs. Werk jij secuur en kom je binnenkort inzetbaar? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Nieuw-Beijerland – Regiebouw

Nieuw-BeijerlandBouwVanaf02/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op naar ervaren allround timmerlieden. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouw project en kom je op binnenkort inzetbaar. Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwVanaf22/07/2021
Voor opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn we opzoek naar ervaren kozijnen monteurs. Ben jij een ervaren monteur met affiniteit voor kunststof kozijnen ? Meld je dan nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Etten – Regiebouw

EttenBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever in de beurt van Doetinchem zijn we op zoek naar een allround timmerman. De opdrachtgever heeft verschillende particulieren opdrachten in het hogere segment. De werkzaamheden zijn heel divers, van het timmeren van een dakkapel tot het bouwen van een villa. Kom je uit de buurt van Doetinchem en ben je nauwkeurig en veelzijdig? Meld je dan nu aan!

ZZP betontimmerman gezocht in Oldenzaal – Regiebouw

OldenzaalBouwVanaf20/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren betontimmerman in Oldenzaal. Heb jij ervaring met het timmeren van bekistingen en het zetten van stempels? Neem dan nu contact met ons op.

ZZP timmerman gezocht in omgeving Tiel – Regiebouw

Omgeving TielBouwVanaf26/10/2020
Voor een opdrachtgever in de buurt van Tiel zijn we op zoek naar een allround timmerman. Je gaat samen met de opdrachtgever timmerwerk uitvoeren bij vooral particulieren klanten. De werkzaamheden zijn heel divers, van het timmeren van een dakkapel tot het bouwen van een nieuwbouw huis. Kom je uit de beurt van Tiel en ben je een allround timmerman? Meld je dan nu aan.

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwVanaf19/10/2020
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmermannen die ervaring hebben in mutatie en onderhoudswerk. Ben jij de timmerman die van alle markten thuis is? Meld je nu aan!

ZZP timmerman gezocht in Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwVanaf18/03/2021
We zijn op zoek naar een allround timmerman in de Kop van Noord-Holland. Het verwachte timmerwerk zal zijn in kleinschalige nieuwbouw. Wil je graag het jaar fris starten met een leuke nieuwe uitdaging? Dan ben je de geschikte man voor deze klus!

ZZP timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwVanaf23/11/2020
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een onderhouds- en renovatietimmerman in Weesp. Wil je graag diverse renovaties verrichten in woningen? Reageer dan snel!