ZZP timmerman vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van timmerman vacatures. Wij kennen het vakgebied van de timmerman en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature timmerman.

 

ZZP timmerman

Regiebouw bemiddelt voor ZZP timmermannen in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

 

Timmerman gezocht

Regiebouw is altijd op zoek naar timmerlieden. Bekijk onze zzp timmerman vacatures.

Vacatures voor timmerlieden

ZZP mutatietimmerman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van diverse huurwoningen in de omgeving van Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een mutatietimmerman. Heb jij ervaring met het renoveren van woningen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Bodegraven – Regiebouw

BodegravenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Bodegraven zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. De werkzaamheden zijn allround en zullen o.a. bestaan uit het maken aanbouwen en geveltimmerwerk. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Noordwijkerhout – Regiebouw

NoordwijkerhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Noordwijk zijn wij op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben in de ruwbouw. Is beton timmerwerk echt jouw ding en ben je niet bang om hard te werken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van ruwbouw timmerwerk aan gevels in Venlo zijn we per direct op zoek naar een timmerman. Ben jij bedreven in geveltimmerwerk en per direct inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Nieuwerkerk aan den Ijssel – Regiebouw

Nieuwerkerk aan den IjsselBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete villa zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Rotterdam. Kun jij vanaf fundering een huis bouwen en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een project in Almere zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Het is de bedoeling dat je / jullie in de ruwbouw starten en als het bevalt, is er de mogelijkheid om door te gaan naar de volgende fases van de bouw. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Goedereede – Regiebouw

GoedereedeBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete woonwijk in Goedereede zijn we per 10-01-2022 op zoek naar een koppel ervaren stelleurs. Kunnen jullie profielen en kozijnen stellen als de beste en zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en meld je geheel gratis en vrijblijvend bij ons aan!

ZZP timmerman gezocht in Ede – Regiebouw

EdeBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Ede die bedreven is in het plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen in een monumentaal pand. Wil jij graag werken in een mooi pand? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Noordwijk – Regiebouw

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject in Noordwijk. Ben jij / zijn jullie bedreven in het timmermen van kappen, balklagen en het plaatsen van prefab elementen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Regio Barneveld – Regiebouw

Regio BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we per direct op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de ruwbouw. Kun jij goed prefab wanden plaatsen, vloeren leggen en stempelen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in regio Boxtel – Regiebouw

Regio BoxtelBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we vanaf week 50 t/m de bouwvak 2022 op zoek naar 3 allround timmerlieden voor het stellen van profielen en voor het leggen van vloeren op de begane grond. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een school in Barneveld zijn wij bij voorkeur op zoek naar een koppel allround timmerlieden, maar 1 man mag ook. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het aanbrengen van gevelbekleding en het timmeren van dakranden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en per direct inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Hoofddorp – Regiebouw

HoofddorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman voor het aftimmeren van woningen op een grootschalig nieuwbouwproject in Hoofddorp. Kun jij goed volgens plan werken en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer direct.

ZZP timmerman 2 gezocht in Geldrop – Regiebouw

GeldropBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in Geldrop zijn we per direct op zoek naar een timmerman 2 die diverse ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij allround onderlegd en een echte aanpakker? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Sevenum – Regiebouw

SevenumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Sevenum zijn we per direct op zoek naar een timmerman die voor een paar dagen het aftimmerwerk kan verzorgen om vervolgens bij dezelfde opdrachtgever door te gaan naar een nieuw project in Gemert. Hier zijn de werkzaamheden o.a. het plaatsen van metalstud wanden en divers aftimmerwerk. Ben jij een kei in de afbouw en per direct inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Geffen – Regiebouw

GeffenBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van woningen in Geffen zijn we per direct op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het timmeren van koven en het plaatsen van keukens. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Bodegraven – Regiebouw

BodegravenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Bodegraven zijn we per direct op zoek naar twee vaklieden voor het uitvoeren van divers stelwerk. Ben jij / zijn jullie bedreven in stelwerk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden voor het leggen van balkons en divers stelwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Zutphen – Regiebouw

ZutphenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Achterhoek zijn wij per direct op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met renovatie en onderhoud. Ben jij sociaal in de omgang en op zoek naar een langdurige klus? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Aalsmeer – Regiebouw

AalsmeerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 28 appartementen in Aalsmeer zijn we per direct op zoek naar twee ervaren ruwbouw timmerlieden voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Interesse? Reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Regio Mijdrecht – Regiebouw

Regio MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen in de omgeving van Mijdrecht zijn we per direct op zoek naar twee ervaren timmerlieden. Ben jij / zijn jullie ervaring met het afhangen van deuren, glaszetten en kozijnen vervangen en/of herstellen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Doetinchem – Regiebouw

Regio DoetinchemBouwPer direct/In overleg
Voor de afrondende verbouwing van woningen in de omgeving van Doetinchem zijn wij per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bedreven in de afbouw en inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman die goed tot zijn recht komt in een klein team. Ben jij allround onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Muiden – Regiebouw

MuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Muiden zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden betreffen o.a. het uittimmeren en bekleden van de gevels zodat er rondom de woningen een strakke gevel zichtbaar is. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van een bedrijfshal in Eindhoven zijn we op zoek naar een renovatietimmerman met ervaring in de utiliteit. Ben jij ervaren in het uitvoeren van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden en per direct inzetbaar? Dan horen we je graag!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Schiedam – Regiebouw

SchiedamBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouw van een bedrijfshal zijn we op zoek naar allround timmerleiden uit de omgeving van Schiedam. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het maken van balklagen, storten van betonnen vloeren en sleuven, het zetten van hsb wanden en kozijnen stellen. Interesse? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Geldermalsen zijn we op zoek naar 4 ruwbouw timmerlieden voor divers betontimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP renovatietimmerman gezocht in Woerden – Regiebouw

WoerdenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouw van diverse 2 onder 1 kap woningen in Woerden zijn we op zoek naar een renovatietimmerman. Kun jij volledig zelfstandig een dak renoveren, folies vervangen en bijkomende aftimmerwerkzaamheden verrichten? Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Wijk en Aalburg – Regiebouw

Wijk en AalburgBouwPer direct/In overleg
Voor het aftimmeren van een woning in Wijk en Aalburg zijn we op zoek naar een timmerman met aantoonbare ervaring in de afbouw. Ben jij per direct inzetbaar en wil je graag deze woning mooi aftimmeren? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Groenekan – Regiebouw

GroenekanBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een carpoort (2 verdiepingen) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij van alle markten thuis en per direct op zoek naar een nieuwe klus? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Noordwijk – Regiebouw

NoordwijkBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een woning in Noordwijk zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman. Kun jij een woning strippen en daarna volledig opbouwen? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer direct.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige allround timmerlieden. De werkzaamheden betreffen naast allround timmerwerk ook stelwerk aan de buitenzijde. Interesse? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de transformatie van een bedrijfspand in Utrecht zijn we op zoek naar een timmerman die zich als een vis in het water voelt in de ruwbouw. Ben jij bekend met het plaatsen van balklagen en HSB wanden? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Hilversum – Regiebouw

Regio HilversumBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Hilversum zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Zwolle – Regiebouw

Regio ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Zwolle zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatietimmerlieden gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden met bewezen ervaring in de renovatie. Voor dit werk ga je / gaan jullie zelfstandig aan het werk met eigen gereedschap. Vanaf tekening of in overleg me de uitvoerder zullen de werkzaamheden op de juiste wijze gedaan moeten worden. In overleg is er voor zowel korte als lange tijd werk beschikbaar! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Soest – Regiebouw

Regio SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we per direct op zoek naar twee allround timmerlieden uit de omgeving van Soest. Ben jij / zijn jullie allround onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lisse – Regiebouw

LisseBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen (in zowel bewoonde als onbewoonde situatie) zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Lisse. Ben jij inzetbaar van klein funderingswerk tot het opleveren en alles wat daar tussenin zit? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de aftimmerfase van een grootschalig utiliteitsproject in Haarlem zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman. Ben jij een kei in het aftimmeren en op zoek naar mooi werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Wehl – Regiebouw

WehlBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan schansconstructies, overkappingen en gevelbekleding. Ben jij allround inzetbaar en kun je zelfstandig werken? Reageer dan nu op deze vacature.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmerlieden uit Barneveld die ervaring hebben met stelwerk. Naast het stelwerk wordt er ook divers ander timmerwerk van je verwacht. Denk hierbij aan het plaatsen van HSB- en stelkozijnen. Ben jij de vakman die wij zoeken? Meld je nu aan!

ZZP allround timmerman gezocht in Roelofarendsveen – Regiebouw

RoelofarendsveenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een timmerman met ervaring in het stelwerk. Naast het stelwerk zul je ook diverse allround timmerwerkzaamheden uitvoeren. Ben jij de zelfstandige timmerman die wij zoeken? Meld je dan nu aan!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman uit de Regio van Utrecht. Ben jij naast een vakvolslagen timmerman ook goed in het houden van orde en controle? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Leimuiden – Regiebouw

LeimuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Leimuiden zijn we op zoek naar een timmerman voor in de fabriek. Kun jij in een rap tempo houtskelet elementen monteren? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatie timmerlieden gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van woningen in Roosendaal zijn wij op zoek naar twee timmerlieden die vanaf tekening gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken. Het werk betreft o.a. het plaatsen van wanden en plafonds, het vervangen van kozijnen, het renoveren / plaatsen van keukens en bijkomend aftimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Purmerend zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden dat voor minimaal 5 weken aftimmerwerk kan verrichten. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig utiliteitsproject in Arnhem zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat net en secuur werkt. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haren – Regiebouw

HarenBouwPer direct/In overleg
Voor onze opdrachtgever uit Haren zoeken wij een ervaren timmerlieden die kunnen denken in oplossingen. Het werk bestaat uit diverse herstelwerkzaamheden in een kantorenpand; In de afbouw gaan enkele wijziging doorgevoerd worden en hiermee ga je zelfstandig aan de slag. Ben jij zelfstandig en per direct op zoek naar werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een zelfstandige allround timmerman uit de omgeving van Helmond. Ben jij een echte allrounder die goed zelfstandig kan werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Goes – Regiebouw

GoesBouwPer direct/In overleg
Voor diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Ben jij een echte allrounder en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Mierlo – Regiebouw

MierloBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Mierlo zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de verbouw en met name het stelwerk. Ben jij hier bedreven in? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor onderhoud en renovatie aan woningen in Zeewolde zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden. Het werk bevat o.a. timmerwerk aan daken, vervangen van dakgoten, montage van prefab elementen en divers aftimmerwerk. Zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een complete gymzaal in Haarlem zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden die de betonnen trappen kunnen voorzien van stootbanden en bijkomend aftimmerwerk verrichten. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht Regio Alphen a/d Rijn – Regiebouw

Regio Alphen a/d RijnBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van diverse woningen in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring in de verbouw? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP onderhoudstimmerlieden gezocht in Oostvoorne – Regiebouw

OostvoorneBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van luxe villa's in Oostvoorne zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden dat zich als een vis in het water voelt in de renovatie. Zijn jullie het gedroomde koppel dat wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de uit- en verbouw van een pand in Haarlem zijn we op zoek naar een goed zelfstandig koppel dat in een paar maanden tijd de gehele verbouwing op zich kan nemen! Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Almere zijn wij op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een totaal van 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen, die gebouwd dienden te worden. De werkzaamheden zullen starten met het stelwerk van de kozijnen en profielen, om vervolgens de rest van het proces (naar verwachting) door te lopen! Heb jij / hebben jullie ervaring in de grootschalige woningbouw? Dan komen wij graag in contact!

ZZP allround timmerman gezocht in Nieuwveen – Regiebouw

NieuwveenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een woning in Nieuwveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met het bouwen van een compleet huis. Ben jij zo'n vakman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Word je warm van mooi renovatie/restauratiewerk? Vind je het prachtig om oude glorie te laten herleven? In Venlo hebben we zo'n mooie job! Ben je inzetbaar? En kun je vakwerk leveren? Meld je zo spoedig mogelijk aan en wie weet sta je op korte termijn op deze uitdagende klus!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Ijsselsteijn – Regiebouw

IjsselsteijnBouwPer direct/In overleg
Voor de splitsing van een begane grond naar 2 portiekwoningen zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in de verbouw. Kun jij een wandje zetten, deuren afhangen en werk je net en secuur? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Alkmaar zijn we op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat ervaring heeft met het plaatsen van (stel) kozijnen, prefab HSB elementen en tevens bijkomende (ruwe) afbouwtimmerwerkzaamheden kan verrichten. Ben jij / zijn jullie een kei hierin en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig transformatieproject in Haarlem zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werkzaamheden op dit project bestaan uit zowel beton- / ruw- als nieuwbouwtimmerwerk en tevens renovatie van goten. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en tekening lezen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in de Zilk – Regiebouw

De ZilkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 40 appartementen in de Zilk zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden die zowel binnen als buiten diverse timmerwerkzaamheden kunnen verrichten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Gevel- en afbouwtimmerwerk. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Gouda – Regiebouw

GoudaBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van 13 woningen in Gouda zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het stellen, versterken en plaatsen van profielen, alsmede het plaatsen van dakgoten. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en per direct op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Amstelveen zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft in de afbouw. Ben jij een kei in het afhangen van deuren, gipsen en het timmeren van plinten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerlieden gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Noord-Brabant zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor diverse renovatie-, mutatie- en onderhoudsprojecten. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar divers werk voor langdurige tijd? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een verbouwing in de utiliteit zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden uit Amsterdam. De werkzaamheden betreffen o.a. het aanbrengen van raggelwerk en platen in een sportcentrum. Heb jij / hebben jullie ervaring met het op maat maken en op de juiste wijze monteren van platen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Alkmaar zijn we op zoek naar 4 allround timmerlieden die o.a. ervaring hebben met het plaatsen van (stel)kozijnen, prefab HSB elementen en bijkomende (ruwe) afbouwtimmerwerkzaamheden. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP bouwassistent gezocht in Veghel – Regiebouw

VeghelBouwPer direct/In overleg
Ben jij een echte aanpakker maar zeker niet volleerd, dan is deze klus een aanrader!! Leren terwijl je werkt, en er nog voor betaald krijgen ook. Je gaat mee met een volwaardige timmerman om hem te assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden. Het is uitdagend en divers werk in de omgeving van Veghel.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject op de Maasvlakte zijn we op zoek naar 2 ervaren ruwbouw timmerlieden voor het maken van betonnen wanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van woningen in Ijmuiden zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in de mutatie en ben je op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft in zowel de ruw- als afbouw. Ben jij van alle markten thuis en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Rietmolen – Regiebouw

RietmolenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Haaksbergen zijn we op zoek naar een allround timmerman voor in de timmerfabriek. Werk jij graag langdurig op 1 vaste plek? Reageer dan nu direct op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Venlo zijn we op zoek naar allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie communicatief sterk en van alle markten thuis? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Dirksland – Regiebouw

DirkslandBouwPer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject in Dirksland zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden dat oude gevelbekleding kan verwijderen, om vervolgens na het isoleren de nieuwe bekleding weer aan te brengen. Zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Waalre – Regiebouw

WaalreBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Waalre zijn we op zoek naar twee allround timmerlieden. De werkzaamheden zijn heel divers; in het begin zal het vooral kozijnen stellen en werk aan de voorgevel zijn, om vervolgens langzaam aan naar binnen te gaan voor het fijnere afbouwwerk. Ben jij / zijn jullie echte allrounders en op zoek naar werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Drunen – Regiebouw

DrunenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Drunen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden voor het aanbrengen van balklagen, overkappingen, stelkozijnen en rekwerken. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Deurne – Regiebouw

DeurneBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de regio van Deurne zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van kozijnen en glaszetten. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de afrondende fase van een utiliteitsproject in Amsterdam zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben met het aanbrengen van underlaymentplaten op raggelwerk. Het is de bedoeling dat de platen op maat gemaakt worden en daarna op de juiste wijze gemonteerd worden. Ben jij / zijn jullie hier bekend mee en in staat om zelfstandig vanaf tekening te werken? Dan zijn we op zoek naar jou / jullie!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Oosterhout zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor het stellen van kozijnen, (de)monteren van plafond delen en het uitrachelen, isoleren en delen van diezelfde plafonds. Ben jij / zijn jullie allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Maassluis – Regiebouw

MaassluisBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Maassluis zijn wij op naar een koppel allround timmerlieden (of 1 allrounder) die het leuk vinden om diverse werken op te pakken. De meest voorkomende werkzaamheden op dit project zijn het plaatsen / stellen van HSB wanden, gipsplaten aanbrengen en kiralit monteren. Interesse? Reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig utiliteitsproject in Utrecht zijn we op zoek naar vier stelleurs voor het stellen van profielen en kozijnen zodat de metselaar het fijnloos verder op kan pakken. Ben jij / zijn jullie ervaren stelleurs en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Groot-Ammers – Regiebouw

Groot-AmmersBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in de omgeving van Groot-Ammers zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Het is de bedoeling dat er per dag op 1 locatie tussen de 12 en 25 meterkasten worden gemonteerd en afgetimmerd om vervolgens de volgende dag hetzelfde werk op een andere locatie te doen. Ben jij / zijn jullie echte aanpakkers die het leuk vinden om dagelijks op een nieuwe locatie te werken? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden uit Arnhem Dat zich als een vis in het water voelt in de ruwbouwfase van een transformatieproject. Het betreft een kantoorpand dat wordt omgebouwd naar appartementen. Zijn jullie doorgewinterde ruwbouw timmerlieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Oss zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Wil jij / willen jullie graag het fijnere timmerwerk doen? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Vianen – Regiebouw

VianenBouwPer direct/In overleg
Vanaf week 36 zijn we voor 8 weken op zoek naar een koppel timmerlieden dat ervaring heeft in de afbouw. Kunnen jullie in korte tijd secuur gipswanden plaatsen en zijn jullie op zoek naar tijdelijk werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Oosterhout zijn we op zoek naar vijf timmermannen die ervaring hebben met het plaatsen van kozijnen inclusief glas. Het werk betreft de onderhoud & renovatie van woningen. Ben jij naast een bedreven timmerman ook communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Amsterdam zijn we op zoek naar twee zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben in de fijnere afbouw. Ben jij / zijn jullie bedreven in diverse afbouwtimmerwerkzaamheden zoals het aanbrengen van gipsplaten? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Halsteren – Regiebouw

HalsterenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig utiliteitsproject zijn we op zoek naar drie ruwbouw timmermannen voor het uitvoeren van divers betontimmerwerk. Denk hierbij aan o.a. het kleiner maken van de bestaande fundering t.b.h.v. een nieuwe pomp die hierop geplaatst gaat worden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmermannen die ervaring hebben met het timmeren van systeembekistingen voor de wanden. Ben jij / zijn jullie ervaring in de ruwbouw en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar twee stelleurs. Het werk zal voornamelijk bestaan uit het plaatsen van kozijen e.d.. Ben jij een echte aanpakker die niet vies is van bijkomend sjouwwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Weesp zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmerlieden voor het maken van de begane grond, bekistingen en het storten van beton. Ben jij / zijn jullie niet vies van het ruwere werk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP uitzetter/maatvoerder gezocht in Lekkerkerk – Regiebouw

LekkerkerkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Lekkerkerk zijn we op zoek naar een uitzetter/maatvoerder voor het aanbrengen van de maatvoeringen, het slaan van paaltjes, maken van bekistingen en ander beton timmerwerk. Ben jij hier bedreven in? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een villa in Rotterdam zijn we op zoek naar 2 allround timmerlieden die ervaring hebben in de afbouwfase. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het timmeren van kozijnen, het maken van een aanbouw, dakbetimmering en aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie vakbekwaam en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de kleinschalige woningbouw zijn we op zoek naar allround timmerlieden. De werken zijn zowel nieuwbouw als renovatie en de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen en ander divers timmerwerk. Ben jij / zijn jullie echte allrounders en op zoek naar langdurig divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Nijmegen zijn we op zoek naar allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Deventer – Regiebouw

DeventerBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een villa in Deventer zijn we op zoek naar een allround timmerman die moeiteloos mee kan draaien. Ben jij een echte allrounder en maak je snel onderdeel uit van een team? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn al op dit mooie project!

ZZP timmerman gezocht in Langeweg – Regiebouw

LangewegBouwPer direct/In overleg
Voor een deurenfabrikant zijn wij op zoek naar een timmerman die onderdorpels kan vervangen. Vooralsnog is het werk voor een aantal dagen, maar bij een wederzijdse connectie is er de mogelijkheid om langer voor deze opdrachtgever te werken. Dit zullen dan renovatieprojecten in bewoonde situatie zijn. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP metalstud monteurs gezocht in Leersum – Regiebouw

LeersumBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in Leersum zijn we op zoek naar twee metalstud monteur met aantoonbare ervaring in de verbouw. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Etten – Regiebouw

EttenBouwPer direct/In overleg
In de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor diverse soorten werken in het luxe segment. Denk hierbij aan verbouwingen, zoals een het plaatsen van een dakkapel en kozijnen, maar ook stelwerk bij een nieuwbouw woning kan tot de opdracht behoren. Flexibiliteit is hier een must. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk in het luxe segment? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerlieden gezocht in Leeuwarden – Regiebouw

LeeuwardenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van woningen in Leeuwarden zijn we op zoek naar 2 allround timmermannen die ervaring hebben met de (de)montage van kozijnen en kantstukken. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en bedreven mutatie timmermannen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen in Rotterdam zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben met het werken aan daken. Denk hierbij aan diverse timmerwerkzaamheden en het leggen van pannen. Ben jij / zijn jullie vakvolslagen en niet bang voor hoogtes? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Eindhoven zijn we op zoek naar 2 ruwbouw timmermannen die ervaring hebben met het maken van bekistingen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en op zoek naar werk op de korte termijn? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Zaandam zijn we op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met het plaatsen van dakranden. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Tilburg zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Het werk is voor langere tijd en je zult per dag aan de hand van de bonnen die je krijgt diverse timmerwerkzaamheden uitvoeren voor veelal woningbouwverenigingen. Omdat je dus vaak in een bewoonde situatie werkt is het spreken van de Nederlandse taal een must. Kun jij je volledig vinden in dit profiel? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Berlicum – Regiebouw

BerlicumBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen in Berlicum zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de ruwbouw. Ben jij bekend met het leggen van zand cement vloeren en draai jij je handen niet om voor het zwaardere werk? Reageer dan direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een ervaren bouwopruimer. Heb jij geen 7 tot 4 mentaliteit en stop je pas als de bouw netjes en schoon is? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn te werken op dit mooie project.

ZZP timmerman gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw / renovatie van een basisschool in Oosterhout zijn we op zoek naar een allround timmerman die tevens ervaring heeft met het werken aan daken. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van plafonds in een bedrijfsruimte zijn we op zoek naar timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. Ben jij / zijn jullie bekend met het renoveren van plafonds en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Delft – Regiebouw

DelftBouwPer direct/In overleg
Per week 34 zijn wij op zoek naar 2 timmermannen die een langdurig renovatiewerk (naar verwachting 3 jaar) in Delft willen oppakken. Omdat de woningen bewoond zijn, zijn goede communicatie vaardigheden een must! Ben jij / zijn jullie een kei in het renovatiewerk en daarnaast geschikt om goed te communiceren met alle betrokken partijen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP voorman gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van bedrijfsruimtes in Breda zijn we op zoek naar een (meewerkend) voorman. Als (meewerkend) voorman zul je de uitvoerders ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het assisteren bij bouwplaatsorganisatie, het coördineren van toeleveranciers en onderaannemers, het helpen bij de maatvoering en de stand van het werk opnemen. Daarnaast zul je ook divers timmerwerk verrichten. Geef jij leiding door het goede voorbeeld te geven en ben je communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een koppel allround timmerlieden voor een werk in Amsterdam. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het aanbrengen van gevelbekleding tot de bouwvak. Daarna kun je vanaf week 35 tot medio Oktober verder met de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie allround en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een leuk, fris en jeugdig bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een allround timmerman voor een lange periode! De klant heeft diverse soorten verbouwingen en renovatiewerken die ze verrichten rondom Utrecht. Iedere morgen wordt er gezamenlijk een kop koffie gedronken en de dag besproken, om vervolgens lekker te gaan knallen. Bij dit bedrijf werken de eigenaren zelf net zo hard mee op de werken en heerst er echt een familiaire sfeer. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Helmond zijn we op zoek naar 3 allround timmerlieden voor het demonteren van stofwanden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Gulpen – Regiebouw

GulpenBouwPer direct/In overleg
Voor het aftimmeren van vakantiewoningen in Gulpen zijn we op zoek naar 4 zelfstandige timmerlieden met ervaring in de afbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Witmarsum – Regiebouw

WitmarsumBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Witmarsum zijn we op zoek naar 2 tot 4 timmerlieden met ervaring in de afbouw. Wil jij graag meewerken aan het aftimmeren van 29 vakantiewoningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Klundert – Regiebouw

KlundertBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Klundert zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de timmerfabriek. Ben jij een kei in het maken van prefab woningen en op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Wijchen – Regiebouw

WijchenBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig werk (tot de kerst) zijn wij op zoek naar een timmerman die een kei is in de ruwbouw. De bedoeling is op dit project dat je start met werkzaamheden zoals het maken van bekistingen, het dichtzetten van kanaalplaatvloeren etc. Ben jij de vakman die we zoeken? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van 52 woningen in Didam zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een loodgieter die graag renovatie projecten aanpakt? Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en een bus? Dan zijn we op zoek naar jou! Het project start vanaf oktober en duurt minimaal tot en met het einde van dit jaar.

ZZP timmerlieden gezocht in Rhenen – Regiebouw

RhenenBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi renovatiewerk in Rhenen zijn wij op zoek naar een koppel timmerlieden dat in bewoonde woningen diverse renovatiewerkzaamheden kan verrichten. Denk hierbij aan het aftimmeren van koven, afhangen van deuren,en het monteren van hang en sluitwerk. Ben jij / zijn jullie communicatief vaardig en voor lange tijd inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Ophemert – Regiebouw

OphemertBouwPer direct/In overleg
Voor het plaatsen van wanden en daken op bouwunits in Ophemert zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met verbouwingen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een gebouw in Arnhem zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het afhangen van deuren, kozijnen, dorpels en het maken van meterkasten. Ben jij / zijn jullie hier bekend mee? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP meewerkend voorman gezocht in de Randstad – Regiebouw

RandstadBouwPer direct/In overleg
Voor diverse verbouwingen / renovatieprojecten in de Randstad zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij een kei in het timmeren maar beschik je daarnaast ook over leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Sneek – Regiebouw

SneekBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Sneek zijn we op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben met stelwerk en bijkomend diverse timmerwerkzaamheden. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in de Kop van Noord-Holland – Regiebouw

Kop van Noord-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de Kop van Noord-Holland zijn we op zoek naar een koppel ervaren ruwbouw timmerlieden. De werkzaamheden op dit project zullen o.a. bestaan uit het leggen van kanaalplaatvloeren, onderstempelen, het maken van randbekistingen en vervolgens wat stelwerk. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amerongen – Regiebouw

AmerongenBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi werk in Amerongen zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden die van een oude boeren schuur een complete woning kunnen maken. Ben jij / zijn jullie bekwaam met verbouwingen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP meewerkend voorman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Bosch zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Hou jij van aanpakken en heb je leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een kantoorpand in Uden zijn we per direct op zoek naar een timmerman met affiniteit in de utiliteitsbouw. De werkzaamheden die je zult uitvoeren bevinden zich voornamelijk in de afbouwfase. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Bilthoven – Regiebouw

BilthovenBouwPer direct/In overleg
In Bilthoven zijn wij op zoek naar een goed koppel ruwbouw timmerlieden voor het maken van de fundering van een tussen hal in een kliniek. In eerste instantie zijn de werkzaamheden tot aan de bouwvak, maar bij goed bevallen kun je / kunnen jullie door naar de volgende fase. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Hasselt – Regiebouw

HasseltBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Hasselt zijn we op zoek naar een allround timmerman voor het stellen van profielen. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Den Haag zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor de montage van balklagen en kozijnen, het plaatsen van lewisplaat vloeren en bijkomend ander timmerwerk. Kun jij je helemaal vinden in dit profiel? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Huizen – Regiebouw

HuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een landhuis in Huizen zijn we op zoek naar een allround timmerman met aantoonbare ervaring in het onderhoud & renovatie. Kun jij architraven en plinten aanbrengen, plafonds uitraggelen en deuren afhangen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Epe – Regiebouw

EpeBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Epe zoeken we een ervaren timmerman die kan meehelpen met het realiseren van een aanbouw. Je wordt vanaf fundering tot het opleveren ingezet. Heb je aantoonbare ervaring en kan je starten? We horen je graag!

ZZP timmerman 2 gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Wil je hard werken, maar ben je nog leerling/niet volleerd? Dan is deze klus iets voor jou! Het is de bedoeling dat je In het centrum van Roermond een winkelverbouwing gaat doen waarbij je de timmerman 1 ondersteunt. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Nabij Amsterdam zijn wij op zoek naar een koppel allround timmerlieden dat compleet zelfstandig een luxe houten woning kan bouwen van begin tot eind. De fundering is reeds aanwezig. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor echte allround timmerlieden hebben we fantastisch werk in de renovatie van 52 woningen waarbij zowel de buitenschil als ook de binnenzijde van woningen wordt opgeknapt met werkzaamheden als gevelbeplating, gootbetimmeringen inclusief achterhoutconstructies, dakramen plaatsen en aftimmeren. Daarnaast zullen ook hier en daar keukens geplaatst worden. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een zelfstandige timmerman die van divers en allround timmerwerk houdt. Ben jij een echte duizendpoot en op korte termijn inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman voor diverse onderhoudstimmerwerken. Ben jij de geschoolde timmerman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een betoncasco bedrijfshal zijn we op zoek naar een timmerman. Het project is eigenlijk ruwbouw, maar het is net lego; Een utiliteitsgebouw in rap tempo vormgeven door prefab onderdelen te plaatsen en af te werken! Ben jij iemand die het leuk vind om in hoog tempo iets neer te zetten? Dan is dit werk iets voor jou. Naar verwachting is het werk tot half augustus. Interesse? Reageer snel!

ZZP timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een koppel timmerlieden dat van aanpakken houdt. Het werk betreft een fabrieksruimte die verbouwd gaat worden en de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het zetten van randkisten en het stellen van profielen en kozijnen. Interesse? Reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Hellevoetsluis – Regiebouw

HellevoetsluisBouwPer direct/In overleg
We zoeken een timmerman uit de buurt van Hellevoetsluis voor het onderhoud van woningen. Ben jij bekend met het vervangen van houten kozijnen voor stelkozijnen? En kun je daarnaast ook netjes aftimmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de woningbouw zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden die ervaring hebben met het afhangen van deuren en nastellen / inhangen van nieuw draaiende delen in kozijnen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in? Aarzel niet en reageer direct.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een utiliteitsproject in de buurt van Rotterdam Zestienhoven zijn we op zoek naar ruwbouw timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met het aanbrengen van matte stroken, het vastmaken van hoekijzers en het beschermen van trappen? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Beverwijk – Regiebouw

Regio BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in de Regio van Beverwijk zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Kun jij kleinschalig nieuwbouwwerk zoals het maken van aan- en opbouwen, dakkapellen en schuurtjes? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Arnhem – Regiebouw

Regio ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving Arnhem zijn wij per direct op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in het particuliere segment. Ben jij vriendelijk in de omgang en spreek je graag met je (rechter)handen? Reageer dan direct op deze vacature!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Obdam – Regiebouw

ObdamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman. Ben jij bekend met divers betontimmerwerk en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespBouwPer direct/In overleg
Wij zoeken een ervaren timmerman in Weesp voor een renovatieproject. Je gaat zelfstandig aan het werk met o.a. het afhangen van deuren, plaatsen van kozijnen, plaatsen van keukens, maken van koven, maken van een toiletombouw, etc. Heb je tijd? Laat dan je reactie achter!

ZZP timmerlieden gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een gebouw in Lijnden zijn we op zoek naar twee timmerlieden die ervaring hebben in de afbouw. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het plaatsen van systeemplafonds, metalstud & gipswanden en bijkomend aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Bergschenhoek – Regiebouw

BergschenhoekBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een meubelmaker / interieur timmerman die ervaring heeft met het maken van meubels aan de machine. Ben jij een kei in het maken van meubels? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een kledingwinkel in Roermond zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met renovatiewerk. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Dan komen we graag met je in contact!

ZZP timmerman 2 gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in Beverwijk zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse werkzaamheden zoals het slopen van wanden, afvoeren van puin en bijkomend opruimwerk kan doen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct.

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Dieren – Regiebouw

DierenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een goed koppel timmerlieden dat op een mooi werk in Dieren aan de slag kan gaan met staalconstructies en het plaatsen van houten kozijnen. Het werk zal naar verwachting een aantal weken duren! Ben jij / zijn jullie op zoek naar een klus op korte termijn? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een pand met vijf verdiepingen zijn we op zoek naar een timmerman voor in de afbouwfase. Ben jij allround en werk je net en secuur? Dan ben jij de vakman die we zoeken. Reageer snel!

ZZP timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman voor in de afbouwfase. Ben jij een kei in het op maat zagen en plakken van gespoten plinten? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Delft – Regiebouw

DelftBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud en renovatie van woningen in Delft zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Trespa gevelbekleding en het opknappen van het houtwerk van de achtergevels. Ben jij bedreven in dit werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Barneveld – Regiebouw

BarneveldBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Barneveld zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden die ervaring hebben met funderingswerk. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Eemnes – Regiebouw

EemnesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Zwolle zijn we op zoek naar ervaren ruwbouw timmerlieden die kunnen meehelpen bij het plaatsen van prefab betonnen elementen. Ben jij / zijn jullie echte aanpakkers met aantoonbare ervaring in de ruwbouw? Neem dan contact met ons op!

ZZP renovatie timmerman gezocht in Ermelo – Regiebouw

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een winkelcentrum in Ermelo zijn we op zoek naar een timmerman die ervaring heeft met stelwerk en aftimmerwerk. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP kozijnen monteurs gezocht in Oss – Regiebouw

OssBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Oss zijn wij opzoek naar kozijnen monteurs die ervaring hebben met de renovatie van houten kozijnen. Ben jij de volwaardige monteur/timmerman die wij zoeken? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP timmerman gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen in de regio van Rotterdam zijn we op zoek naar een timmerman die secuur te werk gaat. Heb jij ervaring met het plaatsen van metal stud wanden en met het verlagen van plafonds? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken met hout? Kun je netjes en precies werken en de puntjes op de i zetten? Heb je je gereedschap keurig op orde? Dan is deze klus, kijkend op park Somerlust in Amsterdam, dé klus voor jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zoeken we een allround timmerman voor een kleinschalig nieuwbouwproject. Ben je breed inzetbaar en vind je het mooi om samen met een kleine groep vakmannen een dakopbouw van A tot Z te realiseren? Dan komen we graag met je in contact.

ZZP timmerlieden gezocht in Regio Den Haag / Leiden – Regiebouw

Regio Den Haag / LeidenBouwPer direct/In overleg
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar 2 timmerlieden uit de Regio Den Haag / Leiden die ervaring hebben met bonnenwerk. Heb jij / hebben jullie ervaring met bonnenwerk? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi project in Purmerend zoeken wij een koppel ervaren betontimmerlieden dat in teamverband mee kan werken bij het realiseren van een kolombekisting en daaropvolgend nieuwbouwtimmerwerk. Heb je aantoonbare ervaring? We horen je graag!

ZZP betontimmerlieden gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Voor een mooi project in Purmerend zoeken wij een koppel ervaren betontimmerlieden dat in teamverband mee kan werken bij het realiseren van een kolombekisting en daaropvolgend nieuwbouwtimmerwerk. Heb je aantoonbare ervaring? We horen je graag!

ZZP timmerman gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een allround timmerman voor een nieuwbouwproject in Nijmegen. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen, deuren afhangen en aftimmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwPer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een timmerman voor bonnenwerk in de Regio Rotterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit divers timmerwerk en kleinschalig loodgieterswerk op diverse locaties. Past dit bij jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van woningen zijn we op zoek naar twee ruwbouw timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met stelkozijnen monteren, borstweringen inplakken met EPDM en het onderstapelen van de staalconstructie? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in de Regio Den Haag – Regiebouw

Regio Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar 2 zelfstandige allround timmerlieden uit de buurt van Den Haag. Heb jij / hebben jullie ervaring met houtrot, het plaatsen van kozijnen en bijkomende werkzaamheden in de renovatie? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Lijnden – Regiebouw

LijndenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman uit de buurt van Lijnden. Ben jij allround inzetbaar en heb je ervaring met het nalopen van opleverpunten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 42 appartementen zijn we op zoek naar een timmerman voor de ruwbouw fase. Ben jij o.a. bekend met afzettingen maken, lood leggen en kozijnen stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerlieden gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar ervaren timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met renovatiewerk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Regio Goes – Regiebouw

Regio GoesBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio Goes zijn wij op zoek naar een aantal allround timmerlieden voor de bouw van vakantiewoningen. Ben jij van alle markten thuis en loop je graag langdurig op een project? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een goed koppel timmerlieden (zonder hoogtevrees) voor een langdurig werk in Utrecht! Het betreft een energiezuinig appartementen complex bestaande uit 31 appartementen, waar je zult starten met het stellen van kozijnen en door kunt lopen tot de oplevering. Interesse? Reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Zeist – Regiebouw

ZeistBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een flatgebouw in Zeist zijn we op zoek naar allround timmerlieden die de huidige gevelbekleding kunnen vervangen. Ben jij / zijn jullie bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning in Arnhem zijn we per begin juni op zoek naar een bedreven koppel timmerlieden. Ben jij / zijn jullie o.a. bekend met het maken van balklagen en vuil metselwerk? Dan zijn we op zoek naar jou / jullie!

ZZP timmerman gezocht in Regio Capelle aan den Ijssel – Regiebouw

Regio Capelle aan den IJsselBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de regio Capelle aan den Ijssel zijn we op zoek naar een timmerman voor in de timmerfabriek. Heb jij ervaring machinaal timmerwerk? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman voor de afbouwfase. Heb jij o.a. ervaring met het sluiten van achterwanden en aftimmeren van koven? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Regio Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar een timmerman voor een onderhouds- en renovatieklus in Alphen aan den Rijn. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het luchtdicht maken en opnieuw isoleren van bestaande daken. Kan jij dit als geen ander en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar 2 zelfstandige allround timmerlieden. Heb jij / hebben jullie ervaring met stelwerk en het plaatsten van prefab goten? Reageer direct!

ZZP mutatie timmerman gezocht Regio Haaglanden – Regiebouw

Regio HaaglandenBouwPer direct/In overleg
Voor de mutatie van diverse woningen in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met mutatiewerk en kun je daarnaast tevens ook klein stucwerk / tegelwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP restauratie timmerman gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor de restauratie van diverse woningen zijn we per direct op zoek naar een restauratie timmerman. Heb jij ervaring in de restauratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden voor de onderhoud van woningen in de buurt van Haarlem. Heb jij / hebben jullie ervaring met houtrot? Reageer dan direct!

ZZP timmerlieden gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud van diverse woningen zijn we op zoek naar zelfstandige timmerlieden uit de omgeving van Haarlem. Ben jij / zijn jullie bekend met onderhoud & renovatiewerk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Schagerbrug – Regiebouw

SchagerbrugBouwPer direct/In overleg
Voor diverse kleinschalige nieuwbouwprojecten in de omgeving van Schagerbrug zijn we op zoek naar een allround timmerman. Kun jij goed volgens plan van de uitvoerder werken en heb je ervaring in de nieuwbouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman 2 gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig project in de woningbouw zijn we op zoek naar een timmerman 2 die diverse ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij leergierig en wil je jezelf graag doorontwikkelen tot een volwaardig timmerman? Dan is dit de klus voor jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Almere – Regiebouw

AlmereBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden die ervaring hebben in de nieuwbouw en met een leuk team samen een complete woonwijk willen gaan bouwen! Het betreft een groot project van totaal 238 woningen, verdeeld over twee bouwstromen. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het stellen van kozijnen en profielen, om daarna over te gaan tot de volgende fases van het project. Ben jij / zijn jullie op zoek naar langdurig werk tegen een goed tarief? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Tiel – Regiebouw

TielBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman die traditioneel bekistingswerkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij op zoek naar langdurig werk en heb je ervaring in de ruwbouw? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Ermelo – Regiebouw

ErmeloBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van het dak van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring met het renoveren van daken en ben je niet bang voor hoogtes? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar allround timmerlieden die t/m de oplevering meedraaien. Heb jij / hebben jullie ervaring in de nieuwbouw en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenBouwPer direct/In overleg
Voor het onderhoud aan woningen (3 stuks) zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in de onderhoud & renovatie en ben je per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel!

ZZP allround timmerman gezocht in de Bilt – Regiebouw

De BiltBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman in de buurt van de Bilt. Ben jij allround inzetbaar en heb je ervaring met verbouwingen? Dan zijn we op zoek naar jou! De werkzaamheden op dit project zijn divers en de verwachting is dat het eind Mei opgeleverd zal worden.

ZZP allround timmerlieden gezocht in Harderwijk – Regiebouw

HarderwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar allround timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject in Harderwijk. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een timmerman die o.a. ervaring heeft met gevels voorzien van houten regelwerk ter protectie van asbest. Ben jij een kei in het aftimmeren en op zoek naar langdurig werk? Reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Alphen aan den Rijn – Regiebouw

Alphen aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van ca. 50 appartementen zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman uit de omgeving van Alphen aan den Rijn. Ben jij bekend met divers ruwbouw timmerwerk (denk aan het maken van dakranden en aanbrengen van gevelplaten)? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Sneek – Regiebouw

SneekBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we per direct op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. een kei in stelwerk, zodat de metselaar zorgeloos verder kan gaan? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een huis zijn we op zoek naar een timmerman. Kun jij divers renovatiewerk verrichten? Heb je daarnaast ervaring met het maken van een aanbouw en dakkapel? Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP timmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Voor de complete renovatie van een kantoorpand zijn we op zoek naar een timmerman met ervaring in de onderhoud & renovatie. Ben jij een kei in het renoveren en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de onderhoud & renovatie van 11 studio's zijn we op zoek naar een allround timmerman. Heb jij ervaring in dit segment en ben je op zoek naar mooi, divers werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Poeldijk – Regiebouw

PoeldijkBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die folie en vochtwerende stroken kan aanbrengen op kozijnen, ter bescherming hiervan. Heb jij hier ervaring mee en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met bonnenwerk. Op dit project zul je woningen gereed maken voor nieuwe huurders in de omgeving van Beverwijk. Ben jij bekend met allerlei soorten timmerwerk en werk je graag op diverse locaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in de omgeving Mijdrecht – Regiebouw

Omgeving MijdrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de onderhoud & renovatie zijn we op zoek naar een timmerman uit de omgeving van Mijdrecht. Naast houtrot herstelwerkzaamheden en het vervangen van glas zul je ook bijkomend timmerwerk (denk aan betimmeringen, deuren en ramen vervangen, etc.) verrichten. Ben jij een kei in hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht Regio Veenendaal – Regiebouw

Regio VeenendaalBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van woningen zijn we op zoek naar een allround timmerman. Ben jij o.a. bekend met het plaatsen van kozijnen en voorzetwanden? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Papendrecht – Regiebouw

PapendrechtBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar ervaren allround timmerlieden. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. stelwerk, montage van kozijnen, aftimmerwerk, isolatie en het timmeren van kappen? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Reeuwijk – Regiebouw

ReeuwijkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een nieuwe villa zijn we op zoek naar een allround timmerman die vanaf de fundering tot en met het opleveren mee kan draaien. Ben jij allround en per direct inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP timmerman gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject zijn we per direct op zoek naar een renovatietimmerman. Wil jij graag een volledige verbouwing doen (inclusief nalopen van opleverpunten), dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhouds- & renovatieproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een allround timmerman. Beheers jij alle facetten van het vak en ben je op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Osdorp – Regiebouw

OsdorpBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman voor een onderhoud & renovatiewerk in de woningbouw. Ben jij allround en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met mutatiewerk. Ben jij allround en kun je goed bonnenwerk afleveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie timmerman gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een renovatie timmerman in de Regio van Utrecht. Ben jij bekend met verbouwingen, het maken van dakkapellen en aanbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Hoorn – Regiebouw

HoornBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar twee timmerlieden voor stelwerk en overig timmerwerk op een project van een school in de omgeving van Hoorn. Ben jij / zijn jullie allround en heb je / hebben jullie ervaring met stelwerk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in de Achterhoek – Regiebouw

De AchterhoekBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit omgeving Achterhoek zijn wij op zoek naar een sociale, representatieve timmerman voor particuliere verbouwingen. Ben jij een vakkundige timmerman en kun jij met iedereen door 1 deur? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorschoten – Regiebouw

VoorschotenBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van particuliere woningen zijn we op zoek naar ervaren allrounders uit de omgeving van Voorschoten. Heb jij ervaring met het maken van prefab dakopbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige timmerman die ervaring heeft met het uitvoeren van divers onderhoudswerk aan woningen. Ben jij op zoek naar langdurig, onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Franeker – Regiebouw

FranekerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een timmerman die gaat meehelpen bij het bouwen van nieuwbouwwoningen. De werkzaamheden op dit project bestaan o.a. uit het maken van funderingen, het stellen van profielen, het plaatsen van kozijnen en uiteindelijk het nalopen van opleverpunten. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een onderhoudstimmerman die divers timmerwerk in woning kan verrichten. Denk hierbij aan het plaatsen van stofschotten en een start maken met houtskeletbouw. Ben jij per direct inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Voorburg – Regiebouw

VoorburgBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar ervaren vaklieden die beton- en stelwerk kunnen uitvoeren in de ruwbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround timmerman gezocht in Voorhout – Regiebouw

VoorhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die divers montagewerk kan verrichten om van prefab elementen complete woningen te maken. Daarnaast zul je bijkomend aftimmerwerk en opruimwerkzaamheden uitvoeren. Ben jij op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP mutatietimmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de transformatie van een pand naar cleanrooms en kantoorruimtes zijn we op zoek naar een ervaren mutatietimmerman. Kun jij tekening lezen en ben je goed zelfstandig inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Delfzijl – Regiebouw

DelfzijlBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Delfzijl zoeken we een ervaren timmerman of een koppel timmerlieden voor een grootschalig nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn divers, denk hierbij o.a. aam het plaatsen van meterkasten, geveltimmerwerk en diverse andere bijkomende timmerklussen. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Velsen-Zuid – Regiebouw

Velsen-ZuidBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround timmerman die ervaring heeft met o.a. stelwerk, aftimmeren en het maken van randkisten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

ZZP allround timmerman gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de woningbouwsector zijn we op zoek naar een allround timmerman. In eerste instantie zul je in de ruwbouw starten met stelwerkzaamheden (o.a. stellen van profielen), om daarna door te gaan naar de volgende fase(s). Ben jij allround inzetbaar en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten? Reageer dan snel!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Schijndel – Regiebouw

SchijndelBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Schijndel zijn we op zoek naar een ervaren Nederlands sprekende ruwbouw timmerman. Weet jij als geen ander hoe het er aan toe gaat in de bouw? Kun je diverse soorten bekistingen voor betonconstructies maken en ben je zelfstandig inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerlieden gezocht in Soest – Regiebouw

SoestBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de woningbouw zijn we op zoek naar een goed koppel allround timmerlieden uit de omgeving van Soest. Het is de bedoeling dat je / jullie starten met stelkozijnen en profielen stellen om vervolgens door te gaan naar het aftimmerwerk. Ben jij / zijn jullie per direct inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP timmerman gezocht in de Kwakel – Regiebouw

De KwakelBouwPer direct/In overleg
Voor de afbouwase van een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met divers montagewerk van HSB elementen en kun je bijkomend kleinschalig timmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Warmenhuizen – Regiebouw

WarmenhuizenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een appartementencomplex zijn we op zoek naar een ervaren allround timmerman die divers timmerwerk kan verrichten. Ben jij allround en op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP timmerman gezocht in Heerhugowaard – Regiebouw

HeerhugowaardBouwPer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ervaren timmerman. Ben jij bekend met de montage van prefab daken en kun je bijkomend aftimmerwerk uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Maastricht – Regiebouw

MaastrichtBouwPer direct/In overleg
Voor de verbouwing van een woning zijn we op zoek naar een allround timmerman die tot en met de afronding in September kan meedraaien. Ben jij een kei in verbouwingen en per direct inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround timmerman gezocht in Kinderdijk – Regiebouw

KinderdijkBouwPer direct/In overleg
Voor een onderhoud- en renovatieproject in de utiliteit zijn we op zoek naar een allround timmerman die vanaf de ruwbouw tot en met het opleveren mee kan draaien. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van bekistingen, storten van beton, wanden plaatsen en divers aftimmerwerk. Kun jij tekening lezen en ben je inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP ruwbouw timmerman gezocht in Leidschendam – Regiebouw

LeidschendamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een ruwbouw timmerman. Heb jij ervaring met het monteren van HSB elementen, gevels dichtmaken, folie plaatsen / afdekken en vensterbanken timmeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP afbouw timmerman gezocht in Leiden – Regiebouw

LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor de afronding van een grootschalig nieuwbouwproject in Leiden zijn we op zoek naar een afbouw timmerman. Ben jij een kei in het maken van dekvloeren en bekend met allerlei divers afbouw timmerwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP onderhoudstimmerman gezocht in Ijmuiden – Regiebouw

IjmuidenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhoud- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstimmerman. Ben jij een kei in freeswerk t.b.v. de montage van scharnieren, deuren afhangen en daarnaast divers renovatietimmerwerk verrichten? Dan zijn we op zoek naar jou!