Regiebouw bemiddelt sinds 1997 actief voor de ZZP vakman in de elektrotechniek. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor mooi werk in jouw regio.

Volledige ontzorging

Op het moment dat je via Regiebouw werkt wordt je volledig ontzorgd. Geen gedoe met offertes en overeenkomsten, geen betalingsherinneringen meer sturen en geen discussies over meerwerk. Gewoon 40 uur declarabel werken zonder gedoe. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is wekelijks een werkbon te maken in onze app en te kiezen hoe snel je betaald wil krijgen. Wij zorgen voor de contractvorming, facturatie en snelle, verzekerde betalingen!

ZZP vacatures elektrotechniek

Wij richten ons op alle uitvoerende- en kaderfuncties in de elektrotechniek, installatietechniek en de bouw. In de elektrotechniek ligt de nadruk op onderstaande werkzaamheden

  • E-montage
  • Elektromonteur hoogspanning / laagspanning
  • Meterkasten aansluiten
  • Tunnelbouw
  • Data en telecom
  • Kabels trekken
  • Meet0 en regeltecniek
  • Panelenbouw
  • PV installaties

Kaderfuncties in de elektrotechniek

Regiebouw is naast de uitvoerende functies ook actief in het kader. Ben jij een kaderfunctionaris en op zoek naar een opdracht of vaste aanstelling? Wij gaan graag op zoek naar een geschikte opdracht en ondersteunen het gehele traject van afspraken maken tot opdrachtbevestiging en van uitvoering tot oplevering.

Vacatures in de elektrotechniek

ZZP elektromonteur gezocht in Vreeland – Regiebouw

VreelandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig elektromonteur met ruime ervaring in de woningbouw. Kun jij zelfstandig werken en ben je in het bezit van eigen vervoer, gereedschap en een geldig VCA? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP elektromonteur gezocht in Groningen – Regiebouw

GroningenInstallatiePer direct/In overleg
Per 14-07 zijn we op zoek naar een E-monteur voor een project in Groningen. Het betreft een retail project. Beschik jij over een een geldig VCA, eigen gereedschap en vervoer? Reageer dan snel! Mocht je niet uit de buurt van Groningen komen maar wel graag dit project willen oppakken dan horen wij het graag! Je kunt eventueel in de kost.

ZZP elektromonteur gezocht in Waalwijk – Regiebouw

WaalwijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van een medisch centrum in Waalwijk zijn we op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft met laagspanning. Kun jij goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar een langdurig project? Reageer direct!

ZZP elektromonteurs gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor de bouw van een basisschool in Roosendaal zijn we op zoek naar een koppel elektromonteurs. Ben jij / zijn jullie in het bezit van een VCA, eigen vervoer en gereedschap? Reageer dan direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een elektromonteur die bij zowel particulieren thuis als bij bedrijven diverse elektrische installaties kan aanleggen. Ben jij representatief en hou je van divers werk? Dan is dit project echt iets voor jou!

ZZP elektromonteur gezocht in Putte – Regiebouw

PutteInstallatiePer direct/In overleg
Voor de bouw van een nieuw verzorgingstehuis in Putte zijn we op zoek naar een elektromonteur met ruime ervaring in de nieuwbouw. Ben jij zelfstandig inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Katwijk – Regiebouw

KatwijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een project (duur 6-8 weken) in de woningbouw zijn we op zoek naar een elektromonteur die de groepenkasten kan aansluiten, metingen uitvoeren en de afmontage verzorg. Ben jij bekend met dit werk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht omgeving Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround service en onderhoudsmonteur in de elektrobranche. Ben jij breed inzetbaar en heb je ervaring met o.a. service en onderhoud? Denk jij in oplossingen, ben je verbaal sterk en service-gericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP elektromonteur gezocht in Groenekan – Regiebouw

GroenekanInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in het woningbouwsegment zijn we op zoek naar een allround e-monteur die ervaring heeft met zowel service- als renovatiewerk. Woon jij in de omgeving van Utrecht en ben je op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Vlaardingen – Regiebouw

VlaardingenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft met bonnenwerk bij particulieren thuis. Ben jij representatief en heb je kennis van zaken? Dan zijn we op zoek naar jou!