Regiebouw bemiddelt sinds 1997 actief voor de ZZP vakman in de elektrotechniek. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor mooi werk in jouw regio.

Volledige ontzorging

Op het moment dat je via Regiebouw werkt wordt je volledig ontzorgd. Geen gedoe met offertes en overeenkomsten, geen betalingsherinneringen meer sturen en geen discussies over meerwerk. Gewoon 40 uur declarabel werken zonder gedoe. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is wekelijks een werkbon te maken in onze app en te kiezen hoe snel je betaald wil krijgen. Wij zorgen voor de contractvorming, facturatie en snelle, verzekerde betalingen!

ZZP vacatures elektrotechniek

Wij richten ons op alle uitvoerende- en kaderfuncties in de elektrotechniek, installatietechniek en de bouw. In de elektrotechniek ligt de nadruk op onderstaande werkzaamheden

  • E-montage
  • Elektromonteur hoogspanning / laagspanning
  • Meterkasten aansluiten
  • Tunnelbouw
  • Data en telecom
  • Kabels trekken
  • Meet0 en regeltecniek
  • Panelenbouw
  • PV installaties

Kaderfuncties in de elektrotechniek

Regiebouw is naast de uitvoerende functies ook actief in het kader. Ben jij een kaderfunctionaris en op zoek naar een opdracht of vaste aanstelling? Wij gaan graag op zoek naar een geschikte opdracht en ondersteunen het gehele traject van afspraken maken tot opdrachtbevestiging en van uitvoering tot oplevering.

Vacatures in de elektrotechniek

ZZP elektromonteurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar drie zelfstandige elektromonteurs. Ben jij op korte termijn inzetbaar en heb je aantoonbare ervaring in de utiliteit? Reageer dan direct!

ZZP cv-monteur gezocht in Bergen Op Zoom – Regiebouw

Bergen Op ZoomInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers onderhoudswerk bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een cv-monteur die ervaring heeft met service- en onderhoud. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Bergen Op Zoom – Regiebouw

Bergen Op ZoomInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers elektrawerk bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft met mutatie/renovatieprojecten. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Westland – Regiebouw

WestlandInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround elektromonteur voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Ben jij de allrounder die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Westland – Regiebouw

WestlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit het Westland zijn we per direct op zoek naar een allround service- en onderhoudsmonteur. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor de renovatie van een luxe appartement in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een elektromonteur die al het elektrawerk kan verrichten. Denk hierbij aan het aanleggen van verlichting, stopcontacten, meterkasten etc. Interesse? Reageer direct en wie weet sta je op korte termijn onbezorgd te werken via Regiebouw!

ZZP elektromonteur gezocht in Tubbergen – Regiebouw

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround E-monteur voor een renovatieproject in de regio van Tubbergen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig woningbouwproject in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar 5 elektromonteurs voor het aanleggen en installeren van complete huisinstallaties. Ben jij in staat om goed zelfstandig te werk te gaan en ben je op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Weesp – Regiebouw

WeespInstallatiePer direct/In overleg
Voor een woningbouwproject in Weesp zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige elektromonteur. Op dit langlopend project zul je vanaf tekening gehele installaties bij luxe woningen aanleggen en installeren. Ben jij op zoek naar langdurig werk en beschik jij over eigen vervoer, (elektrisch) gereedschap en een geldig VCA-diploma? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Vreeland – Regiebouw

VreelandBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig elektromonteur met ruime ervaring in de woningbouw. Kun jij zelfstandig werken en ben je in het bezit van eigen vervoer, gereedschap en een geldig VCA? Dan zijn we op zoek naar jou!