Regiebouw bemiddelt sinds 1997 actief voor de ZZP vakman in de elektrotechniek. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor mooi werk in jouw regio.

Volledige ontzorging

Op het moment dat je via Regiebouw werkt wordt je volledig ontzorgd. Geen gedoe met offertes en overeenkomsten, geen betalingsherinneringen meer sturen en geen discussies over meerwerk. Gewoon 40 uur declarabel werken zonder gedoe. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is wekelijks een werkbon te maken in onze app en te kiezen hoe snel je betaald wil krijgen. Wij zorgen voor de contractvorming, facturatie en snelle, verzekerde betalingen!

ZZP vacatures elektrotechniek

Wij richten ons op alle uitvoerende- en kaderfuncties in de elektrotechniek, installatietechniek en de bouw. In de elektrotechniek ligt de nadruk op onderstaande werkzaamheden

  • E-montage
  • Elektromonteur hoogspanning / laagspanning
  • Meterkasten aansluiten
  • Tunnelbouw
  • Data en telecom
  • Kabels trekken
  • Meet0 en regeltecniek
  • Panelenbouw
  • PV installaties

Kaderfuncties in de elektrotechniek

Regiebouw is naast de uitvoerende functies ook actief in het kader. Ben jij een kaderfunctionaris en op zoek naar een opdracht of vaste aanstelling? Wij gaan graag op zoek naar een geschikte opdracht en ondersteunen het gehele traject van afspraken maken tot opdrachtbevestiging en van uitvoering tot oplevering.

Vacatures in de elektrotechniek

ZZP hekwerkmonteurs gezocht in Sevenum – Regiebouw

SevenumInstallatieVanaf15/02/2021
Per a.s. maandag zijn wij op zoek naar ZZP hekwerkmonteurs in de omgeving van Sevenum. De werkzaamheden op dit project zijn het plaatsen van diverse hekwerken en poorten, slagbomen, tourniquets en wat bijkomend elektra werk (service en reparatie). Wil je graag langdurig onbezorgd aan het werk? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Son – Regiebouw

SonBouwVanaf26/10/2020
Per maandag 26-10 zijn we op zoek naar een zelfstandige elektromonteur voor een utiliteitsproject in Son. Je zult hier regelbekabeling aansluiten / monteren bij een casco kantoorpand. Heb je ervaring met dit werk en wil je graag onbezorgd aan de slag? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenInstallatieVanaf23/11/2020
We zijn op zoek naar een ervaren e-monteur voor het monteren van verlichting buiten een kantoorpand. Kun je goed vanaf tekening monteren en denk je in oplossingen? Reageer dan snel, wij hebben mooi werk voor je!

ZZP Elektromonteur gezocht in Arnhem Nijmegen

Arnhem NijmegenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn in de omgeving Arnhem/ Nijmegen op zoek naar Elektromonteurs. Je werkt veel voor wooncorporaties en verricht mutatiewerk. Badkamer, kraan, leiding, stopcontact, keuken ect. Omgeving Nijmegen / Arnhem. Ben jij ervaren, klantvriendelijk, denkt in oplossingen, dan zijn wij op zoek naar jou!. Reageer snel wat dit is een langdurig project.

E-monteur

ZeelandInstallatieVanaf03/09/2020
Wij zijn voor een klant in Zeeland op zoek naar een E-monteur voor een woningbouwvereniging. De werkzaamheden zijn o.a. het oplossen van huisinstallaties. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

E-monteur

Regio VlaardingenInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Vlaardingen op zoek naar een E-monteur voor een woningbouwvereniging. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van verlichting, groepenkasten vervangen, of de elektra vervangen in een keuken. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

E-monteur

Regio HaarlemmermeerInstallatieVanaf25/05/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Haarlemmermeer op zoek naar een E-monteur voor een project in de Utiliteitsbouw. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van verlichting, groepenkasten vervangen, kabels trekken en afmontage. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

E-monteur

RotterdamInstallatieVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Rotterdam op zoek naar een E-monteur voor een renovatieproject. Het gaat om het afmonteren van keukens en badkamers. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

E-monteur

Alphen aan den RijnInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Alphen aan den Rijn op zoek naar een E-monteur voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. afmonteren van lijnverlichting, verdeelkasten en schakelmateriaal. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

E-monteur

Regio WestlandInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Westland op zoek naar een E-monteur voor een woningbouwvereniging. Uiteenlopende elektrotechnische (onderhouds)werkzaamheden, van heel eenvoudig tot complex. Het installeren en onderhouden van data-, alarm- en intercominstallaties. Verschillende moderne toegangscontrolesystemen. Installatie en onderhoud van draai- en schuifdeurautomaten Allerlei vormen van domotica, die het leven van jouw klant veiliger en comfortabeler kunnen maken. Installatie van registratie systemen. Duur van het werk in ongeveer een jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.