Regiebouw bemiddelt sinds 1997 actief voor de ZZP vakman in de elektrotechniek. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor mooi werk in jouw regio.

Volledige ontzorging

Op het moment dat je via Regiebouw werkt wordt je volledig ontzorgd. Geen gedoe met offertes en overeenkomsten, geen betalingsherinneringen meer sturen en geen discussies over meerwerk. Gewoon 40 uur declarabel werken zonder gedoe. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is wekelijks een werkbon te maken in onze app en te kiezen hoe snel je betaald wil krijgen. Wij zorgen voor de contractvorming, facturatie en snelle, verzekerde betalingen!

ZZP vacatures elektrotechniek

Wij richten ons op alle uitvoerende- en kaderfuncties in de elektrotechniek, installatietechniek en de bouw. In de elektrotechniek ligt de nadruk op onderstaande werkzaamheden

  • E-montage
  • Elektromonteur hoogspanning / laagspanning
  • Meterkasten aansluiten
  • Tunnelbouw
  • Data en telecom
  • Kabels trekken
  • Meet0 en regeltecniek
  • Panelenbouw
  • PV installaties

Kaderfuncties in de elektrotechniek

Regiebouw is naast de uitvoerende functies ook actief in het kader. Ben jij een kaderfunctionaris en op zoek naar een opdracht of vaste aanstelling? Wij gaan graag op zoek naar een geschikte opdracht en ondersteunen het gehele traject van afspraken maken tot opdrachtbevestiging en van uitvoering tot oplevering.

Vacatures in de elektrotechniek

ZZP elektromonteurs gezocht in Drimmelen

DrimmelenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van elektrotechnische installaties bij particulieren thuis, zijn we op zoek naar elektromonteurs uit de omgeving van Drimmelen. Ben jij een veelzijdige elektromonteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature!

ZZP elektromonteurs gezocht in Nederland

Diverse locatiesInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever, actief in het plaatsen van zonnepanelen, zijn we op zoek naar elektromonteurs op diverse locaties in Nederland. Ben jij een vakman die goed zonnepanelen kan aansluiten en hou je van divers werk? Reageer dan nu!

ZZP elektromonteurs gezocht in Rozenburg

RozenburgInstallatiePer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van woningen in Rozenburg zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs die ervaring hebben met het monteren van BMI en buizen. Interesse? Reageer snel!

ZZP elektromonteurs gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs die bekend zijn met het werken in bewoonde situatie. Ben jij communicatief sterk en kun je goed klantgericht werken? Aarzel niet en reageer dan direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Nederland

NederlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar zelfstandige elektromonteurs die ervaring hebben met Retail. Dit project betreft het aanleggen van complete installaties in zowel winkels als banken. Hou jij van aanpoten en vind je een stukje rijden geen probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Regio Eindhoven – Regiebouw

Regio EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een klant uit Eindhoven zijn we op zoek naar een zelfstandige elektromonteur. Het werk betreft leegstaande of bewoonde woningen, waar al het elektra gedemonteerd, vervangen of vernieuwd moet worden. Dit kan zowel een project per week als twee woningen per dag zijn, afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het is. Wil jij graag divers werk en toch vastigheid? Reageer dan snel!

ZZP elektromonteur gezocht in Zutphen

ZutphenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Zutphen zijn we op zoek naar een elektromonteur die kan meehelpen met het aanleggen van mechanische ventilatie. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteur gezocht in Lelystad

LelystadInstallatiePer direct/In overleg
Voor een Brabantse opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een allround elektromonteur met ruime ervaring in de utiliteit. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP elektromonteurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar drie zelfstandige elektromonteurs. Ben jij op korte termijn inzetbaar en heb je aantoonbare ervaring in de utiliteit? Reageer dan direct!

ZZP cv-monteur gezocht in Bergen Op Zoom – Regiebouw

Bergen Op ZoomInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van divers onderhoudswerk bij particulieren thuis zijn we per direct op zoek naar een cv-monteur die ervaring heeft met service- en onderhoud. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!