ZZP loodgieter vacatures

ZZP allround loodgieters gezocht in Regio Rotterdam

Regio RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van service/bonnenwerk in de omgeving van Rotterdam zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters die ervaring hebben met het werken bij particulieren thuis. Hou jij van divers werk en sta je graag in contact met mensen? Dan is dit de klus voor jou! Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Millingen aan de Rijn

Millingen aan de RijnInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Millingen aan de Rijn. Het werk betreft de nieuwbouw van 26 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Ede

EdeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Ede. Het werk betreft de nieuwbouw van 40 appartementen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Brummen

BrummenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Brummen. Het werk betreft de nieuwbouw van 22 woningen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Doetinchem

DoetinchemInstallatiePer direct/In overleg
Voor een installateur zijn wij op zoek naar een zelfstandige loodgieter uit Doetinchem. Het werk betreft de nieuwbouw van 61 woningen, waar je allround loodgieterswerkzaamheden zult uitvoeren. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken en heb je binnenkort tijd? Aarzel niet en reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht Regio Rotterdam/Den Haag

Regio Rotterdam/Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Voor diverse renovatie- en onderhoudsprojecten in Rotterdam/Den Haag zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters. Hou jij van divers werk en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Helder

Den HelderInstallatiePer direct/In overleg
Voor een onderhoudsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters uit de directe omgeving van Den Helder. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag onbezorgd zelfstandig? Neem dan contact met ons op!

ZZP allround loodgieter gezocht in Enschede

EnschedeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Enschede. Heb jij aantoonbare ervaring met het vervangen van cv leidingen en ben je in het bezit van een VCA en goed gereedschap? Dan ben jij de vakman die wij zoeken. Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Nijmegen

NijmegenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we per week 6 op zoek naar een allround loodgieter. Heb jij aantoonbare ervaring met het aanleggen van cv-, water- en riolering, alsmede het plaatsen van sanitair? Dan ben jij de vakman die wij zoeken. Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Arnhem

ArnhemInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Arnhem zijn we per week 6 op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de utiliteit. Ben jij bekend met het aanleggen waterleidingen, het plaatsen van CV-ketels en in het bezit van een VOG? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Twente

Regio TwenteInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Hengelo zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ruime ervaring heeft met utiliteitsprojecten. Ben jij daarnaast ook in het bezit van een VCA en goed gereedschap? Dan hebben wij een langdurig project voor je! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Eindhoven – Regiebouw

Regio EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een klant uit Eindhoven zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter. Het werk betreft leegstaande of bewoonde woningen, waar al het loodgieterswerk gedemonteerd, vervangen of vernieuwd moet worden. Dit kan zowel een project per week als twee woningen per dag zijn, afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het is. Wil jij graag divers werk en toch vastigheid? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Sneek

SneekInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter die ervaring heeft met grootschalige renovatieprojecten. Het werk betreft een project in Sneek en zal voor +- 7 weken zijn. Interesse? Reageer snel!

ZZP loodgieter gezocht in Vianen – Regiebouw

VianenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter voor een grootschalig nieuwbouwproject in Vianen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een loodgieter/mv-monteur die graag mee wil werken op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht. Interesse? Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Duivendrecht

DuivendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter/cv-monteur die graag op een grootschalig renovatieproject in Duivendrecht wil werken. Ben jij een echte vakman die volledig zelfstandig vanaf tekening kan werken? Dan komen we graag met je in contact! Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in regio Apeldoorn – Regiebouw

Regio ApeldoornInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever van ons zijn we na de bouwvak op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de woningbouw. Kun jij vanaf fundering t/m de afbouw volledig zelfstandig aan de slag? Aarzel niet en reageer dan direct! Dit project past dan perfect bij jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ruime ervaring in de renovatie. Kun jij volledig zelfstandig een badkamer, keuken en toilet renoveren? Dan ben jij de vakman die wij zoeken, reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Noord-Brabant

Noord-BrabantInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Wijchen zijn wij per direct op zoek naar een koppel allround loodgieters voor een grootschalig utiliteitsproject. Heb jij / hebben jullie ervaring met PE riolering, hemelafvoer en montagewerkzaamheden? Dan komen wij graag in contact! Reageer snel!

ZZP allround loodgieters gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar allround loodgieters voor een nieuwbouw project in Amersfoort. Beschik jij over een VCA, eigen gereedschap en ben je beschikbaar voor 40 uur in de week? Dan komen we graag met je in contact.

ZZP allround loodgieters gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig verbouwingsproject in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Midden Beemster

Midden BeemsterInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Midden Beemster zijn we per direct op zoek naar twee zelfstandige loodgieters. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de CV-installaties voor 82 woningen. Ben jij een kei in het in bedrijf stellen van een complete cv-installatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in regio Nijmegen – Regiebouw

Regio NijmegenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Nijmegen zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die voor langere tijd inzetbaar is en graag op een renovatieproject aan de slag gaat. Ben jij de zelfstandige vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP loodgieters gezocht in West-Nederland – Regiebouw

West-NederlandInstallatiePer direct/In overleg
Voor het opsporen van crisis situaties zoals legionella zijn we per direct op zoek naar allround loodgieters met ervaring in de renovatie. Ben jij de speurneus die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hazerswoude-Dorp – Regiebouw

Hazerswoude-DorpInstallatiePer direct/In overleg
Voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden bij particulieren thuis zijn we op zoek naar een goed communicerende allround loodgieter. Ben jij de vakman die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

UtrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject van de woningbouw in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ervaring heeft in de renovatie. Ben jij de vakman die wij zoeken? Reageer snel, we komen graag met je in contact!

ZZP allround loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Utrecht zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter voor het uitvoeren van service- en onderhouswerk. Ben jij bedreven hierin en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP loodgieter gezocht in Valburg – Regiebouw

ValburgInstallatiePer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject in Valburg zijn we op zoek naar een loodgieter voor het afmonteren van keukens, toiletten en badkamers. Interesse? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Lopik – Regiebouw

LopikInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit Lopik zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter die ervaring heeft met zowel nieuwbouw- als renovatiewerken. Ben jij de allround vakman die wij zoeken? Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een all round loodgieter uit de omgeving van Amsterdam die ervaring heeft met renovatiewerkzaamheden. Ben jij op korte termijn inzetbaar en heb je ervaring in de renovatie? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatiePer direct/In overleg
Voor diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar twee allround loodgieters. Voor deze opdrachtgever zul je dus op diverse locaties complete nieuwbouwwoningen opleveren. Ben jij de allrounder die niet vies is van een stukje rijden? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Veenendaal – Regiebouw

VeenendaalInstallatiePer direct/In overleg
Per 03-01-2021 zijn wij op zoek een allround loodgieter voor een renovatieproject in Veenendaal. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het renoveren van complete badkamers, toiletten en keukens. Ben jij de loodgieter (ervaring met het aanbrengen van PE riolering is een pre) die wij zoeken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Breda – Regiebouw

BredaInstallatiePer direct/In overleg
Voor een groot renovatieproject in Breda zijn wij op zoek naar een loodgieter / CV monteur die zowel dun- als dikwandig werk kan verrichten. Denk hierbij aan het aansluiten van cv-installaties maar ook dunwandig buigwerk en kerntrekken. Op dit werk zul je samen met ca. 4 monteurs een team vormen en kun je naar verwachting t/m de bouwvakvakantie 2022 aan de slag. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amsterdam voor het uitvoeren van renovatiewerk op diverse locaties in de stad, Kun jij goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar langdurig werk? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we op zoek naar een allround loodgieter die een complete W-installatie kan aanleggen in appartementen. Kun jij zelfstandig vanaf tekening werken en ben jij in het bezit van een VCA, eigen vervoer en gereedschap? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Reageer snel!

ZZP loodgieters gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalige renovatie van woningen in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar 3 allround loodgieters. Ben jij een kei in het volledig renoveren van badkamers, toiletten en keukens? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van 16 appartementen in Amsterdam zijn we op zoek naar een allround loodgieter die de complete installaties van o.a. waterzijdig CV, drinkwater, hydrobox boiler buffervat en vloerverwarming kan verzorgen. Ben jij de allround monteur die wij zoeken? We komen graag met je in contact!

ZZP allround loodgieter gezocht in Bergen – Regiebouw

BergenInstallatiePer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van een zwembad in Bergen zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende loodgieter / cv-monteur. Ben jij o.a. bedreven in de aanleg van riolering, HWA vacurain, het stellen en aansluiten van toiletreservoirs en persen van leidingen? Dan ben jij de vakman die we zoeken, reageer direct!

ZZP allround loodgieter / cv-monteur gezocht in Heerhugowaard – Regiebouw

HeerhugowaardInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Heerhugowaard zijn we op zoek naar een allround loodgieter / cv-monteur. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het verwijderen en vervangen van bestaande cv-installaties. Ben jij een echte allrounder en voor langere tijd inzetbaar?Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden voor onze opdrachtgever zijn divers (zowel in het zakelijke als particuliere segment) en zullen voornamelijk in de regio Diemen en rondom Amsterdam plaatsvinden. Ben jij zowel zelfstandig als in teamverband goed in te zetten? En voldoe je aan de volgende eisen: - LBO installatietechniek / loodgieterswerk - Werkervaring in soortgelijke functie - Zelfstandigheid - Creativiteit - Probleemoplossend - Rijbewijs B - Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten Dan zijn we op zoek naar jou! Aarzel niet en reageer direct.

ZZP allround loodgieters gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschInstallatiePer direct/In overleg
Per september zijn we op zoek naar 2 zelfstandige loodgieters in Den Bosch voor een renovatieproject in bewoonde situatie. Ben jij / zijn jullie allround met ervaring in de renovatie, in het bezit van een geldig VCA en eigen gereedschap? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Regio Almelo – Regiebouw

Regio AlmeloInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio Almelo zijn we per 16-8 op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij ervaren met zowel renovatie- als nieuwbouwwerken en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een mooi renovatieproject in Flevoland zijn we op zoek naar allround loodgieters die tot het einde van het jaar beschikbaar zijn. Het werk op dit project bestaat zowel uit ruw- als afbouw. Ben jij / zijn jullie voor lange tijd inzetbaar en op zoek naar onbezorgd werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP loodgieter gezocht in Veenendaal – Regiebouw

VeenendaalInstallatiePer direct/In overleg
Voor de grootschalige renovatie van woningen zijn we per direct op zoek naar een loodgieter uit de omgeving van Veenendaal. Ben jij een kei in het renovatiewerk en op zoek naar langdurig werk (naar verwachting tot maart 2022)? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hilversum – Regiebouw

HilversumInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we in Hilversum op zoek naar een allround loodgieter. Dit project betreft zowel de voor- als af montage van 37 appartementen . Ben jij in het bezit van een geldig VCA, eigen vervoer, alle benodigde PBM's en handgereedschap? Dan gaan we graag met je in gesprek!

ZZP allround loodgieters gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DodrechtInstallatiePer direct/In overleg
Per 28-06 zijn wij op zoek naar een zelfstandig koppel loodgieters voor een langdurig renovatieproject . De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: luchtbehandeling, water leidingen, afmontage en het plaatsen van sanitair. Ben jij / zijn jullie in bezit van een VCA, (elektrisch) gereedschap en eigen vervoer? Dan zijn jullie het power koppel waar wij naar op zoek zijn!

ZZP allround loodgieter gezocht in Goeree-Overflakkee – Regiebouw

Goeree-OverflakkeeInstallatiePer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de regio Zeeland zijn we op zoek naar een loodgieter die zelfstandig leidingwerk kan aanbrengen voor CV installaties, water en riolering en daarnaast ook airco units kan ophangen. Ben jij hier bedreven in en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieters gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtBouwPer direct/In overleg
Per 28-06-2021 zijn wij op zoek naar een koppel loodgieters voor een langdurig renovatieproject. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Luchtbehandeling, water leidingen, afmontage en sanitair. Ben jij / zijn jullie in bezit van een VCA, gereedschap en vervoer? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatiePer direct/In overleg
Per a.s. maandag zijn we op zoek naar een allround loodgieter voor een langdurig nieuwbouwproject in Delft. Kun jij volledig zelfstandig vanaf tekening werken? En ben jij bekend met o.a. riool, water en gas, voor- en afmontage en het plaatsen van sanitair? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP leidinggevende loodgieter gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een leidinggevende loodgieter voor de bouw van een groot distributiecentrum te Roosendaal. De bouw is net gestart en naar verwachting kun je tot en met de oplevering aan het werk! Ben jij geschikt om leiding te geven aan 4 man en ben je voor langere tijd inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP loodgieters gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een koppel loodgieters / CV monteurs voor een langdurig project in Venlo. Kun jij / kunnen jullie zelfstandig werken en heb je / hebben jullie ervaring in de nieuwbouw? Reageer dan direct! Vereisten: VCA VOL, Eigen Gereedschap en PBM'S

ZZP rioolspecialist gezocht in Son – Regiebouw

SonInstallatiePer direct/In overleg
Heb jij ervaring in de techniek als rioolspecialist? Dan zijn we op zoek naar jou! Op dit project zul je als rioolspecialist voornamelijk rioleringen ontstoppen, aanleggen en vervangen. Kun jij overweg met de machine's, camera's die bij dit soort werk komen kijken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Son – Regiebouw

SonInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grote opdrachtgvever uit de omgeving van Eindhoven zijn we op zoek naar loodgieters die ervaring hebben met sanitair, renovatie-, CV- en zinkwerk. Heb jij ervaring met deze werkzaamheden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Venlo – Regiebouw

VenloInstallatiePer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in Venlo zijn we op zoek naar een loodgieter / cv-monteur. De ruwbouw is net afgerond en voor het verdere verloop zijn we op zoek naar een echte vakman die tot en met de afronding van het project moeiteloos meedraait. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatiePer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een loodgieter / cv-monteur voor een nieuwbouwproject in Oss. Op dit moment bevindt dit project zich in de laatste fase en is het de bedoeling dat je de afmontage verzorgd. Heb jij ervaring in de afmontage? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Rotterdam zijn we op zoek naar een loodgieter. Het is de bedoeling dat je vanaf de ruwbouw tot aan de oplevering meewerkt. Ben jij een echte allrounder en kun je goed onder tijdsdruk presteren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Beverwijk – Regiebouw

BeverwijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een project in de utiliteitsbouw zijn we per direct op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de ruwbouw. Ben jij op korte termijn beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw & renovatie. Op dit project zul je 4 tot 6 monteurs aansturen en daarnaast zelf actief meewerken. Ben jij een allrounder die de kar kan trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige allround renovatie loodgieter voor een project in Amsterdam. Het is de bedoeling dat je badkamers gaat plaatsen in een woonomgeving. Werk jij netjes, zelfstandig en op tempo, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Putte – Regiebouw

PutteInstallatiePer direct/In overleg
Per 26 april zijn we op zoek naar een allround loodgieter voor een grootschalig nieuwbouwproject. Heb jij ruime ervaring met nieuwbouw (het liefst de bouw van een verzorgingstehuis), ben jij zelfstandig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP renovatie loodgieter gezocht Regio Amsterdam – Regiebouw

Regio AmsterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround renovatie loodgieter uit de omgeving van Amsterdam. Ben jij servicegericht, representatief en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in het renovatiesegment zijn we op zoek naar een ervaren allround loodgieter. Ben jij op korte termijn beschikbaar en wil je graag onbezorgd aan de slag? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amersfoort – Regiebouw

AmersfoortInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een allround loodgieter uit de omgeving van Amersfoort. Kun jij standleidingen en inbouwreservoirs zetten, ben je daarnaast bekend met ruwbouw-leidingwerk en afmontage? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter voor een nieuwbouw / renovatieproject in Didam. Ben jij allround inzetbaar en op zoek naar langdurig werk? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Wageningen – Regiebouw

WageningenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdracht in het onderhoud- en renovatiesegment zijn we op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij allround en binnenkort inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP allround loodgieter gezocht in de Bilt – Regiebouw

De BiltInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar goede allround loodgieters in de Regio Utrecht. Ben je op zoek naar werk voor langere termijn? Ligt jouw voorkeur bij het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Rhoon – Regiebouw

RhoonInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een ervaren zelfstandige loodgieter. Ben jij op zoek naar langdurig werk? Heb jij twee rechterhanden? En vind je het leuk om contact te hebben met mensen.. Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Middelharnis – Regiebouw

MiddelharnisInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige allround loodgieter voor een nieuwbouwproject waar de fundering net gelegd is. Kun jij tekening lezen en heb je o.a. ervaring met riool, waterhemel, koeltechniek en afmontage? Dan zijn we op zoek naar jou! Interesse, neem contact met ons op!

ZZP allround loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatiePer direct/In overleg
Voor de nieuwbouw van appartementen nabij het station van Delft zijn we op zoek naar een allround loodgieter. Heb jij ervaring in de woningbouw en ben je voor minimaal 6-8 weken beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Middelharnis – Regiebouw

MiddelharnisInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter die ervaring heeft met afmontage. Ben jij op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Barendrecht – Regiebouw

BarendrechtInstallatiePer direct/In overleg
Voor een kleinschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een loodgieter voor de afmontage van appartementen. Daarna kun je direct door naar een ander project in dezelfde omgeving. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Diemen – Regiebouw

DiemenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Diemen. Ben jij een allround loodgieter die ervaring heeft met servicewerk? Ben je goed in de communicatie en op zoek naar mooi werk voor de langere termijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de nieuwbouw. Kun jij vanaf tekening werken? Ben je bekend met leidingenwerk, voor- en afmontage en sanitair? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter gezocht in Amstelveen – Regiebouw

AmstelveenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround loodgieter in de omgeving van Amstelveen. Het betreft een langdurig project waar je zowel renovatie- als servicewerk zult verrichten. Ben jij een echte vakman met relevante werkervaring? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een nieuwbouwproject in de omgeving van Hoevelaken zijn we op zoek naar een allround loodgieter. Beheers jij alle facetten van het vak en ben je binnenkort inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP allround loodgieter gezocht Regio Leiden – Regiebouw

Regio LeidenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige allround loodgieter in de Regio Leiden. Ben jij bekend met allround loodgieterswerkzaamheden voor de mutatie van woningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround loodgieter / CV-monteur gezocht in Wateringen – Regiebouw

WateringenInstallatiePer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een allround loodgieter / cv monteur met ervaring in de renovatie. Ben jij een kei in het vervangen van ketels, onderhoud verrichten aan en storingen verhelpen van installaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP renovatie loodgieter gezocht in Soest – Regiebouw

SoestInstallatiePer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een renovatie loodgieter voor de transformatie van een kasteel naar appartementen in Soest. Ben jij allround, kun je alles vanaf tekening maken en beschik je over goed gereedschap, VCA en PBM's? Reageer dan snel! Dit prachtige project start 1 maart!

ZZP loodgieter gezocht in Noordwijkerhout – Regiebouw

NoordwijkerhoutInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter die divers montagewerk kan verrichten in nieuwbouwwoningen. Beheers jij alle facetten van een nieuwbouwproject en ben je binnenkort inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Didam – Regiebouw

DidamInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter in Didam. Het betreft de nieuwbouw van 26 woningen. Op dit langdurig project zul je allround loodgieterswerk verrichten van de ruwbouw tot aan de oplevering. Ben jij allround, zelfstandig en beschik je over de juiste gereedschappen? Reageer snel!

ZZP loodgieter gezocht in Noord-Brabant – Regiebouw

Noord-BrabantInstallatiePer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een allround renovatie loodgieter die ook kan tegelen. Het betreft diverse werken in de provincie Noord-Brabant waar je complete badkamers en toiletten zult renoveren. Ben jij op zoek naar een langdurig project en heb je ervaring in het renovatiewerk? Regeer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Soest – Regiebouw

SoestInstallatieVanaf01/03/2021
We zijn op zoek naar een renovatie loodgieter voor de transformatie van een kasteel naar appartementen in Soest. Ben jij allround, kun je alles vanaf tekening maken en beschik je over goed gereedschap, VCA en PBM's? Reageer dan snel! Dit prachtige project start 1 maart!

ZZP loodgieter gezocht in Tilburg – Regiebouw

TilburgInstallatieVanaf10/06/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter die ervaring heeft met bonnenwerk en gepland mutatiewerk. Heb je relevante werkervaring en beschik je over de juiste gereedschappen om de klussen zelfstandig uit te voeren? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Zuid-Holland – Regiebouw

Zuid-HollandInstallatieVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij per 15-2 op zoek naar een allround loodgieter die ervaring heeft met afmontage riool, water, gas en CV-werk. Beheers jij deze eigenschappen en ben je per a.s. maandag beschibaar? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Dordrecht – Regiebouw

DordrechtInstallatieVanaf15/02/2021
Per 15-2 zijn we op zoek naar een allround loodgieter / cv monteur in Dordrecht. Het betreft de transformatie van een kantoorpand naar appartementen. Hier zul je de complete installaties aanleggen. Ben je allround en heb je ervaring met transformaties van kantoorpanden naar woningen? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf23/02/2022
Per direct zijn we voor een opdrachtgever uit Oss op zoek naar een zelfstandige loodgieter met ervaring in de woningbouw. Op dit langdurige project zul je voornamelijk de afmontage verzorgen. Werklocaties zijn Oss, Den Bosch of Arnhem. Heb je ervaring als loodgieter in de afmontage en ben je beschikbaar? Reageer dan snel! Wij bieden je marktconforme tarieven, volledige ontzorging en continuïteit.

ZZP loodgieter gezocht in Warmenhuizen – Regiebouw

WarmenhuizenInstallatieVanaf11/01/2021
Per a.s. maandag zijn we op zoek naar een koppel loodgieters voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zullen bestaan uit riool, water en sanitair. Kun je zelfstandig werken, ben je in het bezit van een VCA diploma, eigen vervoer en gereedschap? Reageer dan snel want wij hebben langdurig werk voor je!

ZZP Allround Loodgieter gezocht in Hoevelaken

HoevelakenBouwVanaf11/01/2021
We zijn op zoek naar een allround loodgieter voor een nieuwbouw project rondom 33 woningen de werkzaamheden: leidingen leggen, standleidingen plaatsen, afmonteren etc. Het betreft een langdurig project t/m augustus 2021.

ZZP loodgieter gezocht in Noordwijkerhout – Regiebouw

NoordwijkerhoutInstallatieVanaf14/12/2020
Per a.s. maandag zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de nieuwbouw / woningbouw. Ben jij op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf09/11/2020
Per maandag 9-11 zijn we op zoek naar een loodgieter die ook zink werk kan verrichten. Het betreft een project in Amsterdam waar renovatie wordt verricht aan bestaande woningen. Het is de bedoeling dat er hele badkamers, keukens en toiletten worden aangelegd. Wil je graag langdurig onbezorgd aan de slag? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Zaandam – Regiebouw

ZaandamInstallatieVanaf02/11/2020
Per direct zijn we op zoek naar een dunwandige CV-monteur. Op dit langdurige project zul je CV-ketels installeren, warmtepompen plaatsen, zonneboilers installeren en onderhoud verrichten aan dunwandige verwarmingssystemen. Doe je dit graag en wil je dit blijven doen? Neem dan contact met ons op!

ZZP loodgieter gezocht in Den Bosch / Tilburg – Regiebouw

Den BoschInstallatieVanaf19/10/2020
Per direct zijn we op zoek naar loodgieters met ervaring met woningbouw & utiliteit. We hebben diverse langdurige projecten in de omgeving Den Bosch & Tilburg. Ben jij een allround loodgieter, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf07/09/2020
Voor kort project in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Loodgieter. Wil je graag meewerken aan de renovatie van een mooi oud grachtenpand en het leidingwerk en sanitair vernieuwen? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Schagen – Regiebouw

SchagenInstallatieVanaf23/11/2020
Voor kort project in de omgeving van Schagen zijn wij op zoek naar een Loodgieter. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit ruwbouw montage werk, leidingwerk en riolering. Wil je graag onbezorgd werken, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Nieuw-Lekkerland – Regiebouw

Nieuw-LekkerlandInstallatieVanaf23/11/2020
Voor een langdurig woningbouw-project in Nieuw-Lekkerland zijn we op zoek naar een allround loodgieter. Ben jij een echte allrounder met ruime ervaring in woningbouw, dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP loodgieter gezocht in Noord-Holland – Regiebouw

Noord HollandInstallatieVanaf07/10/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een stek / koelmonteur voor een project in de regio Noord-Holland. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het installeren van warmtepomp installaties in individuele eengezinswoningen. Ben jij allround loodgieter met een stek-diploma en op zoek naar een langdurig en goed betaald project? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Lichtenvoorde – Regiebouw

LichtenvoordeInstallatieVanaf23/11/2020
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige allround loodgieter voor een opdracht in Lichtenvoorde. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het maken van installaties (a tot z). Wil je graag meewerken aan dit project en 62 woningen in totaal voorzien van de installaties? Reageer dan snel!

ZZP assistent loodgieter gezocht in Lichtenvoorde – Regiebouw

LichtenvoordeInstallatieVanaf15/02/2021
We zijn op zoek naar een assistent loodgieter voor een opdrachtgever in Lichtenvoorde. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit o.a. het plaatsen van rookmelders, mechanische ventilatie monteren en gasleidingen aanleggen. Wil je graag meewerken aan dit project en 62 woningen in totaal voorzien van de installaties? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Sliedrecht – Regiebouw

SliedrechtInstallatieVanaf05/08/2021
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter die eventueel ook bonnenwerk kan doen. Ben je op zoek naar een leuke job met diverse installatie werkzaamheden? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Naarden – Regiebouw

NaardenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een werk in Naarden op zoek naar twee zelfstandige monteurs. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het opbouwen van riool onder de vloer en aan het plafond in de grond. Daarnaast zul je werken aan waterleidingen, vrf-leidingen en het pluvia systeem. Ben je op zoek naar een langdurige klus en wil je graag van ruwbouw tot oplevering (medio April 2021) meewerken aan dit gave project? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagInstallatieVanaf02/11/2020
Voor een langdurig project in Den haag zijn we op zoek naar een allround loodgieter die renovatie werkzaamheden zelfstandig kan verrichten. Ben je zelfstandig, allround en heb je ervaring met renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf05/10/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter voor een langdurig project waar je badkamers en toiletten zult gaan plaatsen. Ben jij een monteur met ruime ervaring in de renovatie, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf01/04/2021
We zijn op zoek naar een ZZP loodgieter in Utrecht voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het aanleggen van leidingwerk in badkamers en het afmonteren hiervan. Daarnaast zul je ook (stand) leidingen aanleggen en rioolwerkzaamheden verrichten. Wil je graag meewerken aan dit mooie project? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar zelfstandige loodgieters met ruime ervaring in de woningbouw. Kun je vanaf tekening kunnen werken, heb je ervaring met monteren, leidingen (water) leggen en sanitair plaatsen? Reageer snel!

ZZP loodgieter gezocht in Hedel – Regiebouw

HedelInstallatieVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige monteur W-installaties. Kun jij dikwandig TIG-lassen, technische tekeningen lezen en allround werk in de installatietechniek verrichten? Vind je het daarnaast ook leuk om kennis en kunde over te brengen? Reageer dan nu!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Voor de omgeving Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een service gerichte allround loodgieter. Je krijgt per dag een aantal adressen, werkt in een bestaande woonomgeving of in de Retail. Ben jij service gericht en denk je in oplossingen , dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Loodgieter voorman gezocht in Schoonhoven – Regiebouw

SchoonhovenInstallatieVanaf24/09/2020
We zijn op zoek naar een meewerkend voorman. De werkzaamheden voor dit project bestaan uit: Technische ruimten maken met WTW unit (ventilatie) en een Warmtepomp (verwarming). Daarnaast ook het afmonteren van sanitair in huurwoningen.

ZZP loodgieter gezocht in Nieuw Lekkerland – Regiebouw

Nieuw LekkerlandInstallatieVanaf28/09/2020
Voor een langdurig project in Nieuw Lekkerland zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de nieuwbouw. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring met nieuwbouw appartementen en woningen en ben jij op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Wijk bij Duurstede – Regiebouw

Wijk bij DuurstedeInstallatieVanaf07/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar loodgieters die ervaring hebben met warmte pompen. De werkzaamheden op dit project bestaan uit het vanaf een tekening aansluiten van de warmtepompen, het leggen van leidingen, etc. Ben jij een ervaren loodgieter? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatieVanaf05/08/2021
Per direct zijn wij op zoek naar een loodgieter. Als loodgieter ga je meerdere adressen af per dag (particuliere sector). De werkzaamheden zijn heel afwisselend: kraantje vervangen, toilet, verstopping, leiding repareren, dakgoot vervangen, ect. Ben jij representatief, denk je in oplossingen en houd je van afwisselend werk, reageer dan snel....

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf21/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter. Het project is voor langere tijd en de werkzaamheden betreffen alle disciplines: Water en riool, Cv installatie en Mv installatie.

ZZP Loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf23/11/2020
Voor diverse woningbouw projecten in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren loodgieters die bekend zijn met woningbouw. Je zult diverse werkzaamheden verrichten van de ruwbouw tot aan de oplevering. Denk hierbij aan CV installatie, gas- water en riool, etc. Wil jij werken op een langdurig project en de kar kunnen trekken, neem dan contact met ons op.

ZZP Loodgieter gezocht in Tiel – Regiebouw

TielInstallatieVanaf31/08/2020
Wij zijn op zoek naar een koppel allround loodgieters met ervaring in de utiliteit. Op dit project zullen jullie in de afrondende fase actief zijn. Ben je of zijn jullie zelfstandig en in staat om vanaf tekening te kunnen werken? Reageer dan snel!

ZZP Loodgieter gezocht in Spijkenisse – Regiebouw

SpijkenisseInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter. Ben jij allround en op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel.

ZZP Loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf25/08/2020
Voor een woningbouw project in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een koppel loodgieters. Werkzaamheden: Leidingen, water, riool, sanitair, vloer, CV installatie aanleggen. Ben jij met je maatje op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel.

ZZP Loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf25/08/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Rotterdam op zoek naar een loodgieter. Het project bestaat uit het vervangen van oude gijzers in 162 woningen naar CV ketels en het sanitair afmonteren.

ZZP Loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf25/08/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een ZZP loodgieter uit Amsterdam. Je zult woningen gaan renoveren (badkamer, keuken en toilet) tot het einde van het project.

ZZP Loodgieter gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinInstallatieVanaf07/09/2020
Na de vakantie zijn we op zoek naar een ervaren loodgieter (renovatie). In de woning komt een complete nieuwe badkamer, keuken en toilet. Leidingen leggen, afmonteren , sanitair plaatsen. Kun jij secuur en op tempo goed presenteren, dan zijn wij op zoek naar jou.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemInstallatieVanaf14/09/2020
Per 14-09-2020 zijn we op zoek naar een ervaren (renovatie) loodgieter. Leefomgeving met monteren van mechanische ventilatie. Afmontage loodgieter werkzaamheden. Denk jij in oplossingen, representatief en een vakman in je werk, reageer dan snel dan hebben wij een langdurig project voor jou!

ZZP Zinkwerker gezocht in Oegstgeest – Regiebouw

OegstgeestInstallatieVanaf03/09/2020
We zijn voor een opdracht in Oegstgeest op zoek naar een zinkwerker. De werkzaamheden die je zult verrichten zijn het bedekken van goten en daken met zink, met als doel het waterdicht maken van de goten en daken.

ZZP Allround Loodgieter gezocht in Nijmegen Arnhem

Arnhem NijmegenInstallatieVanaf28/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar een Allround Loodgieter! Je werkt veel voor wooncorporaties en verricht mutatiewerk. Badkamer, kraan, leiding, stopcontact, keuken ect. Omgeving Nijmegen / Arnhem. Ben jij ervaren, klantvriendelijk, en denk je in oplossingen, dan zijn wij op zoek naar jou!. Reageer snel wat dit is een langdurig project.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemInstallatieVanaf11/01/2021
Per 14-09-2020 zijn we op zoek naar een ervaren (renovatie) loodgieter. Je komt te werken in een leefomgeving met het monteren van mechanische ventilatie. De werkzaamheden zijn Afmontage loodgieter werkzaamheden. Denk jij in oplossingen, representatief en ben je een vakman in je werk, reageer dan snel! Wij hebben een langdurig project voor jou!

ZZP Loodgieter gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf23/11/2020
Na de vakantie zijn we op zoek naar een ervaren loodgieter (renovatie). In de woning komt een complete nieuwe badkamer, keuken en toilet. De werkzaamheden zullen bestaan uit leidingen leggen, afmonteren en sanitair plaatsen. Kun jij secuur en op tempo goed presenteren, dan zijn wij op zoek naar jou.

ZZP Loodgieters gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf23/11/2020
Wij zijn op zoek naar een koppel allround loodgieters omgeving Amsterdam voor een langdurig renovatie project. De werkzaamheden vinden plaats in bestaande woningen, hier worden alle W- installaties vervangen.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlemmermeer – Regiebouw

Regio HaarlemmermeerInstallatieVanaf23/11/2020
Per direct zijn we op zoek naar een leidinggevende loodgieter die als meewerkend voorman aan de slag kan. Het is een nieuwbouwproject, Regio Haarlemmermeer. Het aanleggen / monteren van koel en verwarmingspijpen. Allround loodgieter werkzaamheden. Dikwandige ervaring is een pré. Je moet Engels spreken en in staat zijn een koppel aan te sturen. Je bent in het bezit van VCA.

Allround Loodgieter gezocht in Druten

DrutenInstallatieVanaf23/11/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de utiliteit. Riool, water, gas, warmtepompen, ventilatie zijn bekende expertisegebieden voor jou. Je kunt vanaf tekening lezen. Kun je zelfstandig werken en ben jij op zoek naar een langdurig project, neem dan contact met ons op!

ZZP Loodgieter gezocht in Heelweg

HeelwegInstallatieVanaf28/09/2020
Gezocht loodgieter: werkzaamheden voor verbouw, renovaties en service / onderhoud in met name de particuliere sector. De klus loopt in ieder geval tot de zomer van 2021. Wij vragen: • Een afgeronde opleiding op MBO niveau richting loodgieters- installatietechniek; • Min. 5 jaar praktijkervaring in een soortgelijke functie; • Rijbewijs B; • Woonachtig omgeving Heelweg • In bezit van gereedschap en VCA ( basis veiligheid ) • Een klantvriendelijke en flexibele, servicegerichte instelling; • Goede communicatieve eigenschappen; • Een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding.

ZZP Loodgieter gezocht in Amsterdam

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een Allround loodgieter ( woningbouw )! Leidingen, gas-water en riool. Montage, sanitair, afmontage etc. Je vertrekt dagelijks vanuit Zwanenburg met collega’s naar het project in Amsterdam. Dit bedrijf heeft geen bouwvakvakantie dus je kunt lekker doorwerken. Ruime ervaring met woningbouw is een vereiste! Hiernaast ben je In bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer.

Loodgieter

ZaltbommelInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Zaltbommel op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het installeren van cv ketels, rioleringen en warmtepompen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

OosterwoldeInstallatieVanaf15/06/2020
Wij zijn voor een klant in Oosterwolde op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het gaat om het monteren van leidingen tbv van de cv installatie in nieuwbouwwoningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP loodgieter gezocht in Rijssen – Regiebouw

RijssenInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Rijssen op zoek naar een loodgieter voor een Nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het aanleggen van gas, water en rioolleidingen, monteren en afmonteren van sanitair. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Diemen – Regiebouw

Regio DiemenInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in de regio Diemen op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het zelfstandig verrichten van alle voorkomende (storings) loodgieters-werkzaamheden t.b.v. burgeropdrachten, renovatie en woningbouwverenigingen. Betreft zowel gas, water, CV dunwandig, sainitair, zinkwerk als riolering en dakwerk. Wij vragen: • LBO installatietechniek / loodgieterswerk; • Minimaal 5 jaar werkervaring; • Zelfstandigheid; • Creativiteit; • Probleemoplossend; • Rijbewijs B. • Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan snel!

Loodgieter

Tilburg/BredaInstallatieVanaf13/07/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Tilburg/Breda op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het gaat om mutatie werkzaamheden. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

MaastrichtInstallatieVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in Maastricht op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het vervangen van oude leidingen en sanitair. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

Noord Brabant en ZeelandInstallatieVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Noord Brabant en Zeeland op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het maken van leidingen tbv het sanitair, rioleringen leggen en monteren van waterpompen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf15/02/2021
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. de leidingen voor de installaties zoals elektra en afvoerleidingen worden ingestort, zodat men vooraf de exacte plaats hiervan moet bepalen. Bij gietbouw maakt men eerst het skelet. Dit is ook de dragende constructie. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan snel!

Loodgieter

RidderkerkInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Ridderkerk op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het vervangen van het oude leidingwerk, voordat de nieuwe keukens geplaatst worden. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

VeldhovenInstallatieVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Veldhoven op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. aanleggen van hemelwater leidingen en PE lassen. Zelfstandig kunnen werken vanaf de tekening. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

ZwijndrechtInstallatieVanaf23/03/2020
Wij zijn voor een klant in Zwijndrecht op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het afsanitairen en rioolwerkzaamheden van badkamers en toiletten in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

BergschenhoekInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Bergschenhoek op zoek naar een loodgieter voor een tunnel nieuwbouwproject. Het gaat om aanbrengen van Dyka air luchtkanalen (pvc lijmverbindingen) en PPC vuilwaterafvoerleidingen (fixatie kit verbindingen). Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.