ZZP loodgieter vacatures

ZZP loodgieter gezocht in Naarden – Regiebouw

NaardenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een werk in Naarden op zoek naar twee zelfstandige monteurs. De werkzaamheden op dit project zullen bestaan uit het opbouwen van riool onder de vloer en aan het plafond in de grond. Daarnaast zul je werken aan waterleidingen, vrf-leidingen en het pluvia systeem. Ben je op zoek naar een langdurige klus en wil je graag van ruwbouw tot oplevering (medio April 2021) meewerken aan dit gave project? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagInstallatieVanaf02/11/2020
Voor een langdurig project in Den haag zijn we op zoek naar een allround loodgieter die renovatie werkzaamheden zelfstandig kan verrichten. Ben je zelfstandig, allround en heb je ervaring met renovatiewerk? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf16/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter voor een langdurig project waar je badkamers en toiletten zult gaan plaatsen. Ben jij een monteur met ruime ervaring in de renovatie, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf14/09/2020
We zijn op zoek naar een ZZP loodgieter in Utrecht voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het aanleggen van leidingwerk in badkamers en het afmonteren hiervan. Daarnaast zul je ook (stand) leidingen aanleggen en rioolwerkzaamheden verrichten. Wil je graag meewerken aan dit mooie project? Reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar zelfstandige loodgieters met ruime ervaring in de woningbouw. Kun je vanaf tekening kunnen werken, heb je ervaring met monteren, leidingen (water) leggen en sanitair plaatsen? Reageer snel!

ZZP loodgieter gezocht in Hedel – Regiebouw

HedelInstallatieVanaf28/09/2020
We zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige monteur W-installaties. Kun jij dikwandig TIG-lassen, technische tekeningen lezen en allround werk in de installatietechniek verrichten? Vind je het daarnaast ook leuk om kennis en kunde over te brengen? Reageer dan nu!

ZZP loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Voor de omgeving Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een service gerichte allround loodgieter. Je krijgt per dag een aantal adressen, werkt in een bestaande woonomgeving of in de Retail. Ben jij service gericht en denk je in oplossingen , dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Loodgieter voorman gezocht in Schoonhoven – Regiebouw

SchoonhovenInstallatieVanaf24/09/2020
We zijn op zoek naar een meewerkend voorman. De werkzaamheden voor dit project bestaan uit: Technische ruimten maken met WTW unit (ventilatie) en een Warmtepomp (verwarming). Daarnaast ook het afmonteren van sanitair in huurwoningen.

ZZP loodgieter gezocht in Nieuw Lekkerland – Regiebouw

Nieuw LekkerlandInstallatieVanaf28/09/2020
Voor een langdurig project in Nieuw Lekkerland zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ruime ervaring in de nieuwbouw. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring met nieuwbouw appartementen en woningen en ben jij op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel!

ZZP loodgieter gezocht in Wijk bij Duurstede – Regiebouw

Wijk bij DuurstedeInstallatieVanaf07/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar loodgieters die ervaring hebben met warmte pompen. De werkzaamheden op dit project bestaan uit het vanaf een tekening aansluiten van de warmtepompen, het leggen van leidingen, etc. Ben jij een ervaren loodgieter? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP loodgieter gezocht in Delft – Regiebouw

DelftInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een loodgieter. Als loodgieter ga je meerdere adressen af per dag (particuliere sector). De werkzaamheden zijn heel afwisselend: kraantje vervangen, toilet, verstopping, leiding repareren, dakgoot vervangen, ect. Ben jij representatief, denk je in oplossingen en houd je van afwisselend werk, reageer dan snel....

ZZP loodgieter gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf21/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter. Het project is voor langere tijd en de werkzaamheden betreffen alle disciplines: Water en riool, Cv installatie en Mv installatie.

ZZP Loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf21/09/2020
Voor diverse woningbouw projecten in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren loodgieters die bekend zijn met woningbouw. Je zult diverse werkzaamheden verrichten van de ruwbouw tot aan de oplevering. Denk hierbij aan CV installatie, gas- water en riool, etc. Wil jij werken op een langdurig project en de kar kunnen trekken, neem dan contact met ons op.

ZZP Loodgieter gezocht in Tiel – Regiebouw

TielInstallatieVanaf31/08/2020
Wij zijn op zoek naar een koppel allround loodgieters met ervaring in de utiliteit. Op dit project zullen jullie in de afrondende fase actief zijn. Ben je of zijn jullie zelfstandig en in staat om vanaf tekening te kunnen werken? Reageer dan snel!

ZZP Loodgieter gezocht in Spijkenisse – Regiebouw

SpijkenisseInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter. Ben jij allround en op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel.

ZZP Loodgieter gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf25/08/2020
Voor een woningbouw project in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een koppel loodgieters. Werkzaamheden: Leidingen, water, riool, sanitair, vloer, CV installatie aanleggen. Ben jij met je maatje op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel.

ZZP Loodgieter gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf25/08/2020
We zijn voor een opdrachtgever in Rotterdam op zoek naar een loodgieter. Het project bestaat uit het vervangen van oude gijzers in 162 woningen naar CV ketels en het sanitair afmonteren.

ZZP Loodgieter gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf25/08/2020
We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een ZZP loodgieter uit Amsterdam. Je zult woningen gaan renoveren (badkamer, keuken en toilet) tot het einde van het project.

ZZP Loodgieter gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinInstallatieVanaf07/09/2020
Na de vakantie zijn we op zoek naar een ervaren loodgieter (renovatie). In de woning komt een complete nieuwe badkamer, keuken en toilet. Leidingen leggen, afmonteren , sanitair plaatsen. Kun jij secuur en op tempo goed presenteren, dan zijn wij op zoek naar jou.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemInstallatieVanaf14/09/2020
Per 14-09-2020 zijn we op zoek naar een ervaren (renovatie) loodgieter. Leefomgeving met monteren van mechanische ventilatie. Afmontage loodgieter werkzaamheden. Denk jij in oplossingen, representatief en een vakman in je werk, reageer dan snel dan hebben wij een langdurig project voor jou!

ZZP Zinkwerker gezocht in Oegstgeest – Regiebouw

OegstgeestInstallatieVanaf03/09/2020
We zijn voor een opdracht in Oegstgeest op zoek naar een zinkwerker. De werkzaamheden die je zult verrichten zijn het bedekken van goten en daken met zink, met als doel het waterdicht maken van de goten en daken.

ZZP Allround Loodgieter gezocht in Nijmegen Arnhem

Arnhem NijmegenInstallatieVanaf28/09/2020
Voor een klant zijn wij op zoek naar een Allround Loodgieter! Je werkt veel voor wooncorporaties en verricht mutatiewerk. Badkamer, kraan, leiding, stopcontact, keuken ect. Omgeving Nijmegen / Arnhem. Ben jij ervaren, klantvriendelijk, en denk je in oplossingen, dan zijn wij op zoek naar jou!. Reageer snel wat dit is een langdurig project.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemInstallatieVanaf28/09/2020
Per 14-09-2020 zijn we op zoek naar een ervaren (renovatie) loodgieter. Je komt te werken in een leefomgeving met het monteren van mechanische ventilatie. De werkzaamheden zijn Afmontage loodgieter werkzaamheden. Denk jij in oplossingen, representatief en ben je een vakman in je werk, reageer dan snel! Wij hebben een langdurig project voor jou!

ZZP Loodgieter gezocht Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf28/09/2020
Na de vakantie zijn we op zoek naar een ervaren loodgieter (renovatie). In de woning komt een complete nieuwe badkamer, keuken en toilet. De werkzaamheden zullen bestaan uit leidingen leggen, afmonteren en sanitair plaatsen. Kun jij secuur en op tempo goed presenteren, dan zijn wij op zoek naar jou.

ZZP Loodgieters gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn op zoek naar een koppel allround loodgieters omgeving Amsterdam voor een langdurig renovatie project. De werkzaamheden vinden plaats in bestaande woningen, hier worden alle W- installaties vervangen.

ZZP Loodgieter gezocht in Haarlemmermeer – Regiebouw

Regio HaarlemmermeerInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een leidinggevende loodgieter die als meewerkend voorman aan de slag kan. Het is een nieuwbouwproject, Regio Haarlemmermeer. Het aanleggen / monteren van koel en verwarmingspijpen. Allround loodgieter werkzaamheden. Dikwandige ervaring is een pré. Je moet Engels spreken en in staat zijn een koppel aan te sturen. Je bent in het bezit van VCA.

Allround Loodgieter gezocht in Druten

DrutenInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround loodgieter met ervaring in de utiliteit. Riool, water, gas, warmtepompen, ventilatie zijn bekende expertisegebieden voor jou. Je kunt vanaf tekening lezen. Kun je zelfstandig werken en ben jij op zoek naar een langdurig project, neem dan contact met ons op!

ZZP Loodgieter gezocht in Heelweg

HeelwegInstallatieVanaf28/09/2020
Gezocht loodgieter: werkzaamheden voor verbouw, renovaties en service / onderhoud in met name de particuliere sector. De klus loopt in ieder geval tot de zomer van 2021. Wij vragen: • Een afgeronde opleiding op MBO niveau richting loodgieters- installatietechniek; • Min. 5 jaar praktijkervaring in een soortgelijke functie; • Rijbewijs B; • Woonachtig omgeving Heelweg • In bezit van gereedschap en VCA ( basis veiligheid ) • Een klantvriendelijke en flexibele, servicegerichte instelling; • Goede communicatieve eigenschappen; • Een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding.

ZZP Loodgieter gezocht in Amsterdam

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een Allround loodgieter ( woningbouw )! Leidingen, gas-water en riool. Montage, sanitair, afmontage etc. Je vertrekt dagelijks vanuit Zwanenburg met collega’s naar het project in Amsterdam. Dit bedrijf heeft geen bouwvakvakantie dus je kunt lekker doorwerken. Ruime ervaring met woningbouw is een vereiste! Hiernaast ben je In bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer.

Loodgieter

ZaltbommelInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Zaltbommel op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het installeren van cv ketels, rioleringen en warmtepompen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

OosterwoldeInstallatieVanaf15/06/2020
Wij zijn voor een klant in Oosterwolde op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het gaat om het monteren van leidingen tbv van de cv installatie in nieuwbouwwoningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

RijssenInstallatieVanaf21/09/2020
Wij zijn voor een klant in Rijssen op zoek naar een loodgieter voor een Nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het aanleggen van gas, water en rioolleidingen, monteren en afmonteren van sanitair. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

Regio DiemenInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Diemen op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het zelfstandig verrichten van alle voorkomende (storings) loodgieters-werkzaamheden t.b.v. burgeropdrachten, renovatie en woningbouwverenigingen. Betreft zowel gas, water, CV dunwandig, sainitair, zinkwerk als riolering en dakwerk. Wij vragen: • LBO installatietechniek / loodgieterswerk; • Minimaal 5 jaar werkervaring; • Zelfstandigheid; • Creativiteit; • Probleemoplossend; • Rijbewijs B. • Bereidheid tot het uitvoeren van storingsdiensten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

Tilburg/BredaInstallatieVanaf13/07/2020
Wij zijn voor een klant in de regio Tilburg/Breda op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. Het gaat om mutatie werkzaamheden. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

MaastrichtInstallatieVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in Maastricht op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het vervangen van oude leidingen en sanitair. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

Noord Brabant en ZeelandInstallatieVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Noord Brabant en Zeeland op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. het maken van leidingen tbv het sanitair, rioleringen leggen en monteren van waterpompen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

AmsterdamInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Amsterdam op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. de leidingen voor de installaties zoals elektra en afvoerleidingen worden ingestort, zodat men vooraf de exacte plaats hiervan moet bepalen. Bij gietbouw maakt men eerst het skelet. Dit is ook de dragende constructie. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

RidderkerkInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Ridderkerk op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het vervangen van het oude leidingwerk, voordat de nieuwe keukens geplaatst worden. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

VeldhovenInstallatieVanaf29/06/2020
Wij zijn voor een klant in Veldhoven op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouwproject. De werkzaamheden zijn o.a. aanleggen van hemelwater leidingen en PE lassen. Zelfstandig kunnen werken vanaf de tekening. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

ZwijndrechtInstallatieVanaf23/03/2020
Wij zijn voor een klant in Zwijndrecht op zoek naar een loodgieter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn o.a. het afsanitairen en rioolwerkzaamheden van badkamers en toiletten in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Loodgieter

BergschenhoekInstallatieVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Bergschenhoek op zoek naar een loodgieter voor een tunnel nieuwbouwproject. Het gaat om aanbrengen van Dyka air luchtkanalen (pvc lijmverbindingen) en PPC vuilwaterafvoerleidingen (fixatie kit verbindingen). Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.