Overige vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van vacatures in de bouw en techniek. Wij kennen het vakgebied en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature.

 

ZZP’er in de bouw en techniek

Regiebouw bemiddelt voor ZZP’ers in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

Diverse vacatures in de bouw en techniek

Op zoek naar een ander soort opdracht dan onderstaande, bijvoorbeeld als timmerman, loodgieter, metselaar, schilder of elektricien? Klik dan hier voor alle zzp vacatures

ZZP montagewerker gezocht in Ridderkerk – Regiebouw

RidderkerkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een korte klus zijn we op zoek naar een montagewerker die zinken dakgoten kan vervangen. Je zult dit samen met de monteur van de klant doen. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Wormerveer – Regiebouw

WormerveerBouwPer direct/In overleg
Voor een transformatieproject van een fabriek naar 50 woningen zijn we op zoek naar een uitvoerder. Ben jij sociaal ingesteld, communicatief en beheers je leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP isolatiemonteur gezocht in Best – Regiebouw

BestInstallatiePer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een ervaren isolatiemonteur in Best. Ben jij sociaal, gedreven en kun jij zelfstandig een isolatieproject uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP tegelzetters gezocht in Regio Leiden – Regiebouw

Regio LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever in de omgeving Leiden zijn we opzoek naar ervaren tegelzetters. Heb jij ervaring met mutatiewerk en plak jij de tegels recht? Reageer dan nu!

ZZP kitter gezocht in Zwolle – Regiebouw

ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige kitter in Zwolle. Wil je graag op een kleinschalige nieuwbouw aan de slag? Reageer dan snel!

ZZP voeger gezocht in Ede – Regiebouw

EdeBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Ede zijn we op zoek naar voegers. Heb jij ervaring als voeger in de nieuwbouw en ben je bekend met verschillende soorten voegen, waaronder snijvoegen? Reageer dan snel!

ZZP montagewerker gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkMetaalPer direct/In overleg
We zijn in heel het land op zoek naar zelfstandige montagewerkers. Kun jij volgens procedure (staal) constructies monteren aan de hand van bouwtekeningen? Beschik je daarnaast over de volgende geldige certificaten: VCA; Veilig werken op hoogte; Vereiker; Hoogwerker? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een bouwhulp. Kun jij de timmerman ondersteunen met diverse werkzaamheden, denk hierbij aan het plaatsen van stempels? En heb je een vereiker certificaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP zonnepanelenmonteur gezocht in de Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf01/03/2021
Het mooie weer komt eraan beste zonnepanelen monteur. Wij zijn op zoek naar een koppel zonnepanelenmonteurs uit de omgeving van Utrecht. Op dit langdurig project zul je zonnepanelen plaatsen bij particulieren. Ben jij representatief, ervaren en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benodigde gereedschappen: Ladder, dakrand beveiliging en slagtol. Reageer snel!

ZZP stukadoor gezocht in de omgeving Nijmegen – Regiebouw

Omgeving NijemgenBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar spackspuiter in de regio Nijmegen. Heb jij ervaring als spackspuiter? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij per 15-2 een ervaren uitvoerder voor een renovatieproject. Op dit project zul je de planning bewaken en er voor zorgen dat alle deadlines gehaald worden. Kun je met jouw sociale en communicatie skills schakelen tussen collega's, onderaannemers en leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Obdam – Regiebouw

ObdamBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een uitvoerder in Obdam. Het betreft een nieuwbouwproject waar je de bouw zult aansturen. Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en ervaring als uitvoerder? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP sprinklermonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesInstallatieVanaf01/03/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur voor een utiliteitsproject. Kun jij zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Heftruckchauffeur gezocht in Naarden – Regiebouw

NaardenBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur om op het opslagterrein materialen die binnenkomen op de juiste plaats weg te zetten. Reageer snel!

ZZP voeger gezocht in Ede – Regiebouw

EdeBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever in Ede zijn we op zoek naar voegers. Heb jij ervaring als voeger in de nieuwbouw en ben je bekend met verschillende soorten voegen waaronder snijvoegen? Reageer dan direct! Wij bieden langdurig werk tegen marktconforme tarieven en volledige administratieve ontzorging!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij per a.s. maandag op zoek naar een sprinklermonteur. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, implementeren, aanpassen en onderhouden van sprinklerinstallaties. Daarnaast zul je zowel grote als kleine brandbeveiligingsinstallaties inspecteren en hoofdleidingen hangen. Beschik je over een MBO opleiding in de techniek richting, heb je relevante werkervaring als monteur en ben communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden volledige ontzorging en marktconforme tarieven. Reageer snel!

ZZP luchtkanalenmonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkInstallatieVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar zelfstandige luchtkanalenmonteurs in de regio, Breda, Den Haag en Rotterdam. Ben jij een zelfstandige monteur met ruime ervaring in de utiliteit en op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf01/03/2021
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf01/03/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf15/02/2021
Ben je als uitvoerder op zoek naar uitdagende transformatieprojecten in het hart van een bruisend centrum? Kun je goed in teamverband werken, ben je bestand tegen stress en heb je oog voor detail? Dan is deze transformatie van winkel naar kantoren iets voor jou!

ZZP uitvoerder gezocht in Monnickendam – Regiebouw

MonnickendamBouwVanaf01/03/2021
Voor langdurig werk zijn we op zoek naar een meewerkend uitvoerder. Wil je graag op diverse projecten (nieuwbouw en renovatie) de leiding nemen en het goede voorbeeld geven? Reageer dan snel!

ZZP tegelzetter gezocht in Rijswijk – Regiebouw

RijswijkBouwVanaf01/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij tegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP tegelzetter gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij zowel wand- als vloertegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Montagemedewerker Metaal gezocht – Regiebouw

NederlandMetaalVanaf23/11/2020
Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies op één van de projectlocaties. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het zeer belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft. Ben je op zoek naar leuk werk in de metaal industrie? Reageer snel!

ZZP Luchtkanalenmonteur gezocht Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Per direct zijn wij op zoek naar luchtkanalenmonteurs (koppel). De werkzaamheden zijn het verbinden van luchtkanalen, de te bedienen ruimte met luchtbehandelingskasten, ventilatoren, regelapparatuur, kleppen en luchtroosters en dienen voor het transport van lucht. Min. 5 jaar ervaring met nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Bereid zijn om afstanden te willen rijden en zelfstandig te werk kunnen gaan. In bezit van goed gereedschap en VCA.

ZZP Tegelzetter gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinBouwVanaf11/01/2021
We zijn voor een opdrachtgever in Nieuwegein op zoek naar een tegelzetter. Het gaat om kleinschalig mutatiewerk waarbij het doel is het zetten van tegels bij klanten vanuit de woningbouwvereniging.

ZZP Bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdrachtgever in de Regio Breda op zoek naar een bouwhulp met verreiker certificaat. Je zult hand- en spandiensten verrichten op diverse projecten in de Regio Breda. Het doel van de opdracht is het ondersteunen in de overige werkzaamheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld stempels.

ZZP Luchtkanalenmonteur gezocht in Utrecht- Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf23/11/2020
Per direct zijn wij op zoek naar luchtkanalenmonteurs. Het gaat om nieuwbouw en/of renovatiewerk in de Regio Utrecht. Min. 5 jaar ervaring met nieuwbouw en renovatie. Vanaf tekening kunnen werken, goed gereedschap en VCA zijn vereist.

ZZP Lasser Constructiebankwerker gezocht in Nieuwegein

NieuwegeinBouwVanaf21/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een constructiebankwerker / lasser ( MIG MAG, TIG en Elektrode). Je kunt vanaf tekening lassen, samenstellen, mechanisch en je verricht revisiewerkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats binnen de grove constructie nieuwbouw en reparatie ( grond en verzet machines ). Ben jij een ervaren lasser? Dan zijn we op zoek nar JOU!

ZZP Kitter gezocht in Zuid Holland

Provincie Zuid HollandBouwVanaf03/09/2020
We zijn op zoek naar ervaren kitters, de werkzaamheden betreffen: keukens en badkamers afkitten op meerdere locaties. De werkzaamheden vinden plaats op woonhuizen (opleverfase).

ZZP Zonnepanelen monteur gezocht

MiddelharnisInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Middelharnis op zoek naar een zonnepanelen monteur. Wil jij de wereld veranderen en bijdragen aan de energietransitie? Ben jij representatief , communicatief sterk, service gericht en gaat voor kwaliteit. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je begint de dag op kantoor. Gezamenlijk laad je de bus in met de benodigde spullen in en rij je naar de desbetreffende particuliere woning. Eenmaal thuis bij de klant, stel je jezelf voor en maak je een praatje met de klant en ga je aan de slag om een kunstwerk op het dak te leggen. Ben jij in het bezit van: VCA of VCA VOL, gereedschap, resteelwagen en minimaal 4 jaar ervaring en woonachtig omgeving Middelharnis, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Stukadoor gezocht in Brabant

MakkumBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Brabant op zoek naar een stukadoor voor een renovatieproject. Het gaat om het stucen van wanden en plafonds in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Tegelzetter gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een tegelzetter voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Tegelzetter

RhoonBouwVanaf22/06/2020
Wij zijn voor een klant in Rhoon op zoek naar een tegelzetter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Tegelzetter

MaastrichtBouwVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in Maastricht op zoek naar een tegelzetter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP orbitaal lasser gezocht in Nijmegen – Regiebouw

Regio NijmegenMetaalVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in de regio Nijmegen zijn we op zoek naar gecertificeerd orbitaal lasser. Binnen het bedrijf worden procesinstallaties en leidingsystemen door middel van orbitaal laswerk als prefab in de werkplaats gebouwd of op locatie orbitaal gelast volgens de gestelde specificaties. Het lassen op locatie is vaak in de farmaceutische industrie, mooie schone werkomgeving. Hierbij kunnen systemen met een diameter van 1/8 tot en met 6 met een gesloten laskop gelast worden. We zoeken iemand die ervaring heeft met dunwandig RVS leidingwerk, orbitaal lassen en TIG 2 is een pre. Lastechnieken betreffen een erg hoog kwaliteitsniveau. Beschikt je over eigen materiaal, VCA en kun je tekening lezen? Reageer dan snel!

Dakdekker

Regio BredaBouwVanaf25/05/2020
Wij zijn een klant in de regio Breda op zoek naar een dakdekker voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het werken met bitumen op zowel platte als schuine daken. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Opruimer

AmsterdamBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een opruimer voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het schoon en opgeruimd houden van de bouwplaats. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de opruimer die dit project wil oppakken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Tegelzetter

TilburgBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Tilburg een tegelzetter voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het betegelen van badkamers en toiletten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de tegelzetter die dit project wil oppakken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Luchtkanalen monteur

Regio AmsterdamInstallatieVanaf30/03/2020
Per direct zijn we op zoek naar luchtkanalen monteurs. Het gaat om langdurige projecten Functie eisen: • Op maat maken van buizen (aluminium of RVS); • Afbramen van buizen & onderdelen; • Plaatsen van koppelstukken; • (af)monteren van buizen, ventilatiesystemen, etc.; • Isoleren van de luchtkanalen.. De werkzaamheden vinden plaats in een bouwomgeving ( appartementen ), Je werkt veelvuldig met hand- & elektrische gereedschappen en werkt veelal vanaf een technische tekening. • VCA • Ervaring minimaal 3 jaar. • Werken evt. op hoogte.

Luchtkanalen monteur

Regio RotterdamInstallatieVanaf30/03/2020
Per direct zijn we op zoek naar luchtkanalen monteurs. Het gaat om langdurige projecten Functie eisen: • Op maat maken van buizen (aluminium of RVS); • Afbramen van buizen & onderdelen; • Plaatsen van koppelstukken; • (af)monteren van buizen, ventilatiesystemen, etc.; • Isoleren van de luchtkanalen.. De werkzaamheden vinden plaats in een bouwomgeving ( appartementen ), Je werkt veelvuldig met hand- & elektrische gereedschappen en werkt veelal vanaf een technische tekening. • VCA • Ervaring minimaal 3 jaar. • Werken evt. op hoogte.

Lasser

SchiedamMetaalVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Schiedam op zoek naar een gecertificeerde Mig lasser. Het gaat om het herstellen van hijskranen op een schade- en herstelwerkplek. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Beveiligingsmonteur

Nieuw VennepInstallatieVanaf30/07/2020
Wij zijn voor een klant in Nieuw Vennep op zoek naar een beveiligingsmonteur. Vanuit de zaak vertrek je met materiaal en een bus. Vanuit daar krijg je werkadressen waar je langs gaat voor aanleggen en onderhoud van alarmsystemen. MBV certificaat is verplicht. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Meewerkend voorman

HeerjansdamBouwVanaf23/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Heerjansdam een meewerkend voorman voor diverse projecten. Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed communiceren, dan zijn wij op zoek naar jou. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Werkvoorbereider

StrijenBouwVanaf27/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Strijen een werkvoorbereider. Het gaat het voorbereiden en plannen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Je hebt ervaring met autocad en minimaal 3 jaar werkervaring. Ben jij op zoek naar een nieuw project? Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP beveiligingsmonteur gezocht in Monster – Regiebouw

MonsterInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Monster op zoek naar een beveiligingsmonteur. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, begeleiden en coördineren van montage en installatiewerk aan brandmeldinstallaties,alarminstallaties, toegangscontrole- en video bewakingssystemen. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan snel!

Stelleur

GeldropBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Geldrop een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn we op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.