Overige vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van vacatures in de bouw en techniek. Wij kennen het vakgebied en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature.

 

ZZP’er in de bouw en techniek

Regiebouw bemiddelt voor ZZP’ers in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

Diverse vacatures in de bouw en techniek

Op zoek naar een ander soort opdracht dan onderstaande, bijvoorbeeld als timmerman, loodgieter, metselaar, schilder of elektricien? Klik dan hier voor alle zzp vacatures

Tegelzetter

Regio TegelenBouwVanaf09/12/2019
Wij zoeken voor een klant in de regio Tegelen een tegelzetter voor bonnenwerk. Het gaat om mutatiewerk voor de woningbouwvereniging. Duur van het werk is de winter door. Ben jij de tegelzetter die dit project wil oppakken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Dakdekker

Regio ValkenswaardBouwVanaf25/11/2019
Wij zoeken voor een klant in de regio Valkenswaard en dakdekker. Het gaat om een renovatieproject. Ervaring met PVC en Bitumen gewenst. Het gaat om langdurig werk. Ben jij de dakdekker die we zoeken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.