Overige vacatures

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van vacatures in de bouw en techniek. Wij kennen het vakgebied en houden rekening met je wensen. Dus of je nu volledig allround bent of gespecialiseerd in stelwerk, aftimmerwerk, renovatie of ruwbouw, bij Regiebouw vindt je altijd een passende vacature.

 

ZZP’er in de bouw en techniek

Regiebouw bemiddelt voor ZZP’ers in de bouw. Voorwaarde is dat je beschikt over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen jou ook de administratie uit handen en we zorgen voor stipte wekelijkse betaling.

Diverse vacatures in de bouw en techniek

Op zoek naar een ander soort opdracht dan onderstaande, bijvoorbeeld als timmerman, loodgieter, metselaar, schilder of elektricien? Klik dan hier voor alle zzp vacatures

ZZP meewerkend voorman gezocht in Best – Regiebouw

BestBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Best zijn we per direct op zoek naar een meewerkend voorman. Kun jij naast uitstekend timmerwerk leveren ook goed leiding geven aan een ploeg? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Aarzel niet en reageer direct!

ZZP allround constructie bankwerker gezocht in Nieuwkuijk – Regiebouw

NieuwkuijkBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de metaalsector zijn we op zoek naar een allround constructie bankwerker. Kun jij: - Zorgvuldig en accuraat werken - Tekening lezen - Mig/Mag-Tig-elektrisch met elektrode lassen (dikke/dunne plaat) - Zagen, boren, tappen, ponsen, branden etc. En heb jij een rijbewijs, VCA diploma en eventueel een heftruck / hoogwerker certificaat? Neem dan direct contact met ons op!

ZZP monteurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Wij zijn op zoek naar monteurs voor grote gevelprojecten in en rondom Amsterdam. Heb je geen hoogtevrees en wil je in een leuk team ervoor zorgen dat een pand een enorm mooie jas als afwerking krijgt? Neem dan contact met ons op!

ZZP allround klusjesman gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Ben jij een allround klusjesman uit de omgeving Veldhoven en per direct beschikbaar voor lange termijn? Dan ben jij de vakman die we zoeken! De werkzaamheden op dit project omvatten verschillende taken zoals : het vervangen van riolering, legionella rondes lopen, kleinschalig elektrawerk, het vervangen van sloten en het ophangen van diverse attributen. Interesse? Neem dan direct contact met ons op!

ZZP kozijnenmonteur gezocht in Deurne – Regiebouw

DeurneBouwPer direct/In overleg
We zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde ZZP'er die het vak willen leren van kozijnenmonteur. Heb je ervaring als bouwopruimer en wil je iets afwisselends leren en doorgroeien? Dan zoeken wij jou!

ZZP bouwopruimer gezocht in Zeewolde – Regiebouw

ZeewoldeBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van vakantiewoningen in Zeewolde zijn we op zoek naar een bouwopruimer. Ben jij een kei in het schoon en netjes houden van ruimtes, kun jij goed materiaal aanvoeren en afval afvoeren? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren stelleurs voor een spraakmakend project in Amsterdam. Heb jij een haviksoog en sta je graag langdurig op een mooi project? Reageer dan nu op deze vacature!

ZZP opperman gezocht in Oosterhout – Regiebouw

OosterhoutBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een opperman uit de omgeving van Oosterhout. Kun jij de metselaar ondersteunen als de beste? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer direct en wie weet ben je de komende 4 jaar onder de pannen!

ZZP zonnepanelenmonteurs gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar ervaren zonnepanelenmonteurs voor een project waar 4000 panelen (voornamelijk op daken van bedrijven) geplaatst moeten worden. De werkzaamheden bestaan uit het leggen en uitmeten van de panelen. Ben jij / zijn jullie hier bedreven in en in het bezit van de juiste gereedschappen? Aarzel dan niet en reageer direct!

ZZP stelleurs gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Roosendaal zijn we op zoek naar 2 stelleurs voor het stellen van profielen en kozijnen. Ben jij / zijn jullie bedreven stelleurs en op zoek naar langdurig werk? Reageer dan direct!

ZZP stelleur gezocht in Roermond – Regiebouw

RoermondBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Roermond zijn we op zoek naar een stelleur die tot aan de bouwvak de kozijnen kan stellen en onderslagen kan inzetten. Heb jij hier ervaring mee en ben je op zoek naar werk op de korte termijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP stelleurs gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Helmond zijn we op zoek naar stelleurs met aantoonbare ervaring in de nieuwbouw. Ben jij / zijn jullie ervaring stelleurs en op zoek naar langdurig werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Haarlem – Regiebouw

HaarlemBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een bouwopruimer. Ben jij een kei in het opruimen en schoon houden van de bouw? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP allround vaklieden gezocht in Veldhoven – Regiebouw

VeldhovenBouwPer direct/In overleg
Per direct zoeken wij een aantal allround vaklieden voor gebouwbeheer op een project in Veldhoven. De werkzaamheden zullen binnen in het bedrijfspand zijn; denk hier bijvoorbeeld aan kleine reparatiewerkzaamheden aan ruimtes. We zoeken vaklieden die in het bezit zijn van een VCA en eigen gereedschappen, vaklieden die van aanpakken houden en oplossingsgericht denken. Ben jij de vakman die we zoeken? Laat dan je reactie achter!

ZZP tegelzetter gezocht in Regio Zoetermeer – Regiebouw

Regio ZoetermeerBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de Regio Zoetermeer zijn we op zoek naar een tegelzetter die ervaring heeft met het leggen van grote vloertegels. Ben je binnenkort inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP tegelzetters gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een koppel tegelzetters voor de verbouwing van een horecagelegenheid in Utrecht. Heb jij ervaring met tegelen en werk je graag in een koppel, reageer dan snel!

ZZP voorman gezocht in Breukelen – Regiebouw

BreukelenBouwPer direct/In overleg
Voor de renovatie van een pand in Breukelen zijn we op zoek naar een voorman. Heb jij ervaring als voorman en kun je daarnaast ook meewerken? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP stukadoors gezocht in Zuid-Holland – Regiebouw

Zuid-HollandBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever uit Zuid-Holland zijn wij op zoek naar stukadoors met ervaring in de verbouw. Ben jij / zijn jullie op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP dakdekker gezocht in Son – Regiebouw

SonInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar dakdekkers voor de renovatie van woningen. Ben jij een ervaren dakdekker die naast de montage ook lekkages kan opsporen en verhelpen? Reageer dan direct!

ZZP tegelzetter gezocht in Volendam – Regiebouw

VolendamBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig project in de utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een tegelzetter om badkamers en toiletten te voorzien van het nodige tegelwerk. Ben jij een echte allround tegelzetter en weet jij van aanpakken? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Diemen – Regiebouw

DiemenBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een bouwopruimer voor een grootschalig nieuwbouwproject in Diemen. Word jij gelukkig van een goed opgeruimde bouw en ben je op zoek naar een nieuwe klus? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP meewerkend uitvoerder gezocht in Nijmegen – Regiebouw

NijmegenBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een bedrijfshal zijn we per direct op zoek naar een meewerkend uitvoerder uit de omgeving van Nijmegen. Heb jij leidinggevende kwaliteiten en kun je daar waar nodig ook mee timmeren met de ploeg? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor dit project is het de bedoeling dat er 18 units worden opgeleverd van ruw- tot afbouw.

ZZP meewerkend uitvoerder gezocht in Sassenheim – Regiebouw

SassenheimBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van een kantoorpand in Sassenheim zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. Ben jij een kei in het houden van overzicht en pak je daar waar nodig zelf ook graag je gereedschap op om de klus gedaan te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP stelleur gezocht in de Zilk – Regiebouw

De ZilkBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van ca. 40 appartementen zijn we op zoek naar een stelleur. Ben jij op korte termijn inzetbaar en op zoek naar langdurig onbezorgd werk? Reageer dan direct!

ZZP uitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een uitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP hoofduitvoerder gezocht in Zeeland – Regiebouw

ZeelandBouwPer direct/In overleg
Voor de bouw van luxe vakantiewoningen in Zeeland zijn we op zoek naar een hoofduitvoerder. Op dit moment bevindt de bouw zich in de eerste fase en naar verwachting kun je tot en met het einde van het project (verwacht Q3 2023) de bouw aansturen. Ben jij communicatief sterk, kun je goed leiding geven aan een team en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging?

ZZP dakdekker gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround dakdekker voor een project in Rotterdam. Heb jij ervaring met koper, bitumen en kunststof? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwopruimer gezocht in Geldermalsen – Regiebouw

GeldermalsenBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een bouwopruimer in de buurt van Geldermalsen. Ben jij een kei in het opruimen van de bouw en op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP heftruckchauffeur gezocht in Koudekerk aan den Rijn – Regiebouw

Koudekerk aan den RijnBouwPer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur voor simpele klussen in de werkplaats van onze opdrachtgever. Heb jij een heftruckcertificaat en ben je op korte termijn inzetbaar? Reageer dan direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Westzaan – Regiebouw

WestzaanBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject in Westzaan zijn we op zoek naar een bouwopruimer. Ben jij een kei in het zorgen voor een goed opgeruimde bouw? Dan zijn we op zoek naar jouw input!

ZZP uitvoerder gezocht in Roosendaal – Regiebouw

RoosendaalBouwPer direct/In overleg
Voor een project in de onderhoud en renovatie zijn we op zoek naar een uitvoerder in de buurt van Roosendaal. Ben jij een kei in het aansturen van een bouwteam en kun jij goed de vorderingen coördineren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP opperman gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project in de verbouw zijn we op zoek naar een opperman die zowel de timmerman als de metselaar kan ondersteunen. Denk hierbij aan o.a. het aan- en afvoeren van materialen, aanreiken van hulpmiddelen, stellen van profielen, afvlakken van een ondergrond of muur, mixen van specie en bijkomend veeg/opruimwerk. Ben jij voor langere tijd inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwopruimer gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwPer direct/In overleg
Voor een renovatieproject zijn we op zoek naar een bouwopruimer die ook kleinschalig timmerwerk kan verrichten. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar werk voor ongeveer een maand? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP luchtkanalenmonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever die landelijk werkt zijn we op zoek naar luchtkanalenmonteurs met ervaring in de woningbouw. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en binnenkort inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP sloper gezocht in Breda – Regiebouw

BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een korte sloopklus zijn we op zoek naar iemand die tespa en dakranden kan slopen. Ben jij op korte termijn inzetbaar en op zoek naar een klus? Reageer dan direct!

ZZP bouwopruimer gezocht in Den Bosch – Regiebouw

Den BoschBouwPer direct/In overleg
Voor een grootschalig nieuwbouwproject zijn we op zoek naar een bouwopruimer. Heb jij ervaring met opruimen van de bouw en op korte termijn inzetbaar? Aarzel niet en reageer direct!

ZZP ruwbouw timmerlieden gezocht in Uden – Regiebouw

UdenBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een koppel timmerlieden voor in de ruwbouw. Het betreft een nieuwbouwproject waar de fundering net gelegd is. Ben jij / zijn jullie bekend met o.a. (tunnel)bekistingen timmeren, spouwbladen plaatsen? Reageer dan snel!

ZZP glaszetters gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkBouwPer direct/In overleg
Voor diverse werken in de omgeving van Rijssen en Leiden zijn we op zoek naar goede ervaren glaszetters. Ben je binnenkort inzetbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer nu!

ZZP montagewerker gezocht in Ridderkerk – Regiebouw

RidderkerkInstallatiePer direct/In overleg
Voor een korte klus zijn we op zoek naar een montagewerker die zinken dakgoten kan vervangen. Je zult dit samen met de monteur van de klant doen. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Wormerveer – Regiebouw

WormerveerBouwPer direct/In overleg
Voor een transformatieproject van een fabriek naar 50 woningen zijn we op zoek naar een uitvoerder. Ben jij sociaal ingesteld, communicatief en beheers je leidinggevende capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP isolatiemonteur gezocht in Best – Regiebouw

BestInstallatiePer direct/In overleg
We zijn op zoek naar een ervaren isolatiemonteur in Best. Ben jij sociaal, gedreven en kun jij zelfstandig een isolatieproject uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP tegelzetters gezocht in Regio Leiden – Regiebouw

Regio LeidenBouwPer direct/In overleg
Voor opdrachtgever in de omgeving Leiden zijn we opzoek naar ervaren tegelzetters. Heb jij ervaring met mutatiewerk en plak jij de tegels recht? Reageer dan nu!

ZZP kitter gezocht in Zwolle – Regiebouw

ZwolleBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige kitter in Zwolle. Wil je graag op een kleinschalige nieuwbouw aan de slag? Reageer dan snel!

ZZP voeger gezocht in Ede – Regiebouw

EdeBouwPer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever in Ede zijn we op zoek naar voegers. Heb jij ervaring als voeger in de nieuwbouw en ben je bekend met verschillende soorten voegen, waaronder snijvoegen? Reageer dan snel!

ZZP montagewerker gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkMetaalPer direct/In overleg
We zijn in heel het land op zoek naar zelfstandige montagewerkers. Kun jij volgens procedure (staal) constructies monteren aan de hand van bouwtekeningen? Beschik je daarnaast over de volgende geldige certificaten: VCA; Veilig werken op hoogte; Vereiker; Hoogwerker? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwPer direct/In overleg
Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een bouwhulp. Kun jij de timmerman ondersteunen met diverse werkzaamheden, denk hierbij aan het plaatsen van stempels? En heb je een vereiker certificaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP zonnepanelenmonteur gezocht in de Regio Utrecht – Regiebouw

Regio UtrechtInstallatieVanaf17/11/2021
Het mooie weer komt eraan beste zonnepanelen monteur. Wij zijn op zoek naar een koppel zonnepanelenmonteurs uit de omgeving van Utrecht. Op dit langdurig project zul je zonnepanelen plaatsen bij particulieren. Ben jij representatief, ervaren en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benodigde gereedschappen: Ladder, dakrand beveiliging en slagtol. Reageer snel!

ZZP stukadoor gezocht in de omgeving Nijmegen – Regiebouw

Omgeving NijemgenBouwVanaf01/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar spackspuiter in de regio Nijmegen. Heb jij ervaring als spackspuiter? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf09/09/2021
Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een ervaren uitvoerder voor een renovatieproject. Op dit project zul je de planning bewaken en er voor zorgen dat alle deadlines gehaald worden. Kun je met jouw sociale en communicatie skills schakelen tussen collega's, onderaannemers en leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Obdam – Regiebouw

ObdamBouwVanaf12/05/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een uitvoerder in Obdam. Het betreft een nieuwbouwproject waar je de bouw zult aansturen. Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en ervaring als uitvoerder? Reageer dan snel! Wij bieden langdurig werk, snelle betaling en volledige ontzorging.

ZZP sprinklermonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locatiesInstallatieVanaf24/11/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur voor een utiliteitsproject. Kun jij zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Heftruckchauffeur gezocht in Naarden – Regiebouw

NaardenBouwVanaf18/03/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur om op het opslagterrein materialen die binnenkomen op de juiste plaats weg te zetten. Reageer snel!

ZZP voeger gezocht in Ede – Regiebouw

EdeBouwVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever in Ede zijn we op zoek naar voegers. Heb jij ervaring als voeger in de nieuwbouw en ben je bekend met verschillende soorten voegen waaronder snijvoegen? Reageer dan direct! Wij bieden langdurig werk tegen marktconforme tarieven en volledige administratieve ontzorging!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Rotterdam – Regiebouw

RotterdamInstallatieVanaf15/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij per a.s. maandag op zoek naar een sprinklermonteur. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, implementeren, aanpassen en onderhouden van sprinklerinstallaties. Daarnaast zul je zowel grote als kleine brandbeveiligingsinstallaties inspecteren en hoofdleidingen hangen. Beschik je over een MBO opleiding in de techniek richting, heb je relevante werkervaring als monteur en ben communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden volledige ontzorging en marktconforme tarieven. Reageer snel!

ZZP luchtkanalenmonteur gezocht in Nederland – Regiebouw

LandelijkInstallatieVanaf11/01/2021
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar zelfstandige luchtkanalenmonteurs in de regio, Breda, Den Haag en Rotterdam. Ben jij een zelfstandige monteur met ruime ervaring in de utiliteit en op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel!

ZZP sprinklermonteur gezocht in Hoevelaken – Regiebouw

HoevelakenInstallatieVanaf24/11/2021
Heb jij ervaring als Sprinklermonteur? Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij een echte teamspeler met passie voor het vak? Dan ben jij de vakman waar wij naar zoeken. We vragen het volgende: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring in de installatietechniek; In het bezit van het diploma VCA; In het bezit van hoogwerk certificaat; In het bezit van Vorkheftruck; In het bezit van goed gereedschap. In het bezit van een rijbewijs.

ZZP sprinklermonteur gezocht Nederland – Regiebouw

Diverse locaties - NederlandInstallatieVanaf24/11/2021
Per direct zijn we op zoek naar een sprinklermonteur die zelfstandig kan werken. Werkomgeving is utiliteit (fabrieken). Je zult op dit project nieuwe sprinkler installaties plaatsen. Ben jij op zoek naar een langdurig project? Reageer dan snel!

ZZP uitvoerder gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamBouwVanaf15/02/2021
Ben je als uitvoerder op zoek naar uitdagende transformatieprojecten in het hart van een bruisend centrum? Kun je goed in teamverband werken, ben je bestand tegen stress en heb je oog voor detail? Dan is deze transformatie van winkel naar kantoren iets voor jou!

ZZP uitvoerder gezocht in Monnickendam – Regiebouw

MonnickendamBouwVanaf18/03/2021
Voor langdurig werk zijn we op zoek naar een meewerkend uitvoerder. Wil je graag op diverse projecten (nieuwbouw en renovatie) de leiding nemen en het goede voorbeeld geven? Reageer dan snel!

ZZP tegelzetter gezocht in Rijswijk – Regiebouw

RijswijkBouwVanaf01/02/2021
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij tegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP tegelzetter gezocht in Alkmaar – Regiebouw

AlkmaarBouwVanaf09/09/2021
Voor een opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar tegelzetters. Kun jij zowel wand- als vloertegels plakken in badkamers, toiletten en keukens? Ben je op zoek naar langdurig werk op wisselende projecten (afhankelijk van de wensen van de klant)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Montagemedewerker Metaal gezocht – Regiebouw

NederlandMetaalVanaf23/11/2020
Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies op één van de projectlocaties. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het zeer belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft. Ben je op zoek naar leuk werk in de metaal industrie? Reageer snel!

ZZP Luchtkanalenmonteur gezocht Regio Rotterdam – Regiebouw

Regio RotterdamBouwVanaf05/10/2020
Per direct zijn wij op zoek naar luchtkanalenmonteurs (koppel). De werkzaamheden zijn het verbinden van luchtkanalen, de te bedienen ruimte met luchtbehandelingskasten, ventilatoren, regelapparatuur, kleppen en luchtroosters en dienen voor het transport van lucht. Min. 5 jaar ervaring met nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Bereid zijn om afstanden te willen rijden en zelfstandig te werk kunnen gaan. In bezit van goed gereedschap en VCA.

ZZP Tegelzetter gezocht in Nieuwegein – Regiebouw

NieuwegeinBouwVanaf11/01/2021
We zijn voor een opdrachtgever in Nieuwegein op zoek naar een tegelzetter. Het gaat om kleinschalig mutatiewerk waarbij het doel is het zetten van tegels bij klanten vanuit de woningbouwvereniging.

ZZP Bouwhulp gezocht Regio Breda – Regiebouw

Regio BredaBouwVanaf05/10/2020
We zijn voor een opdrachtgever in de Regio Breda op zoek naar een bouwhulp met verreiker certificaat. Je zult hand- en spandiensten verrichten op diverse projecten in de Regio Breda. Het doel van de opdracht is het ondersteunen in de overige werkzaamheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld stempels.

ZZP Luchtkanalenmonteur gezocht in Utrecht- Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf23/11/2020
Per direct zijn wij op zoek naar luchtkanalenmonteurs. Het gaat om nieuwbouw en/of renovatiewerk in de Regio Utrecht. Min. 5 jaar ervaring met nieuwbouw en renovatie. Vanaf tekening kunnen werken, goed gereedschap en VCA zijn vereist.

ZZP Lasser Constructiebankwerker gezocht in Nieuwegein

NieuwegeinBouwVanaf21/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een constructiebankwerker / lasser ( MIG MAG, TIG en Elektrode). Je kunt vanaf tekening lassen, samenstellen, mechanisch en je verricht revisiewerkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats binnen de grove constructie nieuwbouw en reparatie ( grond en verzet machines ). Ben jij een ervaren lasser? Dan zijn we op zoek nar JOU!

ZZP Kitter gezocht in Zuid Holland

Provincie Zuid HollandBouwVanaf03/09/2020
We zijn op zoek naar ervaren kitters, de werkzaamheden betreffen: keukens en badkamers afkitten op meerdere locaties. De werkzaamheden vinden plaats op woonhuizen (opleverfase).

ZZP Zonnepanelen monteur gezocht

MiddelharnisInstallatieVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Middelharnis op zoek naar een zonnepanelen monteur. Wil jij de wereld veranderen en bijdragen aan de energietransitie? Ben jij representatief , communicatief sterk, service gericht en gaat voor kwaliteit. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je begint de dag op kantoor. Gezamenlijk laad je de bus in met de benodigde spullen in en rij je naar de desbetreffende particuliere woning. Eenmaal thuis bij de klant, stel je jezelf voor en maak je een praatje met de klant en ga je aan de slag om een kunstwerk op het dak te leggen. Ben jij in het bezit van: VCA of VCA VOL, gereedschap, resteelwagen en minimaal 4 jaar ervaring en woonachtig omgeving Middelharnis, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Stukadoor gezocht in Brabant

MakkumBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Brabant op zoek naar een stukadoor voor een renovatieproject. Het gaat om het stucen van wanden en plafonds in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP Tegelzetter gezocht in Utrecht

UtrechtBouwVanaf28/09/2020
Wij zijn voor een klant in Utrecht op zoek naar een tegelzetter voor een woningbouwproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Tegelzetter

RhoonBouwVanaf22/06/2020
Wij zijn voor een klant in Rhoon op zoek naar een tegelzetter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Tegelzetter

MaastrichtBouwVanaf06/07/2020
Wij zijn voor een klant in Maastricht op zoek naar een tegelzetter voor een renovatieproject. De werkzaamheden zijn het tegelen van complete badkamers in bewoonde woningen. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP orbitaal lasser gezocht in Nijmegen – Regiebouw

Regio NijmegenMetaalVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in de regio Nijmegen zijn we op zoek naar gecertificeerd orbitaal lasser. Binnen het bedrijf worden procesinstallaties en leidingsystemen door middel van orbitaal laswerk als prefab in de werkplaats gebouwd of op locatie orbitaal gelast volgens de gestelde specificaties. Het lassen op locatie is vaak in de farmaceutische industrie, mooie schone werkomgeving. Hierbij kunnen systemen met een diameter van 1/8 tot en met 6 met een gesloten laskop gelast worden. We zoeken iemand die ervaring heeft met dunwandig RVS leidingwerk, orbitaal lassen en TIG 2 is een pre. Lastechnieken betreffen een erg hoog kwaliteitsniveau. Beschikt je over eigen materiaal, VCA en kun je tekening lezen? Reageer dan snel!

Dakdekker

Regio BredaBouwVanaf25/05/2020
Wij zijn een klant in de regio Breda op zoek naar een dakdekker voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het werken met bitumen op zowel platte als schuine daken. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Opruimer

AmsterdamBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Amsterdam een opruimer voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het schoon en opgeruimd houden van de bouwplaats. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de opruimer die dit project wil oppakken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Tegelzetter

TilburgBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Tilburg een tegelzetter voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het betegelen van badkamers en toiletten. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij de tegelzetter die dit project wil oppakken, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Luchtkanalen monteur

Regio AmsterdamInstallatieVanaf30/03/2020
Per direct zijn we op zoek naar luchtkanalen monteurs. Het gaat om langdurige projecten Functie eisen: • Op maat maken van buizen (aluminium of RVS); • Afbramen van buizen & onderdelen; • Plaatsen van koppelstukken; • (af)monteren van buizen, ventilatiesystemen, etc.; • Isoleren van de luchtkanalen.. De werkzaamheden vinden plaats in een bouwomgeving ( appartementen ), Je werkt veelvuldig met hand- & elektrische gereedschappen en werkt veelal vanaf een technische tekening. • VCA • Ervaring minimaal 3 jaar. • Werken evt. op hoogte.

Luchtkanalen monteur

Regio RotterdamInstallatieVanaf30/03/2020
Per direct zijn we op zoek naar luchtkanalen monteurs. Het gaat om langdurige projecten Functie eisen: • Op maat maken van buizen (aluminium of RVS); • Afbramen van buizen & onderdelen; • Plaatsen van koppelstukken; • (af)monteren van buizen, ventilatiesystemen, etc.; • Isoleren van de luchtkanalen.. De werkzaamheden vinden plaats in een bouwomgeving ( appartementen ), Je werkt veelvuldig met hand- & elektrische gereedschappen en werkt veelal vanaf een technische tekening. • VCA • Ervaring minimaal 3 jaar. • Werken evt. op hoogte.

Lasser

SchiedamMetaalVanaf30/03/2020
Wij zijn voor een klant in Schiedam op zoek naar een gecertificeerde Mig lasser. Het gaat om het herstellen van hijskranen op een schade- en herstelwerkplek. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Beveiligingsmonteur

Nieuw VennepInstallatieVanaf30/07/2020
Wij zijn voor een klant in Nieuw Vennep op zoek naar een beveiligingsmonteur. Vanuit de zaak vertrek je met materiaal en een bus. Vanuit daar krijg je werkadressen waar je langs gaat voor aanleggen en onderhoud van alarmsystemen. MBV certificaat is verplicht. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Meewerkend voorman

HeerjansdamBouwVanaf23/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Heerjansdam een meewerkend voorman voor diverse projecten. Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed communiceren, dan zijn wij op zoek naar jou. Duur van het werk is minimaal tot het einde van het jaar. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

Werkvoorbereider

StrijenBouwVanaf27/04/2020
Wij zoeken voor een klant in Strijen een werkvoorbereider. Het gaat het voorbereiden en plannen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Je hebt ervaring met autocad en minimaal 3 jaar werkervaring. Ben jij op zoek naar een nieuw project? Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.

ZZP beveiligingsmonteur gezocht in Monster – Regiebouw

MonsterInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant in Monster op zoek naar een beveiligingsmonteur. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, begeleiden en coördineren van montage en installatiewerk aan brandmeldinstallaties,alarminstallaties, toegangscontrole- en video bewakingssystemen. Duur van het werk is tot het einde van het jaar. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan snel!

Stelleur

GeldropBouwVanaf30/03/2020
Wij zoeken voor een klant in Geldrop een stelleur voor een nieuwbouwproject. Het gaat om het stelwerk voor de metselaar uit. Duur van het werk is een aantal maanden. Ben jij: • In bezit van eigen vervoer en gereedschappen. • VCA diploma. • Relevante werkervaring. Dan zijn we op zoek naar jou. Reageren kan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-24600600.