ZZP CV monteur vacatures

ZZP assistent cv-monteur gezocht in Eindhoven – Regiebouw

EindhovenInstallatiePer direct/In overleg
Voor een renovatieproject in de omgeving van Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige monteur die het team kan assisteren met het aansluiten van cv-ketels en ventilatie units. Maak jij graag onderdeel uit van een team en pas jij je moeiteloos aan? Dan ben jij de vakman die wij zoeken!

ZZP CV-monteur gezocht in Tubbergen

TubbergenInstallatiePer direct/In overleg
Per direct zijn we op zoek naar een allround CV- monteur voor een renovatieproject in Tubbergen. Kun jij complete CV-installaties in bedrijf stellen en ben jij in staat om goed te communiceren met bewoners? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! Reageer snel!

ZZP allround loodgieter / cv-monteur gezocht in Heerhugowaard – Regiebouw

HeerhugowaardInstallatiePer direct/In overleg
Voor een grootschalig renovatieproject in Heerhugowaard zijn we op zoek naar een allround loodgieter / cv-monteur. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het verwijderen en vervangen van bestaande cv-installaties. Ben jij een echte allrounder en voor langere tijd inzetbaar?Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Son – Regiebouw

SonInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Eindhoven zijn we op zoek naar een storingsmonteur. Ben jij een kei in het onderhouden, vervangen, en plaatsen van diverse installaties? (Denk hierbij aan ketels, vloerverwarming, radiatoren, etc.). Dan ben jij de vakman die we zoeken!

ZZP CV-monteur gezocht in Purmerend – Regiebouw

PurmerendInstallatiePer direct/In overleg
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Amsterdam zijn we op zoek naar een cv-monteur die ervaring heeft met service & onderhoudswerk. Ben jij op zoek naar langdurig werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Oss – Regiebouw

OssInstallatieVanaf01/12/2021
Voor een opdrachtgever uit Oss zijn we op zoek naar een zelfstandige CV monteur. Op dit project zul je voornamelijk ketels hangen in de omgeving Oss. Kun jij zelfstandig werken en op een lekker tempo, neem dan contact met ons op! Wij bieden je langdurig werk, volledige ontzorging en marktconforme tarieven!

ZZP service monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf24/11/2021
Voor een innovatieve opdrachtgever zijn wij op zoek naar een service monteur in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden, vervangen en aanleggen van CV ketels en duurzame energiebronnen. Daarnaast werkt de opdrachtgever ook met diverse soorten loodgieterswerk, verstoppingen en ventilatiesystemen. Wat heb je nodig? Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek niveau 2 of 3; Ben je leergierig, gemotiveerd en beschik je over een klantgerichte instelling? Reageer dan snel en wij zorgen voor langdurig onbezorgd werk!

ZZP CV-monteur gezocht in Den Haag – Regiebouw

Den HaagInstallatieVanaf11/01/2021
Per direct zijn we op zoek naar een CV monteur in de omgeving van Den Haag. Voor onze opdrachtgever zul je dagelijks CV installaties plaatsen en service en onderhoud verrichten aan de installaties bij particulieren thuis. Ben je bekend met CV-installaties, representatief en beschik je over goed communicatief vermogen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden langdurig onbezorgd werk tegen marktconforme tarieven! Reageer snel!

ZZP service en onderhoudsmonteur gezocht in Lopik – Regiebouw

LopikInstallatieVanaf18/03/2021
Als service en onderhoudsmonteur zul je voornamelijk preventief onderhoud, reparaties en het oplossen van storingen verrichten aan CV-ketels, warmtepompen en ventilatiesystemen. Het kan ook gecombineerd worden met het in bedrijf stellen en/of inregelen van de installaties. Voor dit langdurige project zijn we op zoek naar een communicatief sterke en nauwkeurige vakman die de Nederlandse taal goed beheerst. Heb je kennis van en ervaring met CV-ketels, warmtepompen en airco's? Dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Arnhem – Regiebouw

ArnhemInstallatieVanaf11/01/2021
Voor een opdracht in het nieuwe jaar zijn we op zoek naar een zelfstandig monteur W-installaties. Als je dikwandig kunt TIG-lassen (buis/pijp) heb jij een pré. Voor de opdracht dien je kennis te hebben van de materialen waar je mee werkt, kun je met technische tekeningen direct aan de slag (leidingwerk, verwarming, water, gas, sanitair) en vindt je het leuk om jouw kennis en kunde aan andere monteurs over te brengen. Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek tijdens en na de werkzaamheden, werkt zorgvuldig en gaat ook zo om met gereedschappen en machines. Je werkt oplossingsgericht, bent respectvol naar je collega’s, spreekt de Nederlandse taal en bent in bezit van rijbewijs. Voldoe je aan dit profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Barendrecht – Regiebouw

BarendrechtInstallatieVanaf12/11/2020
Per direct zijn we op zoek naar een allround CV monteur die onderhoud en storingen kan oplossen bij de mensen thuis. Je krijgt een bon met adressen en hier ga je de storingen oplossen van de cv installaties. Ben jij representatief en denk jij in oplossingen dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP CV-monteur gezocht in Amsterdam – Regiebouw

AmsterdamInstallatieVanaf19/10/2020
Per maandag 19-10 zijn we op zoek naar een zelfstandig CV-monteur. Het is een langdurig nieuwbouwproject waar je appartementen en woningen gaat voorzien van CV-installaties. Ben je een ervaren monteur en op zoek naar werk? Reageer dan snel, want wij hebben langdurig werk in de aanbieding!

ZZP CV monteur gezocht in Helmond – Regiebouw

HelmondInstallatieVanaf28/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een koppel dikwandige monteurs . Werkzaamheden: leidingwerk aanleggen, autogeen lassen, monteren , fitten, etc. Heb jij de ervaring in huis en sta je open voor een langdurig project? Reageer dan snel

ZZP CV Monteur gezocht in Berkel en Rodenijs – Regiebouw

Berkel en RodenijsInstallatieVanaf07/09/2020
Per direct zijn we op zoek naar een CV monteur. Jij gaat zelfstandig aan het werk bij 22 nieuwe appartementen . Je plaatst CV installaties, vloerverwarming en sluit het leidingwerk aan. Op zoek naar een langdurig project, reageer dan snel.

CV-monteur

Den HaagInstallatieVanaf02/06/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een CV monteur. In de functie van Installatiemonteur verricht je zorgvuldig en zelfstandig alle voorkomende montage- en installatie werkzaamheden gecombineerd met het in bedrijf stellen en inregelen van voornamelijk centrale verwarmings- (tot 1500kw), gasinstallaties, mechanische ventilatie en duurzame innovatie installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en IR-stralingspanelen. • je werk zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren; • Evt werken in de particulieren sector of woningbouw • je technische kennis verder te ontwikkelen • In bezit van gereedschap , PBM’s en VCA ( VOL )

ZZP service technicus gezocht in Nederland – Regiebouw

Diverse locaties in NederlandInstallatieVanaf11/01/2021
Als Servicetechnicus WTB Utiliteit ga je het volgende doen: De functie van Servicetechnicus Werktuigbouwkunde is een veelzijdige rol. Geen dag is hetzelfde. Waar je in een notendop verantwoordelijk voor bent, is het beheren en onderhouden van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Maar je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn veelzijdig: Je stelt de klimaatinstallaties in bedrijf, test en levert op; Je doet onderhoud aan klimaatinstallaties, lost storingen op en stelt rapportages op; Je brengt adviezen uit ten aanzien onderhoud van de installaties; Je doet verbetervoorstellen om de klimaatinstallaties nog beter en efficiënter te laten werken. Je werkt mee aan mooie projecten in het hogere marktsegment. Functie eisen: • MBO opleiding niveau 4 richting Werktuigbouwkunde; • In bezit van F-gassen certificaat is een pré; • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteitindustrie; • Analytisch en probleemoplossend; • Meet- en regelsystemen kennen geen verassingen voor jou; • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt; • Goede beheersing van de Nederlandse taal; • Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij jou centraal en je bent communicatief zeer vaardig; • Zelfstandig werken en praktisch denken; • In het bezit van rijbewijs B(E); Aanbod: Project is voor langere tijd. De tariefstellingen zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. Het is een fulltime functie.

ZZP service monteur gezocht in Utrecht – Regiebouw

UtrechtInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant uit Utrecht op zoek naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en bekend met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou! Heb je min. 5 jaar ervaring als CV monteur in de particulieren sector? In het bezit van VCA en gereedschap? Reageer dan snel! Wij bieden werk voor een aantal maanden.

ZZP service monteur gezocht in Breda – Regiebouw

BredaInstallatieVanaf11/01/2021
Wij zijn voor een klant uit Breda op zoek naar een service monteur. Ben jij een ervaren CV monteur en bekend met service ( storing & onderhoud ) dan zijn we op zoek naar jou! Heb je min. 5 jaar ervaring als CV monteur in de particulieren sector, ben je in het bezit van VCA en gereedschap? Reageer dan snel! Wij bieden werk voor een aantal maanden.

CV-monteur

Regio RotterdamInstallatieVanaf30/03/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een CV monteur. In de functie van Installatiemonteur verricht je zorgvuldig en zelfstandig alle voorkomende montage- en installatie werkzaamheden gecombineerd met het in bedrijf stellen en inregelen van voornamelijk centrale verwarmings- (tot 1500kw), gasinstallaties, mechanische ventilatie en duurzame innovatie installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en IR-stralingspanelen. • je werk zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren; • Evt werken in de particulieren sector of woningbouw • je technische kennis verder te ontwikkelen • In bezit van gereedschap , PBM’s en VCA ( VOL )

CV-monteur

Regio DordrechtInstallatieVanaf30/03/2020
Als installatiemonteur ( W ) maak je deel uit van een team van monteurs, waarbij het zwaartepunt ligt op het installeren van cv-installaties. Je voert werkzaamheden uit aan installaties in bestaande woningen bij woningcorporaties en particulieren en zorgt ervoor dat onze klanten altijd verzekerd zijn van een goed werkende installatie, warm (tap)water en een comfortabel binnenklimaat. Je bent een allround vakman die een zelfstandige en afwisselende werkkring zoekt en niet terugdeinst voor een stuk verantwoordelijkheid. Functie-eisen • Een afgeronde opleiding Installatiemonteur W • Voldoende relevante werkervaring voor het zelfstandig uitvoeren van de installatiewerkzaamheden • In het bezit van een VCA vol of bereid deze te halen • In het bezit van rijbewijs B • Klantvriendelijke, kwaliteitsgerichte en commerciële instelling

CV-monteur

Regio Den HaagInstallatieVanaf30/03/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een CV monteur. In de functie van Installatiemonteur verricht je zorgvuldig en zelfstandig alle voorkomende montage- en installatie werkzaamheden gecombineerd met het in bedrijf stellen en inregelen van voornamelijk centrale verwarmings- (tot 1500kw), gasinstallaties, mechanische ventilatie en duurzame innovatie installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en IR-stralingspanelen. • je werk zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren; • Evt werken in de particulieren sector of woningbouw • je technische kennis verder te ontwikkelen • In bezit van gereedschap , PBM’s en VCA ( VOL )

CV-monteur

Regio Den HaagInstallatieVanaf23/03/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een CV monteur Dikwandig. Als dikwandig cv-monteur houd je je bezig met alles wat te maken heeft met verwarmings- en installatietechniek in de industrie en utiliteit. Dagelijks ben je bezig met het aanleggen, monteren en onderhouden van dikwandige leidingen, grote klimaatinstallaties en ketelhuizen. Jij voelt je in alle installaties thuis. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid, dat is waar jij als dikwandig cv-monteur warm van wordt. Je komt te werken onder goede arbeidsomstandigheden op uiteenlopende projecten .( ketelhuizen / industrieel / ziekenhuizen / ect. Vakwerk afleveren is voor jou niet meer dan normaal. Kun jij zelfstandig werken? Vanaf tekening? Lassen? Aantal jaren is een pre In bezit van VCA ( VOL ) gereedschap en PBM’s Bezit jij deze skills, dan zijn WIJ op zoek naar jouw.

CV-monteur

Regio RotterdamInstallatieVanaf30/03/2020
Per direct zijn wij op zoek naar een CV monteur Dikwandig. Als dikwandig cv-monteur houd je je bezig met alles wat te maken heeft met verwarmings- en installatietechniek in de industrie en utiliteit. Dagelijks ben je bezig met het aanleggen, monteren en onderhouden van dikwandige leidingen, grote klimaatinstallaties en ketelhuizen. Jij voelt je in alle installaties thuis. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid, dat is waar jij als dikwandig cv-monteur warm van wordt. Je komt te werken onder goede arbeidsomstandigheden op uiteenlopende projecten .( ketelhuizen / industrieel / ziekenhuizen / ect. Vakwerk afleveren is voor jou niet meer dan normaal. Kun jij zelfstandig werken? Vanaf tekening? Lassen? Aantal jaren is een pre In bezit van VCA ( VOL ) gereedschap en PBM’s Bezit jij deze skills, dan zijn WIJ op zoek naar jouw.