Werkbonnen maken met de Regiebouw app

Aan het einde van iedere werkweek dien je jouw werkbon in bij de opdrachtgever. Het maken en indienen van werkbonnen doe je met onze mobiele applicatie. We hebben de app zo simpel mogelijk gemaakt.

Belangrijke vuistregels en informatie m.b.t. het maken van werkbonnen

  • Tussentijds opslaan van je werkbon is mogelijk (druk daarvoor op Opslaan en volgende), maar dien de werkbon pas aan het einde van jouw werkweek in (normaliter dus op vrijdag)
  • We raden je aan om even naar de uitvoerder te lopen op het moment dat je de werkbon hebt ingediend om zeker te stellen dat hij deze heeft ontvangen.
  • Als je weet dat de uitvoerder een tegenbon hanteert, spreek dan van van tevoren met hem af dat hij deze toevoegt op het moment dat hij de werkbon goedkeurt. Dat kan nadat jij deze hebt ingediend. Wil hij dit niet, maak dan tijdens het indienen van jouw werkbon de tegenbon als bijlage toe (op de volgende pagina’s lees je hoe je dit doet).
  • Je stuurt ons dus geen factuur. Na het akkoord van de opdrachtgever maakt ons systeem jouw factuur. Je ontvangt deze per e-mail. Om een snelle(re) betaling te kunnen garanderen, houden we als factuurdatum altijd de vrijdag van de gewerkte week aan. Ook wanneer de opdrachtgever pas een paar dagen later jouw werkbon heeft goedgekeurd en de factuur feitelijk dus later is opgemaakt.
  • Jouw factuur kan alleen worden gemaakt indien je overeenkomst akkoord is en je documenten in ons bezit zijn. Indien dit niet het geval is, krijg je van ons een melding. Zorg ervoor dat we jouw documenten op het moment dat je met een opdracht start correct in ons dossier hebben, dan hoeft dit geen vertragende factor te zijn.

Handleiding van onze app downloaden

Wil je graag stap voor stap lezen hoe het werkt? Dat kan! Kom je er niet uit of heb je vragen? Laat het even weten, we helpen je graag verder!